AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Milan je jedno krilo(desno) i napadač koji garantuje 25-30 golova od vrhunske ekipe. Izuzetno je blizu i bit će aBd i to završeno možda već u zimu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- nextterrain
- Kontakt:
Li je i ulagao i previse, bio je toliko velikodušan da je za Kalinica dao 30M
Ne mogu ni zamislit koga bi Maldini doveo za te pare
- OldFashioned
- Kontakt:
Šta vrijedi što su puni kao brod kad su Ameri.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Pa to ti kažem, tad se dovodilo i trošilo u izobilju, promijenili komplet ekipu za jedan ljetni mercatonextterrain je napisao/la: ↑30 avg 2022, 17:00
Li je i ulagao i previse, bio je toliko velikodušan da je za Kalinica dao 30M![]()
Ne mogu ni zamislit koga bi Maldini doveo za te pare![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne znam šta reći za večerašnji meč. Milan je jači tim to je fakt ali sa ovima se nikad ne zna. I ako su ostali bez 2 od 3 svoja najbolja igrača.
Veliko je pitanje kako će Kjaer odigrati nakon 9 mjeseci. I ako je odradi kompletne pripreme. Također hoće li danas na teren izaći Diaz iz prvog meča ili onaj očaj iz drugog kola.
Veliko je pitanje kako će Kjaer odigrati nakon 9 mjeseci. I ako je odradi kompletne pripreme. Također hoće li danas na teren izaći Diaz iz prvog meča ili onaj očaj iz drugog kola.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Scamacca, Traore, Raspadori, Muldur. Četri prošlogodišnja praktički startera nisu danas u sastavu Sassuola. Takve izostanke ne bi nadoknadili ni puno jači timovi. I ovako izrotiran Milan bi trebao dobiti noćas.
Andiamooo
Andiamooo
-
celikmilan
- Kontakt:
Vidjećemo uskoro. Nadam se da znaš da je danas tj sad a ne navečer.Romagnoli13 je napisao/la: ↑30 avg 2022, 18:11Ne znam šta reći za večerašnji meč. Milan je jači tim to je fakt ali sa ovima se nikad ne zna. I ako su ostali bez 2 od 3 svoja najbolja igrača.
Kaze komentator da je tribina Sever rasprodata i da se ona TRENUTNO nalazi iza gola Congsiglia

MAAGIC SUPER MIKE
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Mike je gigant 
Mike hobotnicaaaaa
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- muha milanez
- Kontakt:
Hajde sad ozbiljnije malo
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Sale opet ocajan,on jedino sto moze trcati i to je to ..
- Fantasista
- Kontakt:
Logično da će biti penal kad sastavi dva amatera na desnoj strani.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nikako ne stvaramo prilike,tanko ovo za sad
- nextterrain
- Kontakt:
Brahim,Florenzi i Sale uzašni, nije ni Bennaceru nesto bolji.
Pobega se okej krece, ali ne dobija lopte. Kako Milan izgleda bolje sa Ketelarom nego sa Brahimom
Pobega se okej krece, ali ne dobija lopte. Kako Milan izgleda bolje sa Ketelarom nego sa Brahimom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.