Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ima kod mene ali bi se trebao prvo nekako do Doboja prebacitMarkoDa je napisao/la:Ako ce neko put GradaCca u subotu i ako ima mjesta u autu nek mi javi.Jako bitna utakmica,prelomna jer ako to dobijemo mislim da smo prvaci.Veceras svi sjajno,od Guse pa do STANICASta hocete,nad njim je napravljen faul i iskljucen igrac
Haha, ova je najjača! Ma nemojte tako crniti Stanića odmah, polahko... Istrpit ćemo ga, sreća je da imamo puno igrača koji mogu igrati umjesto njega tako da se ne sekirate. Do njega je hoće li biti bolji u budućnosti. Ono što je najvažnije osim lijepe igre da su golovi bili jako dobri. Bekrić se "trznuo". Počeo je ličiti na starog sebe. Ali još mu treba da dostigne onaj nivo, na dobrom je putu sada. Ono kad je pogodio prečku bilo je moćno. Ali mene je Jamak stvarno fascinirao. Pa kad se sjetim kad smo ga tek vratili da su mu psovali da smo bili nestrpljivi sa njim i tako to, ali eto i na tom primjeru se vidi da Amar zna najbolje. Naše je samo da uživamo i opustimo se. Progutamo tu i tamo koji neuspjeh, ali zato uživamo u ovoj plavoj rapsodiji od 2009.godine, otkad se vratio ŠEF. Vidjelo se da možemo i moramo bez Zebe kad je nužda, a to znači da smo jako veliki. Bekrić imao nešto više slobode i prostora ovaj put jer nije bilo Zebe. Na njihovom odnosu na terenu, saradnji, bi trebalo poraditi u stručnom štabu a i između njih dvojice jer su to zaista vrhunski znalci za ovu našu ligu i ako se poslože na pravi način, niko, ama baš niko nam ne bi mogoa ništa u ligi. Sa ovim timom, veće će biti i šanse u Evropi, s tim da ja ipak navijam da dovedemo dobrog napadača za taj eksperiment zvani Evropa. Kvesić fantastičan, Svraka pre pre dobar, Elvir Čolić meni odličan, i trebao bi puno više igrati jer mislim da je uhvatio formu i treba to iskoristiti. Nekako smo jako sigurni sa trenutnim bekovima. I ako se jedan povrijedi imamo dobru zamjenu što je najvažnije. Nadam se pobjedi u Gradačcu od 2 razlike, iskreno. Moramo pobijeđivati, vidite da se Široki ne da... NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !BIG je napisao/la:Prepali se momci da ne odu u zenicu da gledaju trening pa skontali da im je lakse da ih natrpaju
DVA BODA IZ DVIJE TEKME NIJE TOLIKO STRASNO---DA IGRATE SRCEM TO JE NAMA VAZNOAmar_TM87 je napisao/la:Sta je pisalo na onoj paroli sto je dole bila okacena?
Jako jako dobar.Iznenadjen sam,prvi put cujem za tog igraca,mora onda da je neko ko je jako mlad.Ako je tako,Celik onda u svojim redovima ima pravog bisera.Cvrst,stabilan na nogama,ima ideju,jako dobro pozicioniran.Sve sto njemu treba su dobri saigraci.Mozda je samo bljesnuo,nemam pojma,nikad za njega nisam cuo.Ali ja sam vidio stvarno dobrog igraca.Amar bi od njega napravio dragulja za izlog.Mada se desava da neko bljesne a da nije bas tako kvalitetan kao sto se cini na prvu,meni je djelovao kao neko ko bas zna igrati lopte.Zato me i cudi da nije igrao u prvih 11 kod njih,jer nisam vidio nikakvog pleja kod njih,niko im nista nije organizovao.Vjerovatno postoje razlozi zasto im on ne igra.Ja bi ga volio vidjeti kod nas,pogotovo ako je mlad.tm8782 je napisao/la:Momci su odigrali odlicno, medjutim moram da izdvojim jednog igraca Celika, a to je igrac sa brojem 17 kao sto je i boccaccio napisao. Momak fkt igra za 10, strasan je.
