Orvel je napisao/la: ↑02 jan 2026, 12:51
Ti si plavi brate dosta kontradiktoran. Mene ne zanima jel to neko ko je citav zivot proveo u Zelji ili na Novom Zelandu. Mi ako hocemo ozdravljenje kluba, nama trebaju strucni ljudi, a ne da gledamo odakle su.
Nas problem je sto smo zadnjih godina imali trenere iz domaceg esalona koji nisu toliko strucni da u modernom fudbalu naprave iskorak ili naprave nesto bolje. Ni igraci nisu u toj mjeri strucni da imamo bolji rezultat nego sto smo ga imali unazad par godina.
Cuj nek je stranac makar i da nije strucan.. dovedi onda lalatovica nek posmrce svu prasinu sa onih pehara, makar neka korist od njega.
Naravno da nam trebaju strucni ljudi al vidi sad.Znam ja dobro sta govorim.Kontradiktorno mozda jest napisano.Eto uporedi Omera i Kostica.Slozit cemo se da ni Omer ni Milos nisu neki vau strucnjaci.Milos je kod nas proglasen neznalicom,ublehom,424 formacija,probe. Sve to stoji.E sad mi reci,ako je ovaj neznalica,sta je onda Omer?Ovaj je makar radio u uredjenijim sistemima,elokventan je,zna sastavit prosto prosirenu recenicu,nesto je valjda i naucio za razliku od Omera,zna nesto i rec igracu.Sta ce rec Omer?Nije mako od Zelje.Sta ce Omer rec strancu kad vjerovatno nezna ni engleski?U tome je poanta.E sad te pitam,dal je bolji neznalica Kostic il Omer i dal je bolje imat 5 neznalica kao sto su Kostica koji nisu neko blago al su sigurno uvedeni u sistem i makar dolaze iz zemlje u kojoj postoji sistem rada,jasno se zna sta ko radi il da u strucnom stabu imas 5 Omera koji nisu makli iz Zelje?U tome je stvar.Ja vjerujem da ce nam dovest kvalitetne i strucne ljude.Pa kod nas Guso danima sere i pljuje po Adzemu na kraju drage volje ostade u strucnom stabu.Krajina prodavo taktike i opet ostane u Zelji.Da ne pricam da laju okolo i iznose informacije,Dervisi pogotovo.U tome je stvar.
Ja cu radije gledat 5 Kostica koji nece mahalat okolo i koji ce pokusat implemenirat sistem i neko znanje koje je mozda mizerno al je svakako vece od Omera,Dervisija i slicni.U tome je stvar.
Al ja se svakao nadam nekim imenima ozbiljnim.