De Rozan 22+ pts
-najboljeg igraca Toronta u prvom mecu nije sluzio sut, iz igre je gadjao tek 4-16, ali i pored toga ubacio 15 poena..mislim da ce veceras predvoditi Toronto do pobjede protiv slabasnog Orlanda
Wade 21- pts
-lagana utakmica za Miami protiv Phille(koja ima i problema sa povredama), nema potrebe da se forsira Dwayne veceras, ocekujem blow out.. puno vaznija i teza utakmica za Miami je ona dan poslije protiv Raptorsa..
Oklahoma-Denver - (-5,5) - h2
-strasni problemi za Thunder ove sezone..Westbrook, Jackson, Lamb i Durant su out za ovu utakmicu, zaista ne vidim kako sa samo Ibakom mogu izbjeci siguran poraz veceras protiv solidnih Nuggetsa..mislim da ce ovo biti oko 15 razlike za goste
MT3- 12+
-mislim da ide lagano, 4 trojke su vrlo realne, minutaza je tu, a ako zakaze sut za linije 7.25, moze tu biti i spustanja na niski post i slobodnih bacanja..
...to mi je najrealnije za vcrs..od ostalih parova ne cini mi se lose Houston 8+ razlike, Celticsi mislim da su veoma losi ove sezone, ona prva utakmica nije pravo mjerilo, lagano to Rakete rjesavaju, Pekovic 14-pts - lose je otvorio sezonu, a znamo da su Bullsi najjaci pod kosem, tesko ce protiv Gasola, Gibsona i Noaha..Howard 18+ pts - lezi mu Boston, lagano ce rjesavati situacije pod kosem, samo da ne bude brzo blow out...
Izaberite ako vam se nesto svidja, sretno