Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Eh da vidimo ovaj Celik,najavljuje se borba za Evropu (ja nesto nisam tog misljenja da mogu sa ovim krilima nesto ozbiljnije ) . Mada bi volio da dobiju pa da se nafuraju da se napuni stadion protiv nas,jel i oni brzo skacu u euforiju ,pa jednu kad zijane kraj svijeta 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jao odbrane i golmana u Zvijezde.
A dijete jbg ,16 godina i on i desni bek 2002 godiste,plus lijevi stoper 19 godina,Ispredala se djeca,vidio si sta su radili.MMA075 je napisao/la:Jao odbrane i golmana u Zvijezde.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vidi se da su ko amateri.miky_hz je napisao/la:A dijete jbg ,16 godina i on i desni bek 2002 godiste,plus lijevi stoper 19 godina,Ispredala se djeca,vidio si sta su radili.MMA075 je napisao/la:Jao odbrane i golmana u Zvijezde.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mogu oni dosta dobro stajati na tabeli sa ovom ekipom, kontam tu negdje od 4-6 mjesta definitivnomiky_hz je napisao/la:Eh da vidimo ovaj Celik,najavljuje se borba za Evropu (ja nesto nisam tog misljenja da mogu sa ovim krilima nesto ozbiljnije ) . Mada bi volio da dobiju pa da se nafuraju da se napuni stadion protiv nas,jel i oni brzo skacu u euforiju ,pa jednu kad zijane kraj svijeta
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako zvijezda stvarno misli ovako u sezonu s ovom djecom, onda ili im je akademija La Masija, ili su bivši svjesno. S ovom ekipom ispadaju 5 kola prije kraja.miky_hz je napisao/la:A dijete jbg ,16 godina i on i desni bek 2002 godiste,plus lijevi stoper 19 godina,Ispredala se djeca,vidio si sta su radili.MMA075 je napisao/la:Jao odbrane i golmana u Zvijezde.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta su im sad Robijaši skandirali? Tek sam uletio kad čujem da onaj moli gostujuće navijače za fer navijanje
Nisam stigao pogledati pregled od početka, je li bio komentar ovog 'stručnjaka' za sumnjive situacije za onaj start nad Fanimom u Mostaru?
Šta reče on je li penal?
Šta reče on je li penal?
- bhpremierliga12
- Kontakt:
**** te listico, tipicno od svihMortemHz je napisao/la:Šta su im sad Robijaši skandirali? Tek sam uletio kad čujem da onaj moli gostujuće navijače za fer navijanje

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- prisonbreak
- Kontakt:
Vedran Puljic !!!MortemHz je napisao/la:Šta su im sad Robijaši skandirali? Tek sam uletio kad čujem da onaj moli gostujuće navijače za fer navijanje
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Ma nek su vala,ko ih yebebhpremierliga12 je napisao/la:**** te listico, tipicno od svihMortemHz je napisao/la:Šta su im sad Robijaši skandirali? Tek sam uletio kad čujem da onaj moli gostujuće navijače za fer navijanje
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Vedran Puljic a suko grob mu babin **** kaze ovo je standardan folklor na bih terenimaMortemHz je napisao/la:Šta su im sad Robijaši skandirali? Tek sam uletio kad čujem da onaj moli gostujuće navijače za fer navijanje

-
- Kontakt:
Vedran Puljic a skripari Mi hrvatiMortemHz je napisao/la:Šta su im sad Robijaši skandirali? Tek sam uletio kad čujem da onaj moli gostujuće navijače za fer navijanje
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
-
- Kontakt:
Pjevas "Vedran Puljic" a oni "Mi hrvati" spiker opominje gostujuce navijace na fer i sportsko navijanje. Dobrodosli u BIH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
prisonbreak je napisao/la:Vedran Puljic !!!MortemHz je napisao/la:Šta su im sad Robijaši skandirali? Tek sam uletio kad čujem da onaj moli gostujuće navijače za fer navijanje

Ovakav Celik nema sansu da bude u gornjem dijelu tabele
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trebalo je još jače i glasnije onda, čuj fer i sportsko navijanje radi toga.. kontam nemogućeIndependenT je napisao/la:Pjevas "Vedran Puljic" a oni "Mi hrvati" spiker opominje gostujuce navijace na fer i sportsko navijanje. Dobrodosli u BIH!
VEDRAN PULJIĆ!!!
Ovo je gostujući Čelik. Imamo drugu ekipu za domaće utakmice.irfo je napisao/la:Ovakav Celik nema sansu da bude u gornjem dijelu tabele

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick