KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Ja samo pokušavam da budem realan, a gledajući naš roster, ne mogu a da ne vidim da je Šeha zaista pojačanje. Da se razumijemo, nije on meni uopšte drag igrač.....štaviše i nervira me njegov pristup i držanje nekada, ali sve je stvar autoriteta koji mu trener nametne ili ne. Kod Duleta je za reprezentaciju igrao savršeno...zašto...zato jer su mu jasno bili određeni zadaci. Kod Zdovca također. E tu dolazimo na onu priču dobar i loš trener. Bosna je većinom imala loše i tu ću se složiti s tobom u vezi Zimića. Ja tvrdim da je Emir Zimić bio jedan od najvećih centarskih potencijala u Evropi. Njega je sa 17- 18 godina bilo uživanje gledati dok je još igrao za RIn. Evo samo za primjer da je u to vrijeme bio mnogo mnogo bolji i perspektivniji od Nikole Pekovića koji je njegov vršnjak. Kamo sreće da nam ga je oteo Partizan i da je radio s Duletom umjesto s kretenom Mensurom. Ja jednostavno ne vidim gdje bi mu bio kraj. Minimum sami vrh eurolige....ovako nije više ni za Bosne. Ko je tu kriv, ne znam tacno, vjerovatno svi pomalo (mensur, Dino i ostala garnitura koji su na njemu htjeli da se opare), pa tako i on, jer nije u glavu dobar nikako......
Što se tiče ovih koje ti nazivaš talentima, ja nažalost taj talenat ne vidim ni u jednom od tih igrača, a posebno ne u ovom Mujiću...lik je smiješan...nema uopšte košarkaške pokrete...nažalost mi ćemo i dalje samo upropaštavati momke koji su možda i talentovani, ali s ovakvim načinom rada neće nikud i ja im od srca preporučujem (svim talentima) nek bježe što dalje od Bosne...što prije, to bolje.....Nažalost tako moram reći.....
Što se tiče ovih koje ti nazivaš talentima, ja nažalost taj talenat ne vidim ni u jednom od tih igrača, a posebno ne u ovom Mujiću...lik je smiješan...nema uopšte košarkaške pokrete...nažalost mi ćemo i dalje samo upropaštavati momke koji su možda i talentovani, ali s ovakvim načinom rada neće nikud i ja im od srca preporučujem (svim talentima) nek bježe što dalje od Bosne...što prije, to bolje.....Nažalost tako moram reći.....
I samo da dodam još jednu crnu prognozu
Ja jednostavno ne vidim na koji način mi u ovoj ligi 6 možemo dobiti bilo koga u gostima. S ovim sastavom i sistemom, jednostavno nemoguća misija. Kod kuće gubimo i od Širokog i Igokee, znači s omjerom 3-7 teško da ćemo i u plej-of. Pare za pojačanja nemamo, znači nismo konkurentni, ne vidim onda upšte smisao cijele ove sezone. Bolje da smo se predali na samom početku...ovako ćemo samo da se brukamo. Bolje da smo od početka pustili djecu da igraju i bore se za opstanak. Mada ni to ne bi ništa dobro donijelo. Ovdje svi misle da je mladom igraču dovoljno da samo igra i ima minutažu i da će se kao razviti u dobrog igrača. Bez dobrog sistema i trenera nema ništa od toga.

