FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la mma_hz » 09 mar 2011, 00:28

Aldinn je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
Aldinn je napisao/la:Nema para, to je jedini problem,ljudi se bude,nece niko za klikere igrati,a kolko sam skontao vi i nemate predsjednika i upravi odbor,dobro ce biti ako se neraspadnete,nek vam je Bog na pomoci :cry:
to tebi zao ako se rapadnemo :roll:
Imako ste mesarska ekipa,ipak je Sloboda prije rata igrala u prvoj ligi i zasluzuje mjesto u premijer ligi,al ljudi morate shvatiti da bez para nema nista,enmate ni predsjednika,a treba da se igra trece kola lige,gdje to ima,plata ni na vidiku,gdje to ima :roll:
ma bilo je kod nas brate!!!! jbg treba to prihvatiti i kada smo to prosli sada smo jacii i to je too!!!
sto te ne ubije to te ojaca!!! :!: :!:
mislim na plate naravno!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 09 mar 2011, 00:57

vidio sam ja u Travniku sa tribine da tu nesto dobro ne stima....niko da potrci za loptom..fulaju se mrtvi ziceri...letargija i bezvoljnost se osjetila u zraku...kunem se da bi uzeli onu smijesnu ekipu travnika dole samo da su igraci dali 100% ....
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Snickers5
Kontakt:

Post Postao/la Snickers5 » 09 mar 2011, 01:20

jooge poceraj :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 mar 2011, 01:22

Evo bas sad citam na jednom portalu,kao moguci nasljednici Sadikovica se spominju Crnkic (trenira pionire),Malkocevic (trenira juniore) i Darko Vojvodic ( Drina Zvornik). Mada kao sto kaze Juric,malo je neozbiljno od Sadikovica da nije snjim popricao u vezi ostavke,vec se oglasio preko medija..Mada ne bi me cudilo da Sadikovic ostane,cuo sam da je poznat po prevrtanjima,danas nece,sutra hoce..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 09 mar 2011, 01:37

Ako je istina da Sloboda dobiva samo 50 000 od opstine,pa to je sramota.Evo navescu jedan primjer nasih komsija Radnika iz Bijeljine oni od opstine su za proslu sezonu dobili oko 250 hiljada maraka,a igraju prvu ligu RS.Sad odkako je Janja usla u prvu ligu mi dobivamo oko 100 hiljada,a Radniku je smanjeno na nekih 200 hiljada.I jos da dodam da sam ocekivao jedan praznik fudbala u subotu,al sad sve manje nade imam za to,em ovi problemi sa savezom,kod vas ostavka trenera,al opet bar se nadam dobrom derbiju na tribinama,a igra to kod nas vec dosta godina vise i nepostoji.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 09 mar 2011, 01:41

kupus army je napisao/la:Ako je istina da Sloboda dobiva samo 50 000 od opstine,pa to je sramota.Evo navescu jedan primjer nasih komsija Radnika iz Bijeljine oni od opstine su za proslu sezonu dobili oko 250 hiljada maraka,a igraju prvu ligu RS.Sad odkako je Janja usla u prvu ligu mi dobivamo oko 100 hiljada,a Radniku je smanjeno na nekih 200 hiljada.I jos da dodam da sam ocekivao jedan praznik fudbala u subotu,al sad sve manje nade imam za to,em ovi problemi sa savezom,kod vas ostavka trenera,al opet bar se nadam dobrom derbiju na tribinama,a igra to kod nas vec dosta godina vise i nepostoji.
Samo ti dodji,ako nista drugo,Horde ce napraviti spektakl,ko i uvjek ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 mar 2011, 01:42

Aldinn je napisao/la:
kupus army je napisao/la:Ako je istina da Sloboda dobiva samo 50 000 od opstine,pa to je sramota.Evo navescu jedan primjer nasih komsija Radnika iz Bijeljine oni od opstine su za proslu sezonu dobili oko 250 hiljada maraka,a igraju prvu ligu RS.Sad odkako je Janja usla u prvu ligu mi dobivamo oko 100 hiljada,a Radniku je smanjeno na nekih 200 hiljada.I jos da dodam da sam ocekivao jedan praznik fudbala u subotu,al sad sve manje nade imam za to,em ovi problemi sa savezom,kod vas ostavka trenera,al opet bar se nadam dobrom derbiju na tribinama,a igra to kod nas vec dosta godina vise i nepostoji.
Samo ti dodji,ako nista drugo,Horde ce napraviti spektakl,ko i uvjek ;)
Bice dobro ,bice gusto i bice garant 0:2 aBd .!!! eehehe :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 09 mar 2011, 01:45

