Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la LjoZee » 21 jul 2019, 13:13

Ja iskreno ne ocekujem pobjedu nasu sljedecu subotu o tome sam pisao i na nasoj temi. Em niste naivna ekipa kao sto se mislilo ono zbog pojacanja i sta znam em mi nismo nikad uzeli tri boda na vasem stadionu. Vecu sansu za pobjedu dajem vama, ali realno i iskreno ne ono neko supljiranje.
Kod nas ima dosta tog inata sto se tice realnosti o mogucnostima ekipe zbog stalnih prepucavanja o Misimovicu, Amaru itd. Vidimo svi da je to kao sto sam rekao borba za 3-4 mjesto, ali nece ti svi priznati jer ako se onoj Upravi nije prastalo za titule sto bi ovoj i onda u krug. Vrti dok svima se ne zgadi zivot, a ne fudbal.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 21 jul 2019, 13:14

**** su nas vala
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 jul 2019, 13:19

avenija je napisao/la:Sta reci danas pametno jucer se obistinilo da je Zvijezda novi drugoligas..da Velez nema dovoljno kvalitete, da Mladost iskusno zna odigrati ovakve utakmice...da su Borac i Zeljo tu negdje, iako me Borac malo negativno iznenadio. Sigurno najsporija ekipa u ligi. Tek je pocetak vidjet cemo.
Danas Zrinjski po meni favorit. Vidim i Husref trazi alibi vec..to nikada ne treba raditi..moguce je sve ali mislim da Sarajevo nece pobjediti jer je Zrinjski kvalitetnija ekipa. Sloboda ima ogromnu prednost zbog toga sto je Radnik prije 3 dana odigrao 120 min + penale + putovanje, znaci mrtvi su.
Ako ovo ne pobjede kuci ne znam koga ce.
Svaka ti cast, nema potrebe igrati vise ligu.
Sve se saznalo nakon prvih 90 minuta kojih je odigrala polovina lige
Bravo :clap:

Kulesza
Kontakt:

Post Postao/la Kulesza » 21 jul 2019, 13:20

prisonbreak je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Pola foruma ćeka izvještaj Pastrmke , da vidimo zašto je Velež izgubio i gdje je zapelo ...
Koji je to supak, ne mozes se ne pojaviti :thumbdown:
Jbt kralj mi znali izgubiti 6-0 pa dodjemo na forum da nas prcaju, zasluzili smo i cao, treba se nositi s tim.
Pastrmka se uvijek pojavi dan-dva nakon utakmice, pobjeda ili poraz, ne provodi cijeli dan na forumu kao neki. Strpi se, izvještaj od najvatrenijeg navijača Rođenih dolazi :)
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★

9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

SK Stolac Hercegovina

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 21 jul 2019, 13:24

Kulesza je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Pola foruma ćeka izvještaj Pastrmke , da vidimo zašto je Velež izgubio i gdje je zapelo ...
Koji je to supak, ne mozes se ne pojaviti :thumbdown:
Jbt kralj mi znali izgubiti 6-0 pa dodjemo na forum da nas prcaju, zasluzili smo i cao, treba se nositi s tim.
Pastrmka se uvijek pojavi dan-dva nakon utakmice, pobjeda ili poraz, ne provodi cijeli dan na forumu kao neki. Strpi se, izvještaj od najvatrenijeg navijača Rođenih dolazi :)
Tad je vec gotovo raja se ispuca :D nije interesantno

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 21 jul 2019, 13:35

Sad ce brato izdusit sa vjescu da dolaze prava pojacanja iz AEKa. :lol:
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 21 jul 2019, 13:36

Ja se sa zadnjeg derbija sa stadiona javio da raširim shupak
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 21 jul 2019, 13:47

