FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MaNiJaK 1312 acab
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MaNiJaK 1312 acab » 13 apr 2012, 19:56

avlami97 je napisao/la:
MaNiJaK 1312 acab je napisao/la:mene protiv celika toliko iznerviralo kada je bekric pogodio precku prije adilovog gola , ide mu potpuno sam elvir colic s desne strane znaci pass i mat pozicija a on nesto fol suta da je otisla preko gola ili da nije bio posle go ispo bi debil pravi, al mi opet nesto ta arogantnost ne izlazi iz misli ....
I kada je dao gol imao je na drugoj strani samog Svraku u mat poziciji, al' šutao je i pogodio hvala Bogu. Drago mi je zbog Bekrije, preuzima odgovornost i lagano nadolazi.
ma dobro to sto on nadolazi ali ide ko slijepac a sami mu igraci sa strana , meni bi bilo npr jako drago da je colic elvir onoj situaciji dobio loptu vjerovatno bi pogodio , je meni je bolji igrac od malog benje , a bekric treba preuzet odgovornost na jacim utakmicama a ne kad vec trpamo ali dobro doci ce i to , inace vidjelo se da se mnogo bolje snalazi u sredini nego sa strana ali tu je ipak nezamjenjivi ZZ :)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 apr 2012, 20:20

avlami97 je napisao/la: Primjetili ste da često hvalim Svraku, al' momak je stvarno u sjajnoj formi i to od prve utakmice sa Borcem u jesenjem dijelu kada je uz Zebu i Adil-bega bio najzalužniji za pobjedu (prekid).

U ovom dijelu prvo je apsolvirao Široki na Grbavici (gol), odigrao dobro kao i cijela ekipa protiv Prijedora (asistencija), osvojio loptu i asistirao za Selimovića protiv Travnika, iznudio faul protiv Borca u Banja Luci (KUP) kada ga je Zeba iz slobodnjaka zavukao (potom prekid). Protiv Zrinje nešto lošiji kao i protiv Olimpica, ali evo opet protiv Čelika dva gola. Čini mi se da je bio najopasniji naš igrač u napadu, jer je pored dva gola imao i tri dobre prilike (glavom, a onda dva dobra šuta nogom). Svraka svaka čast.
Pa nemoguce je ne pohvaliti Svraku,daleko je najstandardni igrac od kako se Amar vratio,to nije slucajno trci,rovi,grize i poceo je sada i da ubija.Uvijek je imao trku ali meni cesto djelovao ne dovoljno jasan kad krene naprijed,tek od ove polusezone je konkretan opasan i bezobrazan,pun je sebe (u pozitivnom smislu,ne onom mahalskom).Jos kad skontas da je nase djete bude ti jos draze sto napreduje.

Sto se tice Zole,drag mi je vidi se da je talenat,ali mu je konkurencija prejaka trenutno,eto vidio si Jamaka "levata" kako je odigrao,onda Patrick i Svraka pa i Bekric na toj poziciji,stvarno strasna konkurencija,ali sreca je sto kad udje igra dobro,Amar ce to znati nagraditi.

I za kraj bih pohvalio i Stanica koji je zadnje dvije usao i bio odlican,unio zivost.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 13 apr 2012, 20:26

Kakav jadni bod... necemo se zadovoljavat sa jadnim bodicem poBogu... iako prosli okrsaji kazu da smo samo jednom bod uzeli... nijednom pobjedili... jednostavno moramo pobjediti i prelomiti vise ovo i potvrditi titulu...siroki sutra gostuje slaviji koja je u dobrom nizu tu predvidjam neki X...
Sutra za nas svi spremni i vjerujem da ce ih Amar motivisati pravo... vraca se Zajko, jedino je Kerla i Smajke van pogona...
HAJDE ŽELJO POBJEDI...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 13 apr 2012, 20:43

nime_tm87 je napisao/la:Kakav jadni bod... necemo se zadovoljavat sa jadnim bodicem poBogu... iako prosli okrsaji kazu da smo samo jednom bod uzeli... nijednom pobjedili... jednostavno moramo pobjediti i prelomiti vise ovo i potvrditi titulu...siroki sutra gostuje slaviji koja je u dobrom nizu tu predvidjam neki X...
Sutra za nas svi spremni i vjerujem da ce ih Amar motivisati pravo... vraca se Zajko, jedino je Kerla i Smajke van pogona...
HAJDE ŽELJO POBJEDI...

