A je ko Zerina?MocMahale444 je napisao/la:
Salim se ja s tobom, halali. Vidio sam da si ljuta zbog onog lijepog imena Zerina

A je ko Zerina?MocMahale444 je napisao/la:
Salim se ja s tobom, halali. Vidio sam da si ljuta zbog onog lijepog imena Zerina
Hrvatska nije njihova drzava.MortemHz je napisao/la:Neki gledaju kuci HrvatskuMonci je napisao/la:Je li ovo Široki odrađuje kaznu, tekma bez gledalaca?
Brat i dalje misli da se tako zovesrasavoje je napisao/la:A je ko Zerina?MocMahale444 je napisao/la:
Ma za*ebava se.MortemHz je napisao/la: Brat i dalje misli da se tako zoves![]()
mjesecima te spominjao. moj Muhoni.
Znam brate, nisam malouman.kyrieirving je napisao/la:Hrvatska nije njihova drzava.MortemHz je napisao/la:Neki gledaju kuci HrvatskuMonci je napisao/la:Je li ovo Široki odrađuje kaznu, tekma bez gledalaca?
Znam ja rasavoje, cire mu. Ono sam ti tepao s Zerina. Jos kad sam vidio da se bunis tad je postalo interesantno.rasavoje je napisao/la:A je ko Zerina?MocMahale444 je napisao/la:
Uzrecica, ne mislim ja to ozbiljno.rasavoje je napisao/la:Ma za*ebava se.MortemHz je napisao/la: Brat i dalje misli da se tako zoves![]()
mjesecima te spominjao. moj Muhoni.
![]()
Otkad se ti bratimis sa strumpfovima?
Mrs u ****BelminM23 je napisao/la:Da li je istina da manji procenat katolika ima država Vatikan, nego Široki Brijeg?
Kazi ti meni, jesam li falila?MocMahale444 je napisao/la:
Znam ja rasavoje, cire mu. Ono sam ti tepao s Zerina. Jos kad sam vidio da se bunis tad je postalo interesantno.
Zelen si @Morto i uvijek letis pred ruduama uvijek.
Naravno da jesirasavoje je napisao/la:Kazi ti meni, jesam li falila?
Zasto bas arapa?MocMahale444 je napisao/la:
Naravno da jesi![]()
Samo nisam ni ja nesto toliko aktivan. Slabije u zadnje vrijeme. Tracevi se pricali izmedju forumasa da si se udala za nekog arapa.
Sto mene pitasrasavoje je napisao/la:Zasto bas arapa?MocMahale444 je napisao/la:
Naravno da jesi![]()
Samo nisam ni ja nesto toliko aktivan. Slabije u zadnje vrijeme. Tracevi se pricali izmedju forumasa da si se udala za nekog arapa.
TobeYarabi je napisao/la:salju vojvodu u slobodusariel i ostali tuzlanski partizani ba aparatima
![]()
Sariel je napisao/la:p.s tuzlak nul fir.... **** li ti pleme sjeme i štok rodoslovni kako kazes retardirani...ostavi na pp dje da te nadjem ,a poslje pive objavi ko sami sta sam klosaru jedan... volio bi da te vidim neg hljeba i deset godina kredita otplatit.
furdo jedna.
Trenutno korisnika/ca: Cuspajz, jurisicduska i 31 gost.