ja se iskreno nadam da se ti salis,ili da si bar neinformisancije mjesecna placa ide preko 20 000
Olimpik Sarajevo
- Armageddon2012
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Covjek ba u Kunama govori.Armageddon2012 je napisao/la:ja se iskreno nadam da se ti salis,ili da si bar neinformisancije mjesecna placa ide preko 20 000
da ti se trazi, dosad bi valjda nasaoMancini je napisao/la:Poenta je da postoji arhiv sa svim utakmicama tih sezona i to NSBiH i FSRS na jednom "susjednom" ali mi je bilo mrsko tražiti.
Da mi je bio toliki prioritet vjerovatno bih našao.Dovoljno je nekog forumaša pitati koja je tema i koja je stranica u pitanju i neko ti brzo odgovori.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
[quote="PL BiH -1"]Izgleda Olimpik nema simpatije u Velikoj Obarskoj.
Tako je,a i obecali smo im vratiti za "srdacnu" dobrodoslicu s pocetka prvenstva!!!
Tako je,a i obecali smo im vratiti za "srdacnu" dobrodoslicu s pocetka prvenstva!!!
mislio sam u globalu onako..cisto da napravim poredjenje dvije ekipe jer je cinjenica da su primanja igraca Olimpika bar tri puta veca od Mladosti.Zato sam lupio cifru onako odokativno .Armageddon2012 je napisao/la:ja se iskreno nadam da se ti salis,ili da si bar neinformisancije mjesecna placa ide preko 20 000
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Obarska je napisao/la:Tako je,a i obecali smo im vratiti za "srdacnu" dobrodoslicu s pocetka prvenstva!!!
Imate vas dvoje svasta debatirati.dusseldorf je napisao/la:Kazem ja to su ubjedljivo 4 najbezobraznija, najdrskija i najneupucenija navijaca na svijetu.joj pasa gdje im vadis istoriju, tu njih nema, a neodgovara im ni od 1996 pa nadalje.mozel kako samo o dobi berluskonijeve ere.rasli su iz god u god i narasli na cirka 4 navijaca.sad su tuzli, sutra u bihacu, pa gorazdu pa ovde pa onde.jbg neshvaceni
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kupus jeftin pa ne možemo HAHAHAH Malo šale i na naš računarhimed89 je napisao/la:mislio sam u globalu onako..cisto da napravim poredjenje dvije ekipe jer je cinjenica da su primanja igraca Olimpika bar tri puta veca od Mladosti.Zato sam lupio cifru onako odokativno .Armageddon2012 je napisao/la:ja se iskreno nadam da se ti salis,ili da si bar neinformisancije mjesecna placa ide preko 20 000Ovo govori i podatak da je Olimpik u stanju dovesti recimo jednog Zebu a Mladosti nije.
003871312
- Armageddon2012
- Kontakt:
pa ja vjerujem da igraci olimpica imaju medju najvecim platama u bih,da bolji igraci imaju i do 6000 -8000 maraka mjsecno.da to ukupno za citav igracki kadar dodje nekih do 60-70 hiljada mjesecno...zato mi se ovo i ucinilo apstraktno 20 000....previse za jednog igraca,a premalo za citav igracki kadar.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
moje mišljenje je da sigurno je to bar duplo više od 20 hiljada KM.
opet se moram vratiti, u Čeliku se isplati sigurno toliko, a kod vas vjerovatno i više...
opet se moram vratiti, u Čeliku se isplati sigurno toliko, a kod vas vjerovatno i više...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Udri po novcaniku, ovo se ne desava.Cickoo je napisao/la:Gol Komarčevića 87'
[youtube][/youtube]
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kapitenska reakcija
od pocetka do kraja,gubi loptu,lose izbija,vraca pogresno golmanu ,uzas
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
dusseldorf
- Kontakt:
Kajkut ima najveci ugovor i platu u premier ligi, pa poslije maletic iz veleza, pa onda vjerovali ili ne bilbija, pa komazec itdArmageddon2012 je napisao/la:pa ja vjerujem da igraci olimpica imaju medju najvecim platama u bih,da bolji igraci imaju i do 6000 -8000 maraka mjsecno.da to ukupno za citav igracki kadar dodje nekih do 60-70 hiljada mjesecno...zato mi se ovo i ucinilo apstraktno 20 000....previse za jednog igraca,a premalo za citav igracki kadar.
