Joj Reufe, djeca ti se smiju.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Joj Reufe, djeca ti se smiju.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Poruka za brata Almira. Mjesec Redžeb nastupa 29. marta 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Turkish Football @Turkish_Futbol1
Reports in Turkey claim Boro Primorac is set to takeover Konyaspor at the end of the season which would end 20 years of being Wenger's man
4:17 PM - 14 Mar 2017
afcstuff @afcstuff
Giovanni Galeone (ex-manager and mentor of Max Allegri) on Arsenal: "For the tradition that’s there, Max could make a young and fun team."
11:29 PM - 13 Mar 2017
afcstuff @afcstuff
Galeone: "Arsenal could be the right challenge for him, it would be good to take over from Wenger's team that has not won for a long time."
11:31 PM - 13 Mar 2017
Galeone: "To me the Allegri cycle at Juventus is over. If he were to win another championship, I hope Allegri then goes to England."
11:35 PM - 13 Mar 2017
ako bellerin ode,dovest onog krakatog sidibea iz monaca
Reports in Turkey claim Boro Primorac is set to takeover Konyaspor at the end of the season which would end 20 years of being Wenger's man
4:17 PM - 14 Mar 2017
afcstuff @afcstuff
Giovanni Galeone (ex-manager and mentor of Max Allegri) on Arsenal: "For the tradition that’s there, Max could make a young and fun team."
11:29 PM - 13 Mar 2017
afcstuff @afcstuff
Galeone: "Arsenal could be the right challenge for him, it would be good to take over from Wenger's team that has not won for a long time."
11:31 PM - 13 Mar 2017
Galeone: "To me the Allegri cycle at Juventus is over. If he were to win another championship, I hope Allegri then goes to England."
11:35 PM - 13 Mar 2017
ako bellerin ode,dovest onog krakatog sidibea iz monaca
Evo Šekspir ga tuče kitom po čeluMarsal je napisao/la:Eto Sampaoli nam se nudi na tacni.
http://www.skysports.com/football/news/ ... is-sanchez
Odlaze Boro Primorac i Dick Law. Nešto se očito sprema.
Pa jest, zapreminom je povelik.anell je napisao/la:Dolazi veliki Rafa
Kontraa je napisao/la:Evo Šekspir ga tuče kitom po čeluMarsal je napisao/la:Eto Sampaoli nam se nudi na tacni.
http://www.skysports.com/football/news/ ... is-sanchez
patuljasta prevara kojem je vrhunac sevilla kao i onom emeryu
Artetitis je napisao/la:Odlaze Boro Primorac i Dick Law. Nešto se očito sprema.
sprema se to da će voajeru dovesti sportskog direktora
Telegraph Football ✔ @TeleFootball
Exclusive: Arsenal step up hunt for sporting director to ease burden on Arsene Wenger.
Novi avatar u to ime.anell je napisao/la:Dolazi veliki Rafa
Je li ti ovo prva promjena avatara odkako si se registrovo na forum ?Artetitis je napisao/la:Novi avatar u to ime.anell je napisao/la:Dolazi veliki Rafa
I kod mene će uskoro veliki Rafa na avatar ukoliko se opet negdje ne osramotimo.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Kad sam vidio da Primorac odlazi nisam nikad bio sigurniji u kraj Arsenea Wengera. Jer Primorac i Wenger su jedna te ista osoba malte ne, a naš Mostarac baš mrzi bit u prvom planu i da Wenger ostaje ja mislim da bi ga on ispratio do penzije.Artetitis je napisao/la:Odlaze Boro Primorac i Dick Law. Nešto se očito sprema.
Ili druga solucija koja je manje vjerovatna da će napraviti dosta promjena u trenerskom timu ali da Wenger ostaje. Mada sumnjam.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ipak ništaMarsal je napisao/la:Kad sam vidio da Primorac odlazi nisam nikad bio sigurniji u kraj Arsenea Wengera. Jer Primorac i Wenger su jedna te ista osoba malte ne, a naš Mostarac baš mrzi bit u prvom planu i da Wenger ostaje ja mislim da bi ga on ispratio do penzije.Artetitis je napisao/la:Odlaze Boro Primorac i Dick Law. Nešto se očito sprema.
Ili druga solucija koja je manje vjerovatna da će napraviti dosta promjena u trenerskom timu ali da Wenger ostaje. Mada sumnjam.
Bryan Swanson @skysports_bryan
Arsenal say claims Boro Primorac will leave as 1st team coach are 'wild speculation'. Say 'completely unaware' of any intention to quit.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Kad god sam tužan, pregledam taj vidio i pišam od smijeha
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Injury Updates:
Ox - Subject to fitness test
Elneny - Back in training
Gibbs - Uncertain
Ox - Subject to fitness test
Elneny - Back in training
Gibbs - Uncertain
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Arsenal legend Gilberto attacks current squad - 'They must give something back to Wenger'
Nadam se nekom skromnom porazu danas, Amin
Nema kebabdžije, lakša ozljeda koljena (= 6 mjeseci out). Lucasa ni na klupi (= taslačio Wengerovu kćerku).
Češka olupina - Budući desni bek Barce, Pekar 1, WC karton, Šlagirani - Pekar 2, Ramiz - Kokoš 1, Kokoš 2, Alexis - Welbz.
Češka olupina - Budući desni bek Barce, Pekar 1, WC karton, Šlagirani - Pekar 2, Ramiz - Kokoš 1, Kokoš 2, Alexis - Welbz.
Artetitis je napisao/la:Nema kebabdžije, lakša ozljeda koljena (= 6 mjeseci out). Lucasa ni na klupi (= taslačio Wengerovu kćerku).
Kluba i qrca!

Meni ovo lici na klasicni igracki bojkot. Izgleda Alexis ima mnogo veci uticaj na svlacionicu nego sto mediji prikazuju...
? са GT-I9300 уз - &

Meni ovo lici na klasicni igracki bojkot. Izgleda Alexis ima mnogo veci uticaj na svlacionicu nego sto mediji prikazuju...
? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Wenger: I know what I will do in my future, you will soon know. #afc
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Sada kada u inat svima potpise novi ugovor! Yebi se sirotinjo!!! 
? са GT-I9300 уз - &
? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.