Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

miky_hz
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la miky_hz » 22 jul 2019, 23:17

Iz kojeg razloga se kvota na pobjedu Celika konstantno povecavalo i pred samo utakmicu dostigla cak koeficijent od 11,50 :? :shock:

Neznam prvo cemu bas velika kvota opcenito a i toliko velika je opet bas brzo rasla.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 22 jul 2019, 23:19

Pitari bujrum u Zenicu,
Ocekuje se spektakl pred 12 tisuca
:opaopa: :opaopa:
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 22 jul 2019, 23:20

miky_hz je napisao/la:Iz kojeg razloga se kvota na pobjedu Celika konstantno povecavalo i pred samo utakmicu dostigla cak koeficijent od 11,50 :? :shock:

Neznam prvo cemu bas velika kvota opcenito a i toliko velika je opet bas brzo rasla.
E sad da li je rasla na Celik ili padala na Siroki je pitanje za ove iskusnije sa pdf kladionice :zviz:
tuzlanska Sloboda

nickiZe88
Kontakt:

Post Postao/la nickiZe88 » 22 jul 2019, 23:22

Sto se seljini usutise otkad napisase da celik nema sanse za gornji dio :lol: :lol:

Prosle sezone ste nas jedva i ono jednom dobili od 3 tekme, ove godine s bodom budite zadovoljni, garantujem ;)

Mi citavu ekipu istu tu sacuvali sto vam zabije 4 komada na grbavici u dvije tekme, plus sad imamo strasnu klupu za razliku od vas :salut:

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 22 jul 2019, 23:23

miky_hz je napisao/la:Iz kojeg razloga se kvota na pobjedu Celika konstantno povecavalo i pred samo utakmicu dostigla cak koeficijent od 11,50 :? :shock:

Hvala im, zaradio sam pandzuku :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 jul 2019, 23:26

firefirefirely je napisao/la:

Hvala im, zaradio sam pandzuku :mrgreen:
Svaka cast :bow: Realno trebalo je ispratiti po ovom omjeru,da je Vrbanjusa isla puno je.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 22 jul 2019, 23:37

Bgm siroki iz godine u godinu nazaduje, otkad im je optuzilo onog za ratne zlocine(ili nesto drugo?) ljudi tavore :D

Cestitam Celiku, zaista veliak pobjeda, imali neko podatak koliko je puta Siroki izgubio kuci do 2017. :D Smio bi se zaklet da nije vise od 10
=\_1921_/=

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 22 jul 2019, 23:42

Veliko osvježenje je Tuzla City za ligu, imaju odličnu ekipu.
Čelik stabilan od prvog kola, ko bi reko, nakon onakvih prošlih sezona.
Široki standard, čvrsti i žilavi, daleko od prvog mjesta ali daleko i od donjeg dijela tabele. Respektabilna ekipa.
Željezničar, kao i Široki Brijeg.
Sarajevo i Zrinjski se izdvajaju, strašne ekipe i glavni kandidati za titulu.
Borac i Velež, nisu ništa pokazali u prvom kolu ali definitivno će biti osvježenje i veliki plus za ligu.
Radnik i Sloboda, sredina tabele, prije donji dio nego gornji.
Mladost, meni se čini da su tanka ekipa, na pola pozicija imaju strašno dobrih igrača a druga polovica tanko skroz, slabi su sa širinom.
Zvijezda, preloši, ne znam šta rade s golmanom i stoperom, kako skonta to su im igrala djeca od 16 godina i dali su sami sebi 3 gola faktički, vidio sam golove.

Liga će biti bar 50% bolja, što nije mala stvar.
Napredak je vidljiv i što još niko nije dobio otkaz ili dao ostavku, al za to ćemo sačekati jutro :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 22 jul 2019, 23:43

invincible1921 je napisao/la:Bgm siroki iz godine u godinu nazaduje, otkad im je optuzilo onog za ratne zlocine(ili nesto drugo?) ljudi tavore :D

Cestitam Celiku, zaista veliak pobjeda, imali neko podatak koliko je puta Siroki izgubio kuci do 2017. :D Smio bi se zaklet da nije vise od 10
Tavore k***c, uvijek izbore Evropu preko lige i u kupu polufinale/finale redovno.
Mnogi bi tako da tavore. :D