A ne kontam šta se ima prcati je.bo te život i da li će se pastrmka nasekirati kad i trener mladosti kaže da su iz tri šanse dali tri gola. Boga mi mog ja se nemam apsolutno razloga stiditi što se tiče jučerašnjeg poraza. Ko imalo fudbal prati vidio je da nismo imali sreće i to je to. Mladost kornera nijednog nije imala. Imali su tri naše greške i to je to. Sad palamudit da su nas ubili nisu, nego opalili dobar šamar koji mora biti pozitivna stvar. Čisto da i igrači sami shvate da je svaka greška koju naprave primljeni go. Ja iskreno zadovoljan porazom i sretan da se one pi.zdu.rine koje izađu deset minuta prije kraja utakmice nikada više ne vrate na stadion. Ma.rš
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 21 jul 2019, 14:21

*p!p!t@* je napisao/la:A ne kontam šta se ima prcati je.bo te život i da li će se pastrmka nasekirati kad i trener mladosti kaže da su iz tri šanse dali tri gola. Boga mi mog ja se nemam apsolutno razloga stiditi što se tiče jučerašnjeg poraza. Ko imalo fudbal prati vidio je da nismo imali sreće i to je to. Mladost kornera nijednog nije imala. Imali su tri naše greške i to je to. Sad palamudit da su nas ubili nisu, nego opalili dobar šamar koji mora biti pozitivna stvar. Čisto da i igrači sami shvate da je svaka greška koju naprave primljeni go. Ja iskreno zadovoljan porazom i sretan da se one pi.zdu.rine koje izađu deset minuta prije kraja utakmice nikada više ne vrate na stadion. Ma.rš
Bas ocami, cestitke ljudima na pobjedi i ja sam bio razocaran al jbg, mi iz 22 suta nismo dali 3 gola, a kni jesu iz 3 i to je to. Iskusno, ili spretno, ili sretno, nije vise ni bitno. Dobili su nas, ali daleko od toga da smo isprskani bili npr.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 21 jul 2019, 14:26

glavniurednik je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Ko kaze da im se finansiraju gostivanja?
Ovima ne finansiraju gostovanja, finansiraju njih pojedinacno, plus lupaju raju po usima. Polako vidjet ces kako im opada kop, dok raja skonta ko im vodi tribinu. Vidio si da ih nema 300 400 u kopu.
A vas ima :lol:
Na derbijima i evropskim tekmama pravite rupe u kopu koje pokrivate koreografijom jer vas nema dovoljno. Sirite se po tribini, jedan navijac dvije stolice :rol:
Nije nas ni u Olovu bilo, pa ste pricali da nas je 500 :urnebes:
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 21 jul 2019, 14:47

Ovaj pitar se vise bavi Manijacima nego svojom grupom. Nema to veze s finansiranjem grupa, ono sto je bilo na paroli su pisali navijaci Borca(valjda oni koji jos bojkotuju) na njihovom forumu.
Cuva Bog Zelju svog!

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 21 jul 2019, 14:55

LjoZee je napisao/la:Ja iskreno ne ocekujem pobjedu nasu sljedecu subotu o tome sam pisao i na nasoj temi. Em niste naivna ekipa kao sto se mislilo ono zbog pojacanja i sta znam em mi nismo nikad uzeli tri boda na vasem stadionu. Vecu sansu za pobjedu dajem vama, ali realno i iskreno ne ono neko supljiranje.
Kod nas ima dosta tog inata sto se tice realnosti o mogucnostima ekipe zbog stalnih prepucavanja o Misimovicu, Amaru itd. Vidimo svi da je to kao sto sam rekao borba za 3-4 mjesto, ali nece ti svi priznati jer ako se onoj Upravi nije prastalo za titule sto bi ovoj i onda u krug. Vrti dok svima se ne zgadi zivot, a ne fudbal.
Ma neka pobijedi bolji, samo neka bude pošteno pa ko koga. Uvijek su to bile dobre utakmice između Želje i Mladosti, lani ona 2:2 kod nas jedna od najboljih u sezoni sigurno. Uvijek dođe dosta Manijaka I stadion bude pun, atmosfera prava prijateljska, ispred stadiona vaši I naši lagano uz pivo ili sok se druže, vrlo rijetka slika s naših terena.
Ko god imalo cijeni fudbal zna da je Kakanj jedna od rijetkih sredina gdje možeš doći a da ne čuješ ni uvredu a kamo li da ti šta fali, to mogu potvrditi i neki koji su na forumu a bili su kod nas, bez obzira jesu li došli iz Sarajeva, Mostara, Banja Luke... Svejedno.
Valjda su ljudi vidjeli sa nismo nikakvi seljaci i sohari nego normalna raja koja cijeni fudbal. Mala sredina jesmo ali divljaci nismo.
Ja sam na to ponosan i neka tako i ostane.
Dobro vi nama došli a i mi vama ove a i aBd i naredne sezone.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jul 2019, 15:00