Ja jednostavno ne vidim na koji način mi u ovoj ligi 6 možemo dobiti bilo koga u gostima. S ovim sastavom i sistemom, jednostavno nemoguća misija. Kod kuće gubimo i od Širokog i Igokee, znači s omjerom 3-7 teško da ćemo i u plej-of. Pare za pojačanja nemamo, znači nismo konkurentni, ne vidim onda upšte smisao cijele ove sezone. Bolje da smo se predali na samom početku...ovako ćemo samo da se brukamo. Bolje da smo od početka pustili djecu da igraju i bore se za opstanak. Mada ni to ne bi ništa dobro donijelo. Ovdje svi misle da je mladom igraču dovoljno da samo igra i ima minutažu i da će se kao razviti u dobrog igrača. Bez dobrog sistema i trenera nema ništa od toga.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ja koja si ti talasika... Ti bi se odmah predao ! Kako je Zadar s juniorima dobio 2011x jacu Cedevitu ! Ti bi odmah koplje polozio...dnalydal je napisao/la:I samo da dodam još jednu crnu prognozu![]()
Boze sacuvaj...dnalydal je napisao/la:I samo da dodam još jednu crnu prognozu![]()

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
dnalydal je napisao/la:I samo da dodam još jednu crnu prognozu![]()
Ko te tjera da navijaš za Bosnu.Navijaj za Široki i Igokeu i sve pet.Da se drugi ugledaju na tebe klub bi se davnih dana ugasio, ali hvala Bogu što si među rijetkim.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ko je i u jednom trenu pomenuo da ja ne navijam za Bosnu. Ta činjenica mi je rođenjem predodređena. Samo sam realan da su ova dva kluba svjetlosne godine ispred nas po svim aspektima i da nema govora da im možemo trenutno primirisati..... Misliš da ja volim što je tako.......Misliš da ima bilo šta pozitivno u ovome na šta je Bosna spala. Nema brate, na samom smo dnu i u skladu s time i treba da se odvija bilo kakav diskurs o KK.Bosna....Nemamo šanse da pr'nemo...što ni ukom slučaju ne znači da ja neću otići i navijati, ali realno stanje stvari je takvo. K...c roster, k...c podmladak.....stvari treba mijenjati iz korjena, i dok se ne napravi rez takve vrste (pozdravimo se sa snovima da će u narednih 5 godna bosna igrati bilo kakvu bitnu ulogu u regiji, čak ne ni epizodnu) i krene od samog početka, nama nema dobra.........Ja ne pišem ovako zato što ne volim Bosnu....ne vjerjem da ima puno onih koji je vole više od mene....već zato što zaista jeste tako.....kamo sreće da griješim....
ja mislim da će bosna ove godine odigrat bolje nego ikad..naravno u odnosu na roster i pare...
isto tako, liga ce bit **** do bola..siroki,igokea,borac,mladost,bosna i capljina/zrinjski...svatko se pojacava..bit ce jako zanimljivo
isto tako, liga ce bit **** do bola..siroki,igokea,borac,mladost,bosna i capljina/zrinjski...svatko se pojacava..bit ce jako zanimljivo
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Kako se bliži liga za prvaka i ekipa izgleda sve nesretnije.Omjer 3-7 kako neko reče će biti još i optimistična prognoza.Mnogo realnije jeste da ćemo biti kanta za napucavanje u ligi za prvaka.
04. 09. 2011 - Alytus
Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska
Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!
Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!
zna li neko hocel bit jos kakvih pojacanja ili ce ostati na sehovicu ?
-
- Kontakt:
I ja pokušavam to saznati danima.U stvari još uvijek se nadam da će neko doći,ali poznavajući situaciju u i oko kluba i na osnovu određenih informacija mislim da bi svako novo pojačanje bilo ravno osvajanju prvenstva.muamer_15 je napisao/la:zna li neko hocel bit jos kakvih pojacanja ili ce ostati na sehovicu ?
04. 09. 2011 - Alytus
"U slučaju da Bosna ne postigne dogovor sa crnogorskim igračem prijete joj drastične sankcije. Postoji mogućnost da se Bosni zabrane dovođenje igrača, te da se finansijski kazni, a u najgorem slučaju mogu joj se zabraniti igranja u evropskim takmičenjima."
ništa od navedenog ne može da utiče na kk bosna
ništa od navedenog ne može da utiče na kk bosna
@error jesi li siguran u to sto govoris????
zabrana dovodjenja igraca=kraj sezone pola ekipe ode ti nikog ne mozes dovesti,nemas igracaa ne igras ligu
novcana kazna=se mora platiti ako se ne postigne dogovor sa igracem...a svakako nemamo para...
zabrana igranja evropskih takmicenja nije samo za ovu sezonu vec dok se dug ne izmiri????ne zelimo valjda stalno igrati BiH prvenstvo
+ sto ti bilo kakva kazna utice na ugled kluba....
zabrana dovodjenja igraca=kraj sezone pola ekipe ode ti nikog ne mozes dovesti,nemas igracaa ne igras ligu
novcana kazna=se mora platiti ako se ne postigne dogovor sa igracem...a svakako nemamo para...
zabrana igranja evropskih takmicenja nije samo za ovu sezonu vec dok se dug ne izmiri????ne zelimo valjda stalno igrati BiH prvenstvo

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
a napokon će da se krene od početka, možda je to i bolje tako pa da se ovi koji vode klub napokon razbježe i da klub počnu da vode odgovorni mudri i pametni ljudi. pa lijepo za tri godine imaš napokon ekipu koja može da ponovo igra evropsku košarku.Melo15 je napisao/la:@error jesi li siguran u to sto govoris????
Polahko izlaze na površinu mutne radnje bivše uprave (bagre) i osjećat ćemo posljedice narednih desetak godina
čuj Vučurović 9 milja eura platu
On je od toga dobijao 3-4 milje, a ostalo u dzep koga??? 

čuj Vučurović 9 milja eura platu

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sehovic je nespreman,kad je ful spreman odlican je a ovako nije baS POJACANJE
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Ovdje samo pesimisti dolaze. Kad god se nasladite da propadamo,mi se vratimo jos jaci. Od Bosne se ove sezone nista ne ocekuje,a od Igokee i Sirokog se ocekuje titula. Mi nemamo sta izgubiti,ali da li se neko zapitao sta ce biti sa Igokeom i Sirokim ako ih Bosna iznenadi? Valja opet skupljati pare od firme do firme i traziti od,bosa, stranke ili vlade.....
Pa koko god okreni ova Bosna uvijek u prednosi, a lovu da tražimo od stranke i vlade završili bi upravo kao i Bosna.Možda jedino od SDA da nas financira jer su vidjeli da su do sada bacali novacDenizmare je napisao/la:Ovdje samo pesimisti dolaze. Kad god se nasladite da propadamo,mi se vratimo jos jaci. Od Bosne se ove sezone nista ne ocekuje,a od Igokee i Sirokog se ocekuje titula. Mi nemamo sta izgubiti,ali da li se neko zapitao sta ce biti sa Igokeom i Sirokim ako ih Bosna iznenadi? Valja opet skupljati pare od firme do firme i traziti od,bosa, stranke ili vlade.....
Da se razumijemo jedno, ne znam zasto si se osjetio prozvanim ali da ti odgovorim. Kako su Bosnu pomagale stranke vidi se iz prilozenog,narocito SDA,a to se odnosi i na grad i na kanton. Gdje je Bosna trenirala,koliko je za to placala ili ne pa ostala duzna itd,itd.ŠB-Pecara je napisao/la:Pa koko god okreni ova Bosna uvijek u prednosi, a lovu da tražimo od stranke i vlade završili bi upravo kao i Bosna.Možda jedino od SDA da nas financira jer su vidjeli da su do sada bacali novacDenizmare je napisao/la:Ovdje samo pesimisti dolaze. Kad god se nasladite da propadamo,mi se vratimo jos jaci. Od Bosne se ove sezone nista ne ocekuje,a od Igokee i Sirokog se ocekuje titula. Mi nemamo sta izgubiti,ali da li se neko zapitao sta ce biti sa Igokeom i Sirokim ako ih Bosna iznenadi? Valja opet skupljati pare od firme do firme i traziti od,bosa, stranke ili vlade.....
