FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
91
44%
Prolazak u Play off
51
25%
Grupnu fazu
65
31%

Ukupno glasova: 207

boki86
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la boki86 » 21 apr 2023, 17:51

samoSA je napisao/la:
21 apr 2023, 17:37
Zagor je napisao/la:
21 apr 2023, 15:28
Ono što sam primjetio na facebooku što se tiče ovih anketa i uopšteno komentara na nekim nasim stranicama/grupama u vezi dolaska na Koševo, je to da, pa mogu slobodno reći raja koja poziva na Koševo, je pa u 80% otprilike, da ne pretjeram, je iznad 40ak godina. Većina onih koji su za #praznokosevo su momci od - 30 il mozda par godina iznad 30.

Mislim ne mora ovo biti nikakav pokazatelj, nego eto zanimljivo mi to da su za povratak navijača većinom starija raja.
Pa otprilike se moze objasniti na taj nacin sto te raje 40+ su 90% porodicni ljudi koji bas i ne znaju mnoge stvari vezane za klub a i bas ih plaho i ne zanima bitno mu je izaci za vikend otici na tekmu.Ja sam recimo od onih 50+ i koliko znam niko od moje raje nece ici dok je ova garnitura u klubu nevezano za bojkot HZ.
Pa vecinom je mladja raja u hordama, tj u navijackim grupama, to ima smisla. Mladost, ludost 😁. Ovi stariji malo trezvenije razmisljaju, obicno rukovodjeni zivotnim iskustvom. Meni je preko 40, i ne slazem se za bojkotom, i vecina mojih poznanika je slicnog vidjenja.

Ado_77
Kontakt:

Post Postao/la Ado_77 » 21 apr 2023, 18:19

Ovdje se samo prica ko ce ici ko nece ,hajmo malo o utakmici hocemo li slaviti da povezemo pobjede,ja iz vecine izvora sam cuo da ce biti publike,nece to piti vode kod obicnih navijaca.

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 21 apr 2023, 18:50

boki86 je napisao/la:
21 apr 2023, 17:51
samoSA je napisao/la:
21 apr 2023, 17:37
Zagor je napisao/la:
Ono što sam primjetio na facebooku što se tiče ovih anketa i uopšteno komentara na nekim nasim stranicama/grupama u vezi dolaska na Koševo, je to da, pa mogu slobodno reći raja koja poziva na Koševo, je pa u 80% otprilike, da ne pretjeram, je iznad 40ak godina. Većina onih koji su za #praznokosevo su momci od - 30 il mozda par godina iznad 30.

Mislim ne mora ovo biti nikakav pokazatelj, nego eto zanimljivo mi to da su za povratak navijača većinom starija raja.
Pa otprilike se moze objasniti na taj nacin sto te raje 40+ su 90% porodicni ljudi koji bas i ne znaju mnoge stvari vezane za klub a i bas ih plaho i ne zanima bitno mu je izaci za vikend otici na tekmu.Ja sam recimo od onih 50+ i koliko znam niko od moje raje nece ici dok je ova garnitura u klubu nevezano za bojkot HZ.
Pa vecinom je mladja raja u hordama, tj u navijackim grupama, to ima smisla. Mladost, ludost 😁. Ovi stariji malo trezvenije razmisljaju, obicno rukovodjeni zivotnim iskustvom. Meni je preko 40, i ne slazem se za bojkotom, i vecina mojih poznanika je slicnog vidjenja.
Ti da imalo razmisljas a ne trezvenije ne bi ni pomislio dok su ovi u klubu i cicak na klupi otici na tekmu.
Ali svakom svoje i ne mislim ulaziti u raspravu vidjet ce se sve eto i djabaluka je ulaz tako da za antibojkotase nema izgovora.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 apr 2023, 18:54

Ado_77 je napisao/la:
21 apr 2023, 18:19
Ovdje se samo prica ko ce ici ko nece ,hajmo malo o utakmici hocemo li slaviti da povezemo pobjede,ja iz vecine izvora sam cuo da ce biti publike,nece to piti vode kod obicnih navijaca.
Ne igra Dal tako da se ne trebaš sekirati za pobjedu :opaopa:
Bit će sigurno dobra utakmica jer su obje ekipe bolje nego što su bile, uzimamo ovo ali neće biti lako.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 21 apr 2023, 19:36