Mislim da je 93.godboccaccio je napisao/la:Jako jako dobar.Iznenadjen sam,prvi put cujem za tog igraca,mora onda da je neko ko je jako mlad.Ako je tako,Celik onda u svojim redovima ima pravog bisera.Cvrst,stabilan na nogama,ima ideju,jako dobro pozicioniran.Sve sto njemu treba su dobri saigraci.Mozda je samo bljesnuo,nemam pojma,nikad za njega nisam cuo.Ali ja sam vidio stvarno dobrog igraca.Amar bi od njega napravio dragulja za izlog.Mada se desava da neko bljesne a da nije bas tako kvalitetan kao sto se cini na prvu,meni je djelovao kao neko ko bas zna igrati lopte.Zato me i cudi da nije igrao u prvih 11 kod njih,jer nisam vidio nikakvog pleja kod njih,niko im nista nije organizovao.Vjerovatno postoje razlozi zasto im on ne igra.Ja bi ga volio vidjeti kod nas,pogotovo ako je mlad.tm8782 je napisao/la:Momci su odigrali odlicno, medjutim moram da izdvojim jednog igraca Celika, a to je igrac sa brojem 17 kao sto je i boccaccio napisao. Momak fkt igra za 10, strasan je.
Djecije fore uporedjivanja.KB-TM87 je napisao/la:http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5278_n.jpg
Apsolutno se slazem sa ovom recenicom. Medjutim neko moze da bljesne potez dva, mali veceras kad je imao loptu sve sto je uradio bilo je maltene perfektno. Cak mu ni nasa dva igraca nisu mogla oduzeti loptu. Dobro bi nam dosao, uhhhh. Vec bi sad mogo konkurisati za prvi tim, ali fkt nije neko pre.seravanje. Nek neko pogleda snimak i sam ocjeni. Odavno na Grbavici nisam vidio slicnog igraca, zna sve s loptom i siguran je jako u svoju igru. Medjutim da ne bude da hvalim samo njega i da stavljem nase igrace u drugi plan, moram jos jednom da naglasim da su me nasi igraci ODUSEVILI, svi redom. Hvala im za ovo veceras!!!boccaccio je napisao/la:Jako jako dobar.Iznenadjen sam,prvi put cujem za tog igraca,mora onda da je neko ko je jako mlad.Ako je tako,Celik onda u svojim redovima ima pravog bisera.Cvrst,stabilan na nogama,ima ideju,jako dobro pozicioniran.Sve sto njemu treba su dobri saigraci.Mozda je samo bljesnuo,nemam pojma,nikad za njega nisam cuo.Ali ja sam vidio stvarno dobrog igraca.Amar bi od njega napravio dragulja za izlog.Mada se desava da neko bljesne a da nije bas tako kvalitetan kao sto se cini na prvu,meni je djelovao kao neko ko bas zna igrati lopte.Zato me i cudi da nije igrao u prvih 11 kod njih,jer nisam vidio nikakvog pleja kod njih,niko im nista nije organizovao.Vjerovatno postoje razlozi zasto im on ne igra.Ja bi ga volio vidjeti kod nas,pogotovo ako je mlad.tm8782 je napisao/la:Momci su odigrali odlicno, medjutim moram da izdvojim jednog igraca Celika, a to je igrac sa brojem 17 kao sto je i boccaccio napisao. Momak fkt igra za 10, strasan je.
17 Travancic -momak ja mislim ima 21godinu,bio je sjajan na pripremama,ali nema mjesta u celiku od babini sinova...Igrao je za juniore BiH..boccaccio je napisao/la:Jako jako dobar.Iznenadjen sam,prvi put cujem za tog igraca,mora onda da je neko ko je jako mlad.Ako je tako,Celik onda u svojim redovima ima pravog bisera.Cvrst,stabilan na nogama,ima ideju,jako dobro pozicioniran.Sve sto njemu treba su dobri saigraci.Mozda je samo bljesnuo,nemam pojma,nikad za njega nisam cuo.Ali ja sam vidio stvarno dobrog igraca.Amar bi od njega napravio dragulja za izlog.Mada se desava da neko bljesne a da nije bas tako kvalitetan kao sto se cini na prvu,meni je djelovao kao neko ko bas zna igrati lopte.Zato me i cudi da nije igrao u prvih 11 kod njih,jer nisam vidio nikakvog pleja kod njih,niko im nista nije organizovao.Vjerovatno postoje razlozi zasto im on ne igra.Ja bi ga volio vidjeti kod nas,pogotovo ako je mlad.tm8782 je napisao/la:Momci su odigrali odlicno, medjutim moram da izdvojim jednog igraca Celika, a to je igrac sa brojem 17 kao sto je i boccaccio napisao. Momak fkt igra za 10, strasan je.