Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Re: Manchester United FC
United je i prošle sezone im'o učinak 3/3 na startu. Just sayin'. Da se ne zanosimo previše. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Samo se ne zanositi. Utakmicu po utakmicu, I proslu smo s 9b otvorili.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Tako je, samo utakmicu po utakmicu
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Gdje su oni koji su pisali prosle sezone da je Ander.najbolji igrac Uniteda......alibi igrac koji je zavaravao nekom trkom....i dosao ja na svoje...kako bez.njega izgleda sve brze ubojitije...kad imas u vezi igrace koji znaju sta ce sa loptom....bravo Jose....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
11 asist u svim takmicenjima, 65 oduzetih i preko 80 presjecenih lopti, ogroman radijus kretanja,...
Igrac takvih osobina radi strasan posao u korist tima, kupi nicije lopte, pravi pametne prekrsaje, jednostavno krpi rupe, posljedice izleta i ofanzive a kako vidjosmo, radi vise neg solidnu potporu prema naprijed (4. kreator tima).
Los pokusaj degradiranja pogotov sa ovim zacinom - brze, bolje, ubojitije, posto znamo koja je primarna Anderova pozicija a koju je krpio.
Igrac takvih osobina radi strasan posao u korist tima, kupi nicije lopte, pravi pametne prekrsaje, jednostavno krpi rupe, posljedice izleta i ofanzive a kako vidjosmo, radi vise neg solidnu potporu prema naprijed (4. kreator tima).
Los pokusaj degradiranja pogotov sa ovim zacinom - brze, bolje, ubojitije, posto znamo koja je primarna Anderova pozicija a koju je krpio.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Mkhytarian se krije iza odlične statistike na početku sezone (nešto što Mata radi cijelu karijeru).
Daleko su ova njegova 3 izdanja od odličnog, al eto ispada da je namjestio već 4-5 golova pa je teško osnovano kritikovati te brojke. Mislim da naša idealna postava ne može podnijeti njega i Matu na terenu u isto vrijeme. Pogotovo ne u utakmicama gdje nećeš mnogo dominirati posjedom i prilikama.
Između Mikija i Mate uvijek biram prvog.
Daleko su ova njegova 3 izdanja od odličnog, al eto ispada da je namjestio već 4-5 golova pa je teško osnovano kritikovati te brojke. Mislim da naša idealna postava ne može podnijeti njega i Matu na terenu u isto vrijeme. Pogotovo ne u utakmicama gdje nećeš mnogo dominirati posjedom i prilikama.
Između Mikija i Mate uvijek biram prvog.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ipak, treba bit pošten i reć' da je svaka od ovih pet asistencija prava, čista, direktna asistencija, ne kao neke koje se inače računaju, a realno su malog doprinosa u golu.
Razumijem šta hoćeš da kažeš, i on i Mata imaju neke periode meča ili mečeve gdje ih nema ili ih ne ide, ali ja lično ipak poštujem konačni učinak i lako je oprostit te stvari ako ih operu golom/asistencijom, što se na kraju krajeva jedino i pika.
Razumijem šta hoćeš da kažeš, i on i Mata imaju neke periode meča ili mečeve gdje ih nema ili ih ne ide, ali ja lično ipak poštujem konačni učinak i lako je oprostit te stvari ako ih operu golom/asistencijom, što se na kraju krajeva jedino i pika.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Svakako će jedan od njih dvojice izvisiti čim dođe teža utakmica, evo npr protiv Stokea bi vrlo lako mogli vidjeti pojačanu vezu u vidu Herrere gdje bi Mata išao na klupu.
Eh, što se tiče odigranih tekmi do sada, oni su uradili i više nego dobar posao. Igrač više u napadu protiv ekipa koje se dođu braniti je sigurno bolja opcija, a Mata i Miki su idealni za takve ekipe. Odlični su u pas igri, zatim sjajne kretnje i razumijevanje sa saigračima. Trenutno su najbolje što imamo za igrati protiv bunkera i dobro nam ide. Zar bi to neko želio možda Lingarda da malo pokazuje svoj raskošan talenat po desnoj strani?
Eh, što se tiče odigranih tekmi do sada, oni su uradili i više nego dobar posao. Igrač više u napadu protiv ekipa koje se dođu braniti je sigurno bolja opcija, a Mata i Miki su idealni za takve ekipe. Odlični su u pas igri, zatim sjajne kretnje i razumijevanje sa saigračima. Trenutno su najbolje što imamo za igrati protiv bunkera i dobro nam ide. Zar bi to neko želio možda Lingarda da malo pokazuje svoj raskošan talenat po desnoj strani?

