Kad bi pocinjala oko 9 bila bi tamanDylan Dog je napisao/la:Ma prva smjena je uzas teski,bar meni,nema mi nista gore kad ujutro mrak,kisa,svi spavaju a ja trcim u skolu,ovako se makar naspavas..Frutek je napisao/la:Ja mrzim drugu smjenu nemos ko cojk ni izac ni koji qDylan Dog je napisao/la:I meni skola u srijedu...Al makar sam konacno druga smjena i to citavu godinu.Boli me briga,ima da dolazim u skolu pod gasom,najgore je proslo nema me vise ko oboriti
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Gimnazija, maturant ove godine...Frutek je napisao/la: Koja skola, koji razred
Dade mi ideju za novu temu
Koja tema
Vrijeme je za Lanu i Laninu vremensku prognozu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Đe raja radi sta radi, u koju skolu ide, u koje obdaniste (sikirica i analiticarThe Game je napisao/la:Gimnazija, maturant ove godine...Frutek je napisao/la: Koja skola, koji razred
Dade mi ideju za novu temu
Koja tema![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Jao kako ovo možete gledati, ajde da se skida... ali ovo slušati.harry_90 je napisao/la:Vrijeme je za Lanu i Laninu vremensku prognozu![]()
[youtube][/youtube]
...što je više lome to je volim jače...
- majestic24
- Kontakt:
Braco,gore zenske nikad vidio nisam. Brate,pa ona je katastrofa.harry_90 je napisao/la:Vrijeme je za Lanu i Laninu vremensku prognozu![]()
[youtube][/youtube]
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Dobra je ona,kakvih ima ... meni nije losamajestic24 je napisao/la:Braco,gore zenske nikad vidio nisam. Brate,pa ona je katastrofa.harry_90 je napisao/la:Vrijeme je za Lanu i Laninu vremensku prognozu![]()
[youtube][/youtube]
Nije ni meni losa poder´o bi je ko cigo napolitankuharry_90 je napisao/la:Dobra je ona,kakvih ima ... meni nije losamajestic24 je napisao/la:Braco,gore zenske nikad vidio nisam. Brate,pa ona je katastrofa.harry_90 je napisao/la:Vrijeme je za Lanu i Laninu vremensku prognozu![]()
[youtube][/youtube],a Bgmi ni mom jaranu Hairliji .. Zivjela Lanina vremenska prognoza ..
Tako je Frutek ... jedino meni,tebi i Hairlija dobra..ostalima nevalja.. sto manje prije ces doci na red 
Ma i meni je dobraa...bas me zanima sta *ebu ovi kojima je ovo loseharry_90 je napisao/la:Tako je Frutek ... jedino meni,tebi i Hairlija dobra..ostalima nevalja.. sto manje prije ces doci na red
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Pa za poj*bat je dušu dala, ali nešto više sa njom ned'o mi bog dragi.harry_90 je napisao/la:Tako je Frutek ... jedino meni,tebi i Hairlija dobra..ostalima nevalja.. sto manje prije ces doci na red
- majestic24
- Kontakt:
Meni se brate nesvidja. Ja je ne bih ni stapom dir'o
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Pa ne bi ni ja s njom o Nietzscheu prič´oBosco je napisao/la:Pa za poj*bat je dušu dala, ali nešto više sa njom ned'o mi bog dragi.harry_90 je napisao/la:Tako je Frutek ... jedino meni,tebi i Hairlija dobra..ostalima nevalja.. sto manje prije ces doci na red
Još je i bivši sportski radnik. 
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- NoName
- Kontakt:
Ko? Nietzche?lejla je napisao/la:Još je i bivši sportski radnik.
U hotelu sam, dosadno, pa slušam neku staru muziku i tako slušajući jednu naumpade mi naš drug @dubrava. Bujrum druže, blago tebi smiješ i popit'
[youtube][/youtube]
Joj jes' ovaj Halid depresivan...
[youtube][/youtube]
I ova k'o da se ubila za @dubravu:
[youtube][/youtube]
Jarane, ako ne piješ, bolje ti je da se odmah propiješ
[youtube][/youtube]
I onda fino, nakon nekog vremena poslušaj ovu:
[youtube][/youtube]
Naravno, nije red da ostaneš tužan, pa će uskoro biti i ovo aktuelno:
[youtube][/youtube]
Naumpade mi i Emir_Zenica
[youtube][/youtube]
E vala jest se ovaj ramazan razvuk'o
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
hahahaha, joj Bezimeni što me nasmija
nego, kad spomenu žene, ma nema od njih nikakve koristi, čisto zlo
nisu ni blesavi oni pe.deri, kad čovjek malo bojle razmisli
nego, ćaća mi dobio od izbornog povjerenstva iz sarajeva one papire i listiće za glasat...joj jesmo se izgubili, kolko papira, jezika, komplikacija, stranaka... najjače mi je kad prevode na tri jezika pa to izgleda ovako; upute, uputsvo, naputak
yebo lud zbunjenog....a one stranke..men se čini da ih je malo
Stranka kokuza mi je vrh...vec dva dana proucavamo za koga cemo.....
nego, kad spomenu žene, ma nema od njih nikakve koristi, čisto zlo
nego, ćaća mi dobio od izbornog povjerenstva iz sarajeva one papire i listiće za glasat...joj jesmo se izgubili, kolko papira, jezika, komplikacija, stranaka... najjače mi je kad prevode na tri jezika pa to izgleda ovako; upute, uputsvo, naputak
Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 30 avg 2010, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
[youtube][/youtube]
Kad je bal nek je maskembal !
Kad je bal nek je maskembal !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- NoName
- Kontakt:
Nije to tačno za žene dubrava druže, samo treba pravu naći. Ja sam po tom pitanju imao više sreće nego pametidubrava je napisao/la:hahahaha, joj Bezimeni što me nasmija![]()
![]()
nego, kad spomenu žene, ma nema od njih nikakve koristi, čisto zlonisu ni blesavi oni pe.deri, kad čovjek malo bojle razmisli
![]()
nego, ćaća mi dobio od izbornog povjerenstva iz sarajeva one papire i listiće za glasat...joj jesmo se izgubili, kolko papira, jezika, komplikacija, stranaka... najjače mi je kad prevode na tri jezika pa to izgleda ovako; upute, uputsvo, naputak![]()
![]()
Što se tiče izbora, obzirom da ja ne glasam svakako, kao ni žena u mene, nemoraš se zayebavat s tim papirima, reci za koga ćeš pa ću ja da popunim listić kako ti kažeš
Čitav dan mi je na pameti jedna pjesma. Hajmo na youtube clipove da je podijelimo, ne smijem ovdje, da ne bi neko pogrešno protumačio
ma, što se tiče žena ja nikako na zelenu granu s njima.. zahebane su ovdje...al, eto nema veze, nije ni to sve u zivotu..imam ja svoje tri ljubavi, ko šiša ženeNoName je napisao/la:Nije to tačno za žene dubrava druže, samo treba pravu naći. Ja sam po tom pitanju imao više sreće nego pametidubrava je napisao/la:hahahaha, joj Bezimeni što me nasmija![]()
![]()
nego, kad spomenu žene, ma nema od njih nikakve koristi, čisto zlonisu ni blesavi oni pe.deri, kad čovjek malo bojle razmisli
![]()
nego, ćaća mi dobio od izbornog povjerenstva iz sarajeva one papire i listiće za glasat...joj jesmo se izgubili, kolko papira, jezika, komplikacija, stranaka... najjače mi je kad prevode na tri jezika pa to izgleda ovako; upute, uputsvo, naputak![]()
![]()
Stranka kokuza mi je vrh...vec dva dana proucavamo za koga cemo.....tako da sam i nakon 6 godina braka zaljubljen kao i prvi dan.
Što se tiče izbora, obzirom da ja ne glasam svakako, kao ni žena u mene, nemoraš se zayebavat s tim papirima, reci za koga ćeš pa ću ja da popunim listić kako ti kažeš![]()
Čitav dan mi je na pameti jedna pjesma. Hajmo na youtube clipove da je podijelimo, ne smijem ovdje, da ne bi neko pogrešno protumačioTamo imamo puno pravo.
glede izbora, e imam mjesec dana da te razuvjerim i da glasaš.. ozbiljno čovječe..
uglavnom, zasad smo eliminirali ove naše hadezeove
nego, žurim ti, imam čitavu noc za uciti obvezno zdravstveno osiguranje, tako da te prepuštam klipovima i muzici..
do skorog viđenja...sad fakat neam vremena..
pozz
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- NoName
- Kontakt:
Ma kad budeš dolazio ovamo, javi se da te ženimo, kad dodješ bosanki pod ruku zaboravit ćeš sve što je do tada bilo
A tako sam i ja, jedne po jedne, sve ove eliminirao, jedino ta stranka kokuza al' tamo ne pripadam 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.