GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

SiamoNoi
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 10 mar 2015, 21:24

Jednom rukom kopamo po kontejneru,a drugom tipkamo na mobitel i tebe samaramo :kafa:

Izbori :kafa:.

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 10 mar 2015, 21:35

Mogao si barem osnove pravopisa naučiti. :sick:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 mar 2015, 22:19

Nisam mogao skolu zavrsit jer mi Tatta i Sttritz nisu uplacivali novac poreznih obveznika grada Zagreba na racun svaki mjesec kao pojedinima.

Izbori :kafa:

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 11 mar 2015, 09:38

skandi56 je napisao/la:Ma vi ni sami ne znate sta hocete al sreca niko vas nista ni ne pita. Klosari nikad nece voditi dinamo i to vam mora biti jasno. Nemate svi zajedno u dzepu 100 kuna a upravljali bi s tolikim novcem. Ma gubite se. Idite pod prvi most i fixajte se.
Fakat ne kontam cemu tolike uvrede :wtf: svaki drugi komentar ti je, klošari, nemate marke, kopajte po kontejneru, halo ba, prokomentarisi malo navode i argumente koje ti ljudi postavalju ovdje. Iskreno, moje neko misljenje, da Mamic i sada ode, Dinamu ce trebati bruku vremena da dodje sebi....

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 11 mar 2015, 09:50

sonik24 je napisao/la:
skandi56 je napisao/la:Ma vi ni sami ne znate sta hocete al sreca niko vas nista ni ne pita. Klosari nikad nece voditi dinamo i to vam mora biti jasno. Nemate svi zajedno u dzepu 100 kuna a upravljali bi s tolikim novcem. Ma gubite se. Idite pod prvi most i fixajte se.
Fakat ne kontam cemu tolike uvrede :wtf: svaki drugi komentar ti je, klošari, nemate marke, kopajte po kontejneru, halo ba, prokomentarisi malo navode i argumente koje ti ljudi postavalju ovdje. Iskreno, moje neko misljenje, da Mamic i sada ode, Dinamu ce trebati bruku vremena da dodje sebi....
Dinamo bez Mamića ne može opstati. Čovjek je genijalac, puno ispred svog vremena. Bez njega, kada klubom zagospodare Dario "Noina arka" Šimić i slični "genijalci", i 4. mjesto će biti uspjeh.
No, sve dok Zdravko živi i svi mi koji ga podržavamo, to se neće dogoditi. Mi smo zadnji bedem obrane ispred hordi jugonostalgičara koji žele očerupati ovu svetinju i jednu od rijetkih firmi u Hrvatskoj koja dobro radi.

OTPOR TERORU JUGOSLAVENA

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 mar 2015, 11:46

Kakav Simic u klubu? :rol: Pa ti covjece nisi upoznat s nicime,a nesto komentiras.
sonik24 je napisao/la:Iskreno, moje neko misljenje, da Mamic i sada ode, Dinamu ce trebati bruku vremena da dodje sebi....
To se podrazumijeva.Klub se unistava godinama i isto tako ce godine trebati proci da se sve normalizira.

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 11 mar 2015, 11:55

Možete samo sanjati da ćete dobiti ikakve ovlasti u klubu. IKAD.
Kad se sjetim onog vašeg vođe kada je uletio na pressicu kao da ga je poplava izbacila. Prljav, zmazan, smrdi, još se krenuo sramotiti... Gazda ga izdominirao.

AJMO JEDAN PO JEDAN

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 11 mar 2015, 16:44

skandi56 je napisao/la:Možete samo sanjati da ćete dobiti ikakve ovlasti u klubu.
A ne kontas da bi u tom slucaju mozda i ti imao neke ovlasti, ako si vec clan kluba?? I u tom slucaju bi mogao izabrati Mamica da i dalje sjedi na celu kluba.

