Juventus FC

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

akisarajevo92
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la akisarajevo92 » 02 okt 2021, 20:23

Rabiot, McKennie i Bernadeschi krsine od igraca kojima bi vrhunac trebao biti Udinese a ne dres Juventusa
Don't believe the hype.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 02 okt 2021, 20:26

Ma samo italijani
Juve mora imati okosnicu kroz cijelu ekipu makar bilo i gejeva 😂

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 02 okt 2021, 20:27

Ni meni Rabiot nije bio loš večeras. Stoji da mi sa njim imamo velika očekivanja ali s obzirom kakve je u nekim proslim tekmama pružao partije ovo veceras ima prolaznu ocjenu. Postavio se loše par puta i morao je bolje vjerovatno. Mislim da ga Max može dovesti u red.

Od Amera ocekivali Vidala dobili Gargana. Nepravovremen večeras. Ispadao previše gore ostavljao prostora morali korigovati Danilo i Berna. Pasovi uzasni.

Berna ništa nije pokazao. Ili je bilo planirano da onako duboko igra.

Kean loša primanja ali i onaj na.leđima garonja stalno ga pratio.

Kuluševski kad je ušao imao nekoliko odlicnih primanja leđima okrenut i u for. Cuadrado dobar.

Odbrana dobra svi su bili.na.nivou. Vidjelo se da je.baš svima stalo da pobijede.

Odlična pobjeda u pravo vrijeme. Da se vrate povrijeđeni.

Kaio bice štošta od malca. Loca :ljepota:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 02 okt 2021, 20:32

Pogba je napisao/la:
02 okt 2021, 20:20
Italia je napisao/la:
02 okt 2021, 20:16
Dajte ljudi molim vas, Rabiot je bio odlican veceras. :pray:
Mah. Ponovo u 2 čiste sanse ne zna dodati. Uz to slabo se pozicionira i nastavlja gubiti duele protiv igrača koje moze u zubima nositi losim postavljanjem i nikakvom protekcijom lopte. Da se razumije, ok je bio, ali ponavljaju se iste svari.
Jedva cekam Arthura s Locom.

Neka je Amera ostavio, momak je izgubio svo samopouzdanje i zadnje sto je trebalo da ga ubije u pojam izmjenom. Vratiti ga u stanje od početka prošle godine.
Berna odličan kako je dobio slobode, a ne fiksno neko krilo-bek.
Sve to stoji, al hajde samo malo da snizimo ocekivanja od pojedinih, pa da na osnovu toga procijenimo. Za platu i ocekivanja koje igra Rabiot ovo je danas prosjek, ali u odnosu na Rabiota od ranije ovo je super. A pasovi su mu uzasni.

Cak počinjem i dobijati neku nadu da bi ona makedonska kokoska mogla liciti na nesto u buducnosti. Danas odigrao dosta fino. Borba na terenu, igrao timski.

Treba gledati malo i kroz Bernu. Sjecamo se svi prosle godine one psihicke katastrofe. A danas imamo igrača koji ne gubi loptu, povuce se u vezu i odigra dobre passove, rijetko ali uvijek uspjesno povuce loptu pa krene kroz sredinu. Sve je to proces vracanja igraca. Vracanje ekipe.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 02 okt 2021, 20:37

Nisam gledo utakmicu ali najbitnije su 3 Boda u ovom momentu. Drago mi je da je bas Locatelli zabi
Bravo Juve
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

1921blue
Kontakt:

Post Postao/la 1921blue » 02 okt 2021, 20:44

Rabiot i McKennie se trebaju naći na transfer listi uz prethodne Šilja,Ruganija,Bernu....
FC Juventus 🖤🤍
FK Željezničar 🔵⚪

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 02 okt 2021, 20:56

:mrgreen:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 02 okt 2021, 21:10

Ponovo volim Juve :ljepota: ovo je sve sto mi je falilo u zivotu predhodne 2godine. Sve je ponovno tu :opaopa: Alegri dobio utakmicu,prvo poluvrijeme se kockao,mogli smo primiti pa bi sve otislo u q, svjesno je spustio tempo. U drugom na maksimum i razbijanje. Ne znam kako neko može reci da bi Rabiota otjerao, vrhnuske karakteristike, samo kad se uvali crv sumnje onda nece zavrsni pas,ali doci ce to. Amer daleko najlosiji na terenu, ne znam zasto ga je drzao 90m? Max zna najbolje. Sandro preporodjen,Danilo dobar, Stoperi nikad bolji u zadnje dvije godine. Kean :hmmmmm: i na kraju mali Jorge,jedan duel dovoljan da me kupi. Bravo Juve, bravo Max, iako rezultatski ne djeluje da nam treba puza, povrede kazu drugo. Forzaaaa Juve :ljepota:
Max Allegri

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 02 okt 2021, 21:12

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 02 okt 2021, 21:20

IlCapitano je napisao/la:
02 okt 2021, 21:12
:thumbup:

@Pogba, dobar onaj Boga iz Sasuola a jos igra lijevo.

Voland
Kontakt:

Post Postao/la Voland » 02 okt 2021, 21:21

Uz Locatelija, igrač utakmice je sigurno Sandro. Ne znam šta se događa s tim tipom od početka sezone, da li mu ističe ugovor ili nešto slično, jer je baš dobar, kakav je bio prvih sezona

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 02 okt 2021, 21:30

Pres Maxa :salut: Fantastičano pitanje oko De Ligta? I sam sam nekako odustao od njega a onda odigra dvije najbolje utakmice od kako je dosao. Max je sve to fino objasnio.
slika
Max Allegri

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 02 okt 2021, 21:32

Sreca pa se chiesa i locateli jos nisu kontaminirali bezmudosti ostatka veznog reda i napada.
Kljucno je da ovi s damu, voljom i zeljom nadglasaju ove koji sve ovo nemaju.
Lijepo je vidjeti bentu na klupi, nadam se da ce i rabiot uskoro.

Ps.
Naletih upravo na netu jedno misljenje:

"I’d like to see Juve play with a 4-2-3-1 formation, with Cuadrado on the right, Dybala in the middle behind Morata and Chiesa on the left. Behind them Locatelli and Bentancur, or perhaps Rabiot,”

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 02 okt 2021, 21:48

dinoo je napisao/la:
02 okt 2021, 21:32
Sreca pa se chiesa i locateli jos nisu kontaminirali bezmudosti ostatka veznog reda i napada.
:wtf: :damn: Pa vecina nas se složila da Benta zadnjih 20 dana igra najbolji fudbal zivota?! Rabiota koji je nosilac Francuske reprezentacije, ti bi ga na klupu? Wtf?
Max Allegri

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 02 okt 2021, 22:37

Mig_Mig je napisao/la:
02 okt 2021, 21:48
dinoo je napisao/la:
02 okt 2021, 21:32
:wtf: :damn: Pa vecina nas se složila da Benta zadnjih 20 dana igra najbolji fudbal zivota?! Rabiota koji je nosilac Francuske reprezentacije, ti bi ga na klupu? Wtf?
Mozemo se sloziti, mozemo se ne sloziti, no hard feelings, kako god bilo, ali:
Benta je los, slab, pichkast i ne daje nikakav added value ekipi koja zeli da bude npr prvak evrope ili ne daj Boze prvak Italije, al eto i plasmab u ligu sampiona nije los....e to je za wtf emoticone. Dakle, odstraniti ga i pokusati sa nekim drugim. Eto i taj arthur uz locatelija, de da vidimo njihove tri godine na terenu pa da pricamo kako je proslo.
Sve isto vazi za rabiota.

Eh sad, ako je nama pala ljestvica ocekivanja od Juventusa tako da ne moramo se boriti ni za kakav trofej, jer ono, ne moze se svaka utakmica dobiti,bla bla.