Hvala, takodjer ste uvijek dobrodosli na Grbavicu. :thumbup:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 jul 2019, 15:01

Addict je napisao/la: Ja mislim da će se Sarajevo I Zrinjski izdvojiti brzo kao glavni kandidati za titulu, ne vidim da ih iko prati.
Željo će vjerovatno nastaviti agoniju a da su im navijači malo realniji bilo bi lakše i njima i klubu, samo da vide da imaju prosječnu ekipu i da to tako prihvate.
Još jedan ili maksimalno dva kluba se mogu pokazati kao borci za Evropu i to je to. Sve ostalo će biti borba za opstanak, možda se neko izdvoji na dnu i rano napravi neki zaostatak a opet sve se to promijeni u 3 kola.
Ko sveže 3 pobjede ili 3 poraza i eto euforije ili agonije, podjednako nerealne.
Klubovi koji imaju sigurna primanja i jake sponzore su u prednosti u odnosu na druge, a sve u čemu bara bara u 5% sve.
Na kraju treba dodati kriminalni savez koji će igrati najznačajniju ulogu u svemu.
Neka nam je sa srećom, čuvajte samo živce.
Citam ovo druze i naumpade mi vremenska prognoza na BHT "danas ce biti suncano i mjestimicno oblacno, uz mogucnost kise i grmljavine uz jak vjetar, na visim dijelovima moguc snijeg...".
Dakle, sve je moguce. :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 21 jul 2019, 15:12

drakensang je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:A ne kontam šta se ima prcati je.bo te život i da li će se pastrmka nasekirati kad i trener mladosti kaže da su iz tri šanse dali tri gola. Boga mi mog ja se nemam apsolutno razloga stiditi što se tiče jučerašnjeg poraza. Ko imalo fudbal prati vidio je da nismo imali sreće i to je to. Mladost kornera nijednog nije imala. Imali su tri naše greške i to je to. Sad palamudit da su nas ubili nisu, nego opalili dobar šamar koji mora biti pozitivna stvar. Čisto da i igrači sami shvate da je svaka greška koju naprave primljeni go. Ja iskreno zadovoljan porazom i sretan da se one pi.zdu.rine koje izađu deset minuta prije kraja utakmice nikada više ne vrate na stadion. Ma.rš
Bas ocami, cestitke ljudima na pobjedi i ja sam bio razocaran al jbg, mi iz 22 suta nismo dali 3 gola, a kni jesu iz 3 i to je to. Iskusno, ili spretno, ili sretno, nije vise ni bitno. Dobili su nas, ali daleko od toga da smo isprskani bili npr.
Jest kad malo friziras statistiku onda tako ispade. Gledaš Velezove ukupne suteve a mladosti suteve u okvir gola. Činjenica je da od 22 sutra samo šest je bilo u okvir gol. Od toga tri su bila konkretna suta ostalo je bilo mrljavo nabijanje. Mladost je imala sedam od toga tri u okvir i tri gola.
Treba vam vremena ali nije ni da ste neka ekstra jaka ekipa. Sve u svemu sretno u nastavku.

