Belmin6 je napisao/la:Halo momak..alex1991 je napisao/la:Sto bi slavio ovako protiv Federera kada ga je navikao pobjedjivati?.Belmin6 je napisao/la: Kako sam na ovo danas umro yebote. Ovako nije proslao W08 kad je uzeo Rogera.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidiš li ti kako covjek proslavio titulu yebenog ATP 500 turnira ?![]()
Rafael Nadal=14x GS osvajac, meni je fakat ovo bilo smiješno.
Koliko je pao i koliko ne može, pokazuje ovo slavlje.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Forster je napisao/la:Raduje se kad dobije Fogmeistera prvi put u sezoni na šljaciEld0rado je napisao/la:lik osvojio a nista nije pokazao![]()
nego možda ono radovanje je malo više i zbog sukoba jer je Fogini između gejmova napao Nadala evo sad se pojavio taj snimak, poprilicno ružno od Foginija ali eto to je sport![]()
Potpuno se slažem sa Magičnim, ako u ovoj igri vidite njegov povratak onda ste ipak preveliše zaluđeni asspickerom![]()
Svako iz TOP 10 bi ga sa ovom igrom dobio/razbio u Hamburgu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
alex1991 je napisao/la:Umjesto da svi oni koji vole tenis kao sport,bez obzira volili nadala licno ili ne,budu odusevljeni sto se jedan od najvecih tenisera svih vremena uprkos svim silnim povredama koje ga prate kroz karijeru i dalje bori i osvaja titule,vi ismijavate tu istu titulu,ne zaboravite da ismijavate 14-ostrukog grand slam sampiona.
pa da li vi kritičari kontate uopšte šta pišete čovjek ima 96 finala i 67 turnira osvojenih ko napravi pola od toga ljubim mu ja carinu, pišete o nekakvih prvih 10igrača pa ti ljudi imaju po 30 godina i tri osvojena bezvezna turnira a Rafa je kad je bio na vrhuncu svršavao i urinirao po njima
Posebno bi Rafu iz tih top 10 rasuli Cilic, Ferer, Berdih, Federer mislim neugodni igraci nema sta
, osim Novaka Endija i Stana, Rafa je i sa ovakvom igrom koja je ocajna ispred ostalih
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Vjerujem da bi mu Gerrard pozavidio na ovom proklizavanju.Belmin6 je napisao/la:
Kako sam na ovo danas umro yebote. Ovako nije proslao W08 kad je uzeo Rogera.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
čilić,berdih,ferer hebote 30 godina u guzici svi zajedno 15 turnira osvojili....
@mancini nije tačno... španija nije vrh svjetskog sporta... na OI je zemlje regiona šiju
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Meni je dovoljno da vidim fudbal, košarku i rukomet.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 05 avg 2015, 07:15, ukupno mijenjano 1 put.
alex1991 je napisao/la:Vjerujem da bi mu Gerrard pozavidio na ovom proklizavanju.Belmin6 je napisao/la:
Kako sam na ovo danas umro yebote. Ovako nije proslao W08 kad je uzeo Rogera.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam ti ja haveru taj, pitaj @Dantesa.
Ja se brzo vracam, tebi daleko cilj.DANTES je napisao/la:@belmine vidiš kako je gadno kad imaš pogrešan grb
ka'će opet početi tenis?
ovih par hefti neposredno nakon wimbledona su megadosadne

ovih par hefti neposredno nakon wimbledona su megadosadne
Evo danas starta Montreal.jestamaji je napisao/la:ka'će opet početi tenis?![]()
ovih par hefti neposredno nakon wimbledona su megadosadne![]()
Mada nema Rogera, nije zanimljivo. A i Nole ce se mislim fokusirati da osvoji Cincinati.
Španski konobar vjerovatno ispada u osmini.
Nemoj tako za Nadala, vidiš da je nedavno izdominirao turnir u Hamburgu. 
Ma da je izdominirao, hladno bi iskulirao onu dodjelu.Claus je napisao/la:Nemoj tako za Nadala, vidiš da je nedavno izdominirao turnir u Hamburgu.
Ono uletanje na koljena u stilu Pipa Inzagija je za desetku.
Šta bi tek bilo da ponovo trijumfuje u Montrealu, rezanje vena? 
Bubreg bi donirao za finale, za osvajanje ne smijem ni da pomislim.
Dok se drugi zajebaju i brčkaju po karibima Rafa trenira ko mahnit, ne bi me nimalo začudilo da uzme US Open 
On može do titule jedino ako neko Đokoviću, Murrayju i Wawrinki noge polomi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.