Izvor? Tuttoshit ne priznajem.SoloJuve26 je napisao/la:eto izgleda ode nam Del Nerivec je marotta naso zamjenu al se nezna jos koje
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
- Interista di cuore
- Kontakt:
Van Gaal ? On je osoba sa autoritetom,barem tako djeluje...mozda ne bi bio lose rjesenje,u svakom slucaju bolji od ovog koji je sad tu.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- sarajlija89
- Kontakt:
Jos ne mogu sebi doci...kakvo razocarenje...

E moj Del neri, pa nismo mi FC Tavollini jbo te penal...kakav penal bolan, kad nemas igre...samo se gubitnicke ekipe zale na sudije i niko vise...
Ne mogu vise ovu agoniju podnijet...

E moj Del neri, pa nismo mi FC Tavollini jbo te penal...kakav penal bolan, kad nemas igre...samo se gubitnicke ekipe zale na sudije i niko vise...
Ne mogu vise ovu agoniju podnijet...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
"In my career I have never found an enemy so superior to us. I've never seen a team so strong"
Louis Van Gaal on Juventus in the second half of the 1990s
mozda nam on dodje na kraju, dosta je trenera u opciji, citam "lete stolice u Juventusovom HQ", eh da mi je vidjet kako Andrea suta stolice
Louis Van Gaal on Juventus in the second half of the 1990s
mozda nam on dodje na kraju, dosta je trenera u opciji, citam "lete stolice u Juventusovom HQ", eh da mi je vidjet kako Andrea suta stolice
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Opet se sinoc vidjelo da Del Nerijeva taktika samo prolazi protiv velikih klubova. Veliki klubovi su ti koji grade igru kada igraju protiv nas, dok mi cekamo i nadamo se da sta uradimo na kontre. Eto zasto smo ove sezone odigrali "dobro" protiv velikih ekipa. Sad je valjda svima jasno.
To nismo uspjeli protiv mali/srednjih ekipa, jer mi smo ti koji smo trebali da pravimo igru i dominiramo terenom, ali mi to jednostavno ne mozemo, sa ovakom taktikom je to nemoguce!! Tu je sva logika i odgovori na losu sezonu.
Del Neri je samim tim pokazao da ne pripada Juventusu. Juventus je klub koji treba da kontorolise tekme, koji nadigrava suparnicke ekipe, (na domacem terenu da ne pricam), nije klub koji treba da zivi od kontri i slucajnih golova!!!
Covjek je ulio toliko gubitnickom mentaliteta da se to odrzilo na igrace. " Samo vi cekajte kontru i sve ce biti dobro"
Agnelli bi trebao da dovede Tachija i Montera, kao neke vrstu trenera koji vracaju samopozadnje
..da pokazu onim k.urvicama kao se bori i proljeva krv za crno-bijeli dres, da im malo uliju u glavu sta znaci igrati za JUVENTUS.
DD, Boas, LIppi, Capello. Drugo nista ne dolazi u obzir, inace smo sljedece sezone opet donji. Sto bi reko Djuro. Mi smo DOWN
Crno nam se pise momci. Ali nema veze, koliko god da je crno, ja cu uvjek voljeti ovaj klub dok zivim!!
Moram priznati da mi nikad nije bilo teze pratit´ klub koji volim iz sveg srca.
JUVE PER SEMPRE!!!!
To nismo uspjeli protiv mali/srednjih ekipa, jer mi smo ti koji smo trebali da pravimo igru i dominiramo terenom, ali mi to jednostavno ne mozemo, sa ovakom taktikom je to nemoguce!! Tu je sva logika i odgovori na losu sezonu.
Del Neri je samim tim pokazao da ne pripada Juventusu. Juventus je klub koji treba da kontorolise tekme, koji nadigrava suparnicke ekipe, (na domacem terenu da ne pricam), nije klub koji treba da zivi od kontri i slucajnih golova!!!
Covjek je ulio toliko gubitnickom mentaliteta da se to odrzilo na igrace. " Samo vi cekajte kontru i sve ce biti dobro"
Agnelli bi trebao da dovede Tachija i Montera, kao neke vrstu trenera koji vracaju samopozadnje
DD, Boas, LIppi, Capello. Drugo nista ne dolazi u obzir, inace smo sljedece sezone opet donji. Sto bi reko Djuro. Mi smo DOWN
Crno nam se pise momci. Ali nema veze, koliko god da je crno, ja cu uvjek voljeti ovaj klub dok zivim!!
Moram priznati da mi nikad nije bilo teze pratit´ klub koji volim iz sveg srca.
JUVE PER SEMPRE!!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
@Sarajlija e @Adinjo
A kako je ljudima koji navijaju za manje klubove, kad ti se smesi Serie B svako malo, a do trofeja dodjes jednom u 15 godina? Jbga, ko navija zbog trofeja i nepobedivosti, taj nije pravi navijac. Onaj ko se sazivi sa klubom u njegovim uspesima, kao i u padovima - taj jeste.
Vratice se Juventus. Pitanje je samo: kada? Mozda cak i sledece sezone.
A kako je ljudima koji navijaju za manje klubove, kad ti se smesi Serie B svako malo, a do trofeja dodjes jednom u 15 godina? Jbga, ko navija zbog trofeja i nepobedivosti, taj nije pravi navijac. Onaj ko se sazivi sa klubom u njegovim uspesima, kao i u padovima - taj jeste.
Vratice se Juventus. Pitanje je samo: kada? Mozda cak i sledece sezone.
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma magicni, nije to vise stvar trofeja...
Istina, Juventus je aposlutno bio sinonim za pobjede,trofeje i sve ostalo i nista drugo se ne racuna. Ovaj danas Juventus je izgubio identitet, eto to....bilo je i ranije nekih rezultatskih kriza, ali otprilike, znalo se da ce se prevazici...
Ovo danas je nevjerovatna agonija, kojoj nema kraja...nismo navikli jednostavno.Uvijek smo bili top klub, pa i kad smo otisli u serie B to smo pokazali....a pogotovo kad smo se vratili, prve dvije sezone..
I onda ovo dozivimo....uzimaju nam bodove i najmanje ekipe, vracaju se i nakon 2 gola razlike, primamo golove kao na filmskoj traci...igre nemamo...nista nemamo, postali smo gubitnicka ekipa...NE ZNAMO VISE POBJEĐIVAT....a najgore sto smo aposlutno pesimisticni da ova garnitura ljudi,u upravi, moze to popraviti...i kako dalje???
Nevidjena agonija...patnja...sve teze ovo podnosim.
Juventus je poseban klub, nije to fraza...ja koga god znam..voli ovaj klub,bas ga voli...dozivjeli smo i najvece uspone,dotakli nebo...a isto tako i nevidjene sportske tragedije, kao i one van terena...imali smo citavu plejadu fudbalera koji su obiljezili jedno vrijeme u kome su igrali, kroz cijelu historiju...
I kako da ga ne volis???
Bog dragi zna, da nista u zivotu ne volim ko Juventus...sa toliko strasti i zelje da iznova sve prozivljavam...da zivim za te pobjede...nista drugo me ne ispunjava toliko i na taj nacin..
a sta danas imam(o)..patnja i agonija...kojoj nema izlaza.Jednostavno, pretesko je sve ovo gledati...
Stara dama
Istina, Juventus je aposlutno bio sinonim za pobjede,trofeje i sve ostalo i nista drugo se ne racuna. Ovaj danas Juventus je izgubio identitet, eto to....bilo je i ranije nekih rezultatskih kriza, ali otprilike, znalo se da ce se prevazici...
Ovo danas je nevjerovatna agonija, kojoj nema kraja...nismo navikli jednostavno.Uvijek smo bili top klub, pa i kad smo otisli u serie B to smo pokazali....a pogotovo kad smo se vratili, prve dvije sezone..
I onda ovo dozivimo....uzimaju nam bodove i najmanje ekipe, vracaju se i nakon 2 gola razlike, primamo golove kao na filmskoj traci...igre nemamo...nista nemamo, postali smo gubitnicka ekipa...NE ZNAMO VISE POBJEĐIVAT....a najgore sto smo aposlutno pesimisticni da ova garnitura ljudi,u upravi, moze to popraviti...i kako dalje???
Nevidjena agonija...patnja...sve teze ovo podnosim.
Juventus je poseban klub, nije to fraza...ja koga god znam..voli ovaj klub,bas ga voli...dozivjeli smo i najvece uspone,dotakli nebo...a isto tako i nevidjene sportske tragedije, kao i one van terena...imali smo citavu plejadu fudbalera koji su obiljezili jedno vrijeme u kome su igrali, kroz cijelu historiju...
I kako da ga ne volis???
Bog dragi zna, da nista u zivotu ne volim ko Juventus...sa toliko strasti i zelje da iznova sve prozivljavam...da zivim za te pobjede...nista drugo me ne ispunjava toliko i na taj nacin..
a sta danas imam(o)..patnja i agonija...kojoj nema izlaza.Jednostavno, pretesko je sve ovo gledati...