Glupljeg gola nisam vidio na našim terenima ali iskreno.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Kapiten je najjači haahhaMancini je napisao/la:Glupljeg gola nisam vidio na našim terenima ali iskreno.
003871312
Ma protiv vas nema niko nista protiv.Vi ste ravnopravan ucesnik ove lige i borite se za bodove kao i mi.Mislim da niko od navijaca Olimpika ne pljuje i omalozava Mladost zbog neke historije,neke sudijske kradje i slicnih fazona nego jednostavno kritikujemo svoje igrace koji nisu uradili vise da dodju do pobjede.Vama cestitke na pobjedi,borite se za svoju guzicu kao i ovi igraci Olimpika sto se bore za svoju.Cickoo je napisao/la:
Kupus jeftin pa ne možemo HAHAHAH Malo šale i na naš račun
Ma mene licno te cifre i ne zanimaju previse i vec sam objasnio zbog cega sam rekao tih lupam 20 000.Isto tako treba imati na umu da je da ta primanja vjerovatno nisu fiksna i da su uslovljena nekim rezultatima.Onda imamo slucajeva gdje recimo odredjeni broj igraca dobije na ruke vecu sumu novca a mozda nema drasticne plate.Pa premije i ti fazoni..ko ce ga znati..Sigurno je to ogromna suma na mjesecnom nivou.I sad kad covjek zamisli da ekipa koja stavi u dzep recemo 40-50 000 mjesecno nije u stanju pobjediti ekipu koja vrijedi 4-5 puta manje.Armageddon2012 je napisao/la:pa ja vjerujem da igraci olimpica imaju medju najvecim platama u bih,da bolji igraci imaju i do 6000 -8000 maraka mjsecno.da to ukupno za citav igracki kadar dodje nekih do 60-70 hiljada mjesecno...zato mi se ovo i ucinilo apstraktno 20 000....previse za jednog igraca,a premalo za citav igracki kadar.
Sad idem lagano u real life posto sam vise dokurcio i sebi na forumu
Interesuje me misljenje kolega @pabiza i @mokroguza povodom danasnjeg poraza
p.s.Nemoj da te nerviraju @mancini,vjerujem da nas u narednom periodu ceka jos mnogo dobrih vijesti pa manje odgovaraj provokatorima da ne dobijes ban bezze
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Oni samo sebi po džepu udaraju.Ali možda dođete nama u Sarajevo u kupu pa će naši imati motiv više.
Hajde bolan,pusti vise plate bonuse,,,,,bice REMONT ove ekipe.teren je bio isti I za domacina I nas,i najbolji lek je udariti po novčaniku PA NEKA UKAPIRAJU naši nogometaši da se ovako ne može igrati u dresu OLIMPICA,,,,,,,,mogu da pitaju kada su platu primili nogometaši iz komšiluka I gde se hrane I kakvu opremu imaju I gde odsedaju kada idu na pripreme I u kakvim se autobusima voze I dali dobijaju voće I čokoladice na poluvremjenu I dali imaju šampone I sapune,,,,,NE MOŽE SE OVAKO IGRATI U OLIMPICUUUUUU SHVATITE VI NOGOMETAŠI OVOGA KLUBA.Pasha je napisao/la:moje mišljenje je da sigurno je to bar duplo više od 20 hiljada KM.
Nisam igrao profesionalno!Ali što je to bitno koje igrao sa ovom temom?Alhamed je napisao/la:Imam ja pitanje za sve vas strucnjake- da li iko od vas ikada igrao fudbal? Profesionalno naravno?
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Mozda je lik menadjerMancini je napisao/la:Nisam igrao profesionalno!Ali što je to bitno koje igrao sa ovom temom?Alhamed je napisao/la:Imam ja pitanje za sve vas strucnjake- da li iko od vas ikada igrao fudbal? Profesionalno naravno?
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.