BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

badblueboylivno
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la badblueboylivno » 16 nov 2011, 01:45

Koliko jada zadnjih nekoliko stranica. :cry:
Hayley <3

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 nov 2011, 01:45

Pa zašto spominjete Boga? Zar Bog treba obavit sve za jedan narod...Mi se između sebe svađamo, ne valjaju nam ljudi oko nas, gledamo da komšiji crkne krava i onda Bog kriv....I usput koliko god volili fudbal, a i ja sam lud za njim i lud budem kad navijam za ekipe koje volim, ali to je najljepša sporedna stvar na svijetu...Zar Boga, džamije, crkve, bogomolje i druge svete stvari spominjat kada se govori o fudbalu....Pa halo ljudi šta vam je više???Ovo će baš na kraju čovjeku sve zgadit....STRAŠNOOOOO!
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 16 nov 2011, 01:45

što ne mogu ovih moralista sad...
a svi su večeras rokali svetinje, svi sad govore glavu gore ovo ono, do kad više glavu gore?
Nil Satis Nisi Optimum

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 16 nov 2011, 01:46

Principatus je napisao/la:Citavu ovu vecer sam samo od jednog covjeka cuo nesto pametno.
A to je bio Vlado Jagodic poslije utakmice za BHT.
sta je rekao..?

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 16 nov 2011, 01:46

Principatus je napisao/la:Citavu ovu vecer sam samo od jednog covjeka cuo nesto pametno.
Pametni postovi se ovdje, druže, utope u moru infantilnog pesimizma.
Definitions belong to the definers, not the defined

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 16 nov 2011, 01:47

TKC je napisao/la:
sta je rekao..?
Da će moj ŽELJO slaviti u gradiskoj ! VOLIM TE ŽELJO !!!!!!!!

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 16 nov 2011, 01:50

Cincinnatus je napisao/la:E sad mi recite dali Bog postiji..

**** vas Bog i molitve prije utakmice.
Nije ti On kriv što si očekivao ne moguće.
Tko visoko leti,nisko pada. A za visok let zahvali se svojim objektivnim novinarima.
Ljudi se obično mole Bogu da 2+2 ne bude 4.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 nov 2011, 01:51

TKC je napisao/la:
sta je rekao..?
Mozda bude repriza ili snimak. Jednostavno smireno i razumno analizirao ove kvalifikacije i koliko bi bilo ubitacno, da poslije ovoga svega sami sebe rastavljamo.
edina je napisao/la: Pametni postovi se ovdje, druže, utope u moru infantilnog pesimizma.
Kad je bilo drugacije? :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 16 nov 2011, 01:54

Principatus je napisao/la:
TKC je napisao/la:
sta je rekao..?
Mozda bude repriza ili snimak. Jednostavno smireno i razumno analizirao ove kvalifikacije i koliko bi bilo ubitacno, da poslije ovoga svega sami sebe rastavljamo.
Svaka cast za ovo. Reprezentacija je konacno postavila ljepe temelje na kojima se moze puno izgraditi. Prespavat ovu noc, cimprije zaboraviti ovu utakmicu i okrenuti se (nadam se) ljepoj buducnosti. Siguran sam da smo danas puno naucili.

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 16 nov 2011, 01:56

Principatus je napisao/la:
edina je napisao/la: Pametni postovi se ovdje, druže, utope u moru infantilnog pesimizma.
Kad je bilo drugacije? :D
:D Pa ponekad se nađe neka punoljetna i istovremeno zrela osoba nadarena sposobnošću da sagleda the big picture i analizira stvari iz više perspektive.
Definitions belong to the definers, not the defined

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 nov 2011, 01:57

Temelj je vec davno postavio Fuad Muzurovic i dovrsio Ciro. Nije dovoljno. Neka rastavljaju do mile volje, ne idemo na EP svakako. Vec vam mogu rec da gubimo odlucujucu tekmu u Atini.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 16 nov 2011, 01:59

opet ćemo mi ljudi u baraž ba, i ko da gledam PORTUGAL!
Nil Satis Nisi Optimum

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 16 nov 2011, 01:59

sedmicu ce glupi ljudi da pričaju na sva usta, e onda mirno sve :), a čitam evo kao dzeko reko da se lulicu za ovo zahvalimo, i u pravu je i nije. u pravu jer logično zato smo i izgubili onoliko. nije u pravu zato što lulic ocigledno nije mogo' vise podnijet milion sitnih nepravdi suca seljačine, koji nas je podsvjesno nesvjesno uništio, a i samim tim jer je dzeko napravio nesto slično. al ono džekino se pod hitno mora naci na netu :D
Vođa zna.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 nov 2011, 02:00

