FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MarkoDa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MarkoDa » 11 apr 2012, 22:37

Ako ce neko put GradaCca u subotu i ako ima mjesta u autu nek mi javi.Jako bitna utakmica,prelomna jer ako to dobijemo mislim da smo prvaci.Veceras svi sjajno,od Guse pa do STANICA :D Sta hocete,nad njim je napravljen faul i iskljucen igrac ;)
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 11 apr 2012, 22:37

Veliko BRAVO za veceras ! Sve na na nivou navijanje,igra,golovi jednostavno prelijepa noc na Grbavici ! ;)
Željeznicar za život cijeli !

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 11 apr 2012, 22:45

MarkoDa je napisao/la:Ako ce neko put GradaCca u subotu i ako ima mjesta u autu nek mi javi.Jako bitna utakmica,prelomna jer ako to dobijemo mislim da smo prvaci.Veceras svi sjajno,od Guse pa do STANICA :D Sta hocete,nad njim je napravljen faul i iskljucen igrac ;)
ima kod mene ali bi se trebao prvo nekako do Doboja prebacit :D
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 11 apr 2012, 22:49

BIG je napisao/la:Prepali se momci da ne odu u zenicu da gledaju trening pa skontali da im je lakse da ih natrpaju :D
Haha, ova je najjača! Ma nemojte tako crniti Stanića odmah, polahko... Istrpit ćemo ga, sreća je da imamo puno igrača koji mogu igrati umjesto njega tako da se ne sekirate. Do njega je hoće li biti bolji u budućnosti. Ono što je najvažnije osim lijepe igre da su golovi bili jako dobri. Bekrić se "trznuo". Počeo je ličiti na starog sebe. Ali još mu treba da dostigne onaj nivo, na dobrom je putu sada. Ono kad je pogodio prečku bilo je moćno. Ali mene je Jamak stvarno fascinirao. Pa kad se sjetim kad smo ga tek vratili da su mu psovali da smo bili nestrpljivi sa njim i tako to, ali eto i na tom primjeru se vidi da Amar zna najbolje. Naše je samo da uživamo i opustimo se. Progutamo tu i tamo koji neuspjeh, ali zato uživamo u ovoj plavoj rapsodiji od 2009.godine, otkad se vratio ŠEF. Vidjelo se da možemo i moramo bez Zebe kad je nužda, a to znači da smo jako veliki. Bekrić imao nešto više slobode i prostora ovaj put jer nije bilo Zebe. Na njihovom odnosu na terenu, saradnji, bi trebalo poraditi u stručnom štabu a i između njih dvojice jer su to zaista vrhunski znalci za ovu našu ligu i ako se poslože na pravi način, niko, ama baš niko nam ne bi mogoa ništa u ligi. Sa ovim timom, veće će biti i šanse u Evropi, s tim da ja ipak navijam da dovedemo dobrog napadača za taj eksperiment zvani Evropa. Kvesić fantastičan, Svraka pre pre dobar, Elvir Čolić meni odličan, i trebao bi puno više igrati jer mislim da je uhvatio formu i treba to iskoristiti. Nekako smo jako sigurni sa trenutnim bekovima. I ako se jedan povrijedi imamo dobru zamjenu što je najvažnije. Nadam se pobjedi u Gradačcu od 2 razlike, iskreno. Moramo pobijeđivati, vidite da se Široki ne da... NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !
Osim - drugo ime za Želju !

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 11 apr 2012, 22:50

Odlicno.Moramo biti zadovoljni ovakvom predstavom.Mislim da je ovo prva utakmica ove polusezone gdje smo imali pravi pristup svih 90 minuta.To je upravo ono o cemu Amar prica cijelo vrijeme,iako je ovde i razlika u kvalitetu prevagnula,osjetio se pravi pristup igri.Bili smo odlucni,rijeseni da pobijedimo i da pri vodstvu i dalje igramo prema naprijed.

