Svako svakom nesto pametuje,a svakome od nas,i svakom klubu,moze se tri knjige zamjerki napisati.....
Kako je bilo,Grbavica je odlicna,izgleda tribina mocno,yebo stepenice ba,popravice se,jos kada uklope jug,
Da bogdom hoce mnogi ovako graditi.
U odnosnu na sav zenički fudbal od kad se igra u tom gradu, od svih evropskih utakmica na Grbavici, igrača koji su tu stasali i bili reprezentativci Jugoslavije i Bosne, trofeja, Grbavica je za Zenicu zasebna vasionia!A da vam grad nije igradio stadion, pa kasnije u saradnji sa Savezom konstantno renovirao, stadion Mladosti DK bi za vaš bio Kamp Nou!sagitarius je napisao/la:Ma bode ova tribina na kojoj su štrumfovi, i onda dodje covjek i na osnovi jedne normalne tribine napise "hram bh fudbala"
Ima dosta istine u ovome, ali eto neki otomo se i dalje qurce kao da je NK Celik izgradio sve, a odnosno grad i Savez pogotovo i pogurali ko niko.. Nemam nista protiv, daBogda svaki grad gurao svog kluba i pomagao u izgradnji infrastrukture, ali ne treba se pretjerivati kao neki zenicani ovdje.Ras je napisao/la:U odnosnu na sav zenički fudbal od kad se igra u tom gradu, od svih evropskih utakmica na Grbavici, igrača koji su tu stasali i bili reprezentativci Jugoslavije i Bosne, trofeja, Grbavica je za Zenicu zasebna vasionia!A da vam grad nije igradio stadion, pa kasnije u saradnji sa Savezom konstantno renovirao, stadion Mladosti DK bi za vaš bio Kamp Nou!sagitarius je napisao/la:Ma bode ova tribina na kojoj su štrumfovi, i onda dodje covjek i na osnovi jedne normalne tribine napise "hram bh fudbala"
SDA nam gradi stadion? Pa jarane koliko pakosti u tebi ima pa da tako nešto izjaviš?Nakon što smo mi navijači skupili za stolice i za tribinu preko 600 hiljada maraka ti tako nešto izjaviš!Poštujem ja vas, uvijek su mi simpa bili mali klubovi koji se za nešto bore!Za novu Upravu, za Statut, protiv kriminala i tako dalje, a sve im drugi grade, a sve im država gradi, od stadiona, pomoćnih terena, do samog terena Bilinog, a kad je akcija skupe šest maraka za voljeni klubConvicts1988 je napisao/la:Grad pravio i šminkao stadion a s druge strane strane te iste gradske strukture pljačkale Čelika i vukli ga ka gašenju, upravo ti zeleni ublehaši što vas sada vode i grade Grbavicu . Da nije navijača ovog zeničkog kluba, on bi već bio na smetljištu historije, tako da, malo više poštovanja
btw. Sa srećom vam u izgradnji, i da što prije napravite i ove dvije preostale tribine, jug i zapad. Dao Bog da svi klubovi ovako grade i podižu kvalitet infrastrukture na BH stadionima.
To sam vec govorio, teren i krov , zasto krov na istoku treba biti prioritet vidjecete u 11 mjesecu.Signore je napisao/la:Iako bi svi rado vidjeli novi jug i krov na stadionu, mislim da bi teren sad trebao biti prioritet. Treba uloziti velike pare u njega, da bude vrhunski i ugovoriti vrhunsku tvrtku za odrzavanje.
+1Signore je napisao/la:Iako bi svi rado vidjeli novi jug i krov na stadionu, mislim da bi teren sad trebao biti prioritet. Treba uloziti velike pare u njega, da bude vrhunski i ugovoriti vrhunsku tvrtku za odrzavanje.