E sad ono bitno, ti za Siroki navijas zato jer je to hrvatski klub i jer si ti Hrvat,drugacije ne znas,klub koji ,,stiti,, nacionalne interese i finansira se iz ,,hrvatskih,, firmi.Sve ok,tvoje ili vase pravo u potpunosti. Ja za Bosnu navijam jer je klub iz mog grada,odrastao sam sa njim i njegovim uspjesima,bio je gigant i bice opet.To decko nije ,,bosnjacki,, klub nego sarajevski,iako smo trenutno losi ljudi ga jos uvijek vole,da je tih para o kojima pricamo prvenstvo ne bi bilo ni malo zanimljivo.Na zalost,nekom rat,nekom brat.Vi i dodikovci ste prepoznali vaznost sporta za promicanje nacionalnih (politickih) ciljeva i dobro vam ide,kao i slabljenje repke,sto se savrseno uklapa u ovo naprijed receno. Za ostvareno na sportskom planu skidam kapu,ali nemoj mi molim te replicirati na taj jer tvoj i moj klub nemaju nista zajednicko ni na sportskom ni na navijackom planu,jednostavno totalno drukcija filozofija i interes. Kao sto rekoh nekom rat,nekom brat.....
Bravo majstore !Denizmare je napisao/la:Da se razumijemo jedno, ne znam zasto si se osjetio prozvanim ali da ti odgovorim. Kako su Bosnu pomagale stranke vidi se iz prilozenog,narocito SDA,a to se odnosi i na grad i na kanton. Gdje je Bosna trenirala,koliko je za to placala ili ne pa ostala duzna itd,itd.ŠB-Pecara je napisao/la:Pa koko god okreni ova Bosna uvijek u prednosi, a lovu da tražimo od stranke i vlade završili bi upravo kao i Bosna.Možda jedino od SDA da nas financira jer su vidjeli da su do sada bacali novacDenizmare je napisao/la:Ovdje samo pesimisti dolaze. Kad god se nasladite da propadamo,mi se vratimo jos jaci. Od Bosne se ove sezone nista ne ocekuje,a od Igokee i Sirokog se ocekuje titula. Mi nemamo sta izgubiti,ali da li se neko zapitao sta ce biti sa Igokeom i Sirokim ako ih Bosna iznenadi? Valja opet skupljati pare od firme do firme i traziti od,bosa, stranke ili vlade.....
E sad ono bitno, ti za Siroki navijas zato jer je to hrvatski klub i jer si ti Hrvat,drugacije ne znas,klub koji ,,stiti,, nacionalne interese i finansira se iz ,,hrvatskih,, firmi.Sve ok,tvoje ili vase pravo u potpunosti. Ja za Bosnu navijam jer je klub iz mog grada,odrastao sam sa njim i njegovim uspjesima,bio je gigant i bice opet.To decko nije ,,bosnjacki,, klub nego sarajevski,iako smo trenutno losi ljudi ga jos uvijek vole,da je tih para o kojima pricamo prvenstvo ne bi bilo ni malo zanimljivo.Na zalost,nekom rat,nekom brat.Vi i dodikovci ste prepoznali vaznost sporta za promicanje nacionalnih (politickih) ciljeva i dobro vam ide,kao i slabljenje repke,sto se savrseno uklapa u ovo naprijed receno. Za ostvareno na sportskom planu skidam kapu,ali nemoj mi molim te replicirati na taj jer tvoj i moj klub nemaju nista zajednicko ni na sportskom ni na navijackom planu,jednostavno totalno drukcija filozofija i interes. Kao sto rekoh nekom rat,nekom brat.....
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
Bravo majstore neka si mu rekao, kako jadno.Interssantno kako uvijek zapjenite čim netko spomene ime HKK ŠIROKI.
Kada ti navijaš za svoj klub iz svog grada onda si navijač, a kada to ja radim onda sam nacionalista. Kada me svaki put skoro uvjerite da i jesam vrlo brzo vidim da smo mi ovde male bebe po tom pitanju spram nekih drugih sredina.
Kada ti navijaš za svoj klub iz svog grada onda si navijač, a kada to ja radim onda sam nacionalista. Kada me svaki put skoro uvjerite da i jesam vrlo brzo vidim da smo mi ovde male bebe po tom pitanju spram nekih drugih sredina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.