Evo jedan komentar sto tice sinocne utakmice. Nisam citao redom sve prosle komentare, pa cu mozda nesto i ponoviti. Necu mnogo analizirati samu utakmicu, nego cu reci sta je meni bilo zanimljivo i upecatljivo. Mnogo mi je zao sto smo primili taj gol, bio sam uvjeren da cemo pobjediti bez primljenog gola, narocito posle prvog poluvremena, jer Zeljo nije bio uopste opasan. Ljudi su fiziciki spremniji, dobro stoje na terenu i to je prednost. Nasi su isto disciplinovano stajali, ali cim dodje do neke kontre ili je potrebna neka rotacija poprilicno se gube i stvara se dosta prostora za protivnicke napade. Na borbenosti svaka cast. Sudija nema blage veze sa poslom kojim se bavim, ima neki cudan kriterijum. Cas pusti, cas prekine igru, svira faul gdje ga nema, pa onda ne daje zuti gdje je ocigledan i tako... Dosta je gusio igru. Od nasih igraca izdovojio bih Stanceskog koji odskace od ostalih. Golman nesiguran, Stupar dobar, Vule takodje, Leo dobio zuti ne znam zasto???, Zaric ninja krljao se cijelu tekmu. Kapiten borben ali i spor i nema pas za Stevanovica. Stanceski odlican, siguran na lopti, zna da povuce, ali nema podrsku od ostalih igraca. Sakan zadovoljio. Kajkut dobar sa loptom, ali usporava napad, lako su ga zaustavljali. Stevanovic dosta trcao ali bez efekta, povukao je par lopti sam prema sesnaestercu, ali dao netacne pasove iako je mozda mogao sutirati, ali se valjda boji preuzeti odgovornost. Vukelja dao gol onako smekerski kao klasican spic, sto mislim i da jeste jer se ne snalazi najbolje kad se vrati po loptu. Vukobratovic kad je usao trcao ko gluvo krme po terenu, ja stvarno ne znam koja je funkcija tog igraca.
Sto se tice Zelje vec sam rekao da su fizicki spremniji i prodorniji, mada sam licno ocekivao vise i od njih, mozda im je ovo jedna od losijih partija. Bucan dobar igrac, ne znam koje je god? Izdvojio bih jos Viscu i Bekrica. Lazar mrcina odvaljena od planine, navikan igrac, ocekivao vise od njega, ali eto...nesto ko Bojic kod nas...toliko...u zdravlje