Juventus FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Rabiot, McKennie i Bernadeschi krsine od igraca kojima bi vrhunac trebao biti Udinese a ne dres Juventusa
Don't believe the hype.
Ma samo italijani
Juve mora imati okosnicu kroz cijelu ekipu makar bilo i gejeva
Juve mora imati okosnicu kroz cijelu ekipu makar bilo i gejeva
Ni meni Rabiot nije bio loš večeras. Stoji da mi sa njim imamo velika očekivanja ali s obzirom kakve je u nekim proslim tekmama pružao partije ovo veceras ima prolaznu ocjenu. Postavio se loše par puta i morao je bolje vjerovatno. Mislim da ga Max može dovesti u red.
Od Amera ocekivali Vidala dobili Gargana. Nepravovremen večeras. Ispadao previše gore ostavljao prostora morali korigovati Danilo i Berna. Pasovi uzasni.
Berna ništa nije pokazao. Ili je bilo planirano da onako duboko igra.
Kean loša primanja ali i onaj na.leđima garonja stalno ga pratio.
Kuluševski kad je ušao imao nekoliko odlicnih primanja leđima okrenut i u for. Cuadrado dobar.
Odbrana dobra svi su bili.na.nivou. Vidjelo se da je.baš svima stalo da pobijede.
Odlična pobjeda u pravo vrijeme. Da se vrate povrijeđeni.
Kaio bice štošta od malca. Loca
Od Amera ocekivali Vidala dobili Gargana. Nepravovremen večeras. Ispadao previše gore ostavljao prostora morali korigovati Danilo i Berna. Pasovi uzasni.
Berna ništa nije pokazao. Ili je bilo planirano da onako duboko igra.
Kean loša primanja ali i onaj na.leđima garonja stalno ga pratio.
Kuluševski kad je ušao imao nekoliko odlicnih primanja leđima okrenut i u for. Cuadrado dobar.
Odbrana dobra svi su bili.na.nivou. Vidjelo se da je.baš svima stalo da pobijede.
Odlična pobjeda u pravo vrijeme. Da se vrate povrijeđeni.
Kaio bice štošta od malca. Loca
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sve to stoji, al hajde samo malo da snizimo ocekivanja od pojedinih, pa da na osnovu toga procijenimo. Za platu i ocekivanja koje igra Rabiot ovo je danas prosjek, ali u odnosu na Rabiota od ranije ovo je super. A pasovi su mu uzasni.Pogba je napisao/la: ↑02 okt 2021, 20:20Mah. Ponovo u 2 čiste sanse ne zna dodati. Uz to slabo se pozicionira i nastavlja gubiti duele protiv igrača koje moze u zubima nositi losim postavljanjem i nikakvom protekcijom lopte. Da se razumije, ok je bio, ali ponavljaju se iste svari.
Jedva cekam Arthura s Locom.
Neka je Amera ostavio, momak je izgubio svo samopouzdanje i zadnje sto je trebalo da ga ubije u pojam izmjenom. Vratiti ga u stanje od početka prošle godine.
Berna odličan kako je dobio slobode, a ne fiksno neko krilo-bek.
Cak počinjem i dobijati neku nadu da bi ona makedonska kokoska mogla liciti na nesto u buducnosti. Danas odigrao dosta fino. Borba na terenu, igrao timski.
Treba gledati malo i kroz Bernu. Sjecamo se svi prosle godine one psihicke katastrofe. A danas imamo igrača koji ne gubi loptu, povuce se u vezu i odigra dobre passove, rijetko ali uvijek uspjesno povuce loptu pa krene kroz sredinu. Sve je to proces vracanja igraca. Vracanje ekipe.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Nisam gledo utakmicu ali najbitnije su 3 Boda u ovom momentu. Drago mi je da je bas Locatelli zabi
Bravo Juve
Bravo Juve
Rabiot i McKennie se trebaju naći na transfer listi uz prethodne Šilja,Ruganija,Bernu....
FC Juventus 🖤🤍
FK Željezničar 🔵⚪
FK Željezničar 🔵⚪
Ponovo volim Juve
ovo je sve sto mi je falilo u zivotu predhodne 2godine. Sve je ponovno tu
Alegri dobio utakmicu,prvo poluvrijeme se kockao,mogli smo primiti pa bi sve otislo u q, svjesno je spustio tempo. U drugom na maksimum i razbijanje. Ne znam kako neko može reci da bi Rabiota otjerao, vrhnuske karakteristike, samo kad se uvali crv sumnje onda nece zavrsni pas,ali doci ce to. Amer daleko najlosiji na terenu, ne znam zasto ga je drzao 90m? Max zna najbolje. Sandro preporodjen,Danilo dobar, Stoperi nikad bolji u zadnje dvije godine. Kean
i na kraju mali Jorge,jedan duel dovoljan da me kupi. Bravo Juve, bravo Max, iako rezultatski ne djeluje da nam treba puza, povrede kazu drugo. Forzaaaa Juve 
Max Allegri
- IlCapitano
- Kontakt:
Uz Locatelija, igrač utakmice je sigurno Sandro. Ne znam šta se događa s tim tipom od početka sezone, da li mu ističe ugovor ili nešto slično, jer je baš dobar, kakav je bio prvih sezona
Pres Maxa
Fantastičano pitanje oko De Ligta? I sam sam nekako odustao od njega a onda odigra dvije najbolje utakmice od kako je dosao. Max je sve to fino objasnio.

Max Allegri
Sreca pa se chiesa i locateli jos nisu kontaminirali bezmudosti ostatka veznog reda i napada.
Kljucno je da ovi s damu, voljom i zeljom nadglasaju ove koji sve ovo nemaju.
Lijepo je vidjeti bentu na klupi, nadam se da ce i rabiot uskoro.
Ps.
Naletih upravo na netu jedno misljenje:
"I’d like to see Juve play with a 4-2-3-1 formation, with Cuadrado on the right, Dybala in the middle behind Morata and Chiesa on the left. Behind them Locatelli and Bentancur, or perhaps Rabiot,”
Kljucno je da ovi s damu, voljom i zeljom nadglasaju ove koji sve ovo nemaju.
Lijepo je vidjeti bentu na klupi, nadam se da ce i rabiot uskoro.
Ps.
Naletih upravo na netu jedno misljenje:
"I’d like to see Juve play with a 4-2-3-1 formation, with Cuadrado on the right, Dybala in the middle behind Morata and Chiesa on the left. Behind them Locatelli and Bentancur, or perhaps Rabiot,”
Max Allegri
Mozemo se sloziti, mozemo se ne sloziti, no hard feelings, kako god bilo, ali:
Benta je los, slab, pichkast i ne daje nikakav added value ekipi koja zeli da bude npr prvak evrope ili ne daj Boze prvak Italije, al eto i plasmab u ligu sampiona nije los....e to je za wtf emoticone. Dakle, odstraniti ga i pokusati sa nekim drugim. Eto i taj arthur uz locatelija, de da vidimo njihove tri godine na terenu pa da pricamo kako je proslo.
Sve isto vazi za rabiota.
Eh sad, ako je nama pala ljestvica ocekivanja od Juventusa tako da ne moramo se boriti ni za kakav trofej, jer ono, ne moze se svaka utakmica dobiti,bla bla.
E pa nisu tako razmisljali prethodnici ove dvojice.
Oni su isli na pobjedu, niti su imali vecu platu niti bolje saigrace, samo su davali vise za ovaj klub.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ja se inace sa ovim ne bavim ali vidim da ti neces prekinuti, "forumski" navijac Juventusa...pa na brzinu, nije bilo potrebe puno pretrazivati..Italia je napisao/la: ↑01 okt 2021, 18:28Pronadjes post koji sam editovao, brisao ili sta god, ja nakon 12 godina odlazim sa forumaJuventinisimo je napisao/la: ↑01 okt 2021, 17:45Barem ne brisem niti uredjujem postove kada pogrijesim....![]()
I jopet nista, dzaba sve, tanak si..najveci general poslije bitke...
Cega da me bude stid? Ja/mi svejedno ne vidimo niti razumijemo kao ti...cuj, "doktorske" disertacije, i to od kiksera...![]()
Proslo je, nisu dali gol, "doktor" je dao svoj doprinos...![]()
Kakvi odnosi se trebaju razvijati sa bilo kime ovdje? Ljudi pisu normalno, argumentovano..tebi je to nepoznanica...tebi je najvaznije da si uvijek u pravu, nevazno i nebitno kakve su cinjenice...
Ne pronadjes li, obratno.
Jel smijes i jel jos uvijek stojis pri tom stavu.
Za ovo posljednje. Kada si dio neke zajednice, valjda moras znati ljude, njihovo ponasanje, stavove. A ne lupati ko maksim po diviziji, samo da bi nesto napisao. Bolan ti najvecem "kontrasu" ove teme pises da mijenja postove. Dok sam ja ovdje vodio bitke oko Giovinco/Marchisio, Diego, Beppe/Conte, Allegri, Berna, Ronaldo tebe nije ni bilo na forumu.
daffy
Italia
2010 - 16 = 1994 godiste...danas imas punih 27 godina.Postao/la Italia » 10 jul 2010, 12:43
sad bi ja mogao razgovarati sa tobom i prepirati se, ali zasto? zasto sa budalom pricati.. napisao sam post, pa izbrisao.. tebi je vjerovatno Mančester Junajted? jel tako?
4 jezika meni nista ne znaci, jer sa 16 godina znam engleski odlicno pricati, njemacki tu i tamo.. tako da cu ja do 20-e imati i vise od 4 jezika
Meni nije trebalo puno da neke stvari pronadjem, tako i tvoje ponasanje..da ne spamam dzaba, neka ljudi nadju daffy i dansnji ti nick...pod daffyjem si krenuo "zestoko", samo cu izdvojiti nesto malo:
Da ne bude kakve zabune, daffy je ukinut 20 juna 2010 a 21 juna 2010 izrodio se Italija. Pogledati Football identity..da ne kaze da lazem..
O "djeci" si poceo isto sa petnaest...dok su te bubuljice, od pucanja, budile nocu...
Ima toga jos, ko voli neka izvoli...
Vidim neke forumaske "bitke"
Pa zar ne pises uptavo TI, kako "djeca" prate Juventus poslije farsopolija?? A ti 2006 imao punih 12 godina..ni bobuljice ti nisu izlazile...
Ja sam se "zaljubio" u Juventus davne 1985, kao djecacic, gledao finale protiv Liverpoola..samo radi crno-bijelih dresova..bio ja Partizanovac, i toga se ne stidim..vidio sam da si u proslom postu spominjao TRI tackice(mada si i ti sa oba nicka upotrebljavao tackice, ali iz nekog razloga moje ti zapale za oko, nesto bi da kazes) i kako bi se dalo jos svasta pisati...ja nekako kontam da ti sa time asociras da sam srbin(mozda sam u krivu)...nisam srbin, Bosnjak, musliman sam...ni toga se nikada nisam stidio...da mi je Jugoslavija bila superiska u odnosu na ove raspale drzave i da sam bio jugosloven, ni toga se ne stidim...nicega se ne stidim..jednostavno, nemam potrebu da se stidim..
Cinjenice:
Dok sam ja gledao Trapov Juve, ti nisi bio ni u planu, dok sam gledao Lippijev Juve, ti si vjerovatno bio na flasici..da ne kazem nesto drugo..a mozda jos ne?? Ti znas najbolje.
O vremenima prije, ne mogu pricati, malo se sjecam i prve CL titule(1985), jer bio sam malo mladji nego ti kad si se registrovao 2009, pa kontaj..
Znam da ti pratis Juve cijeli zivot, a to ti je punih 27 godina, mozda i prije nego si se rodio, i da o eri Trapa i Lippija znas vise i od mene...
Sa tobom sam zavrsio na ovu temu do daljnjeg...ako budes opet pocinjao raspravu na bazi da je neko "glup", pisacemo se..iznesi svoje stavove bez da nekoga omalozavas...
PS. izvinjavam se moderatorima na off topicu, ali kad neko trazi, treba mu ispuniti zelju...hvala.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Manuel Locatelli
Jedno od boljih pojačanja zadnjih par sezona.
Jedno od boljih pojačanja zadnjih par sezona.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- TheTruth34
- Kontakt:
Juventisimo,respect
Ja nakon ovoga ne bih imao obraza nista vise napisati.
Ja nakon ovoga ne bih imao obraza nista vise napisati.
@Juventinisimo @VelaHavle @dinoo
Kako vam je portugalski statističar prošao? Vidim da polako već ispoljava ego,još malo napadi neće smijeti proći bez njegovog dodira loptom,a onda tek kreće faza mlataranja rukama,galama na suigrače....
Kako vam je portugalski statističar prošao? Vidim da polako već ispoljava ego,još malo napadi neće smijeti proći bez njegovog dodira loptom,a onda tek kreće faza mlataranja rukama,galama na suigrače....
FC Juventus 🖤🤍
FK Željezničar 🔵⚪
FK Željezničar 🔵⚪
- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.