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 21 jul 2019, 15:17

Beduin je napisao/la:
Addict je napisao/la: Ja mislim da će se Sarajevo I Zrinjski izdvojiti brzo kao glavni kandidati za titulu, ne vidim da ih iko prati.
Željo će vjerovatno nastaviti agoniju a da su im navijači malo realniji bilo bi lakše i njima i klubu, samo da vide da imaju prosječnu ekipu i da to tako prihvate.
Još jedan ili maksimalno dva kluba se mogu pokazati kao borci za Evropu i to je to. Sve ostalo će biti borba za opstanak, možda se neko izdvoji na dnu i rano napravi neki zaostatak a opet sve se to promijeni u 3 kola.
Ko sveže 3 pobjede ili 3 poraza i eto euforije ili agonije, podjednako nerealne.
Klubovi koji imaju sigurna primanja i jake sponzore su u prednosti u odnosu na druge, a sve u čemu bara bara u 5% sve.
Na kraju treba dodati kriminalni savez koji će igrati najznačajniju ulogu u svemu.
Neka nam je sa srećom, čuvajte samo živce.
Citam ovo druze i naumpade mi vremenska prognoza na BHT "danas ce biti suncano i mjestimicno oblacno, uz mogucnost kise i grmljavine uz jak vjetar, na visim dijelovima moguc snijeg...".
Dakle, sve je moguce. :mrgreen:
Jest jest. Kad se Tuzla City pretvori u Manchester, Crnkic u Aguera I ljudi prometu ligu s 90 bodova na kraju. Husref kao Klopp izgovori da je biti drugi s 86 isto kao prvi u Francuskoj, Isaković ode u Barcelonu jer je Van Dijk odbio da pređe a Rahimić preuzme Katar pred svjetsko prvenstvo.
Rezultat iz open kao što kaže Sir Baka.

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 21 jul 2019, 15:21

Postavlja se pitanje hoce li Sloboda po ustaljenoj praksi i danas izvan zelenog terena da upise pobjedu.
Po Tuzli se uveliko prica da su ove godine odlucene ustede na igrackom kadru i da ce se puno vise fokusirati na rad sa sudijama.
Pa et vidjet cemo danas...?
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 21 jul 2019, 15:22

BosanacGorstak je napisao/la:Postavlja se pitanje hoce li Sloboda po ustaljenoj praksi i danas izvan zelenog terena da upise pobjedu.
Po Tuzli se uveliko prica da su ove godine odlucene ustede na igrackom kadru i da ce se puno vise fokusirati na rad sa sudijama.
Ti znaš šta se po Tuzli priča. :rol: :rol:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 21 jul 2019, 15:24

Wolffire je napisao/la: Jest kad malo friziras statistiku onda tako ispade. Gledaš Velezove ukupne suteve a mladosti suteve u okvir gola. Činjenica je da od 22 sutra samo šest je bilo u okvir gol. Od toga tri su bila konkretna suta ostalo je bilo mrljavo nabijanje. Mladost je imala sedam od toga tri u okvir i tri gola.
Treba vam vremena ali nije ni da ste neka ekstra jaka ekipa. Sve u svemu sretno u nastavku.
Ako iko govori da nismo posebno jaka ekipa onda sam to ja. Ali isto tako nismo ni talašika kao što su to fudbalski stručnjaci brže bolje poslije utakmice htjeli da prikažu. Nama je jučer falio prvi golman, prvi napadač i vjeruj da u sljedećim utakmicama ovakvih promašaja neće biti. Jer Bukvić je jučer dva čista gola isčupao ono što se ja trenutno iz glave sjećam, jedan nakon odbitka od njegovog igrača nakon prekida ispod prečke i onaj silovit udarac Markeza glavom sa pet metara. Tako da ne može niko reći da smo neuhodana i loša ekipa, ali opet možda je bolje što neki tako misle...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 21 jul 2019, 15:26

Penaltiky je napisao/la:
BosanacGorstak je napisao/la:Postavlja se pitanje hoce li Sloboda po ustaljenoj praksi i danas izvan zelenog terena da upise pobjedu.
Ti znaš šta se po Tuzli priča. :rol: :rol:
Prosli put kad je cijeli grad govorio da je prodana tekma Krupi licno nisam vjerovao.
Ovaj put sve vise vjerujem u glasine "carsije" kad ste vi u pitanju :shh:
Nego da te pitam koja podgrupa Fukara dolazi veceras na tekmu,Bijedicevi,Imomovicevi il oni Husarini sljedbenici?Posto nisam u toku jeste li zatrpali ratne sjekire :kafa:
:mrgreen:
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 0oo0, Cwirek, MOCTAP1981, NebeskaSila96, prisonbreak, relativizam, VolimBiH96 i 96 gostiju.