FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Lillard
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Lillard » 25 jul 2017, 23:50

Escobar je napisao/la:Dzaba se nadate Philu, isto ko sto se mi nadamo Premiershipu :mrgreen:
De budi realan, evo da Barcelona nije uzela najboljeg igrača Liverpoolu prije 3 sezone pa ajde. Šta Romero i rac1 prenesu, to je isto ko da je Barcelona sama prenijela.
Zadnja izmjena: Lillard, dana/u 25 jul 2017, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 25 jul 2017, 23:50

Sto se mene tice ja se za igraca Liverpoola u Barceloni ne brinem. Uklopit ce se 100 %. Ima taj zavrsni pas i lucidnost koja nam treba. Sada samo treba pokupiti jos neku sesticu da drzi loptu, smiruje tempo i diktira igru. Pronaci ga nece biti lagan zadatak.

Ja i dalje vjerujem i u Verrattija :mrgreen:
27.10.2020

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 25 jul 2017, 23:51

Lillard je napisao/la:A šta bi ti bogati dragog? Paulinha? Nikog? Iniesta će u ovim godinama izdržat sezonu? Daj bogati.
ŠESTICU, bio to Trigueros, Seri ili neko treći.

Ovako će još jednom ostati bez najpotrebnije pozicije u ekipi i raznoraznim osmicama i desetkama pokušavati kompenzovati nedostatak klasičnog metronoma. Coutinho je jasan znak nedostatka plana i ideje.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 25 jul 2017, 23:54

gaston je napisao/la: Niko ne sumnja u kupovnu moć Barcelone/Reala, kao i činjenice da latinosi ovlaže kad ih ti klubovi žele u svom timu, ALI prerano je za doček Coutinha u Kataloniju, daleko je ovo od završenog.
Daleko je od završenog ali ako je Barcina delegacija u Liverpoolu znači da su vaši pristali na pregovore i da u Barceloni znaju okvirno koliko se moraju pružiti.
Znači ovi kada negdje otputuju ne vračaju se praznih ruku, doduše jednom su otišli po Vertonghena a vratili se sa Vermaelenom. :mrgreen:
Don't hate what you don't understand.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 25 jul 2017, 23:55

BoixosNois1899 je napisao/la:A koga bi ti @Rajaz? Kad već ne nogu nikoga dovesti Coutinho izgleda kao svemirski brod. Dosta je više polovnjaka iz Valencije.
Vidiš li ti logiku u prelazu s Verrattija na Coutinha ?

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 25 jul 2017, 23:55

Rajaz je napisao/la:
Lillard je napisao/la:A šta bi ti bogati dragog? Paulinha? Nikog? Iniesta će u ovim godinama izdržat sezonu? Daj bogati.

Ovako će još jednom ostati bez najpotrebnije pozicije u ekipi i raznoraznim osmicama i desetkama pokušavati kompenzovati nedostatak klasičnog metronoma. Coutinho je jasan znak nedostatka plana i ideje.
Sve to stoji, ali nemoj mi molim te vise se nadat ni u Iniestu, pa covjeku 35 godina covjece...on ce uvijek prekucati npr Bernabeu, ali ne mozes ocekivati njegovu konstantnost kao ni presing u tim godinama.

Pa evo protiv Juventusa neki dan smo na sredini bolje izgledali s omladincima. U prvom poluvremenu sredinu vise igrali Neymar i Messi :lol:

Nama trebaju DVA veznjaka i to je jasno ko dan, to svi mi znamo...i to 2 KLASE. Jedan moze biti Coutinho koji je polivalentan i provjeren igrac. Drugi ce morati isto biti strasan.
27.10.2020

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 25 jul 2017, 23:57

Dobit ćemo dvije drvene kite, uozbilji se.
Don't hate what you don't understand.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 26 jul 2017, 00:01

gaston je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
gaston je napisao/la:Bome nije ni jedan relevantni britanski/Liverpoolski novinar iznio te tvrdnje za Coutinha.
Ne vidim ni da se barata nekim ciframa o iznosu transfera, ali je lijepo vidjeti kako je već u prvih 11 i da igra iza MSN-a. :lol:
Ma gdje će Barcelona uzeti igrača mnogo jakom Liverpoolu :urnebes:
Ne budi nestabilan.

Niko ne sumnja u kupovnu moć Barcelone/Reala, kao i činjenice da latinosi ovlaže kad ih ti klubovi žele u svom timu, ALI prerano je za doček Coutinha u Kataloniju, daleko je ovo od završenog.
Ne budi ograničen.

