Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Chapman1886
- Kontakt:
svakako,neoohodno je bilo produžiti ali da budem iskren nisam se ni brinuo puno za njega,znao sam da će produžiti
Samo Sloboda | COYG
Barselona i Inter su ga pokusali dovesti ovo ljeto inace
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Od lige ove godine očekujem:
- da Liverpool i City neće biti toliko dominantni kao prethodnih par godina i da će se razmak izmedju njih i ostalih smanjiti
- da će se uzeti barem 70 bodova na konto prošlosezonskih neriješenih rezultata, što bi trebalo biti dovoljno da se upustiš u borbu za prva četri mjesta
- očekujem da će United i Chelsea biti bolji, a mislim da Tottenham polako gubi korak sa ostalima i da je pred njima period kad moraju obnovit ekipu
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sa svim se otprilike slažem, ali mislim da United i Chelsea neće biti posebno bolji u odnosu na prošlu sezonu. United se osim V. Beek nije posebno pojačao, a ko garantuje da će se Werner, Havertz i Ziyech snaći u EPL, ni jedan nije WC igrač.Arnelv52 je napisao/la: ↑15 sep 2020, 20:12Od lige ove godine očekujem:
- da Liverpool i City neće biti toliko dominantni kao prethodnih par godina i da će se razmak izmedju njih i ostalih smanjiti
- da će se uzeti barem 70 bodova na konto prošlosezonskih neriješenih rezultata, što bi trebalo biti dovoljno da se upustiš u borbu za prva četri mjesta
- očekujem da će United i Chelsea biti bolji, a mislim da Tottenham polako gubi korak sa ostalima i da je pred njima period kad moraju obnovit ekipu
Kada bi doveli ovu dvojicu u veznom redu, rekao bih da smo čak mi bolji.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Ozymandias
- Kontakt:
Ma kakav Chelsea, trebat ce im dosta vremena da se ustimaju. Za United ne znam kakvi su ali je i dalje Solskjaer glavesina tako da ne ocekujem ni od njih nesto spektakularno 
Ne zna Juninho da uskoro dolazi ponuda 10mil + Guendouzi.Juninho 'We received nothing for Aouar, we received nothing for Depay, the market is still open but so far we have received nothing. We are also discussing about potential players joining Lyon'
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Malog Čupo motinga niko ne želi
⚜️~⚜️~⚜️
- AshburtonG
- Kontakt:
Kao da gledam, pokusat ce istrest pare za Aouara, te umjesto Parteya dovest Khediru na free, nakon sto se s nama povezuje neprekidno zadnjih 10 ljeta.
Selam Alejk svima
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Koji si ti iz stare garde?
Kvoter nije.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
E cuj Jackk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- QUARTERBACK
- Kontakt:
preyebo forumski algoritam 
anell, jackk, kvoterbott
Ja mislin da je ovo paja napravio novi acc
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.