FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

drop
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la drop » 24 mar 2010, 16:57

Butmiran je napisao/la:Komsije ne mogu da shvatim da se vi nasladjujete ovim.Prvom prilikom kad odete gore, **** vam majku sarajevsku.
De nemoj sad i ti zayebavati...ko se ba naslađuje , jesam li fino odmah skrenuo pažnju na eventualne provokacije.
Pa pogledaj malo iznad jbg :evil: :twisted:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Urban

Post Postao/la Urban » 24 mar 2010, 16:58

Butmiran je napisao/la:Komsije ne mogu da shvatim da se vi nasladjujete ovim.Prvom prilikom kad odete gore, **** vam majku sarajevsku.

jarene ne nasladjujemo se a za to majke sarajeveske to znam ne samo gore nego gdje god krocis van Sa ima nas koji samo se ne zamaramo tudjim poslovima imamo mi svoje pa se oko toga brinemo
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 mar 2010, 16:58

vi ste ovu utakmicu izgubili prosle godine,ne znam samo sto su ovi malumnici iz vase uprave odveli igrace da ih smaraju kad se znalo da je namjesteno slobodi...lopovska posla
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 24 mar 2010, 17:00

najsmijesnija smo ekipa na svijetu,zalimo se pa igramo....hahahaha....pa glupani bolje izgubiti o:3 ako ste se vec zalili nego se ofirati i igrati prave vas budalama a tek sad vidim koje ste budale i vi sami...pobijedili vas debili 2 puta pa ovo je smijesno.....gola neznate dati....stid meeeeeeeeeeeeeeeeeeee

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 mar 2010, 17:02

Vec sam rekao da ce pozitivnom rezultatu nisam ni nadao,posebno kad sam vidio u kojem smjeru ide sve,tako da i nisam razocaran jel nista nisam ni ocekivao

Alaim dobio treci zuti nece braniti u Travniku,znaci branit ce Hamzic kome je izgleda sudjen Travnik i prosle godine je on dole branio kad smo uzeli 2-1,valjda ce nam i sad srecu donjeti,ako dole ne uzmemo bodove nigdje necemo u slucaju poraza slobodno nas treba izbaciti iz svih racunica za titulu...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 24 mar 2010, 17:04

Zeljo-Sarajevo je napisao/la:Niko nije rekao da je nekome od nas draga sloboda, cak sta vise mrska do bola i bas kao sto kazes kad odemo gore bice isto, **** majki i svega... ali u ovom trenutku nam mnogo znaci Vas poraz zbog bodovne razlike... pozz.

U pravu je decko i Zeljo posle jedno 10 godina se bori za vrh veliki je to sok posle sezona puni bola poraza i borbi za opstanak.Dosli ljudi na svoje da su ispred nas,a jos i bod imaju vise.Mi nesto kukamo sta bi mi uradili da Sarajevo ne izadje u Evropu neki 6-7 god.u vakoj ligi gdje ulozis par stotina maraka i boris se za titulu!Njima je furka kad izadju van BiH,ali obicno preko priprema i odu u Hrvatsku ljudi se znaju veseliti,i treba ih pustiti! ;)

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 24 mar 2010, 17:06

dobro je ovaj put ste samo jedan primili :lol:
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 24 mar 2010, 17:06

a sudija iz banja luke... bas su providni ovi iz saveza....
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 24 mar 2010, 17:08

Glavas nije dobio ispisnicu iz Olimpika, ponovo ulozite zalbu

Zeljo-Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo-Sarajevo » 24 mar 2010, 17:08

cena je napisao/la:
Zeljo-Sarajevo je napisao/la:Niko nije rekao da je nekome od nas draga sloboda, cak sta vise mrska do bola i bas kao sto kazes kad odemo gore bice isto, **** majki i svega... ali u ovom trenutku nam mnogo znaci Vas poraz zbog bodovne razlike... pozz.

U pravu je decko i Zeljo posle jedno 10 godina se bori za vrh veliki je to sok posle sezona puni bola poraza i borbi za opstanak.Dosli ljudi na svoje da su ispred nas,a jos i bod imaju vise.Mi nesto kukamo sta bi mi uradili da Sarajevo ne izadje u Evropu neki 6-7 god.u vakoj ligi gdje ulozis par stotina maraka i boris se za titulu!Njima je furka kad izadju van BiH,ali obicno preko priprema i odu u Hrvatsku ljudi se znaju veseliti,i treba ih pustiti! ;)
Zeljo je igrao u evropi prije vas i ali necemo gledati proslost, trenutno stanje je bitno, drugo to sto ti nisi realan i provociras je nesto drugo... mi jesmo zadnjih godina bili u sredini tabele, ali smo konacno dobili kvalitetnu upravu, kvalitetan tim i vratili kvalitetnog trenera... svaki klub ima tezak period pa je tako i Zeljo svoj prebrodio.

Pozz.

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 24 mar 2010, 17:10

miky_hz je napisao/la:Vec sam rekao da ce pozitivnom rezultatu nisam ni nadao,posebno kad sam vidio u kojem smjeru ide sve,tako da i nisam razocaran jel nista nisam ni ocekivao

Alaim dobio treci zuti nece braniti u Travniku,znaci branit ce Hamzic kome je izgleda sudjen Travnik i prosle godine je on dole branio kad smo uzeli 2-1,valjda ce nam i sad srecu donjeti,ako dole ne uzmemo bodove nigdje necemo u slucaju poraza slobodno nas treba izbaciti iz svih racunica za titulu...
DRUG AKO VAM ALAIM NE BRANI MOZETE SE I NADATI BODOVIMA

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 24 mar 2010, 17:11

ZELJO MOJA je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Vec sam rekao da ce pozitivnom rezultatu nisam ni nadao,posebno kad sam vidio u kojem smjeru ide sve,tako da i nisam razocaran jel nista nisam ni ocekivao

da vi manijaci malo odete na svoju temu!! ne znam sta pistete ovdje??? ovo nije vas klub....

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 24 mar 2010, 17:14

Kaze ovaj lik na radiju:"bio je to derbi 16 kola..." hahahha Sarajevo nikad ne igra derbi sa fenjerasima :))))))))))bez 3 -ice igraca i sa crvenim jedva nas dobise....ispast ce opet...moramo u travnik po 3 boda, nema druge...
Pazza Inter Amala

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 24 mar 2010, 17:16

Hoce li sad sloboda dobiti 6 bodova :D

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 24 mar 2010, 17:16

adnan_hz je napisao/la:
ZELJO MOJA je napisao/la:

da vi manijaci malo odete na svoju temu!! ne znam sta pistete ovdje??? ovo nije vas klub....
ma dosao malo da vam cestitam drug ne znam kako ste uspjeli biti oderani dva puta od istog tima

alibi

Post Postao/la alibi » 24 mar 2010, 17:17

adnan_hz je napisao/la:a sudija iz banja luke... bas su providni ovi iz saveza....
I ne samo to.Ne treba biti previse pametan pa shvatiti kako stvari stoje.Zao mi je samo ovih kartona jer sam se toga i pribojavao.A sloboda je "morala" dobiti,i zato sam ovu utakmicu unaprijed shvatio kao "revijalnu".Cala nek tebi i upravi ovo bude skola za ubuduce.Sa imenom i renomeom naseg kluba niko se ne smije igrati.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 24 mar 2010, 17:19

sad ce reci da se izvacimo na sudije... al je previse ocito ovdje.. zna se kome guraju titulu... zna se koje glasao da ne dobijemo 3 boda protiv slobode... jer lopovi vise ne rad eu tajnosti nego ofirno....

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 24 mar 2010, 17:21

Nemojte vi o postenju molim vas

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 24 mar 2010, 17:26

:)
Zeljo-Sarajevo je napisao/la:
cena je napisao/la:

Zeljo je igrao u evropi prije vas i ali necemo gledati proslost, trenutno stanje je bitno, drugo to sto ti nisi realan i provociras je nesto drugo... mi jesmo zadnjih godina bili u sredini tabele, ali smo konacno dobili kvalitetnu upravu, kvalitetan tim i vratili kvalitetnog trenera... svaki klub ima tezak period pa je tako i Zeljo svoj prebrodio.

Pozz.
Zasto provociram sta sam ja slagao koliko niste bili ispred Sarajeva ,kad ste Evropsku utakmicu igrali,kad ste van BiH igrali,osim kad su vas na pripreme vodili?Pa da sa Hajdukom niste prijateljsku tekmu odigrali fudbaleri Zelje,osim oni koji nisu iz Kaknja nebi auto-put vidjeli! :)

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 24 mar 2010, 17:44

cena, pretjerujes, odluci se za jednu stranu, tamo pises na nasoj temi a sad ovdje se ulizujes Sarajlijama.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, keli, NazorUso i 61 gost.