Mediji u Barceloni su prenijeli da je pao dogovor s Coutinhom. Dakle pregovara se sa Liverpoolom jer je Barcelonina delegacija u Liverpoolu. Ukoliko želi da ode a sigurno je da želi i otići će. Redsi mu ne mogu ponuditi ništa što bi ga natjeralo da ostane. Jedino ako mu klupa ne prija onda može ostati.
Za nadati se da će pogoditi s njim kao i s Mascheranom i Suarezom.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 26 jul 2017, 00:05

Uzet ga na rate kao i najbolju devetku na svijetu :kafa:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 26 jul 2017, 00:07

Coutinho ima sve, osim onoga što Barci u ovom trenutku treba. Valverde ili se ništa ne pita ili ima muda do poda kad je odobrio njegovo dovođenje.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 26 jul 2017, 00:07

Sad kad Neymar ode u PSG a dovedu mu i Coutinha pa se popišaju i po jednim i po drugim. :mrgreen:
Zadnja izmjena: gaston, dana/u 26 jul 2017, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 26 jul 2017, 00:07

Liverpool i Arsenal su od vrhunskih klubova iz Engleske pogodan market.Definitivno svaki igrac ima cjenu jer je vlasnicka struktura u rukama Amerikanaca kojima se yebe za fudbal.
Cou se moze zavrsiti samo ubijas mnogo toga njegovim dolaskom.Zatvaras vrata Denisu,Aleni a u drugi plan stavljas Iniestu te Roberta.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 26 jul 2017, 00:07

leorey je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:

Sve to stoji, ali nemoj mi molim te vise se nadat ni u Iniestu, pa covjeku 35 godina covjece...on ce uvijek prekucati npr Bernabeu, ali ne mozes ocekivati njegovu konstantnost kao ni presing u tim godinama.

Pa evo protiv Juventusa neki dan smo na sredini bolje izgledali s omladincima. U prvom poluvremenu sredinu vise igrali Neymar i Messi :lol:

Nama trebaju DVA veznjaka i to je jasno ko dan, to svi mi znamo...i to 2 KLASE. Jedan moze biti Coutinho koji je polivalentan i provjeren igrac. Drugi ce morati isto biti strasan.
Posmatraš Iniestu kroz prizmu zadnje sezone pod Enriqueom gdje je sredina, a samim tim i Iniesta izbačena iz bilo kakvog konteksta zarad napada i to je već greška u koracima. J'ebeni Busquets kao DALEKO najbolji pivot planete je većinu sezone izgledao kao da je pao s Marsa, a nije sigurno zbog godina.

Pronađi mu kontekst i Coutinho će s klupe ulaziti protiv Betisa i sličnih.

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 26 jul 2017, 00:09

Dani Parejo .......

Kraj rasprave !!!
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 26 jul 2017, 00:10

Ne promatram ga kroz prizmu prosle sezone jer su prosle sezone svi bili losi. Promatram ga kroz zadnje 3 a on vec 3 godine nije stari Iniesta sto je i razumljivo. Bio je on kazem dobar u najvecim utakmicama, ja ne sumnjam da ce tako biti i sljedece sezone jer jednostavno to je Iniesta....ali izgubio je konstantu a nama treba i sirina, tj bar neka provjerena zamjena.

Ostati na Iniesti, Ardi, Rafinhi, Gomesu i sljedece sezone je ravno katastrofi.
27.10.2020

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 26 jul 2017, 00:10

Rajaz je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la:A koga bi ti @Rajaz? Kad već ne nogu nikoga dovesti Coutinho izgleda kao svemirski brod. Dosta je više polovnjaka iz Valencije.
Ne vidim, naravno, ali nešto se mora dovesti kad već od Verrattija nema ništa. Koliko god drugačiji tip igrača Coutinho bio opet mi je draže da njega dovedu nego da se ostane sad na ovom veznom redu i Iniesti koji je na izdisaju. Ne može veza biti gora nego prošle sezone sigurno. Njegovo dovođenje ne mora značiti da se neće do kraja roka ganjati i ta "šestica". Ovako ćeš dobiti i širu klupu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 26 jul 2017, 00:16

Naravno kada bi se biralo izmedju Verrattija i Coutinha da bi se odlucio za talijana...ali ja jos uvijek vjerujem u obojicu :mrgreen:
27.10.2020

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 26 jul 2017, 00:20

leorey je napisao/la:Naravno kada bi se biralo izmedju Verrattija i Coutinha da bi se odlucio za talijana...ali ja jos uvijek vjerujem u obojicu :mrgreen:
Ti si lud :mrgreen:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 26 jul 2017, 00:29

Coutinho + Verratti = Neymar

:kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 26 jul 2017, 00:32

BoixosNois1899 je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:
Ne vidim, naravno, ali nešto se mora dovesti kad već od Verrattija nema ništa. Koliko god drugačiji tip igrača Coutinho bio opet mi je draže da njega dovedu nego da se ostane sad na ovom veznom redu i Iniesti koji je na izdisaju. Ne može veza biti gora nego prošle sezone sigurno. Njegovo dovođenje ne mora značiti da se neće do kraja roka ganjati i ta "šestica". Ovako ćeš dobiti i širu klupu.
''Mora se'' pa čak i ako je dijametralno suprotno od prvobitne ideje je politika koja ne pije vode na duže staze. To je gore od mogućeg transfera Coutinha, čiji fudbal zapravo gotivim. Ali eto, neka uzima minute Iniesti i Aleni protiv Betisa i ostalih, najveće utakmice će svakako gledati s klupe. Sve to za 100 miliona.

Ako pored Brazilca dovedu i šesticu ja neću imati ništa protiv ovog transfera, do tada sve ovo stoji.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.