Cestitke Celiku.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

svabo8
Kontakt:

Post Postao/la svabo8 » 22 jul 2019, 23:44

nickiZe88 je napisao/la:Sto se seljini usutise otkad napisase da celik nema sanse za gornji dio :lol: :lol:

Prosle sezone ste nas jedva i ono jednom dobili od 3 tekme, ove godine s bodom budite zadovoljni, garantujem ;)

Mi citavu ekipu istu tu sacuvali sto vam zabije 4 komada na grbavici u dvije tekme, plus sad imamo strasnu klupu za razliku od vas :salut:
Blago se tebi kad si poslije prvog kola shvatio sta ce se desavati u ovoj sezoni. Ćeeelik najjaćii
FK Željezničar-najpoznatiji, najtrofejniji, najgledaniji i najveći klub iz Bosne i Hercegovine.

nickiZe88
Kontakt:

Post Postao/la nickiZe88 » 22 jul 2019, 23:46

svabo8 je napisao/la:
nickiZe88 je napisao/la:Sto se seljini usutise otkad napisase da celik nema sanse za gornji dio :lol: :lol:

Blago se tebi kad si poslije prvog kola shvatio sta ce se desavati u ovoj sezoni. Ćeeelik najjaćii
Naravno da jesam, jedino sto sam siguran je to da smo bolji od zelje, i da nemaju sanse protiv nas, pa ti vidi :kafa:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 22 jul 2019, 23:48

Tristan je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Bgm siroki iz godine u godinu nazaduje, otkad im je optuzilo onog za ratne zlocine(ili nesto drugo?) ljudi tavore :D

Tavore k***c, uvijek izbore Evropu preko lige i u kupu polufinale/finale redovno.

Cestitke Celiku.
Pa dobro, al prije su bili za titulu kandidati, zadnjih par godina su bgm miljama daleko :D
=\_1921_/=

zenica1985
Kontakt:

Post Postao/la zenica1985 » 22 jul 2019, 23:48

Ovu Listica treba ugasiti upravo su djeca kamenovala autobus Robijasa zalosno !!!
Robijasi 1988

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 jul 2019, 23:50

Cestitke Celiku
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 22 jul 2019, 23:51

invincible1921 je napisao/la:
Tristan je napisao/la:

Cestitke Celiku.
Pa dobro, al prije su bili za titulu kandidati, zadnjih par godina su bgm miljama daleko :D
Nije sve do njih, Zrinjski i Sarajevo su odskocili po kvalitetu zadnjih par godina. :)
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 22 jul 2019, 23:53

ma jeste i do njih i fasisticke politike, a pored toga zna se i da je HDZ usmjerio sve prema Zrinjskom i njih finansiraju tako da ga Siroki i tu pusi
Pyro is not a crime !

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 jul 2019, 23:54

zenica1985 je napisao/la:Ovu Listica treba ugasiti upravo su djeca kamenovala autobus Robijasa zalosno !!!
Sto te iznenadjuje to od one nazi prcije?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 23 jul 2019, 00:02

zenica1985 je napisao/la:Ovu Listica treba ugasiti upravo su djeca kamenovala autobus Robijasa zalosno !!!
Pa ja sam ovo realno i ocekivao kada sam vidio da su vec u 60. minuti izasli sa svoje tribine, znao sam da ce neko sranje napraviti..
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 23 jul 2019, 00:14

To je standardni igrokaz bezmudnih pojedinaca / wanna be navijaca. I u Zenici se znalo kamenovati.
Svim grupama je bolna tacka naci prijevoz za gostovanje, pogotovo bus i nadju se mozgovi koji uzmu kamen i saspu nekome staklo, ne razmisljajuci da ta agencija vise nikad ni jednu grupu nece odvesti na utakmicu.. i dodjes u situaciju da i kad imas ljude, nemas koga da te vozi.. Bosna i mentalitet "navijaca"...

btw. Cestitam Celiku, iznenadili su me.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jul 2019, 00:32

Nesluzbeno Sedloski podnio ostavku.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Najprvi, Pablo11 i 5 gostiju.