Bas nikad nitko nije rekao da bi digao ruke od Dinama ako se Mamica izabere na legalan nacin. Izbori pa koga vecina pozeli, pa makar to bio i Mamic.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 mar 2015, 17:03

Pa navodno je samo "sacica huligana" protiv Mamica dok ga mase podrzavaju.Gdje je onda problem da se raspisu izbori kako stoji u zakonu i da konacno legalno zasjedne na celo kluba?!Raspisi frajeru da vidimo tu masovnu podrsku.

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 11 mar 2015, 17:08

skandi56 je napisao/la:
sonik24 je napisao/la:
Dinamo bez Mamića ne može opstati. Čovjek je genijalac, puno ispred svog vremena. Bez njega, kada klubom zagospodare Dario "Noina arka" Šimić i slični "genijalci", i 4. mjesto će biti uspjeh.
No, sve dok Zdravko živi i svi mi koji ga podržavamo, to se neće dogoditi. Mi smo zadnji bedem obrane ispred hordi jugonostalgičara koji žele očerupati ovu svetinju i jednu od rijetkih firmi u Hrvatskoj koja dobro radi.

OTPOR TERORU JUGOSLAVENA

slika

daj se pokrij dekom po čelu s gluparijama :kafa:

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 11 mar 2015, 18:11

I šta s tim? Moraš biti Jugoslaven da bi izjavio kako je Jugoslavija lijepa zemlja? :rol:

Zdravko Mamić vam je u trn u oku zbog svoje sposobnosti, ali i zbog toga što predstavlja najveći hrvatski brend. Vi bi željeli da je na grbu i dalje petokraka, ali neće moći. Navijajte za Dinamo iz Pančeva, ovaj ostavite na miru.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 12 mar 2015, 13:58

skandi56 je napisao/la:I šta s tim? Moraš biti Jugoslaven da bi izjavio kako je Jugoslavija lijepa zemlja? :rol:

Zdravko Mamić vam je u trn u oku zbog svoje sposobnosti, ali i zbog toga što predstavlja najveći hrvatski brend. Vi bi željeli da je na grbu i dalje petokraka, ali neće moći. Navijajte za Dinamo iz Pančeva, ovaj ostavite na miru.
Tebi Mamić treba platu davati (ako već ne daje), svaki tvoj post ljudi pobiju argumentom a ti opet nađeš način da spucaš kontru. Bravo, svaka čast!
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

bazero
Kontakt:

Re: Odg: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la bazero » 12 mar 2015, 15:33

DrustveniParazit je napisao/la:
skandi56 je napisao/la:I šta s tim? Moraš biti Jugoslaven da bi izjavio kako je Jugoslavija lijepa zemlja? :rol:

Tebi Mamić treba platu davati (ako već ne daje), svaki tvoj post ljudi pobiju argumentom a ti opet nađeš način da spucaš kontru. Bravo, svaka čast!
Zašto?
Pa on svojim upisima i načinom na koji brani Retarda, mu radi veću štetu nego korist, a da nije toga ni svjestan.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 13 mar 2015, 15:59

FOTO: POLICIJSKI PREPAD NA AUTOCESTI Pali pripadnici BBB-a s topovskim udarima i palicama, htjeli izazvati kaos na Poljudu

slika

Među pirotehničkim sredstvima policajci su u Renalutu Meganeu Dinamovih navijača pronašli 20 topovskih udara i 20 dimnih kutija

Uoči subotnjeg derbija Hajduka i Dinama na splitskom Poljudu, četvorica vatrenih pripadnika Bad Blue Boysa su privedena i to s nimalo bezazlenim sadržajem!

Kako doznajemo, riječ je o tzv. antimamićevcima koji su zaustavljeni u Renault Meganeu u srijedu oko 21 sat. Mjesto presretanja koje su odradile Kobre bilo je odmorište Donji Desinec.

