Ako poslije ovoga ne dobije otkaz e onda se popisam na citavu upravu.Sta sve treba da se desi da lik dobije otkaz.Spalleti vrati se.romaaaa je napisao/la:Valjda je vrijeme za ćelu.Dosta je više ovog cirkusanta
AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Manuel je napisao/la:Ako poslije ovoga ne dobije otkaz e onda se popisam na citavu upravu.Sta sve treba da se desi da lik dobije otkaz.Spalleti vrati se.romaaaa je napisao/la:Valjda je vrijeme za ćelu.Dosta je više ovog cirkusanta
Potpisujem..
^^ Ako ne zna mahala, nisi ni j**o.. ^^
- IlFantasista
- Kontakt:
A 25 miliona se baci na Ibarba i Doumbiu, ima se može se, boli vas briga, sad samo kontajte koji ključni igrač će otići ovog ljeta...Pjanić ili Nainggolan sam samo još nešto vrijede, ostalo goli prosjek...
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ima se zato sto se svake godine proda najbolji igrac.Sad ode Radja,Pjanic ili Ljajic ili cak dvojica.Ma nek ide ko hoce yebes ga vise.
pa nije baš samo zbog prodaje igrača, Palotta ulaže više nego bilo koji drugi vlasnik u Serie A
Jest da ulaze to stoji al sto je prodao prodao je za dobre pare.
Garsija, Sabatini, pomoćni treneri, medicinsko i fitnes osoblje svi trebaju biti protjerani, al neće niko sem Garsija, a i to će se desit na ljeto kad budemo bez lp i prodat će se najbolji igrači. Serem se na upravu.
Roma non si tifa, si ama!
Prvo otjerati Garsiju koji u oktobru najavljuje neku titulu,spominje poraz od Juventusa citavu sezonu i onda nabije pritisak igracima i skroz nas unisti.Iz ovoga ako se izvadimo onda svaka cast igracima.
Poslije toga otpustiti medicinsko osoblje koje je u najmanju ruku retardirano,syebase karijeru Strootmanu zato sto su ga nespremnog poslali na teren a sta tek reci za Balzaretija i Castana.
I na kraju otpustiti kondicionog trenera jer pola igraca crkne nakon 60 minute.
Poslije toga otpustiti medicinsko osoblje koje je u najmanju ruku retardirano,syebase karijeru Strootmanu zato sto su ga nespremnog poslali na teren a sta tek reci za Balzaretija i Castana.
I na kraju otpustiti kondicionog trenera jer pola igraca crkne nakon 60 minute.
Pogrešni ljudi u klubu, fine pare vlasnici troše i opet ovako, ovo je nedopustivo.
Roma non si tifa, si ama!
Za sve su krivi Garsija i Sabatini valjda to Pallota veceras skonta.Prvi jer je doveo bruku skart igraca a najveci od njih je Mbiwa a drugi jer ne zna promjeniti yebenu formaciju i zato jer mu je igra procitana.Svaki napad ide preko krila i yebo mu vise Gervinho sve.
Tuga sviju mi.Valjda ona dvojica veceras dobiju otkaze.
Tuga sviju mi.Valjda ona dvojica veceras dobiju otkaze.
Pa Gervinho sta ti sve mozes fuliti
Koji panj majko moja.
Koji panj majko moja.
Meni je logično da se ekipa gradi od golmana. Odbrana je katastrofalna. Nakon odlaska Benatie nema više stabilnosti još povreda najboljeg igrača u odbrani. Vezni red i napad su odlični gledajući ostali škart koji igra u klubovima.
E sad neshvatljiva kupovina nekih igrača, tipa Dumbia. Skauting je velika nula.
Garsija igra sa De Rosijem, Pjanićem i Keitom u veznom redu
U sivilu ste. Moraće se stati na noge i odraditi velike promjene.
E sad neshvatljiva kupovina nekih igrača, tipa Dumbia. Skauting je velika nula.
Garsija igra sa De Rosijem, Pjanićem i Keitom u veznom redu
U sivilu ste. Moraće se stati na noge i odraditi velike promjene.
Nisu doveli dobrog golmana,nisu nasli pravu zamjenu za Benatiju,poslali Romanjolija na posudbu a bolji je duplo od Mbiwe.Dale se velike pare za Dumbiju i Iturbea a za duplo manje pare moglo se dovesti dosta kvalitetnijih igraca.
Sabatini nakupovao desetak talenata od kojih gotovo niko ne igra,Garsiji je uvijek isti vezni red.Lik ne zna promjeniti yebenu formaciju.I sve je to doprinjelo da gledamo ovo sto veceras gledamo.Ne mozes prodavati svake sezone najbolje igrace a ne naci dostojne zamjene i ocekivati neku titulu i neki iskorak u Evropi.
Veceras vjerovatno Garsija dobija otkaz i na njegovo mjesto dolazi Spalleti.Ako se to ne desi nista od Evrope za iducu sezonu.
Sabatini nakupovao desetak talenata od kojih gotovo niko ne igra,Garsiji je uvijek isti vezni red.Lik ne zna promjeniti yebenu formaciju.I sve je to doprinjelo da gledamo ovo sto veceras gledamo.Ne mozes prodavati svake sezone najbolje igrace a ne naci dostojne zamjene i ocekivati neku titulu i neki iskorak u Evropi.
Veceras vjerovatno Garsija dobija otkaz i na njegovo mjesto dolazi Spalleti.Ako se to ne desi nista od Evrope za iducu sezonu.
Iturbe je dobar igrač i ima prostora u ovom timu Rome ali baciti pare za Dumbiu nikada mi neće biti jasno.
Garsija je zreo za otkaza i fakat ako večeras ne dobije bolje nek sam ode.
Garsija je zreo za otkaza i fakat ako večeras ne dobije bolje nek sam ode.
Iturbe ce proraditi samo da dodje drugi trener jer ovaj je ubio u pojam mnoge igrace pa tako i njega.Ako veceras Garsija ne ode nek ga navijaci prebiju 
Bolje da su doveli Adilovica nego Dumbiju
Bolje da su doveli Adilovica nego Dumbiju
Melunović
Vidjet' ćeš kad Garsija ostane
Vidjet' ćeš kad Garsija ostane
E cuj Melunovic ahaha dobra dobra
Ako ostane ja ovu ekipu ne gledam do kraja sezone,ne mogu vise.Izgubi i ovo malo zivaca.
Ako ostane ja ovu ekipu ne gledam do kraja sezone,ne mogu vise.Izgubi i ovo malo zivaca.
Jad i čemer nema se više šta gledat na utakmici bolje gledat u zid nek ovakvu Romu... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.