Izbori

Fakat ne kontam cemu tolike uvredeskandi56 je napisao/la:Ma vi ni sami ne znate sta hocete al sreca niko vas nista ni ne pita. Klosari nikad nece voditi dinamo i to vam mora biti jasno. Nemate svi zajedno u dzepu 100 kuna a upravljali bi s tolikim novcem. Ma gubite se. Idite pod prvi most i fixajte se.
Dinamo bez Mamića ne može opstati. Čovjek je genijalac, puno ispred svog vremena. Bez njega, kada klubom zagospodare Dario "Noina arka" Šimić i slični "genijalci", i 4. mjesto će biti uspjeh.sonik24 je napisao/la:Fakat ne kontam cemu tolike uvredeskandi56 je napisao/la:Ma vi ni sami ne znate sta hocete al sreca niko vas nista ni ne pita. Klosari nikad nece voditi dinamo i to vam mora biti jasno. Nemate svi zajedno u dzepu 100 kuna a upravljali bi s tolikim novcem. Ma gubite se. Idite pod prvi most i fixajte se.svaki drugi komentar ti je, klošari, nemate marke, kopajte po kontejneru, halo ba, prokomentarisi malo navode i argumente koje ti ljudi postavalju ovdje. Iskreno, moje neko misljenje, da Mamic i sada ode, Dinamu ce trebati bruku vremena da dodje sebi....
To se podrazumijeva.Klub se unistava godinama i isto tako ce godine trebati proci da se sve normalizira.sonik24 je napisao/la:Iskreno, moje neko misljenje, da Mamic i sada ode, Dinamu ce trebati bruku vremena da dodje sebi....
A ne kontas da bi u tom slucaju mozda i ti imao neke ovlasti, ako si vec clan kluba?? I u tom slucaju bi mogao izabrati Mamica da i dalje sjedi na celu kluba.skandi56 je napisao/la:Možete samo sanjati da ćete dobiti ikakve ovlasti u klubu.
skandi56 je napisao/la:Dinamo bez Mamića ne može opstati. Čovjek je genijalac, puno ispred svog vremena. Bez njega, kada klubom zagospodare Dario "Noina arka" Šimić i slični "genijalci", i 4. mjesto će biti uspjeh.sonik24 je napisao/la:Fakat ne kontam cemu tolike uvredeskandi56 je napisao/la:Ma vi ni sami ne znate sta hocete al sreca niko vas nista ni ne pita. Klosari nikad nece voditi dinamo i to vam mora biti jasno. Nemate svi zajedno u dzepu 100 kuna a upravljali bi s tolikim novcem. Ma gubite se. Idite pod prvi most i fixajte se.svaki drugi komentar ti je, klošari, nemate marke, kopajte po kontejneru, halo ba, prokomentarisi malo navode i argumente koje ti ljudi postavalju ovdje. Iskreno, moje neko misljenje, da Mamic i sada ode, Dinamu ce trebati bruku vremena da dodje sebi....
No, sve dok Zdravko živi i svi mi koji ga podržavamo, to se neće dogoditi. Mi smo zadnji bedem obrane ispred hordi jugonostalgičara koji žele očerupati ovu svetinju i jednu od rijetkih firmi u Hrvatskoj koja dobro radi.
OTPOR TERORU JUGOSLAVENA
Tebi Mamić treba platu davati (ako već ne daje), svaki tvoj post ljudi pobiju argumentom a ti opet nađeš način da spucaš kontru. Bravo, svaka čast!skandi56 je napisao/la:I šta s tim? Moraš biti Jugoslaven da bi izjavio kako je Jugoslavija lijepa zemlja?![]()
Zdravko Mamić vam je u trn u oku zbog svoje sposobnosti, ali i zbog toga što predstavlja najveći hrvatski brend. Vi bi željeli da je na grbu i dalje petokraka, ali neće moći. Navijajte za Dinamo iz Pančeva, ovaj ostavite na miru.
Zašto?DrustveniParazit je napisao/la:Tebi Mamić treba platu davati (ako već ne daje), svaki tvoj post ljudi pobiju argumentom a ti opet nađeš način da spucaš kontru. Bravo, svaka čast!skandi56 je napisao/la:I šta s tim? Moraš biti Jugoslaven da bi izjavio kako je Jugoslavija lijepa zemlja?![]()
Zdravko Mamić vam je u trn u oku zbog svoje sposobnosti, ali i zbog toga što predstavlja najveći hrvatski brend. Vi bi željeli da je na grbu i dalje petokraka, ali neće moći. Navijajte za Dinamo iz Pančeva, ovaj ostavite na miru.
Dinamo! Dinamo!
Rođen sam da vjerujem
i nikad ne odustajem
pa svakom ranom volim te sve više
Ljubav ja ne prodajem
niti ju ne izdajem
sve dok duša ovog grada diše
Dinamo! Dinamo! Dinamo!
Noćima ti opet čujem glas
U snu me moliš ti za spas
da te mogu opet svojim zvati
Iz okova do olova
te vadi borba surova
Do posljednjega čovjeka se pati
Dinamo! Dinamo! Dinamo!
Opet ću te voljet ja strastveno
baš kao nekada moj Dinamo
Moj Dinamo, moj Dinamo!
Dinamo!
Vadim te iz okova, mladosti oteta
Vadim te iz okova, mladosti oteta
Dinamo! Dinamo!
skandi56 je napisao/la:Hajduk - dugovi do grla
GNK Dinamo - med i mlijeko, Fernandes 900k € plaća godišnje![]()
skandi56 je napisao/la:Dinamo je institucija za sve ostale klubove s prostora bivše Juge.
Imamo para koliko svi ostali zajedno
"Propali" Hajduk-GNK 1-1skandi56 je napisao/la:uopće ne vidim problem da čovjek koji godišnje donese desetine milijuna eura čistog novca u hrvatsku bude iznad zakona. pa i da dobije imunitet. malo koja država ima biznismena kakav je zdravko mamić.![]()
skandi56 je napisao/la:Zdravko svaki put doda gas i još više osnaži Dinamo.
skandi56 je napisao/la:Jos jedno prekrasno jutro (popodne) na celu sa Zdravkom Mamicem.
Pljas,pljas.Jos jedna Zdravkova pljuska tatticevcima.Gustamo ko prasci.Pozdrav zapadnoj Hercegovini.skandi56 je napisao/la:Hvala ti Tata
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.