BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
koje dominiranje braćo moja mila
u prvom poluvremenu su bili oni stari,onaki kakve smo ih navikli da gledamo,dok u drugom su mislili lahko ćemo do kraja,no vidjeti her doctora kako ih ruži
neprocjenjivo
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
uživajte u ovoj predstavi

uživajte u ovoj predstavi
Još koji dan i gotova jedna od najuspješnijih godina u povijesti kluba (odmah do legendarne 1997. kada smo postali prvaci Europe i svijeta). Pamtit ćemo je po masi prekrasnih stvari: po prvoj dvostrukoj kruni u povijesti, po nevjerovatnih proljetnih 15-2-0 i bodovnom rekordu BL, po gaženju Bayerna u finalu Kupa, po šamaranju Reala, Cityja i Ajaxa u CL... Baš je bila godina iz snova.
Evo i malo brojki:
ukupni score u 2012: 33-10-3 113:42
proljeće prošle sezone: 18-2-0 55:15
jesen ove sezone: 15-8-3 58:27
BL: 23-8-3 80:33
CL: 4-2-0 11:5
DFB Pok: 6-0-0 22:4
Evo i malo brojki:
ukupni score u 2012: 33-10-3 113:42
proljeće prošle sezone: 18-2-0 55:15
jesen ove sezone: 15-8-3 58:27
BL: 23-8-3 80:33
CL: 4-2-0 11:5
DFB Pok: 6-0-0 22:4
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Jest vala dobar.HzBvB je napisao/la: Leonardo mali - buduci Gotze

Ne treba tu puno mozganja, jer odmah se vidi da je momak ogroman potencijal i stvarno je šteta što nije nakupio više minuta u BL ili žele da prvo malo ojača. Čini mi se i da je malo narast'o...

Uglavnom Perišić može ići, jer imamo njegovu zamjenu...
Da li se zezaš ili?Damir_BvB je napisao/la: Iskreno mislim da ovu sezonu zavrsavamo sad def bez i jedne titule jbg tesko cemo dobit Bayern na AA, jer ovogodisnji Bayern je mnogo jaci i ozbiljniji ... Realno sanse su 60% na prema 40% u korist za Bayern jer im nema nakaze frankenstajna Billala ... Da ima bile bi im vece sanse ... Bit ce zanimljivo i gutavo ... Tesko je dat u ovom trenutku neku ozbiljniju prognozu za taj mec jer tekma je tek u februaru ...

Kako si doš'o do ovih procenata? Kao što ti je @Hz rek'o, oni nas ne mogu dobit' zadnje 3 godine. Imaju još veći pritisak zbog "pritisni peticu započni igricu" u Berlinu. A sada im fali i Ribery. Još veća prednost za nas će biti povratak Robbena, tako da kako god ja pogledam sve činjenice mislim da smo mi favoriti.
Samo zamijeni te procente i bit' će sve OK.
@KSIVLE
Zaista je bila moćna ova 2012. godina. Mnogo pobjeda, rekorda i dosta toga pozitivnog.
Da u 2013. nastavimo gdje smo stali i zaredamo mnogo pobjeda aBd...