Pohvale za ove posjete osnovnim skolama. Takve stvari podrzavam

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 21 apr 2023, 19:50

Tatamata1946 je napisao/la:
21 apr 2023, 16:43
Zagor je napisao/la:

Ma to je normalno kad udjes u godine i imas jos 10-20 godina zivota. Nemas vise vremena za dugotrajne a ponekad i beskonacne borbe. U tim godinama zelis da ides svaki drugi vikend na Kosevo. Da prije utakmice malo sjedis u kafani sa drustvom. Ako je dobar rezultat sjedis i poslije utakmice. Ako ne valja rezultata bjezi sto prije kuci.
Najvise fali natkrivena tribina da mozemo povesti djecu na utakmicu kad nije lijepo vrijeme a ostalo je manje bitno. Da igramo u grupama lige prvaka ja ne bih poveo dijete na Kosevo po kisi
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sta kazes imas jos 20 godina zivota i nemas volje za borbe ! :urnebes: :urnebes:
Ocito si jako mlad, Sto je kul ALI nemoj iznositi svoja vidjenja zivota,nisu sazrela. Svijet nije nastao juce i ne zavrsava sutra. Sve gdje si ti sad,neko je vec bio a neko ce jos biti.
Zivot tek pocinje s 50-55 godina,rijesis se djece,rijesis se zene,rijesio si sve finansijske obaveze,para se ima i pocinje zivot. :mrgreen:
Ovi sto ti kazu da s godinama idu trezvenost i mudrost,lazu kao pascad. Sto je covjek stariji,sve je ludji ! :mrgreen:
Vidis,primjer naseg Mirvaha,sto se zadao u zivot :mrgreen:
Ovo s bojkotom nema veze s godinama. Bas po facebuku gledam,kamara mojih istocnjaka HZ 87 je presla na pravu stranu ! A znam kamaru mlade raje ,koja ce ici na Kosevo. Pitas zasto ? A kaze : znas ako Gazda ode vratice se virsle. Mlado-glupo-neiskusno.

A sta znaci ,kad neko zivi u 80-im ? Mislim da je to floskula koji su vam provukli iz kluba ,kao opravdanje sto nemamo nasih igraca iz Sarajeva. Sto je notorna glupost.Kad ne mozes iz pola miliona ljudi izvuci 2-3 dobra igraca i 2-3 vrhunska,to je neznanje ,nerad i ljenost a ne nikakve 80-e.
Famoznom Dinamu su pola ekipe Zagrebcanci purgeri. Kao i svakom dobrom klubu naseg plateznog razreda !!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 21 apr 2023, 20:04

Antikloc je napisao/la:
21 apr 2023, 19:50
Tatamata1946 je napisao/la:
21 apr 2023, 16:43
Zagor je napisao/la:

Ma to je normalno kad udjes u godine i imas jos 10-20 godina zivota. Nemas vise vremena za dugotrajne a ponekad i beskonacne borbe. U tim godinama zelis da ides svaki drugi vikend na Kosevo. Da prije utakmice malo sjedis u kafani sa drustvom. Ako je dobar rezultat sjedis i poslije utakmice. Ako ne valja rezultata bjezi sto prije kuci.
Najvise fali natkrivena tribina da mozemo povesti djecu na utakmicu kad nije lijepo vrijeme a ostalo je manje bitno. Da igramo u grupama lige prvaka ja ne bih poveo dijete na Kosevo po kisi
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sta kazes imas jos 20 godina zivota i nemas volje za borbe ! :urnebes: :urnebes:
Ocito si jako mlad, Sto je kul ALI nemoj iznositi svoja vidjenja zivota,nisu sazrela. Svijet nije nastao juce i ne zavrsava sutra. Sve gdje si ti sad,neko je vec bio a neko ce jos biti.
Zivot tek pocinje s 50-55 godina,rijesis se djece,rijesis se zene,rijesio si sve finansijske obaveze,para se ima i pocinje zivot. :mrgreen:
Ovi sto ti kazu da s godinama idu trezvenost i mudrost,lazu kao pascad. Sto je covjek stariji,sve je ludji ! :mrgreen:
Vidis,primjer naseg Mirvaha,sto se zadao u zivot :mrgreen:
Ovo s bojkotom nema veze s godinama. Bas po facebuku gledam,kamara mojih istocnjaka HZ 87 je presla na pravu stranu ! A znam kamaru mlade raje ,koja ce ici na Kosevo. Pitas zasto ? A kaze : znas ako Gazda ode vratice se virsle. Mlado-glupo-neiskusno.

