100%Riquelme1921 je napisao/la: ↑31 dec 2025, 15:35Što se tiče Džeke iskreno ne mora doći ako mu se ne igra yebe mi se, neka ide u UAE i uzme pare, ali ako će otići u Hajduk ispred Želje ne treba ga smatrati ničim vezanim za naš klub. Yebo te Hajduk.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Samo Željo!
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Sretna nam i uspjesna 2026. Zeljovci
- Bersaga
- Kontakt:
Za 15 minuta 200 članova
Sretna Nova godina plava braćo
Sretna Nova godina plava braćo
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Sretna nova godina Zeljovci!!
Idu clanske..
Idu clanske..
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
-
Lekqqq1921
- Kontakt:
Gospodski potez Sanina 
Predsjednik Skupštine FK Željezničar, Sanin Mirvić, produžio je svoju članarinu za 2026. godinu, te dodatno uplatio još 1.000 članarina za djecu bez roditeljskog staranja, djecu s poteškoćama u razvoju i mališane iz marginaliziranih grupa, za svu djecu koja u srcu nose našu plavu boju. 

U narednim danima FK Željezničar će kontaktirati domove, udruženja i organizacije širom Bosne i Hercegovine koje brinu o ovoj djeci. Nakon verifikacije spiskova, Klub će izraditi personalizirane članske kartice s imenima mališana, koje će potom biti dostavljene zajedno s prigodnim poklonima.
Ovaj projekat predstavlja važan korak u jačanju društvene odgovornosti i potvrđuje dugogodišnju opredijeljenost FK Željezničar ka inkluziji, obrazovanju kroz sport, izgradnji zajedništva i njegovanju vrijednosti po kojima je naš Klub prepoznat generacijama.
Želimo da svako dijete zna da je dobrodošlo, da ima svoje mjesto i da Željezničar nije samo klub nego i porodica.
FK Željezničar nastavlja graditi mostove prema zajednici, kreirati prilike za mlade i biti uz one kojima je podrška najpotrebnija.
Uvijek uz tebe!
U narednim danima FK Željezničar će kontaktirati domove, udruženja i organizacije širom Bosne i Hercegovine koje brinu o ovoj djeci. Nakon verifikacije spiskova, Klub će izraditi personalizirane članske kartice s imenima mališana, koje će potom biti dostavljene zajedno s prigodnim poklonima.
Ovaj projekat predstavlja važan korak u jačanju društvene odgovornosti i potvrđuje dugogodišnju opredijeljenost FK Željezničar ka inkluziji, obrazovanju kroz sport, izgradnji zajedništva i njegovanju vrijednosti po kojima je naš Klub prepoznat generacijama.
Želimo da svako dijete zna da je dobrodošlo, da ima svoje mjesto i da Željezničar nije samo klub nego i porodica.
FK Željezničar nastavlja graditi mostove prema zajednici, kreirati prilike za mlade i biti uz one kojima je podrška najpotrebnija.
Uvijek uz tebe!
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Golem si Sanine!
-
Manijakdolopate
- Kontakt:
Nemanja Anđelković u kontaktu sa klubom.
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Idemo na 15K.
Sretna nova plava braco!
Sretna nova plava braco!
Članarina obnovljena!
Sretna Nova godina, plava porodico!
Mi smo Željini, Željo je naš!
Sretna Nova godina, plava porodico!
Mi smo Željini, Željo je naš!
- Riquelme1921
- Kontakt:
Sumnjam da ćemo na 15.000.
10.000 bi bio dobar uspjeh u januaru, 15 eventualno na ljeto kada dođe Europa aBd.
10.000 bi bio dobar uspjeh u januaru, 15 eventualno na ljeto kada dođe Europa aBd.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
kosuljaplava
- Kontakt:
Ukucas fk zeljeznicar ba i na pocetnoj odmah vidis broj
Evo 587
Gospodski!!!Brkooo je napisao/la: ↑01 jan 2026, 01:06Predsjednik Skupštine FK Željezničar, Sanin Mirvić, produžio je svoju članarinu za 2026. godinu, te dodatno uplatio još 1.000 članarina za djecu bez roditeljskog staranja, djecu s poteškoćama u razvoju i mališane iz marginaliziranih grupa, za svu djecu koja u srcu nose našu plavu boju.
Uvijek uz tebe!
Idemo na 20.000 familijo!!!!
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
TMmanija2012
- Kontakt:
- Riquelme1921
- Kontakt:
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Drugari,porodico,braćo...
Da ste mi živi i zdravi svi, naopak vakat došao pa mnogi od nas prerano nas napuste, to je prvo i najbitnije što vam želim..zdravlja.
Zatim sreće i ljubavi, da se uvijek osjećate ispunjeno i sretno.. da čim oči otvorite ujutro, osmijeh vam prekrije lice,jer znate da imate s kim dijeliti i dobro i zlo, da znate za koga i za šta se borite i krvarite svaki dan...
I na kraju, ušli smo u neku novu eru, nešto novo za našeg Želju, nadamo se da će to vremenom izdobriti, i da će konačno osmijeh,ponos i sreća mnogo duže se zadržavati na našim licima kad kročimo na Grbavicu..ja najiskrenije vjerujem da je ovo naša godina, i da ćemo mnogo lijepih stvari dočekati.
Volim vas sve..
Volim te Željo!
Da ste mi živi i zdravi svi, naopak vakat došao pa mnogi od nas prerano nas napuste, to je prvo i najbitnije što vam želim..zdravlja.
Zatim sreće i ljubavi, da se uvijek osjećate ispunjeno i sretno.. da čim oči otvorite ujutro, osmijeh vam prekrije lice,jer znate da imate s kim dijeliti i dobro i zlo, da znate za koga i za šta se borite i krvarite svaki dan...
I na kraju, ušli smo u neku novu eru, nešto novo za našeg Želju, nadamo se da će to vremenom izdobriti, i da će konačno osmijeh,ponos i sreća mnogo duže se zadržavati na našim licima kad kročimo na Grbavicu..ja najiskrenije vjerujem da je ovo naša godina, i da ćemo mnogo lijepih stvari dočekati.
Volim vas sve..
Volim te Željo!
Family,da ste mi zdravi i zivi.Nemam puno sta pametovati..Zelim vam kao i sebi i svojoj familiji.Zdravlja i nista vise,sve ce doci...
Zdravlja,srece i veselja svima...
Akobogda da 2026 godinu konacno docekamo bez nervoze,pisanje gluposti... btw Nodi de malo ohani s Pojacanjima
dobit ce udar ovi s ss.ba 
Zdravlja,srece i veselja svima...
Akobogda da 2026 godinu konacno docekamo bez nervoze,pisanje gluposti... btw Nodi de malo ohani s Pojacanjima
-
enterofuryl
- Kontakt:
Jesi to propalioavalPacidoroP je napisao/la: ↑01 jan 2026, 04:06Drugari,porodico,braćo...
Volim vas sve..
Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AhmedNurudin, Arma00, Bonton, Pact1921 i 60 gostiju.