Stara dama
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- JuveSissoko
- Kontakt:
guru trac: vec dva puta smo se sastajali sa Van Gaalom, sutra BOD ce odlucivat oko trenera, ako ne Van Gaal , plan B je Mazzari, Van Gaal trazi mercato po njegovom, dosta holandjana
Van Der Wiel medju prvima
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Palermo ode u finale....Bye bye Europa Liga.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
- sarajlija89
- Kontakt:
Eto, sad moramo navijati za Inter ili Romu da osvoje kup..pa da idemo u Evropu...
Nedo Bog...
FORZA PALERMO

edit:
Mora palermo uzet kup da bi iso u Evropu..Uefa promjenila pravila, pa samo pobjednik ide
Nedo Bog...
FORZA PALERMO
edit:
Mora palermo uzet kup da bi iso u Evropu..Uefa promjenila pravila, pa samo pobjednik ide
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
al ako pobjednik bude igrao LP?
valjda onda finalista ide u EL
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa bolje što nećemo igrati EL, ja kažem, ovo sve što se dešava, dešava se s nekim razlogom, da dođe više do tih promjena toliko očekivanih. Šta imamo igrati EL kad bi opet doživjeli neku blamažu kao ove sezone...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- sarajlija89
- Kontakt:
Ne, mora osvojit kup..promjenili pravila.tony-mortale je napisao/la:al ako pobjednik bude igrao LP?
Ako pobjednik bude igrao u Evropi, onda se kroz prvenstvo otvara to jedno mjesto...znaci, 7. pozicija vodi u Evropu ako osvoji Inter ili Roma...
- JuveSissoko
- Kontakt:
Prilo,Beck,Vargas
- SoloJuve26
- Kontakt:
JuveSissoko je napisao/la:Prilo,Beck,Vargas
jel to samo gadenje
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- JuveSissoko
- Kontakt:
Pirlo ti je igrac Juventusa, Beck ce biti uskoro ako se sta ne izjalovi, Vargas je nova meta, veoma izgledna,jer Viole bi rado MartinezaSoloJuve26 je napisao/la:JuveSissoko je napisao/la:Prilo,Beck,Vargas
jel to samo gadenje? nevjeurjem da ce Pirlo doci,, a citam nasi se nisu dogovorli oko Aquilanija, znaci sto je odigro odigro je kod nas
- SoloJuve26
- Kontakt:
jesi 100% ? Ja sam cito nesto da bi Pirlo mogo u turskojJuveSissoko je napisao/la:Pirlo ti je igrac Juventusa, Beck ce biti uskoro ako se sta ne izjalovi, Vargas je nova meta, veoma izgledna,jer Viole bi rado MartinezaSoloJuve26 je napisao/la:JuveSissoko je napisao/la:Prilo,Beck,Vargas
jel to samo gadenje? nevjeurjem da ce Pirlo doci,, a citam nasi se nisu dogovorli oko Aquilanija, znaci sto je odigro odigro je kod nas
Aquilani-njegova sudbina je mutna, nek ide gdje hoce,do Liverpoola je sta ce sa njim uradit
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- JuveSissoko
- Kontakt:
Pirlo 99% naravno uvijek se moze desit da u posljednji tren neko ponudi vise, to je normalno, al sad zasad nema drugih ponuda koje su jednako primamljive kao nasaSoloJuve26 je napisao/la:
jesi 100% ? Ja sam cito nesto da bi Pirlo mogo u turskoj
- JuveSissoko
- Kontakt:
Mary go around
frisko, Beck nas je odbio, City kao nudi vise, gle cuda
lijevi bek za slijedecu sezonu je Zigler, objava krajem sezone, moguca zamjena Sissoko-Diara, doktori Real M. vec su posjetili Sissoka u vezi povrede,kao pregled ovo ono,hajd vidjecemo,Bastos je izmedju nas i Barselone, mi nudimo vise valjda,Amauri bi mogao u Fiorentinu ili Milan, ima vec ponudu Viola, al je imao i razgovor sa Gallianiem, mi njega hocemo da Laziu utrapimo za Lischenstainera, eto frisko, zabava za siroke narodne mase,ima ovdje istine dosta, al sutra se sve moze obrnut,takav je mercato a ljeto nije jos ni pocelo 
Zasto vi dovodite Pirla? Nije odigrao postenu utakmicu ohoho, ima godina, nema kondicije, i trazi ogromnu placu
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.