Naravno da cu doci ;)
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 09 mar 2011, 06:39

Megamon je napisao/la:Mene vise ovo brine,nasi ce vec upisati tri boda.Pa bila je i Slavija u raspadu pa smo popusili od njih u prvom kolu.

Bleks je barem znao naloziti raju,a sadasnji lopovi dodju i pokradu sve sto mogu

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 09 mar 2011, 07:35

slani grad je napisao/la:vidio sam ja u Travniku sa tribine da tu nesto dobro ne stima....niko da potrci za loptom..fulaju se mrtvi ziceri...letargija i bezvoljnost se osjetila u zraku...kunem se da bi uzeli onu smijesnu ekipu travnika dole samo da su igraci dali 100% ....
Care, ova tekma je bila 3za3 i Sloboda je morala izgubiti.Još kad se igrala prva utakmica u Tuzli tako je dogovoreno.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 mar 2011, 09:27

Fukare i ostali navijaci Slobode nisu nikada podrzali klub na nacin da pritisnu gradske vlasti. Gradske vlasti napravili su malo tribine, a obecali komplet stadion. Nema podrske za sport u Tuzli apsolutno, a ima za knjizevne susrete i sajmove knjige.
Na stranu nama trebaju i sajmovi knjiga, ali se sport ne smije zapostaviti.
Da su se navijaci bar jednom oglasili se da ce sprijeciti odrzavanje sajma knjige, mirnim putem i protestom pred sjamom svaki dan dok traje, onda bi se opstinari zapitali. Mislim da mi imamo pravo da uticemo na to jer smo porezni obveznici i jedan dio naseg novca je tamo.
Fukare u skladu sa imenom zadovoljavaju se mrvicama. Malo tribine i nikakava buducnost sporta u Tuzli.
Navijaci moraju poceti traziti maksimalno, da bi na kraju dobili minimalno.
Problem je svakako isti i u ostalim klubovima. Mozda bi navijaci, umijesto da ispoljavaju negativnu energiju prema navijackim grupama drugih klubova, bilo bolje da upotrijebe za rijesavanje problema u svojim klubovima!
Odavno u normalnim i naprednim zemljama navijaci svojim pritiskom tjeraju rukovodstva klubova na poteze koji ce im donijeti dobro!
Zato Fukare, navijaci, ljubitelji, prijatelji Slobode nemojte misliti da i mi ne snosimo dio krivice. Snosimo sigurno!
Mi smo naivci koji ocekujemo nesto dobro, a da i mi ne uradimo bas nista.
Zato ucinimo nesto! U protivnom za zivota necemo zapamtiti bolju Slobodu!
Ucinimo nesto za sport u Tuzli!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 09 mar 2011, 09:38

Ja saM pričao sa jednim viječnikom prije neki dan i pitao ga što ne daju više para za sport. A on mi je rekao da to uopšte nije u nadležnosti općine nego kantona i da općina izdvaja za sport koliko može i da je to van propisa. A kaže da je kanton dužan da izdvoji svake godine procenat od buđeta za sport i da je to otprilike 7.000.000 KM a kaže da s izdvojili samo 500.000 KM. E sad se to može provjerit da li je tačno. Ali opet veliki klubovi ne bi trebali zavisiti od budžeta, treba naći sponzore.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 mar 2011, 09:51

