ma nisam ja sliko ovo, ja i nemam mobitelaSarajlijc@ je napisao/la:
Levatu promjenim mobitel![]()
![]()
![]()
U kolko je snimak na Vogosci veceras? Da se pogleda ta vasa dopadljiva igra![]()

kažu u 10 snimak

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ma nisam ja sliko ovo, ja i nemam mobitelaSarajlijc@ je napisao/la:
Levatu promjenim mobitel![]()
![]()
![]()
U kolko je snimak na Vogosci veceras? Da se pogleda ta vasa dopadljiva igra![]()
Uze mi rijec iz usta, Stanica pod hitno poslat u Famos ili Vrbanjusu, jer to je njegov krajnji domet.GaetanoScirea je napisao/la:Šampionska igra na Grbavici!
Utakmica je bila identična onoj protiv Olimpica, samo što smo u ovoj zabijali, a u onoj nismo.
Ako je Lazar Popović najgori napadač u historiji Želje, onda je Srđan Stanić najgori igrač.
Hvala na cestitkama,pravo da ti kazem i ja odavno nisam ovako uzivao.Nemoj se cuditi ako te pojedini navijaci(zna se koji) Sarajeva zbog ovakvog posta nazovu uvlakacem,jer to obicno dozive normalni ljudi i navijaci kada korektno pisu.samir825 je napisao/la:Komsije da vam cestitam, pola zivota sam izgubio gledajuci tekmu Sarajeva, onda dosao na Grbavicu i uzivaoSvaka vam cast, jos jednom
Nisu se s loptom sastavili kako treba... Jedini vrijedan spomena je Vršajević koji je u dva tri navrata nešto pokušao i može se spomenuti i igrač sa brojem 17 u Čeliku, jednom je propisno nanizao igrače želje, ali je na kraju traljavo šutirao...MrHc je napisao/la:Kakav je bio Celik ?
BIG je napisao/la:Prepali se momci da ne odu u zenicu da gledaju trening pa skontali da im je lakse da ih natrpaju
Hajd ne rise ba, Stanić nije loš... Kako bi tebi bilo da si zamjena Kvesiću? Stanića treba podržat i bodriti ga kao i sve igrače, a ne na takav način se ponašati. Nije on to zaslužio!KB-TM87 je napisao/la:Staniću promijeni zanimanje. Zola, Nijema, Bekrija, Adil, Jamak, Bogi, Kvesa, Gušo, Muamer, ma svi, bravo momci tako se igra
Ko' da si digitron slikobagrcavi je napisao/la:
A sad ona fora 1 2 3 4 Celik 6 7 Leotar 9 10zeljocity je napisao/la:A sad ona fora 1 2 3 4 Celik 6 7 8 9 10
1 2 3 sloboda celik 6 7 leotar 9 10AYAN je napisao/la:A sad ona fora 1 2 3 4 Celik 6 7 Leotar 9 10zeljocity je napisao/la:A sad ona fora 1 2 3 4 Celik 6 7 8 9 10
Najobjektivniji i najrealniji komsija na forumu. Svaka tebi cast prijatelju.samir825 je napisao/la:Komsije da vam cestitam, pola zivota sam izgubio gledajuci tekmu Sarajeva, onda dosao na Grbavicu i uzivaoSvaka vam cast, jos jednom
1 2 Borac sloboda Celik 6 7 Leotar 9 10Buu je napisao/la:1 2 3 sloboda celik 6 7 leotar 9 10AYAN je napisao/la:A sad ona fora 1 2 3 4 Celik 6 7 Leotar 9 10zeljocity je napisao/la:A sad ona fora 1 2 3 4 Celik 6 7 8 9 10
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 39 gostiju.