Pitchkice na aparatima
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pitchkice na aparatima
Sta je rekao na presici?
Citam tweet od nekog frajera, sad je li suplja ili nije, kao Gazidis rekao da trebaju Wengera da odvoje od kluba (jel otkaz ili da ne bude menadzer, nemam pojma), a Kroenke rekao ne. Onda Gazidis valjda rekao da onda on daje ostavku (Gazidis), ali i na to valjda Kroenke rekao ne. Kako god, ima u klubu sranja koliko hoces. Mislim da nije sve do Wengera, mada naravno i on ima svojih gresaka.
Isto tako sam tek sad skontao da Usmanov bukvalno nema nikakve ovlasti kada su neke stvari u pitanju u klubu. Ja sam kontao da kao vlasnik (naravno manjinski, ali ipak vlasnik) moze da utice na dosta stvari, ali izgleda onaj seronja Kroenke ima jedini tu moc. Bice tu jos dosta sranja u iducih par godina ja mislim.
Isto tako sam tek sad skontao da Usmanov bukvalno nema nikakve ovlasti kada su neke stvari u pitanju u klubu. Ja sam kontao da kao vlasnik (naravno manjinski, ali ipak vlasnik) moze da utice na dosta stvari, ali izgleda onaj seronja Kroenke ima jedini tu moc. Bice tu jos dosta sranja u iducih par godina ja mislim.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- Marsal
- Kontakt:
Usmanovu nedostaje 0.3 % dionica da se i on nešto pita. A niko nece da mu proda iako je spreman platiti skuplje nego Kroenke.Murga je napisao/la:Citam tweet od nekog frajera, sad je li suplja ili nije, kao Gazidis rekao da trebaju Wengera da odvoje od kluba (jel otkaz ili da ne bude menadzer, nemam pojma), a Kroenke rekao ne. Onda Gazidis valjda rekao da onda on daje ostavku (Gazidis), ali i na to valjda Kroenke rekao ne. Kako god, ima u klubu sranja koliko hoces. Mislim da nije sve do Wengera, mada naravno i on ima svojih gresaka.
Eto kakva nas skupina ubleha vodi
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Fun fact: Mario Mandžukić je korisniji na terenu od svih igrača Arsenala skupa 
-
Nerminovic
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Mnogi su jutros prenijeli informaciju da ostaje ali da je kao spreman potrošiti velike novce da dovede šta mu treba. 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Arsenal plan massive £200m summer spree — and WILL trust Wenger to spend it.Marsal je napisao/la:Mnogi su jutros prenijeli informaciju da ostaje ali da je kao spreman potrošiti velike novce da dovede šta mu treba.
Radja, Gaya, Lukaku, Dirar/Lemar/Bernardo Silva,
I šta je bilo kad sam se probudio? Vratili Wilshera, prodali Alexisa i doveli nekog polovnjaka iz RB Leipziga
Ljudi, jel nam ovo momciluk dolazi?
Ako momciluka dovede, halalim Wojaeru jos jednu upropastenu sezonu na klupi!

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
o pa jel to momciluka dosao seo mislim na sea momciluka
najeo se sudzuke i poklao triest londonskih jarebica mjesto puskom seo kaze hehe ja to davim rucno i triest palo samo tako dobrodoso momciluko i legendo bosanskih krsnih gora i predjela brezuljaka seo na momciluka mislim seo legenda
najeo se sudzuke i poklao triest londonskih jarebica mjesto puskom seo kaze hehe ja to davim rucno i triest palo samo tako dobrodoso momciluko i legendo bosanskih krsnih gora i predjela brezuljaka seo na momciluka mislim seo legenda
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Posle prve rečenice ništa skonto nisamAA23 je napisao/la:o pa jel to momciluka dosao seo mislim na sea momciluka
Ako nisam zbog Wengera prestao navijat za Arsenal, zbog ovog definitivno hoću 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nazivaš sebe forumašem a ne znaš jedan od nalegendarnijih postova koji je forum ikad vidio ?soccerfan je napisao/la:Posle prve rečenice ništa skonto nisamAA23 je napisao/la:o pa jel to momciluka dosao seo mislim na sea momciluka
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
gaston je napisao/la:Nazivaš sebe forumašem a ne znaš jedan od nalegendarnijih postova koji je forum ikad vidio ?soccerfan je napisao/la:Posle prve rečenice ništa skonto nisamAA23 je napisao/la:o pa jel to momciluka dosao seo mislim na sea momciluka
najeo se sudzuke i poklao triest londonskih jarebica mjesto puskom seo kaze hehe ja to davim rucno i triest palo samo tako dobrodoso momciluko i legendo bosanskih krsnih gora i predjela brezuljaka seo na momciluka mislim seo legenda![]()
takoje momciluko recu seu da donese sudzuke i suhovine za mezu sljedeci put kad dodje da bije medvjede sa gora igmana i treskavice
a ti gore sram te bilo zar da naseg momciluka na sea mislim naravno ne poznajes na ovim prostorima kao sea legendu inace na sea mislim legenda je on da je sad seo tu safato bi te i odero ko budalu i pojo te za predjelo momciluka na sea mislim
i smiri se malo ako moze
Gianluca Di Marzio ✔ @DiMarzio
Today @seadk6 signed for @Arsenal on a free transfert @SkySport @SkySportNewsHD @SkySportsNewsHQ #kolasinac
9:55 PM - 14 Apr 2017
Fabrizio Romano ✔ @FabrizioRomano
Kolasinac, what a story. Agreement with AC Milan; then advanced talks with Everton; today, he decided to sign for #Arsenal after a super-bid
10:07 PM - 14 Apr 2017
Ed Aarons @ed_aarons
Sead #Kolasinac has been in London today to sign contract with Arsenal. Defender rejected offers from Everton and Milan #afc #efc
10:14 PM - 14 Apr 2017 · Croydon, London

Today @seadk6 signed for @Arsenal on a free transfert @SkySport @SkySportNewsHD @SkySportsNewsHQ #kolasinac
9:55 PM - 14 Apr 2017
Fabrizio Romano ✔ @FabrizioRomano
Kolasinac, what a story. Agreement with AC Milan; then advanced talks with Everton; today, he decided to sign for #Arsenal after a super-bid
10:07 PM - 14 Apr 2017
Ed Aarons @ed_aarons
Sead #Kolasinac has been in London today to sign contract with Arsenal. Defender rejected offers from Everton and Milan #afc #efc
10:14 PM - 14 Apr 2017 · Croydon, London
momciluka nadam se da nisi fulio klub ipak si dosao u sveti klub ljudi ti se smiju al nema veze pokazaces ti njima kad oderes po lijevoj strani ko romanijom kad ores majstorski pa poderes pola brda i povaljas sedam gora seo momciluko na sea mislim inace legenda je seo seo dobrodosao u sveti klub nadam se da se nisi zajebo
Ma znam brate nego dok skonta šta je pisac htio rećigaston je napisao/la:Nazivaš sebe forumašem a ne znaš jedan od nalegendarnijih postova koji je forum ikad vidio ?soccerfan je napisao/la:Posle prve rečenice ništa skonto nisamAA23 je napisao/la:o pa jel to momciluka dosao seo mislim na sea momciluka
najeo se sudzuke i poklao triest londonskih jarebica mjesto puskom seo kaze hehe ja to davim rucno i triest palo samo tako dobrodoso momciluko i legendo bosanskih krsnih gora i predjela brezuljaka seo na momciluka mislim seo legenda![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.