To je javna tajna, al neka su upleli prste kod vas, svi znamo kako završe SDA filijaleRas je napisao/la:SDA nam gradi stadion? Pa jarane koliko pakosti u tebi ima pa da tako nešto izjaviš?Nakon što smo mi navijači skupili za stolice i za tribinu preko 600 hiljada maraka ti tako nešto izjaviš!Poštujem ja vas, uvijek su mi simpa bili mali klubovi koji se za nešto bore!Za novu Upravu, za Statut, protiv kriminala i tako dalje, a sve im drugi grade, a sve im država gradi, od stadiona, pomoćnih terena, do samog terena Bilinog, a kad je akcija skupe šest maraka za voljeni klubConvicts1988 je napisao/la:Grad pravio i šminkao stadion a s druge strane strane te iste gradske strukture pljačkale Čelika i vukli ga ka gašenju, upravo ti zeleni ublehaši što vas sada vode i grade Grbavicu . Da nije navijača ovog zeničkog kluba, on bi već bio na smetljištu historije, tako da, malo više poštovanja
btw. Sa srećom vam u izgradnji, i da što prije napravite i ove dvije preostale tribine, jug i zapad. Dao Bog da svi klubovi ovako grade i podižu kvalitet infrastrukture na BH stadionima.
OK!escobarpablo je napisao/la:To je javna tajna, al neka su upleli prste kod vas, svi znamo kako završe SDA filijaleRas je napisao/la:SDA nam gradi stadion? Pa jarane koliko pakosti u tebi ima pa da tako nešto izjaviš?Nakon što smo mi navijači skupili za stolice i za tribinu preko 600 hiljada maraka ti tako nešto izjaviš!Poštujem ja vas, uvijek su mi simpa bili mali klubovi koji se za nešto bore!Za novu Upravu, za Statut, protiv kriminala i tako dalje, a sve im drugi grade, a sve im država gradi, od stadiona, pomoćnih terena, do samog terena Bilinog, a kad je akcija skupe šest maraka za voljeni klubConvicts1988 je napisao/la:Grad pravio i šminkao stadion a s druge strane strane te iste gradske strukture pljačkale Čelika i vukli ga ka gašenju, upravo ti zeleni ublehaši što vas sada vode i grade Grbavicu . Da nije navijača ovog zeničkog kluba, on bi već bio na smetljištu historije, tako da, malo više poštovanja
Zenzo je napisao/la:Nece ni u danasnjici ici brze, daj Boze da krene jug krajem godine ili mozda sljedece. Također krov na istoku ili novi teren.
Ljepo je sve to ali realnost je drugacija.
Pa čekaj jesam li ja nesto pogresno rekao, jesam li ja omalovažavao tu vasu tribinu?Pa ta vasa tribina na kojoj budu stumfovi je ruglo stadiona nazalost to i sami znate! Pa zbog tog ne moze biti hram bh fubalapropuh je napisao/la:I u Zenici jedino zapadna tribina valja ostale itekako bodu u oci pa ne serete ni u 1%sagitarius je napisao/la:Ma bode ova tribina na kojoj su štrumfovi, i onda dodje covjek i na osnovi jedne normalne tribine napise "hram bh fudbala"
Istok je fenomenalno legao na Grbavici uz sve sitne zamjerke oko stepenica, ulaza... koji su u ovom trenutku nebitne i ocigledno je to ustupak ljudima koji su kupili desetogodisnje karte te time najvise pomogli izgradnji tribine.
Malo pomalo Zeljo dobiva stadion vrijedan paznje.
Ko bi rekao da i ovi iz tz mogu pricati gluposti, u taj teren koji je najbolji u bh, savez ni marke nije dao!Zenica je "kriva" za sve, jedino nekad savez uleti kad moraju zbog Uefa-e i Fifa-e kao npr brojaci, koji su opet pola pola sa gradom.solinas je napisao/la:Nadje Bosnjo razloga da sere....Da nije repke,imali bi gurac onako dobar stadion i teren u Zenici,jedan sam od starijih i sjecam se terena,nekada je znao biti ko frezanje...
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.