E pa nisu tako razmisljali prethodnici ove dvojice.
Oni su isli na pobjedu, niti su imali vecu platu niti bolje saigrace, samo su davali vise za ovaj klub.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 02 okt 2021, 23:48

Italia je napisao/la:
01 okt 2021, 18:28
Juventinisimo je napisao/la:
01 okt 2021, 17:45
Barem ne brisem niti uredjujem postove kada pogrijesim.... :kafa:
I jopet nista, dzaba sve, tanak si..najveci general poslije bitke...

Cega da me bude stid? Ja/mi svejedno ne vidimo niti razumijemo kao ti...cuj, "doktorske" disertacije, i to od kiksera... :rol:
Proslo je, nisu dali gol, "doktor" je dao svoj doprinos... :thumbup:

Kakvi odnosi se trebaju razvijati sa bilo kime ovdje? Ljudi pisu normalno, argumentovano..tebi je to nepoznanica...tebi je najvaznije da si uvijek u pravu, nevazno i nebitno kakve su cinjenice...
Pronadjes post koji sam editovao, brisao ili sta god, ja nakon 12 godina odlazim sa foruma
Ne pronadjes li, obratno.

Jel smijes i jel jos uvijek stojis pri tom stavu.

Za ovo posljednje. Kada si dio neke zajednice, valjda moras znati ljude, njihovo ponasanje, stavove. A ne lupati ko maksim po diviziji, samo da bi nesto napisao. Bolan ti najvecem "kontrasu" ove teme pises da mijenja postove. Dok sam ja ovdje vodio bitke oko Giovinco/Marchisio, Diego, Beppe/Conte, Allegri, Berna, Ronaldo tebe nije ni bilo na forumu.
Ja se inace sa ovim ne bavim ali vidim da ti neces prekinuti, "forumski" navijac Juventusa...pa na brzinu, nije bilo potrebe puno pretrazivati.. :kafa:
daffy
Italia
Postao/la Italia » 10 jul 2010, 12:43

sad bi ja mogao razgovarati sa tobom i prepirati se, ali zasto? zasto sa budalom pricati.. napisao sam post, pa izbrisao.. tebi je vjerovatno Mančester Junajted? jel tako?

4 jezika meni nista ne znaci, jer sa 16 godina znam engleski odlicno pricati, njemacki tu i tamo.. tako da cu ja do 20-e imati i vise od 4 jezika ;)
2010 - 16 = 1994 godiste...danas imas punih 27 godina.

Meni nije trebalo puno da neke stvari pronadjem, tako i tvoje ponasanje..da ne spamam dzaba, neka ljudi nadju daffy i dansnji ti nick...pod daffyjem si krenuo "zestoko", samo cu izdvojiti nesto malo:
Italia je napisao/la:
21 jun 2010, 22:41
vi stvarno mislite da je daffy na prodaju? varate se..

inace, pored daffy-a bio sam najbolji, 10 ocjena, 6 interceptiona, 2 imp. pass.. cek? pa ja sam daffy :mrgreen:
Da ne bude kakve zabune, daffy je ukinut 20 juna 2010 a 21 juna 2010 izrodio se Italija. Pogledati Football identity..da ne kaze da lazem.. :kafa:

Postao/la daffy » 30 okt 2009, 20:56

oj seljadije u pm..

ajde dok nas niste izbacili iz serije a niste bili prvaci u Italiji 20 godina.. lopovi ****.!! ali jos malo pa ce se istina otkriti.. dok se sve to sudski rijesi!!

forza juve!!

zasto inter? zato sto je pet puta osvojio seriju a?? haha
Postao/la daffy » 10 nov 2009, 22:59

@Trasimaco nek si se ti nasao pricat sta valja sta ne valja.. kad bi malo poceo pratiti ligu mozda bi ti i bilo zanimljivije.. trenutno je bolji fudbal i bolji igraci u Engleskoj.. ali to jos samo kratko..

