Nisam te ni vidio. Cim se pojavi Zerina i ti si u bliziniBesic je napisao/la:Muhoni što me ignoriraš?

Nisam te ni vidio. Cim se pojavi Zerina i ti si u bliziniBesic je napisao/la:Muhoni što me ignoriraš?
TobeYarabi je napisao/la:da tobe moze prelaziti granice nebi ja sa vama ovdje pisaoSariel je napisao/la:tobe prelazis granicu.TobeYarabi je napisao/la:cim se pojavi rokoko, sariel odma pise da napusta forum, fol zbog slobode..lijepi strah
Evo zbog cega je Vlado dobio otkaz.solinas je napisao/la:No sisoja, no party.
Sta kaze Jasko oformicemo najjači upravni odbor u historiju.
A u prvom kadru Indir.
Privrednik broj jedan.
Ubice nas Mladost. ....
Sto bi reko Djuro, znas sta je Mladost za nas ba,
Gosk yebote.
Aaaaaaaa pa vise mi postova na forumu imamo nego Gabela stanovnika. .....![]()
Allahuuuuu dragiiiii. ....![]()
moja zena je na dijeti. smrsala je i sad ima samo 140 kg. jaca je od tebe, sariela i woblia zajednoRokoko87 je napisao/la:Tobe bi ga uzeo na iskustvo, valja se svaki dan sa ženom hrvati..
Hoće da te nagrdi Beško, priča se po džematu da previše koketiraš sa Zerkom, a to nikako ne voliMocMahale444 je napisao/la:Nisam te ni vidio. Cim se pojavi Zerina i ti si u bliziniBesic je napisao/la:Muhoni što me ignoriraš?
auuu neko nas cinkaRaonffa je napisao/la:Hoće da te nagrdi Beško, priča se po džematu da previše koketiraš sa Zerkom, a to nikako ne voliMocMahale444 je napisao/la:Nisam te ni vidio. Cim se pojavi Zerina i ti si u bliziniBesic je napisao/la:Muhoni što me ignoriraš?
Besa se samo pojavi kad je Zere u okolini, inace on je previse kul za ove teme.Raonffa je napisao/la:Hoće da te nagrdi Beško, priča se po džematu da previše koketiraš sa Zerkom, a to nikako ne voliMocMahale444 je napisao/la:Nisam te ni vidio. Cim se pojavi Zerina i ti si u bliziniBesic je napisao/la:Muhoni što me ignoriraš?
Kakav komad budale.TobeYarabi je napisao/la: da tobe moze prelaziti granice nebi ja sa vama ovdje pisao
Ee, ja sam ti rekao informaciju, a ti sad vidi kako ćeš i šta ćešMocMahale444 je napisao/la:
Besa se samo pojavi kad je Zere u okolini, inace on je previse kul za ove teme.
Godišnji i meni i njoj, pa smo se odlučili obratit forumskoj bijedi.Raonffa je napisao/la:Ee, ja sam ti rekao informaciju, a ti sad vidi kako ćeš i šta ćešMocMahale444 je napisao/la:
Besa se samo pojavi kad je Zere u okolini, inace on je previse kul za ove teme.![]()
@Besic
Izdao te jedan od najvjernijih.
.
Od čega ti odmaraš?Besic je napisao/la:Godišnji i meni i njoj, pa smo se odlučili obratit forumskoj bijedi.Raonffa je napisao/la:Ee, ja sam ti rekao informaciju, a ti sad vidi kako ćeš i šta ćešMocMahale444 je napisao/la:
Besa se samo pojavi kad je Zere u okolini, inace on je previse kul za ove teme.![]()
@Besic
Izdao te jedan od najvjernijih.
.
Nije frka znas onu staru izreku "zavadi pa vladaj"Raonffa je napisao/la:Ee, ja sam ti rekao informaciju, a ti sad vidi kako ćeš i šta ćeš![]()
Ma pusti pitarluk, i onako ga je previše oko tebe sa Zerkom i Beškom, kud ćeš još više bolanMocMahale444 je napisao/la:Nije frka znas onu staru izreku "zavadi pa vladaj"Raonffa je napisao/la:Ee, ja sam ti rekao informaciju, a ti sad vidi kako ćeš i šta ćeš![]()
![]()
Ja sam dobio druge info ali sigurno je laz jer je od pitara, vezano za nju. Tebi barem vjerujem.
Jarana?rasavoje je napisao/la:
@Faraon
I tebe i jarana ti.
Od posla.Raonffa je napisao/la: Od čega ti odmaraš?
MocMahale444 je napisao/la: Ja sam dobio druge info ali sigurno je laz jer je od pitara, vezano za nju. Tebi barem vjerujem.
Donesi mu sta pije..Skver je napisao/la:Vlado izdrzi, mi svakako ne zasluzujemo bolji fudbal u ovom gradu, gradonacelnik radi po uputama sa visih distanci, predcjednik njegova marioneta, sportski direktor kluba nepismen i ovi sto ti psuju hoce da gledaju bolji fudbal......trazili su, nek sad gledaju to sto su trazili, ako hoces da se smire kupi ih par bambuca i sve to to biti ok.