Imam I ja isto razmisljanje, kad smo bili povezani sanjim a u isto vrijeme sa Mane'om zelio sam Mane'a. Proslje godine predkraj i pocetak ove mislio sam dobro mozda je i cak dobar igrac ali nevjerovatno koliko gresaka pravi, meni najvise izludi kad hoce da loptu kruz noge stalno proturi umjesto da je doda ili kad je na krilu I hoce da pretrci beka koji su stanlo brzi od njega.Format je napisao/la:Meni u ovoj ekipi jedino smeta Miki.
Koliko gresaka,defanzivno mrtav,dosta puta(kao i danas) nezainteresovan i onda opali asist ili gol i sve se zaboravi a frajer treba da bude mozak ekipe,stvarno losa kupovina po meni.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ja tipujem da bi večeras mogla bit neka 3-4-1-2 varijanta. Previše je stopera poveo, gledajući spisak igrača, a vezni red oslabljen, tako da bi mog'o ojačat defanzivu na taj način, a gurnut Martiala ili Rashforda sa Lukakuom naprijed.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Miki previse rizikuje i cesto je brzoplet u odrednjenim intervalima.
Posjeduje strasan tehnicki arsenal i msm da se ipak isplati cekati taj moment magije iako ozb mora poraditi na reakciji te naucit kada izabrati jednostavnija rjesenja.
Posjeduje strasan tehnicki arsenal i msm da se ipak isplati cekati taj moment magije iako ozb mora poraditi na reakciji te naucit kada izabrati jednostavnija rjesenja.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ne zna nista sigurno ali navodno ne bi trebale biti ozbiljnije prirode. Fella propusta sigurno CSKA I CP, vjerovatno I Grbavicu. Matic je otisao s ekipom u Rusiju ali se nadam da nece igrati, ne bi valjalo pogorsati stanje nimalo.Feldmarschall je napisao/la:Zna li se o kojem tipu povreda se radi kod Matića i Fellainija?Rooney88 je napisao/la:
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Odigrao je Miki losu utakmicu, ali ne treba ga razapinjati. On je taj koji treba dati loptu na tacni za killer blow, a nije to tako lako kod nas. Jos smo mi daleko od toga da je sve "klilnulo" i da je kretanje igraca besprijekorno po instinktu. Koliko puta smo imali situaciju gdje se igraci sudaraju guzicama u napadu, pa nemas kome ni dati loptu. Jbg, nije covjek bezveze bio MVP bundeske, ali tamo je bila Borrusia gdje je taj interplay doveden do savrsenstva i gdje se odbrana razvlaci konstantno i gdje se uvijek nadje neka rupica da se gurne lopta. E mi jos nismo tu - jedan napadac ti je novi, jedan ti je jos "zelen", a nema pravih, opasnih krila da povuku za sobom. Dakle, u takvoj situaciji, dati pravu loptu je proturanje istr kroz usicu igle. Njegovo je da pokusava i grijesi, meni je dovoljno da prodju dvije lopte, to je minimim jedan gol. E sad da njemu prolazi onako kako su neki ovdje zacrtali, mi bi pobjedjivali vaterpolo rezultatima, sto bas i nema neke veze sa realnoscu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odigrah dvicu navijačku, nadam se da me neće razočarati.
Šalu na stranu težak meč nas očekuje večeras. Igramo bez 80% veznog reda, a to ne može biti optimistično pred ovo ledeno gostovanje. Protivnik će biti maximalno oprezan, čekati kontru i naravno pokušati iz prekida ugroziti naš gol, ali od nas već i ne znam šta očekivati.
Naravno da trebamo kontrolisati utakmicu, prijetiti, ali očekujem nešto novo od Mourinha. Moguće neko izneđenje u sastavu, a i neka nova postavka jer je ipak prinuđen eksperimentisati.
@al, bravo, majstore. Miki fakat zaslužuje kritike jer zna djelovati neoprezno, ali oni momenti njegove magije znače puno. Ipak na utakmici 2-3 njegove lopte mogu donijeti isto toliko golova, malolije? Onda vrhunska tranzicija pri osvojenoj lopti, sposobnost oslobađanja protivničkog igrača..., sve dok ima više koristi nego štete od njega, zalužuje prolaznu ocjenu, a naravno da ga očekujemo boljeg i biti će, siguran sam.