A sta znaci ,kad neko zivi u 80-im ? Mislim da je to floskula koji su vam provukli iz kluba ,kao opravdanje sto nemamo nasih igraca iz Sarajeva. Sto je notorna glupost.Kad ne mozes iz pola miliona ljudi izvuci 2-3 dobra igraca i 2-3 vrhunska,to je neznanje ,nerad i ljenost a ne nikakve 80-e.
Famoznom Dinamu su pola ekipe Zagrebcanci purgeri. Kao i svakom dobrom klubu naseg plateznog razreda !!
U pravu si, godine su individualni dozivljaj. I ja imam preko 40 i zavrsio sam faks prije rata.
Iako je istina da je pitarima duzina zivota obrnuto proporcionalna broju odgledanih tekmi voljenog kluba.
Znas li onaj fazon - Smisao zivota se sadrzi u 6 padezu : Mladi se pitaju sa kim a stari sa cim

Kimun
Kontakt:

Post Postao/la Kimun » 21 apr 2023, 20:25

SVI NA KOŠEVO, IGRA SARAJ'VO :clap: :clap:

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 21 apr 2023, 20:28

4 milje u nedelju za pobjedu od 4:0 :kafa:

Herson

Post Postao/la Herson » 21 apr 2023, 20:39

Koliko mogu vidjeti,ovi botovi nisu pozivali raju u Zenicu i Kakanj, o gostujucim je suvisno i govoriti. Sta se to promijenilo najednom? Besplatan ulaz? Daleko Zenica i Kakanj?

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 21 apr 2023, 20:44

Kimun je napisao/la:
21 apr 2023, 20:25
SVI NA KOŠEVO, IGRA SARAJ'VO :clap: :clap:
Dijasporac dolazis li ?

Bajrambarecola svima kojima je danas praznik ❤️
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 21 apr 2023, 21:00

Zasto se nebi pozivalo na dolazak, kad se vracamo na Kosevo nakon 250 dana?

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 21 apr 2023, 21:03

ZipSarajevo je napisao/la:
21 apr 2023, 21:00
Sto si nervozan ba?
Pa sta radis nego svaki drugi post pozivas. Pozivaj ko ti brani.
To sto ti neko, povremeno, odgovori na tvoj post, pa nije li to poenta foruma.
- FKS -

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 21 apr 2023, 21:10

Hajde koga ce zalizani izvest protiv TC?
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

sarajevski
Kontakt:

Post Postao/la sarajevski » 21 apr 2023, 21:10

Opušteno braco i ovi botovi što smaraju svaki dan sa "Svi na Koševo" će se ugasiti za nekoliko sedmica..

Zašto nisu pisali "Svi u Široki" ? ... "Svi u Tuzlu" ? ... "Svi u Trebinje" ?
A vidit ćemo hoce li pisati "Svi u BL" i da li če se uopšte pojaviti u busevima za BL bar 30% njih :)
Ovo nije moda, ovo je način života.. starimo ali ne odustajemo!

u inat svima 1987

sarajevski
Kontakt:

Post Postao/la sarajevski » 21 apr 2023, 21:12

pjankesarajevo je napisao/la:
21 apr 2023, 21:10
Znamo koga neče :D
Ovo nije moda, ovo je način života.. starimo ali ne odustajemo!

u inat svima 1987

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 21 apr 2023, 21:15

Hajdeee je napisao/la:
21 apr 2023, 21:03
ZipSarajevo je napisao/la:
21 apr 2023, 21:00
Sto si nervozan ba?
Pa sta radis nego svaki drugi post pozivas. Pozivaj ko ti brani.
To sto ti neko, povremeno, odgovori na tvoj post, pa nije li to poenta foruma.
:urnebes:

Sta je pisac zelio da kaze sad? :tokralju: :rol:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 21 apr 2023, 21:16

Ovako travnjak bas dobro izgleda

slika
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 21 apr 2023, 21:18

pjankesarajevo je napisao/la:
21 apr 2023, 21:10
Dizdarevic, Musa, Šerbečić, Martinović, Radović, Ramić (Vrancic od 46), Balta, Avramovski, Guliashvili, Ziljkić, Renan.

Samo da se Barcola na golu Tuzle ne pretvori u Onanu :D

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 21 apr 2023, 21:18

Musa!!!!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Kompromis, Napapijri, Proximic, VolimBiH96, ŠTA_JE i 30 gostiju.