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Idemo sad izvuci najjaceg moguceg protivnika ili najslabijeg,sasvim je svejedno,svakako prolazimo DALJE 
Semire još bolje nek se ponovi scenarij iz 90-ih - prvo 2 pijata, a onda klempo. 
@smopi sinoć smo dobili najtežeg mogućeg rivala, sad nek dobijemo najlakšeg.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Pa dobro,ali bolje ih izbaciti ranije pa da nam je otvoren put do titule(mislim na kup),ili da nas izbace(u sto prosto ne vjerujem) pa da se ne sekiramo vise...KSIVLE je napisao/la:Semire još bolje nek se ponovi scenarij iz 90-ih - prvo 2 pijata, a onda klempo.
Ma ja volim da mi imamo što više utakmica, pogotovo kad ovako lipo igramo.
Dakle, da vidimo tko će se unesrećiti s nama u CL. Moja lista želja je ovakva: Celtic-Galata-Milan-Arsić-Shakhtar-Valencia-Porto.
Dakle, da vidimo tko će se unesrećiti s nama u CL. Moja lista želja je ovakva: Celtic-Galata-Milan-Arsić-Shakhtar-Valencia-Porto.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Eh da vidimo ko je prvi u nizu koji leti iz takmicenja na nasem putu ka Vembliju
Moja zelja je Valencia!
Moja zelja je Valencia!
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Shaktar Donjeck!
Sretno nam!
Sretno nam!
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
U MORU PIC.AKA MI BI ZA KUR.AC UFATILI
Prezivimo grupu smrti i naletimo na najjaci klub sa Istoka...
Ljudi su uzorali Chelsea, uzorali Juventusa ( ona druga utakmica je bila nesh kilava ) daj boze da prodaju koga od onih igraca sad u zimskom prelaznom ...
Dva para koja ce bit pod lupom su : Real-Man.Utd i Sahtar-BvB , znaci daleko dvije najzanimljivije utakmice dakako imaju ti i Milan-Barca i Arsenal-Bayern ali tu sve vec zna ko ce proci !
Ljudi su uzorali Chelsea, uzorali Juventusa ( ona druga utakmica je bila nesh kilava ) daj boze da prodaju koga od onih igraca sad u zimskom prelaznom ...
Dva para koja ce bit pod lupom su : Real-Man.Utd i Sahtar-BvB , znaci daleko dvije najzanimljivije utakmice dakako imaju ti i Milan-Barca i Arsenal-Bayern ali tu sve vec zna ko ce proci !
S.R.A.NJ.E...i to veliko...Sahtar sam najmanje zelio...beton uigrana ekipa,zeljna rezultata...
Juventus i Celzi su nadigrali..strasna ekipa..
trenutno najgori moguci izbor..npr Milan bi oderali.. 
Juventus i Celzi su nadigrali..strasna ekipa..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Oni ne prodaju.... Možda kupe nekog.....HzBvB je napisao/la:U MORU PIC.AKA MI BI ZA KUR.AC UFATILI
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Po meni je ok ždrijeb. Ovi vole držati loptu i jurtati, a mi volimo baš takve. Mi u najboljem izdanju protiv njih u najboljem izdanju sigurno prolazimo.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa ovo je najgori protivnik kojeg je mogla dobiti Borusia, ali nema veze, i ovu prepreku cete preskociti.
BORUSIJA DO TROFEJA!
BORUSIJA DO TROFEJA!
- BavaracZenica
- Kontakt:
Ne berite brigu Dortmundovci .. ovo cete lako proci.. jesu oni uzorali i Juve i Chelsea, ali i vi ste uzorali i City i Real sta hocete..
sretno
FC Bayern !!!!!
Zahebano ali...sve je to tu negdje!
Nema bezze ekipa,ima ekipa koje su u boljoj ili malo losijoj formi ali nije neka razlika,neki koji su iskusniji i malo manje...
Shacktar je nezgodna ekipa,i sigurno je da ce biti atraktivne tekme za oko,ali za nas je najvaznije da prodjemo...Svakako mislim da mozemo!
Nema bezze ekipa,ima ekipa koje su u boljoj ili malo losijoj formi ali nije neka razlika,neki koji su iskusniji i malo manje...
Shacktar je nezgodna ekipa,i sigurno je da ce biti atraktivne tekme za oko,ali za nas je najvaznije da prodjemo...Svakako mislim da mozemo!
Njima je potrebna sreća ako planiraju proć'.kraljttbvb je napisao/la:Shaktar Donjeck!
Sretno nam!

Solidan žrijeb iako je ovo najjači protivnik od drugoplasiranih. Jest nas krenulo s najtežim protivnicima prvo sinoć pa evo i danas.

Dobro je što Shakhtar igra napadački tako ćemo imat' i mi puno prostora. Kol'ko ja znam u januaru ih napušta njihov najbolji igrač Fernandinho tako da se zna da je to samo plus za nas i dominaciju na sredini terena.
Ne trebamo se nikoga bojat' jer smo moćni.

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Vidim da Ukrajinci tek u trećem mjesecu nastavljaju prvenstvo, znači biti će (izuzev naše prve tekme) puna 3 mjeseca bez natjecateljskih utakmica. To mi isto djeluje kao naša prednost, mada s druge strane to znači da će se oni moći spremati isključivo za nas dok ćemo se mi boriti i u BL.
Zna tko kad će se znati točni termini?
Zna tko kad će se znati točni termini?
Zadnja izmjena: KSIVLE, dana/u 20 dec 2012, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.