djulba je napisao/la:Ja saM pričao sa jednim viječnikom prije neki dan i pitao ga što ne daju više para za sport. A on mi je rekao da to uopšte nije u nadležnosti općine nego kantona i da općina izdvaja za sport koliko može i da je to van propisa. A kaže da je kanton dužan da izdvoji svake godine procenat od buđeta za sport i da je to otprilike 7.000.000 KM a kaže da s izdvojili samo 500.000 KM. E sad se to može provjerit da li je tačno. Ali opet veliki klubovi ne bi trebali zavisiti od budžeta, treba naći sponzore.
Problem je sto sponzori ne zele docu u sitne klubove bez rezultata i bez infrastrukture. Sponzori zele korist iz sponzorstva, oni nisu humanitarne organizacije. Sloboda sada bas spada u klubove bez rezultata, bez infrastrukture i nije zanimljiva vecim sponzorima.
Znaci mora postojati pocetak pocetka, za bolju Slobodu!
Prva snaga su navijaci. Imaju desetine nacina kako da pomognu klubu.
Ako nekoga interesuje kako, moze dobiti odgovor.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 09 mar 2011, 09:57

Na kojoj tribini ce biti smjesteni navijaci Sarajeva?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 mar 2011, 10:10

BernardBarnjak je napisao/la:Na kojoj tribini ce biti smjesteni navijaci Sarajeva?
Vidis jarane da smo u belaju. Valjda na D.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 09 mar 2011, 10:11

Probisvjet je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:Na kojoj tribini ce biti smjesteni navijaci Sarajeva?
Vidis jarane da smo u belaju. Valjda na D.

vidim. na zalost niste jedini... znaci stara tribina... hvala!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 09 mar 2011, 10:38

Pred derbi: "Horde Zla" nisu potvrdile dolazak, gdje će biti smješteni?
Srijeda, 09 Mart 2011 10:09

Tri dana pred derbi između Slobode i Sarajeva, još uvijek nije potvrđen dolazak gostujućih navijača.

Prema Propozicijama takmičenja, gostujući klub je dužan prijaviti organizovani dlazak svojih navijača još sedam dana prije utakmice, ali do danas na adresu Slobode nije stigla takva najava.

- Nakon što nismo dobili zvanični zahtjev za organizovani smještaj gostujućih navijača, poslali smo dopis FK Sarajevo, u kojem tražimo potvrdu dolaska njihovih navijača, da bi mogli isplanirati organizaciju utakmice. Međutim, ni do danas nema odgovora – potvrdio nam je Ekrem Ibrić, sekretar Slobode.

S obzirom da nema zvanične najave dolaska "Hordi Zla", još uvijek nije određeno da li će im biti omogućen organizovani ulazak na stadion, niti da li će oni biti smješteni na "tribinu D" označenu kao tribinu za gostujuće navijače ili će im biti ustupljena natkrivena tribina u izgradnji, gdje su fizički odvojeni od domaće publike.

Podsjećamo, prošle godine su zbog blizine gostujućih i domaćih navijača izazvani i neredi (možete ih se podsjetiti ovdje), a nadamo se da takvih scena ovaj put neće biti.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 mar 2011, 11:02

najgore u svemu sto ce im na kraju dati sjever :)...to bi odmah znacilo da se mozemo poceti sa rusenjem komplet stadiona i da ne trebamo se vise ni pomisliti vracati na stadion pod ovakvim uslovima...i kaze sto nema vise starih ljudi na tribini pihhhh..pa vise je narodu dopizdilo majkemi...sto se mene tice Horde na D ili neka idu kuci, ali sjever je nas i nista nas ne interesuje....zasto uopste Horde ne zele potvridi svoj dolazak ne kontam?...dobro to oni ne zele vjerovatno zbog pratnje i veceg broja drotova na utakmici to je razumljivo, ali ebiga ova nasa uprava im nece dozvoliti uci na taj nacin ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 09 mar 2011, 11:29

@SaltCityAttack

U pravu si sto se tice odnosa kluba i navijaca fk sloboda. Ali zar ne bi bilo bolje i za HZ i za fukare i za klub da se ustupi nova tribina navijacima sarajeva pa da platimo karte i da lijepo gledamo utakmicu. ionake ce biti vise hz na sjeveru nego fukara...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 mar 2011, 11:59

@Di(c)k

Smiri malo dozivljaj,znamo da ti nije lahko,al ne moras svaki put to dokazivat ;) nego imas li kakvih info iz saveza,hoce li se novi statut usvojit itd..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.