Guso je spasio jednu dobru sansu Celika.Dalje nije imao nesto posla,ali njegova sigurnost jako utice na cijeli tim.
B.Colic-Imao je malo problema sa Vrsajevicevom brzinom,ali nekako je to uspio umiriti.Sasvim solidan.
Kvesic - jos jedna sigurna,borbena i dobra partija.Voli da igra fudbal.Voli da ide naprijed i ide tamo samo kada ima smisla,a cesto se napravi poenta u igri da on moze probati prema naprijed.Jako dobar i stabilan mladi igrac,ne oscilira u igrama.Raduje me zasluzeni aplauz koji je dobio pri izlasku iz igre.
Stoperski dvojac Bogicevic i Vasilic je neprikosnoven,iskusan,dobro slozen,jak u skoku,jak u markiranju,ne izmisljaju fudbal,i svakako su jako zasluzni sto se i ne sjecamo kada smo zadnji put primili gol.
Nijema - Standardno dobar u defanzivi,trcao nesto manje,jer prosto nije imao potrebe kada je ovu utakmicu jako lijepo na svom dijelu terena ovaj put odigrao Svraka.Ono sto je bilo do Nijeme,on je to uradio.
Svraka - dvostruki strijelac,jako dobro kretanje i sklon sam da mislim da je on igrac utakmice.Cudne su te oscilacije koje ovaj mladic ima po utakmicama.Ova i prosla utakmica su nebo i zemlja,kao da dva razlicita igraca imaju.Danas sve pohvale.Bio je gdje je trebao na terenu,a pokazao je i zavidnu zavrsnicu.
Jamak - Odlican,zna da igra lopte,bio solidan organizator u sredini,plejmejker,malo sporiji doduse,ali za ovu ligu sasvim dovoljan.Drago mi je da je dobio svoju minutazu,i da je na ovaj nacin jako lijepo prenosio loptu tamo gdje je zamislio.
Beslija - Meni je neprocjenjivo kada jedan ovako iskusan igrac poput djecaka zaganja loptu i protivnickog igraca,tako ganja tridesetak metara i klizecim ,bez faula,zaustavi protivnicki napad.Igra lik srcem.Vrlo vrijedan za ekipu kada je na terenu.Treba nam njegovo prisustvo.
Bekric - u prvom poluvremenu blijed kao i u dosadasnjim utakmicama,ali je drugo poluvrijeme licilo na njega,na onog starog Bekrica.Meni je u drugom poluvremenu bio najbolji pojedinac.Nasao je hrabrost,pokusavao je,pa je na kraju i uspio.Ova utakmica je moguca prekretnica ka boljim igrama naseg Bekrica.Mislim da je ovo za njega veliko psihicko olaksanje .Cestitke na drugom poluvremenu.
Adilovic- opet bez nekog duela,cesto padao,nesto se bolje kretao,ali u drugom poluvremenu jako lijepo napravio povratnu za Bekricev gol,a onda i bio na pravom mjestu kada je poentirao na odbijenu prescku Bekricevog suta.U tom slucaju apsolutno prolazna ocjena.

Generalno sjajan rezultat,jako kvalitetno izdanje sa nase strane.
Celik je dosao da posteno odigra,bili su korektni kao protivnik,pokusali su da igraju,medjutim zaista im nedostaje kvalitet.I ono sto mi je najvise upalo u oci je njihova nespremnost.Ne znam,ali cini mi se da oni nisu bas kvalitetno uradili pripreme i imaju problem zadnjih pola sata utakmice.Cak i da imaju dobar kvalitet,oni ne bi mogli da ispariraju zbog nedostatka snage.Igrac koji je usao kod njih sa brojem 17,mislim da se zove Travancic,bar je tako onaj spiker rekao da se zove,je po meni jedan dobar,kvalitetan igrac,jako dobro zna lopte,ima tehniku i odlicno postavljanje u igri,ali on sam nije mogao nista.Ipak,vidi se da momak zna,bas me cudi kako im onakav igrac ne igra u pocetnom sastavu.Vrsajevic je nesto malo pokusavao,ali gubio se u velikom dijelu utakmice.Puric od kojeg sam ocekivao mnogo,nije bio uopste na nivou.Ostali igraci Celika me nisu nicim impresionirali.

Bravo Zeljo ! Ovakav pristup je jednak tituli !!!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 11 apr 2012, 22:52

Sta je pisalo na onoj paroli sto je dole bila okacena?

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 11 apr 2012, 22:56

Amar_TM87 je napisao/la:Sta je pisalo na onoj paroli sto je dole bila okacena?
DVA BODA IZ DVIJE TEKME NIJE TOLIKO STRASNO---DA IGRATE SRCEM TO JE NAMA VAZNO
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 11 apr 2012, 23:05

Momci su odigrali odlicno, medjutim moram da izdvojim jednog igraca Celika, a to je igrac sa brojem 17 kao sto je i boccaccio napisao. Momak fkt igra za 10, strasan je.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 11 apr 2012, 23:15

Svi koji su govorili da Jamak treba igrati prije Bekrića, večeras su se mogli uvjeriti kakav je igrač Bekrić i da uopče nije istina da on nije u formi, več da Zeba i on ne mogu igrati skupa.
Pokazao čovjek večeras kako se prave akcije i uz Svraku bio najbolji na terenu.
Dosta lijepih akcija, prodora i jako je lijepo izgledao Želju večeras, samo da imamo normalnog napadača svaku utakmicu u ligi bi zabijali sigurno po tri komada nebitno gdje igrali.
Zadnja izmjena: Aldinn1, dana/u 11 apr 2012, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Potpis!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 11 apr 2012, 23:15

tm8782 je napisao/la:Momci su odigrali odlicno, medjutim moram da izdvojim jednog igraca Celika, a to je igrac sa brojem 17 kao sto je i boccaccio napisao. Momak fkt igra za 10, strasan je.
Jako jako dobar.Iznenadjen sam,prvi put cujem za tog igraca,mora onda da je neko ko je jako mlad.Ako je tako,Celik onda u svojim redovima ima pravog bisera.Cvrst,stabilan na nogama,ima ideju,jako dobro pozicioniran.Sve sto njemu treba su dobri saigraci.Mozda je samo bljesnuo,nemam pojma,nikad za njega nisam cuo.Ali ja sam vidio stvarno dobrog igraca.Amar bi od njega napravio dragulja za izlog.Mada se desava da neko bljesne a da nije bas tako kvalitetan kao sto se cini na prvu,meni je djelovao kao neko ko bas zna igrati lopte.Zato me i cudi da nije igrao u prvih 11 kod njih,jer nisam vidio nikakvog pleja kod njih,niko im nista nije organizovao.Vjerovatno postoje razlozi zasto im on ne igra.Ja bi ga volio vidjeti kod nas,pogotovo ako je mlad.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 11 apr 2012, 23:43

boccaccio je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Momci su odigrali odlicno, medjutim moram da izdvojim jednog igraca Celika, a to je igrac sa brojem 17 kao sto je i boccaccio napisao. Momak fkt igra za 10, strasan je.
Jako jako dobar.Iznenadjen sam,prvi put cujem za tog igraca,mora onda da je neko ko je jako mlad.Ako je tako,Celik onda u svojim redovima ima pravog bisera.Cvrst,stabilan na nogama,ima ideju,jako dobro pozicioniran.Sve sto njemu treba su dobri saigraci.Mozda je samo bljesnuo,nemam pojma,nikad za njega nisam cuo.Ali ja sam vidio stvarno dobrog igraca.Amar bi od njega napravio dragulja za izlog.Mada se desava da neko bljesne a da nije bas tako kvalitetan kao sto se cini na prvu,meni je djelovao kao neko ko bas zna igrati lopte.Zato me i cudi da nije igrao u prvih 11 kod njih,jer nisam vidio nikakvog pleja kod njih,niko im nista nije organizovao.Vjerovatno postoje razlozi zasto im on ne igra.Ja bi ga volio vidjeti kod nas,pogotovo ako je mlad.
Mislim da je 93.god
Igrao za kadete Zagreba (razvakjivao), pa presao u Hajduk...

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 11 apr 2012, 23:43

Ko zabije Želji gol ima Čokoladu :mrgreen:

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 11 apr 2012, 23:49

slika
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 11 apr 2012, 23:52

Svraka našao i vremena za ples

slika
He got the moves like Jagger :lol:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 apr 2012, 23:54

Djecije fore uporedjivanja.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 11 apr 2012, 23:54

boccaccio je napisao/la:
Apsolutno se slazem sa ovom recenicom. Medjutim neko moze da bljesne potez dva, mali veceras kad je imao loptu sve sto je uradio bilo je maltene perfektno. Cak mu ni nasa dva igraca nisu mogla oduzeti loptu. Dobro bi nam dosao, uhhhh. Vec bi sad mogo konkurisati za prvi tim, ali fkt nije neko pre.seravanje. Nek neko pogleda snimak i sam ocjeni. Odavno na Grbavici nisam vidio slicnog igraca, zna sve s loptom i siguran je jako u svoju igru. Medjutim da ne bude da hvalim samo njega i da stavljem nase igrace u drugi plan, moram jos jednom da naglasim da su me nasi igraci ODUSEVILI, svi redom. Hvala im za ovo veceras!!!

P.S. Lijep pozdrav dobri prijatelju boccaccio, dobra analiza s kojom se u potpunosti slazem.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 11 apr 2012, 23:58

slika
Svraka! :mrgreen:

Meni je malo žao ovog Čelika, svako malo dobiju po ušima od Želje i onda haj' na proteste, mijenjaj upravu, pljuj po igračima, bojkot :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 12 apr 2012, 00:16

slika
Everyday i'm shuffling!

:mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

IndependenT
Kontakt:

Post Postao/la IndependenT » 12 apr 2012, 00:18

boccaccio je napisao/la:
17 Travancic -momak ja mislim ima 21godinu,bio je sjajan na pripremama,ali nema mjesta u celiku od babini sinova...Igrao je za juniore BiH..

nanek

Post Postao/la nanek » 12 apr 2012, 00:22

http://www.bihsoccer.com/Video-plbih-11-12.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ako nekog zanima tu imate golove sa svih tekmi 21 kola :)

Ovaj boccacio kad napise analizu tekmi mi samo trebamo da stavimo potpise,nema se tu sta niti dodati niti oduzeti.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Predatod i 37 gostiju.