svaki klub u Premier Ligi zavisi od stranog kapitala.. svi imate svoje **** guzonje iz picki materina koji vam daju pare i samo dovode nove igrace.. svaki tim.. dok u Italiji jos nema ni jednog kluba sa stranim kapitalom.. trebala je Roma dobit Rusa koji je bogati od Abramovica ,ali to kod nas ne ide tako.. zato je ljepota gledati Seriu A.. nije sve do para..

da da.. glupani moji najjaci.. Seria A kurcu ne valja, pa zato jedne Viole koje se obicno bore sa Romom i Laziom za cetvrto mjesto izbaci jedan Liverpool.. Milan sjebao Reala u oba navrata.. jos da ih sudije nisu pokrali u oba navrata sad bi Real trazio spas za Europa Ligu.. Juventus izbaci najveceg Njemackog kluba.. dok inter gura sa Barcom.. i sad mi pricamo o slaboj ligi.. okrenite u Europa Ligu u kojoj se nalaze Roma, Genoa i Lazio.. Roma je druga na tabeli, dok Lazio i Genoa djele drugu poziciji.. i velike su sanse da ce proci.. treba napomenuti da djele tu drugu poziciju sa Valencijom i Villarealom.. pored njih Sampdoria koja ove sezone igra odlicno, Palermo koji je iz sezone u sezonu sve bolji, Napoli sa Hamsikom, Lavezzijem, Quagliarellom i ostatkom tima ce se sigurno boriti za Europa Ligu ove sezone.. i sad mi pricamo o nekoj slaboj "Seria A"..
Postao/la daffy » 10 nov 2009, 23:38

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Hamsik ti polovnjak???

Jok , igracina , provjeren iz Napolija .. Zvijer lik ! :cry:

e botu moj glupi.. oj , haj banuj se sam..

Hamsik sine moj ima 22 godine.. odveo je Slovacku na svjetsko prvenstvo.. znaci u grupi sa Ceskom, Slovenijom i Poljskom on je glupu Slovacku odveo na SP..

ma joj i ja debil trosim rijeci na debile.. upali tv i nekad pogledaj tekmu Napolija.. pa se onda moze pricati sa tobom.. do tada suti.. cuj Hamsik mu polovnjak.. jao ublehe u pm.. :S

Lavezzi, Quagliarella, Hamsik, Maggio, Gargano, Cannavaro, Zuniga, Santacrocke.. pa bolji tim imaju od Liverpoolovog.. oni barem pobjede Viole u gostima , a Liverpool popusi.. ccc
Ovo je tvoj rijecnik u prvih 5 postova sto si napisao...za jednog petnaestogodisnjaka u to vrijeme, zadivljujuce...danas ti 27, a pomakao se nisi.
Postao/la daffy » 11 nov 2009, 21:59

Unitedovac haj matereti suti.. sta pricas koji q.. ne znas ni sta se desilo. ne znas ni radi kojih utakmica smo "osudjeni" za "varanje".. ustvari, pojma nemas.. nemoj vise nista pricati nema potrebe..

pocetnik sam na ovom forumu, sta? sad ti znas vise zato sto sam se regao prije par dana?? pa legendo moja citav zivot pratim Juve i sve znam o Juventusu..

placenici.... sve vam se vrti oko para..
pa legendo moja citav zivot pratim Juve i sve znam o Juventusu.. <- iz spoilera...sa 15 godina... :tokralju:

O "djeci" si poceo isto sa petnaest...dok su te bubuljice, od pucanja, budile nocu... :rol:
Ima toga jos, ko voli neka izvoli...
Postao/la daffy » 13 nov 2009, 23:37

Adinjo pusti ba djecu.. dobili malo paznje i sad misle glavni..