@al, bravo, majstore. Miki fakat zaslužuje kritike jer zna djelovati neoprezno, ali oni momenti njegove magije znače puno. Ipak na utakmici 2-3 njegove lopte mogu donijeti isto toliko golova, malolije? Onda vrhunska tranzicija pri osvojenoj lopti, sposobnost oslobađanja protivničkog igrača..., sve dok ima više koristi nego štete od njega, zalužuje prolaznu ocjenu, a naravno da ga očekujemo boljeg i biti će, siguran sam.

Ne trebamo se iznenaditi ako u veznom redu budemo gledali Tuanzebea. Igrao je i prosle sezone u ovakvoj formaciji. Matic zbog povrede moze biti na postedi. Ne mozemo sada dopustiti da odsustvuje u slucaju povrede.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Ja tipujem da bi večeras mogla bit neka 3-4-1-2 varijanta. Previše je stopera poveo, gledajući spisak igrača, a vezni red oslabljen, tako da bi mog'o ojačat defanzivu na taj način, a gurnut Martiala ili Rashforda sa Lukakuom naprijed.
Mladi pobjedili 1-2. Gomes ponovo dao gol. Pred ovim momkom je blistava buducnost.
.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Nadam se da Jonesa samo odmara.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ne valja ovo ništa, nikako 5 da zabiju.
Sad još Palace ozbiljno odradit i onda na pauzu da se oporave ti povrijeđeni, pa u derbi onda.

Sad još Palace ozbiljno odradit i onda na pauzu da se oporave ti povrijeđeni, pa u derbi onda.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Jao lingarda lik sve sto je dotakao je zajebao,kad se sjetim da je nekad igrao u prvoj ekipi
Super bez previse napora odradjeno i bitno taj pobjednicki duh da se usadjuje,ajmo 4 palasu sad
Super bez previse napora odradjeno i bitno taj pobjednicki duh da se usadjuje,ajmo 4 palasu sad
Strašna utakmica, ne pamtim kad sam zadnji put gledao utakmicu gdje sam imao osjećaj da možemo zabiti kada nam treba. Ili smo mi pravo "porasli", ili je CSKA pravo propao. Da rusima nije bilo Akinfeyeva, bili bi u knjizi rekorda CL-a, samo iz pogrešnih razloga. Uglavnom prezadovoljan, ovaj put nema se šta ocjenjivati - svi su odradili sve što im je bilo zadato besprijekorno. Nadam se da ono držanje za nogu Martiala nije neka ozbiljnija stvar.
Samo da ne bude povreda, Martial mi je za brigu. 

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Samo jako dalje, nema opuštanja. Palace će valjda lako pasti pred pauzu
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Nista nema lako, utakmice kao protiv CPa je uvijek najteze igrati. Korak po korak.
Ima li vijesti o Martialu ?
Ima li vijesti o Martialu ?
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Koja raznovrsnost, buaah.CSKA coach Viktor Goncharenko admitted United’s unfamiliar shape had caught him by surprise and expressed admiration for the speed with which Mourinho’s players rediscovered their shape after losing possession.
“When you have 70% of ball possession and after losing the ball you return so quickly to defence, it’s beyond my understanding,” said the Belarusian.

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Šta je rec ?Rooney88 je napisao/la:Dugo je Jones trajao.
Pa procitah da ga nema protiv CPa. Tako to kod njega ide, nema ga jednu i obicno jos narednih 6-7.Belmin6 je napisao/la:Šta je rec ?Rooney88 je napisao/la:Dugo je Jones trajao.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Vidjet cemo u petak sta ce Mou reci.Rooney88 je napisao/la:Pa procitah da ga nema protiv CPa. Tako to kod njega ide, nema ga jednu i obicno jos narednih 6-7.Belmin6 je napisao/la:Šta je rec ?Rooney88 je napisao/la:Dugo je Jones trajao.
Fakat ne bi valjalo sad povreda, brutalno igra od pocetka sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.