MocMahale444 je napisao/la:Ustaša iz lištice oslobođen![]()
ako sad ne napravimo zajednicke Proteste ili nesto slicno onda hebo nasss

MocMahale444 je napisao/la:Ustaša iz lištice oslobođen![]()
Bravo zenzo tipseru!Zenzo je napisao/la:Zenzo je napisao/la:0:2.kyrieirving je napisao/la:Tomislav Cuic sudi Gosk-Zrinjski![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Virtu4l je napisao/la:
eto dvica..da si reko trica, bila bi i tricaLoveSB96 je napisao/la:sretan123 je napisao/la:Prvo bravo ide ovom portalu gdje novinarom se naziva očito svaka budaletina koja ima laptop i pristup internetu.
Objektivni je napisao bruka i sramota zupanijskog suda...asu, tko si ti da iznososiš zaključke..prenesi vijest kakva je bila na citatelju je da donese svoj zaključak.
Drugo bravo ide onima iz UNFKS... šta ono bijaše prvo "Vedrana su ubili pripadnici MUP-a ZHK"??...koda ga je @High pisao.
Ja sam isto prvi da se ovo riješi konačno...netko mora odgovarati za Vedranovo ubojstvo i ranjavanje ostalih, bez obzira tko je prvi počeo, šta je koji radio.
A za Lišticu u priopćenju imate posebno mahanje .i. .i.
G.O.V.N.A brate moj, sutra laganini dvica i tek ce ih onda muka uhvatit
Za tebe brate jelTobeYarabi je napisao/la:eto dvica..da si reko trica, bila bi i tricaLoveSB96 je napisao/la:sretan123 je napisao/la:Prvo bravo ide ovom portalu gdje novinarom se naziva očito svaka budaletina koja ima laptop i pristup internetu.
Objektivni je napisao bruka i sramota zupanijskog suda...asu, tko si ti da iznososiš zaključke..prenesi vijest kakva je bila na citatelju je da donese svoj zaključak.
Drugo bravo ide onima iz UNFKS... šta ono bijaše prvo "Vedrana su ubili pripadnici MUP-a ZHK"??...koda ga je @High pisao.
Ja sam isto prvi da se ovo riješi konačno...netko mora odgovarati za Vedranovo ubojstvo i ranjavanje ostalih, bez obzira tko je prvi počeo, šta je koji radio.
A za Lišticu u priopćenju imate posebno mahanje .i. .i.
G.O.V.N.A brate moj, sutra laganini dvica i tek ce ih onda muka uhvatit
BelminM23 je napisao/la:KOEEEE PRVIIII.
hskzmostar je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:KOEEEE PRVIIII.
Upoznat je sa situacijom, sve je na njemu. Bude li sudio na svoju ruku a ne prema instrukcijama, onemogucit cemo i njegovom unuku da bude sudija.bodi123 je napisao/la:Ermin Sivac večeras sudi posljednju utakmicu u sezoni, ako ništa nadam se da će što više oguliti FKŽ, da ostane manje za narednog.
Kone, nek je sretan.