Vidjevši da im izlaza nema mladići stari 17, 19, 24 i 28 godina su dragovoljno predali pirotehnička sredstva. Noć su proveli u PP Jastrebarsko zbog kršenja Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima odnosno jer su se ogriješili o članak 4. s obzirom da su zatečeni u posjedu pirotehnike i sredstava za nanošenje ozljeda.

Četvorka je u večernjim satima dovedena na Prekršajni sud u Karlovcu.

Čak 20 topovskih udara, 20 dimnih kutija, više teleskopskih palica i „sitne“ pirotehnike skrivao je njihov Megane.

Putovali su navodno prema Splitu. Prema nekim informacijama dostavljali su opasna sredstva podno Marjana ne bi li na sam dan nogometnog sraza priredili vatreno iznenađenje Torcidašima.

Ujedno na takav način žele dodatno uveličati proslavu 29. rođendana njihova Kluba koji je idući tjedan.

Druga, također neslužbena, strana priče je da među BBB vlada naputak „Napadajte Torcidu gdje god stignete“.

Prošlo je točno mjesec dana od posljednjeg sukoba „bilih“ i „modrih“ na autocesti A1 u neposrednoj blizini tunela Sveti Marko kod Karlovca kada su se u pola bijela dana potukli, pretrčavali cestu, razbijali boce, mlatili se palicama...

slika
Policajci su pronašli veću količinu pirotehničkih sredstava u autu
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 13 mar 2015, 22:17

Dinamo! Dinamo!

Rođen sam da vjerujem
i nikad ne odustajem
pa svakom ranom volim te sve više

Ljubav ja ne prodajem
niti ju ne izdajem
sve dok duša ovog grada diše

Dinamo! Dinamo! Dinamo!

Noćima ti opet čujem glas
U snu me moliš ti za spas
da te mogu opet svojim zvati

Iz okova do olova
te vadi borba surova
Do posljednjega čovjeka se pati

Dinamo! Dinamo! Dinamo!

Opet ću te voljet ja strastveno
baš kao nekada moj Dinamo
Moj Dinamo, moj Dinamo!

Dinamo!

Vadim te iz okova, mladosti oteta
Vadim te iz okova, mladosti oteta

Dinamo! Dinamo!
:!:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 14 mar 2015, 14:00

Zgazite one smradove iz Splita danas, sretno.
1946

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 14 mar 2015, 14:14

Sretno Purgeri

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 mar 2015, 17:06

skandi56 je napisao/la:Hajduk - dugovi do grla
GNK Dinamo - med i mlijeko, Fernandes 900k € plaća godišnje :kafa:
skandi56 je napisao/la:Dinamo je institucija za sve ostale klubove s prostora bivše Juge.
Imamo para koliko svi ostali zajedno
skandi56 je napisao/la:uopće ne vidim problem da čovjek koji godišnje donese desetine milijuna eura čistog novca u hrvatsku bude iznad zakona. pa i da dobije imunitet. malo koja država ima biznismena kakav je zdravko mamić. :tokralju:
"Propali" Hajduk-GNK 1-1
skandi56 je napisao/la:Zdravko svaki put doda gas i još više osnaži Dinamo.
skandi56 je napisao/la:Jos jedno prekrasno jutro (popodne) na celu sa Zdravkom Mamicem.
skandi56 je napisao/la:Hvala ti Tata
Pljas,pljas.Jos jedna Zdravkova pljuska tatticevcima.Gustamo ko prasci.Pozdrav zapadnoj Hercegovini.

[youtube][/youtube]

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 14 mar 2015, 17:08

Kakav je Hodžić bio?

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 14 mar 2015, 18:49

Hodžić igrao drugih 45 minuta, bez učinka, vezni red ih nije dobro opskrbljivao loptama...loša partija modrih bluza, u svakom slučaju.

Čudi me da nije bio u prvoj postavi (obzirom da je Henriquez ozlijeđen), stavio Fiolića koji nije ništa pokazao i koji svakako i nije napadač po vokaciji. Bezvezan potez trenera po meni.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.