yup je napisao/la:
Svaka cast za ovo. Reprezentacija je konacno postavila ljepe temelje na kojima se moze puno izgraditi. Prespavat ovu noc, cimprije zaboraviti ovu utakmicu i okrenuti se (nadam se) ljepoj buducnosti. Siguran sam da smo danas puno naucili.
Ma neki su naučili odavno , a neki neće nikad. Opet da se sljedeći put sastanemo s jakom reprezentacijom mi bi pričali kako smo jači i kako smo već na EURU. Nije istina da smo trebali lako proći Portugal ko što neki misle, a opet nije istina da nismo bili bez šansi protiv Portugala. Jednostavno par nesretnih okolnosti nas je zakačilo u Lisabonu, a da je malo sreće bilo, a manje nesreće, mislim na taj prvi gol koji smo primili pa i drugi, pa crveni karton, sve je onda moglo biti i drugačije. Znači istina je na sredini. Ali kod nas nikad sredine, nego il je sve bijelo, ili je sve crno.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 16 nov 2011, 02:01

Kad budu pravili raspored utakmica za sljedece kvale, ovi nasi svim silama moraju pokusat dogovorit da sa Grcima zavrsimo ranije, tamo u martovskom bloku, kao sa Belgijancima. Samo da ne igramo sa njima u zadnja dva kola :/

IndependenT
Kontakt:

Post Postao/la IndependenT » 16 nov 2011, 02:01

Narodna izreka:ALKOHOL JE LOGIČAN,NASTAVAK TE PRIČE!

slika
Zadnja izmjena: IndependenT, dana/u 16 nov 2011, 02:04, ukupno mijenjano 1 put.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 16 nov 2011, 02:03

Devil je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Ovu temu treba zaključati da ne bi došlo do prepucavanja, jer mi sve miriše na to, večina nas je nervozno pa samo treba neko iskru da potpali :mrgreen:

I normalno pojedinci za sve krive Boga!?
Jah glavni krivac za sve ispade tobejarabi Bog. Ko da ce Bog sici i zabijati golove za nas, dovesti u red nas smotani red i jos smotaniju(Spaha i Zahorovic kapa do poda) odbranu. Za pohvalu su samo navedena dva, Dzeko, i donekle Miske. Medo isto tako zasluzuje pohvale.Ostali su izgledali pravo zanimljivi ganjajuci saku Portugalaca po terenu. :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

totasef
Kontakt:

Post Postao/la totasef » 16 nov 2011, 02:03

Cartman je napisao/la:Temelj je vec davno postavio Fuad Muzurovic i dovrsio Ciro. Nije dovoljno. Neka rastavljaju do mile volje, ne idemo na EP svakako. Vec vam mogu rec da gubimo odlucujucu tekmu u Atini.

**** te temelj !!!!!!!!!!!! Kad ce se kuca graditi, kad nestane resursa?
**** ti taj temelj kad nam reprezentacija zavisi od igraca koji su odrasli i trenirali vani? Svakih 5 godina se probije neki igrac iz nase lige ako i toliko.. Ko ce ti igrati za 2 ciklusa? **** ti Muzurovica, najvecu marionetu od trenera. Vlasnik trafike mu moze dirigovati ko ce i sta ce igrati..

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 16 nov 2011, 02:05

slika
Nil Satis Nisi Optimum

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 16 nov 2011, 02:05

effe_sa je napisao/la:
yup je napisao/la:
Ma neki su naučili odavno , a neki neće nikad. Opet da se sljedeći put sastanemo s jakom reprezentacijom mi bi pričali kako smo jači i kako smo već na EURU. Nije istina da smo trebali lako proći Portugal ko što neki misle, a opet nije istina da nismo bili bez šansi protiv Portugala. Jednostavno par nesretnih okolnosti nas je zakačilo u Lisabonu, a da je malo sreće bilo, a manje nesreće, mislim na taj prvi gol koji smo primili pa i drugi, pa crveni karton, sve je onda moglo biti i drugačije. Znači istina je na sredini. Ali kod nas nikad sredine, nego il je sve bijelo, ili je sve crno.
Papeta moramo definitivno zadrzati. Imamo sad ok repku. Ima jos supljina al Pape ce to popuniti, bez brige :) Samo treba vremena.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.