avlami97 je napisao/la:
Primjetili ste da često hvalim Svraku, al' momak je stvarno u sjajnoj formi i to od prve utakmice sa Borcem u jesenjem dijelu kada je uz Zebu i Adil-bega bio najzalužniji za pobjedu (prekid).
U ovom dijelu prvo je apsolvirao Široki na Grbavici (gol), odigrao dobro kao i cijela ekipa protiv Prijedora (asistencija), osvojio loptu i asistirao za Selimovića protiv Travnika, iznudio faul protiv Borca u Banja Luci (KUP) kada ga je Zeba iz slobodnjaka zavukao (potom prekid). Protiv Zrinje nešto lošiji kao i protiv Olimpica, ali evo opet protiv Čelika dva gola. Čini mi se da je bio najopasniji naš igrač u napadu, jer je pored dva gola imao i tri dobre prilike (glavom, a onda dva dobra šuta nogom). Svraka svaka čast.
Pa nemoguce je ne pohvaliti Svraku,daleko je najstandardni igrac od kako se Amar vratio,to nije slucajno trci,rovi,grize i poceo je sada i da ubija.Uvijek je imao trku ali meni cesto djelovao ne dovoljno jasan kad krene naprijed,tek od ove polusezone je konkretan opasan i bezobrazan,pun je sebe (u pozitivnom smislu,ne onom mahalskom).Jos kad skontas da je nase djete bude ti jos draze sto napreduje.
Sto se tice Zole,drag mi je vidi se da je talenat,ali mu je konkurencija prejaka trenutno,eto vidio si Jamaka "levata" kako je odigrao,onda Patrick i Svraka pa i Bekric na toj poziciji,stvarno strasna konkurencija,ali sreca je sto kad udje igra dobro,Amar ce to znati nagraditi.
I za kraj bih pohvalio i Stanica koji je zadnje dvije usao i bio odlican,unio zivost.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua