Neznam prvo cemu bas velika kvota opcenito a i toliko velika je opet bas brzo rasla.
E sad da li je rasla na Celik ili padala na Siroki je pitanje za ove iskusnije sa pdf kladionicemiky_hz je napisao/la:Iz kojeg razloga se kvota na pobjedu Celika konstantno povecavalo i pred samo utakmicu dostigla cak koeficijent od 11,50![]()
![]()
Neznam prvo cemu bas velika kvota opcenito a i toliko velika je opet bas brzo rasla.
Hvala im, zaradio sam pandzukumiky_hz je napisao/la:Iz kojeg razloga se kvota na pobjedu Celika konstantno povecavalo i pred samo utakmicu dostigla cak koeficijent od 11,50![]()
![]()
Svaka castfirefirefirely je napisao/la:Hvala im, zaradio sam pandzukumiky_hz je napisao/la:Iz kojeg razloga se kvota na pobjedu Celika konstantno povecavalo i pred samo utakmicu dostigla cak koeficijent od 11,50![]()
![]()
Tavore k***c, uvijek izbore Evropu preko lige i u kupu polufinale/finale redovno.invincible1921 je napisao/la:Bgm siroki iz godine u godinu nazaduje, otkad im je optuzilo onog za ratne zlocine(ili nesto drugo?) ljudi tavore![]()
Cestitam Celiku, zaista veliak pobjeda, imali neko podatak koliko je puta Siroki izgubio kuci do 2017.Smio bi se zaklet da nije vise od 10
Blago se tebi kad si poslije prvog kola shvatio sta ce se desavati u ovoj sezoni. Ćeeelik najjaćiinickiZe88 je napisao/la:Sto se seljini usutise otkad napisase da celik nema sanse za gornji dio![]()
![]()
Prosle sezone ste nas jedva i ono jednom dobili od 3 tekme, ove godine s bodom budite zadovoljni, garantujem![]()
Mi citavu ekipu istu tu sacuvali sto vam zabije 4 komada na grbavici u dvije tekme, plus sad imamo strasnu klupu za razliku od vas
Naravno da jesam, jedino sto sam siguran je to da smo bolji od zelje, i da nemaju sanse protiv nas, pa ti vidisvabo8 je napisao/la:Blago se tebi kad si poslije prvog kola shvatio sta ce se desavati u ovoj sezoni. Ćeeelik najjaćiinickiZe88 je napisao/la:Sto se seljini usutise otkad napisase da celik nema sanse za gornji dio![]()
![]()
Prosle sezone ste nas jedva i ono jednom dobili od 3 tekme, ove godine s bodom budite zadovoljni, garantujem![]()
Mi citavu ekipu istu tu sacuvali sto vam zabije 4 komada na grbavici u dvije tekme, plus sad imamo strasnu klupu za razliku od vas
Pa dobro, al prije su bili za titulu kandidati, zadnjih par godina su bgm miljama dalekoTristan je napisao/la:Tavore k***c, uvijek izbore Evropu preko lige i u kupu polufinale/finale redovno.invincible1921 je napisao/la:Bgm siroki iz godine u godinu nazaduje, otkad im je optuzilo onog za ratne zlocine(ili nesto drugo?) ljudi tavore![]()
Cestitam Celiku, zaista veliak pobjeda, imali neko podatak koliko je puta Siroki izgubio kuci do 2017.Smio bi se zaklet da nije vise od 10
Mnogi bi tako da tavore.![]()
Cestitke Celiku.
Nije sve do njih, Zrinjski i Sarajevo su odskocili po kvalitetu zadnjih par godina.invincible1921 je napisao/la:Pa dobro, al prije su bili za titulu kandidati, zadnjih par godina su bgm miljama dalekoTristan je napisao/la:Tavore k***c, uvijek izbore Evropu preko lige i u kupu polufinale/finale redovno.invincible1921 je napisao/la:Bgm siroki iz godine u godinu nazaduje, otkad im je optuzilo onog za ratne zlocine(ili nesto drugo?) ljudi tavore![]()
Mnogi bi tako da tavore.![]()
Cestitke Celiku.
Sto te iznenadjuje to od one nazi prcije?zenica1985 je napisao/la:Ovu Listica treba ugasiti upravo su djeca kamenovala autobus Robijasa zalosno !!!
Pa ja sam ovo realno i ocekivao kada sam vidio da su vec u 60. minuti izasli sa svoje tribine, znao sam da ce neko sranje napraviti..zenica1985 je napisao/la:Ovu Listica treba ugasiti upravo su djeca kamenovala autobus Robijasa zalosno !!!