Ali opet, to su ti ''fakini'' od igrača. Ja ne podnosim Mikija u ova 3 kola, očajno igra, ali ko može osporiti tolike asistencije. Mata i on su neprocjenjivi, jedan lucidan potez i meč ode u našu korist. Naravno, za mene je Mata nezamjenjiv, doktor fudbala jednostavno.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Mata i Miki ce igrati svaku utakmicu koja nije derbi na OTu.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Sve zavisi sta ko ocekuje od njega.. Jedino nedostaju oni brzi prodori, kontre kakve je imao na pripremama protiv citya, salt lakea itd.Nitro je napisao/la:Ali opet, to su ti ''fakini'' od igrača. Ja ne podnosim Mikija u ova 3 kola, očajno igra, ali ko može osporiti tolike asistencije. Mata i on su neprocjenjivi, jedan lucidan potez i meč ode u našu korist. Naravno, za mene je Mata nezamjenjiv, doktor fudbala jednostavno.
Ali kad nakon tih nedostataka opet uspije iz nicega stvoriti sto postotnu priliku za napadaca i kreirati gol, onda se to valjda moze oprostiti, ne bih to bas nazvao ocajnom igrom. Jednostavno igra takvu poziciju gdje je taj jedan (ili dva) pasa jednostavno dovoljni od njega za citavu utakmicu.
Isto kao sto Lukaku moze odigrati nikakvu utakmicu, da ga ne primjecujes 80 minuta i da onda dodje od nikud i zabije dva gola za pobjedu
Jedino sto neki ljudi ocekuju poteze a la cr7 da izbaci 5 igraca biciklom i zabije gol pod precku

⭐
- Feldmarschall
- Kontakt:
Šta će tek biti kad ne bude očajan.
Taj whoscored je cirkus. Mikitarijan je grozno loš bio zadnje dvije utakmice, nikakve asistencije to ne mogu sakriti.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Miki ko Nani,statistika u prazno,al dok se pobjedjuje nista me ne zanima...Malo mi Mata smeta al da se to svariti ako se nastave dobri rezultati,raspored je povoljan,protivnici nas se po prvi put u zadnjih pet godina mozda malo i boje,respekt je tu sigurno pa je sve lakse..imamo sigurno i neke sirine,jos ako se Shaw vrati makar na 70% onoga sto se od njega ocekivalo bit ce super..ne svidja mi se potpis Ibre jer je prevelik egoista al hajde,dobro dodje za rotacije ako on istu prihvati
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- Feldmarschall
- Kontakt:
Volio bih pročitati šta se konkretno očekivalo od Mikija i Mate u prethodne tri utakmice pa su uspjeli toliko razočarati.
O Mati ne bih, moj stav o njemu se odavno zna i sasvim je jasno da mi je jedan od dražih u Unitedu.
Konkretno o Mikitarijanu se nema šta reći, kad će se bilo kakvo mišljenje poklopiti najkonkretnijim mogućim arugmentom: dokazom statistike asistencija. No, nije baš da te asistencije na pravi način pokazuju kako je odigrao posljednje dvije utakmice. Definitivno premalo sudjelovao u igri, bljesnuo na 10 minuta i složio odličnu statistiku koja je prikrila loše predstave. Taj igrač može i mora puno više.
Konkretno o Mikitarijanu se nema šta reći, kad će se bilo kakvo mišljenje poklopiti najkonkretnijim mogućim arugmentom: dokazom statistike asistencija. No, nije baš da te asistencije na pravi način pokazuju kako je odigrao posljednje dvije utakmice. Definitivno premalo sudjelovao u igri, bljesnuo na 10 minuta i složio odličnu statistiku koja je prikrila loše predstave. Taj igrač može i mora puno više.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Zanemari statistiku. Tri utakmice su odigrane, većim dijelom je pred ekipom bio blok od deset igrača iza lopte. To je već solidan uzorak na osnovu kojeg se daju izvući zaključci. Ko je od prednje linije odigrao nešto značajnije u intervalu dužem od petnaestak minuta po utakmici pri aktivnom rezultatu?
Kada tako izrelativiziraš, rekao bih niko
a nije baš da nije bilo zanačajno boljih partija od njegovih u posljednje dvije utakmice. Ustvari, svi iz napadačkog dijela su meni izgledali bolje, zato i upućujem kritike prema armencu. Po meni, apsolutno najslabija karika napadačkog dijela Uniteda u ovih par utakmica.

a nije baš da nije bilo zanačajno boljih partija od njegovih u posljednje dvije utakmice. Ustvari, svi iz napadačkog dijela su meni izgledali bolje, zato i upućujem kritike prema armencu. Po meni, apsolutno najslabija karika napadačkog dijela Uniteda u ovih par utakmica.
- Feldmarschall
- Kontakt:
U biti ja branim Mourinhov izbor, jer su Miki i Mata najbolja rješenja unutar ekipe kad je riječ o igri na postavljenu odbranu. To je logična odluka i smatram da ih se isplati čekati sat vremena radi dva pasa od kojih će jedan biti asistencija za 1:0. Nakon toga se otvara prostor i više i nema potrebe za obojicom na terenu. Otprilike tako i Mou rezonuje.
Nije problem reći da loš ili da nije na svom nivou ili da treba biti bolji, problem je što na klupi nema igrača koji može promijeniti situaciju. Po meni Lukaku ne radi ni blizu dovoljno, ali znam da će zabiti jednu od dvije šanse. Ostalim treba četiri-pet i nisu ni približno kvalitetni u šesnaestercu.
Nije problem reći da loš ili da nije na svom nivou ili da treba biti bolji, problem je što na klupi nema igrača koji može promijeniti situaciju. Po meni Lukaku ne radi ni blizu dovoljno, ali znam da će zabiti jednu od dvije šanse. Ostalim treba četiri-pet i nisu ni približno kvalitetni u šesnaestercu.
Apsolutno stoji to što pišeš i takođe smatram obojicu u pomenutim situacijama najboljim izborom. Ni ja to ne bih mijenjao, no bez obzira što ne bih mijenjao, mislim da Miki mora bolje 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.