da vas nismo poceli pustati ovo ne bi licilo ni na sta.. slazem se sa kapijem Viole imaju solidan tim.. i to kad smo im mi napravili tim sa Marchionnijem i Zanettijem.. umjesto da nam zahvaljuju oni ovako..Napoli isto tako ima sjajan tim.. kao i Genoa.. Roma pocela popustati sa Rankom ( koji idol :lol: ) Milan pocinje fatat formu.. Lazio nenormalno los sa odlicnim timom.. a inter ko inter.. levati ostaju levati.. placenici ostaju placenici.. svi su dostigli godine.. imaju 2 mlada igraca Baloteli i Santon od kojih jedan hoce da odma ide iz kluba a to je ovaj drugi tj. bolji Santon.. Baloteli bi mogao biti kao Cassano.. bad boy sa dosta potencijala kojeg nece iskorisiti radi ponasanja.. dok sa druge strane pogledaj nas tim.. igra se oslanja na momak koji svi imaju 25 god i manje.. jedino Camoranesi sto iam 30 godina..!!
Pa da zavrsimo...sto se tice foruma, ja se registrovao prije oba tvoja nicka....nidje veze, al' eto..
Vidim neke forumaske "bitke" :? :rol: spominjes.. i to punih12 godina...golemo... :rol: aferim, od tada i postoji Juve, jer ko vise napise, taj je i veci Juventino... :tokralju:
Pa zar ne pises uptavo TI, kako "djeca" prate Juventus poslije farsopolija?? A ti 2006 imao punih 12 godina..ni bobuljice ti nisu izlazile... :rol:

Ja sam se "zaljubio" u Juventus davne 1985, kao djecacic, gledao finale protiv Liverpoola..samo radi crno-bijelih dresova..bio ja Partizanovac, i toga se ne stidim..vidio sam da si u proslom postu spominjao TRI tackice(mada si i ti sa oba nicka upotrebljavao tackice, ali iz nekog razloga moje ti zapale za oko, nesto bi da kazes) i kako bi se dalo jos svasta pisati...ja nekako kontam da ti sa time asociras da sam srbin(mozda sam u krivu)...nisam srbin, Bosnjak, musliman sam...ni toga se nikada nisam stidio...da mi je Jugoslavija bila superiska u odnosu na ove raspale drzave i da sam bio jugosloven, ni toga se ne stidim...nicega se ne stidim..jednostavno, nemam potrebu da se stidim.. ;)

Cinjenice:
Dok sam ja gledao Trapov Juve, ti nisi bio ni u planu, dok sam gledao Lippijev Juve, ti si vjerovatno bio na flasici..da ne kazem nesto drugo..a mozda jos ne?? Ti znas najbolje.
O vremenima prije, ne mogu pricati, malo se sjecam i prve CL titule(1985), jer bio sam malo mladji nego ti kad si se registrovao 2009, pa kontaj.. :kafa:
Znam da ti pratis Juve cijeli zivot, a to ti je punih 27 godina, mozda i prije nego si se rodio, i da o eri Trapa i Lippija znas vise i od mene... :rol:

Sa tobom sam zavrsio na ovu temu do daljnjeg...ako budes opet pocinjao raspravu na bazi da je neko "glup", pisacemo se..iznesi svoje stavove bez da nekoga omalozavas...

PS. izvinjavam se moderatorima na off topicu, ali kad neko trazi, treba mu ispuniti zelju...hvala.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 03 okt 2021, 00:11

Manuel Locatelli :bow:

Jedno od boljih pojačanja zadnjih par sezona.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 03 okt 2021, 00:29

Juventisimo,respect :clap:
Ja nakon ovoga ne bih imao obraza nista vise napisati.

1921blue
Kontakt:

Post Postao/la 1921blue » 03 okt 2021, 01:13

@Juventinisimo @VelaHavle @dinoo

Kako vam je portugalski statističar prošao? Vidim da polako već ispoljava ego,još malo napadi neće smijeti proći bez njegovog dodira loptom,a onda tek kreće faza mlataranja rukama,galama na suigrače....
FC Juventus 🖤🤍
FK Željezničar 🔵⚪

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 okt 2021, 09:44

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []