Napad Berna-Dybala-Costa, nesto sto onaj ne bi izveo nikada. I naravno, Mandzukicu klupa za klupom u pripremama sto je dovoljna indikacija da treba traziti klub. I on i debeli koji rizikuje da ostane jer ga niko nazalost nece.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Klupirati odmah jednog od Chiellini-Bonucci, previse je to za ocekivati odmah, pogotovo od Sarija.Pogba je napisao/la:Bonnuci-Chiellini starteri, generalna proba. Nesto mi govori da ce to i dalje biti starteri.![]()
Otjerat.Padovan je napisao/la:Daj ga za marku!!!
Covjek se Aaron.Chinaglia je napisao/la:covjek se zove ramsey, ne ramiz
prosto nemoguca recenica :mrgreen:dinoo je napisao/la:Covjek se Aaron.Chinaglia je napisao/la:covjek se zove ramsey, ne ramiz
Hahah,neki autocorrect na mobitelu me sprijecio da vas prosvijetlimChinaglia je napisao/la:prosto nemoguca recenicadinoo je napisao/la:Covjek se Aaron.Chinaglia je napisao/la:covjek se zove ramsey, ne ramiz
Pa klasican SDA uhljeb. Stranka mu sve dala, on njoj skoro nista i jos se ne da pomjerit s pozicije. Trebalo bi da ga ja podrzavam a ne ti.Pogba je napisao/la:Zeli ici, they said
Pogba je napisao/la: Berna sve lošiji, ne mogu da shvatim kakvu mentalnu barijeru ima. Ali i dalje vjerujem u njega, izvući će Sarri najbolje iz njega.
Zasta vam je Berna los toliko. Jel ima nesto posebno iliPadovan je napisao/la:Berna ocajan cijele pripreme, ako odigra ovako i ovu sezonu, na kraju sezone definitivno out, jer ako kod Sarija ne moze pokazati puni potencijal, onda je njemu neki tim tipa Fiorentina mjera..
Ramiza sama da povrede zaobidju ide na 10+10 ove sezone lagano...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.