To je onaj drugi. Vezni. On bi nam ko budali šamar legao.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Eto ima nas trojica za sad.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Hodzic Pjanic Nalic ne djeluje lose
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Vedran tako je...znam da su ih bas hvalili,i njega i Amara. Ako je ovo taj Amar.zeljovolimte je napisao/la: ↑29 dec 2025, 22:49I Vedran Vukotic bio. Brzo su se razisli sa njim..BarbareZeljin je napisao/la: ↑29 dec 2025, 22:42Ako je to onaj Amar,on je bio u njegovoj upravi,ali je ubrzo napustio. Znam da se tada zalilo za njim i onim jos jednim likom,ali sam zaboravio kako se zove.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Bas tako. Igrao za najslabiji klub u turskoj cvajti. Ne vjerujem bas da se klubovi otimaju za njega.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Amar je odmah otisao bas pozitivan djelovao lik tad.BarbareZeljin je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:13Vedran tako je...znam da su ih bas hvalili,i njega i Amara. Ako je ovo taj Amar.zeljovolimte je napisao/la: ↑29 dec 2025, 22:49I Vedran Vukotic bio. Brzo su se razisli sa njim..BarbareZeljin je napisao/la: ↑29 dec 2025, 22:42
Ako je to onaj Amar,on je bio u njegovoj upravi,ali je ubrzo napustio. Znam da se tada zalilo za njim i onim jos jednim likom,ali sam zaboravio kako se zove.
UO i NO na prvu ne znam da smo ikad jaci saziv imali.
Bio je jedan od boljih veznjaka u ligi dok je igrao za nas.. steta akk fakat ne dodje.19vendetta87 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:15Bas tako. Igrao za najslabiji klub u turskoj cvajti. Ne vjerujem bas da se klubovi otimaju za njega.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Idu jaca imenaAnpa je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:20Bio je jedan od boljih veznjaka u ligi dok je igrao za nas.. steta akk fakat ne dodje.19vendetta87 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:15Bas tako. Igrao za najslabiji klub u turskoj cvajti. Ne vjerujem bas da se klubovi otimaju za njega.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Ma koga god dovesti, samo da je igrač u formi.
Skoro svi naši najbolji igrači sezonama unazad su bili oni koji su bili u ok ili dobroj formi prethodno, Santos, Amoah, Dangubić, s druge strane opet imaš npr Boljevića, Štilu, ali generalno se ispostavilo da ovi koji nisu ni ranije bili u formi, nisu nastavili ni u Želji (svježi primjeri Konings, Mirčevski). Tamam vratiti nekog sa Željinim DNK-om, sa Cocalićem i Štilićem proteklih godina je to bilo top. Volio bih vidjeti Armina opet tu. Stevanović star, ali nekako imam osjećaj da bi teško došao nama.
Od ovih priča za sd-a, sumnjam da bi Hasan potegao iz Njemačke i došao raditi kod nas. Puno realnija opcija Stanić, myb čak i Bogdanović ili Vedo ne bi bile loše opcije.
Skoro svi naši najbolji igrači sezonama unazad su bili oni koji su bili u ok ili dobroj formi prethodno, Santos, Amoah, Dangubić, s druge strane opet imaš npr Boljevića, Štilu, ali generalno se ispostavilo da ovi koji nisu ni ranije bili u formi, nisu nastavili ni u Želji (svježi primjeri Konings, Mirčevski). Tamam vratiti nekog sa Željinim DNK-om, sa Cocalićem i Štilićem proteklih godina je to bilo top. Volio bih vidjeti Armina opet tu. Stevanović star, ali nekako imam osjećaj da bi teško došao nama.
Od ovih priča za sd-a, sumnjam da bi Hasan potegao iz Njemačke i došao raditi kod nas. Puno realnija opcija Stanić, myb čak i Bogdanović ili Vedo ne bi bile loše opcije.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Moze li mi neko objasniti zasto sa savezom nije dogovoreno da se teren uradi ove zimske pauze? Malo je reci da je u katastrofalnom stanju i da se ozbiljan fudbal ne moze igrati na Grbavici trenutno.
Kontam da se sprda raja zbog konacno dobrog raspolozenja ali nemojte posto dosta raje ovo shvati ozbiljno hahahaha.
Ukratko, meni je od investicija cak bitnije da se ne pita kome god se digne ona stvar da se pocne motat oko kluba, sto bi trebao da bude slucaj zbog ovog novog sistema i saziva.
Nek rade kako znaju, imaju moju podrsku, shvatam da ce biti dosta oscilacija, poteskoca, problema koji se ni parama ne mogu tako brzo rijesiti, pa i kad bude dobro islo ako Bog da aktivirat ce se neki eksterni faktori, politika, itd. U svakom od tih slucajeva trebate svi znati da je to okej, da se to desava jer mora da se desava, hvala Bogu da se desava jer takav je zivot. Bitno je samo da konacno imamo sistem (hocu rec trebalo bi bit da imamo), da nismo vise adresa za kojekakve mesetare, menadzere i njihove pokusaje igraca, lihvare, neznalice i ostale pijavice. Ostalo ce dolazit polako.
Nek nam je sa srecom.
Ukratko, meni je od investicija cak bitnije da se ne pita kome god se digne ona stvar da se pocne motat oko kluba, sto bi trebao da bude slucaj zbog ovog novog sistema i saziva.
Nek rade kako znaju, imaju moju podrsku, shvatam da ce biti dosta oscilacija, poteskoca, problema koji se ni parama ne mogu tako brzo rijesiti, pa i kad bude dobro islo ako Bog da aktivirat ce se neki eksterni faktori, politika, itd. U svakom od tih slucajeva trebate svi znati da je to okej, da se to desava jer mora da se desava, hvala Bogu da se desava jer takav je zivot. Bitno je samo da konacno imamo sistem (hocu rec trebalo bi bit da imamo), da nismo vise adresa za kojekakve mesetare, menadzere i njihove pokusaje igraca, lihvare, neznalice i ostale pijavice. Ostalo ce dolazit polako.
Nek nam je sa srecom.
Ma ništa od Dzeke neda mu Amra hahah
Amra nek vodi fan shop, zbog nje sve ce zene, influenserke,modeli dolaziti
Imamo sad parfeme, a sigurno ima viziju za takve stvari
Zbog Dzeke ce dolaziti sva djeca, ljudi, sportisti
U 2026 porodica Dzeko je dobitna kombinacija za Zelju na svim poljima
Nek stave 50.000 clanski i dolazi Dzeko za par dana bi prodali 50.000 clanskih, a dresove i ostalo da ne pricam
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
JuzniVjetar1979
- Kontakt:
Senat: Kasim Imsirovic, Miroslav Kruzik, Midhat Terzic, Almir Dzuvo i ima ih još
Neka nodi smiri se, nisi pogodio koji je dan sutra.NoDi80 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 01:39Amra nek vodi fan shop, zbog nje sve ce zene, influenserke,modeli dolaziti
Nek stave 50.000 clanski i dolazi Dzeko za par dana bi prodali 50.000 clanskih, a dresove i ostalo da ne pricam
Fk Željezničar.
To se zove vizija, Zeljo ima najveci potencijal koji se namanje koristiPablo11 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 01:53Neka nodi smiri se, nisi pogodio koji je dan sutra.NoDi80 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 01:39Amra nek vodi fan shop, zbog nje sve ce zene, influenserke,modeli dolaziti

U Zelji je tradicija da se neka prezimena prenose
Eduard, Ivica, Amar Osim
Pa sta god pricali Anel Sabanadzovic je osvojio kup i dao je doprinos kao i njegov otac
Sad u 2026 godinu gdje se zivi brzo, gdje sve ima veze sa influenserima, modelima, fudbalom, marketingom porodica Dzeko je nesto najbolje sto moze doci u Zelju
Amra model,glumica, infuenserka, marketing
Dzeko idol, legenda fudbaler, ambasador BiH, a ima i nasljednike

Tako je u svakoj bransi ili sportu Zeljo ima nekoga poput Dzumhura u tenisu, Djedovic kosarkas voli Zelju i sve to treba zajedo upakovati da bi cijeli SD dozivio novi vrhunac
Evo i vendeta je napisao onako kako se i odvilo, jer nije bilo mogucnosti za vise
Nikad nije kasno za nesto bolje i vece, a sad uz ulaganja, ozbiljni, pametniji pristup mozemo Zelju lansirati na europski nivo
Valjda smo naucili u proslosti kad god smo pogrijesili i kad prvobitan plan padne u vodu mi cesto potonemo s njim, jer nismo ni razmisljali o planu B
Trebamo uvijek imati viziju, ciljati najvisocije i planirati 4,5 godina unaprijed
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Onaj najbrži nek se ne saginje..tiagofaria25 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 00:11Eto ima nas trojica za sad.
Najsporiji je dakako u najboljem polozaju
Znaci trojica će goli trcat.Ako Dzeko sarne Remzu ću naguzit tacno na centru na onom krugu.
Sta je najace da nam pitari žale Adzema ko on je od onakvih igraca doveo Zelju na 5 mjesto.Dovedite ga sebi za SD on moze prepoznat igraca i u mraku i kad je magla.On nevidi al osjeti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.
/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)