Halo ba nismo mi Barselona.bordobijeli je napisao/la: ↑31 avg 2021, 15:36A sto vam je čudno pa ovo se ponavlja, Tan postavlja ljude, ide reorganizacija, suradnja cardif, nova era, itd itd. Ljudi vise ne vjeruju u pricu, zele da vidie ulaganja u akademiju, ekipu, stadion, grupne faze. Ne puši vise niko pricu, treba djelima i na terenu pokazati.amypitar je napisao/la: ↑31 avg 2021, 15:30I meni ovo nije jasno.Zeko87 je napisao/la: ↑31 avg 2021, 15:12Sarajevo je izgleda klub sa najviše navijača koji navijaju protiv sebe i sa najvećom bazom navijača koji ne dolaze na utakmice.
Novim informacijama oko investitora, više čireva popucalo među nama nego među deklariranim dušmanima kluba.
PSGov šeik da nas preuzme mi bi ga otjerali za mjesec dana.
Zamisli jedan klub u premijer ligi da doceka ovakve investitore, ili bilo kakve pa taj bi kanton, opstina bi tri dana slavili.
Jok kod nas mi na izdisaju, oni nesto zaprdjuju ako Mirvic ovo ako Tan ono.
A domaca utakmica na Kosevu ono se polomi da strim uhvati da utakmicu prati.
Ko smo mi da postavljamo uslove. Imamo 3 hiljade clanova, 2000 navijaca na Koševu.Ja se ibretim da se ljudi uopste zajebavaju sa nama. Cuj mi hocemo ovo ono a sve sa foruma da pokupis ne bih 100 km imali.
Mi samo Bogu mozemo zahvaliti da imamo bilo kakve investitore, taman da nam daju za prezivljavanje.
Pa vi ljudi niste svjesni situacije u kojoj zivimo, ili ste fakat djeca pa vas roditelji guraju.