Neki ocito ne kontaju da bod u slucaju pobjede Širokog u Lukavici ne znači NIŠTA ! Ljudi, mi jesmo dobri, jaki, niz...al prednost je 4 boda, ne 14 ! Shvatite da imaju ljudi lakši raspored, i da moramo nastavit pobjeđivat i kući i u gostima jer je to jedini način da osvojimo titulu ! ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 13 apr 2012, 20:44

0-3 za nas sutra,idem da to propratim 8-)
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 13 apr 2012, 20:46

TM87doboj je napisao/la:0-3 za nas sutra,idem da to propratim 8-)
Nemoj komso biti toliko siguran, znamo kakva je zvijezda ako cemo iskreno.
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 13 apr 2012, 20:51

MirzaGunner je napisao/la:
znam ja kakva je Zvijezda ali znam da smo mi jaci od njih za klasu bar,ali eto vidjet cemo sutra
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 13 apr 2012, 20:52

[youtube][/youtube]

Kako je to nekad bilo. :mrgreen:
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 13 apr 2012, 20:52

TM87doboj je napisao/la:
znam ja kakva je Zvijezda ali znam da smo mi jaci od njih za klasu bar,ali eto vidjet cemo sutra
Dobro jeste vi bolji sto se pokazuje na terenu daleko od toga, ali hajde nek bude od mene 1-2 jel dosta eto ko komso dajem ovu prognozu. ;)
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 13 apr 2012, 21:00

TM87doboj je napisao/la:
MirzaGunner je napisao/la:0-3 za nas sutra,idem da to propratim 8-) Nemoj komso biti toliko siguran, znamo kakva je zvijezda ako cemo iskreno.
Dobro jeste vi bolji sto se pokazuje na terenu daleko od toga, ali hajde nek bude od mene 1-2 jel dosta eto ko komso dajem ovu prognozu. ;)

Ne može nikako 1:2 ne smijemo primiti gol moramo nastaviti niz :) O:1, ipak su mi to nekako drage komšije kao i Gradačac, biće teško, ali izgleda 0:1 :)
Potpis!

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 13 apr 2012, 21:03

moze sto se mene tice ,mada Guso ne da lopti u mrezu evo vec hiljadu i nesto minuta :lol:

H-beg
Kontakt:

Post Postao/la H-beg » 13 apr 2012, 21:33

[youtube][/youtube]
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 13 apr 2012, 21:33

TM87doboj je napisao/la:moze sto se mene tice ,mada Guso ne da lopti u mrezu evo vec hiljadu i nesto minuta :lol:
tacno 1133 minute nije vadio iz mreze...

ako nekog interesuje, zeljo ce poslije utakmice sa zvijezdom, proslaviti vrijedan jubilej... tacno 100 puta ce biti na celu premijerligaske tablice, sto ga cini najuspjesnijim timom bh premijer lige!!! ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 13 apr 2012, 21:44

H-beg je napisao/la:[youtube][/youtube]

hvala..ziv mi bio :D

bogy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la bogy_tm87 » 13 apr 2012, 22:46

alan ford 26 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Kako je to nekad bilo. :mrgreen:

kako lijepa igra Zelje :D

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 13 apr 2012, 23:16

Hoće biti sutra kakav stream...
ko ima ovu moju TV ako ima kameru moglo bi se to odradit..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 13 apr 2012, 23:17

pintol_TM87 je napisao/la:Hoće biti sutra kakav stream...
srediće momci sa orga, sabura ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 13 apr 2012, 23:27

KB-TM87 je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:Hoće biti sutra kakav stream...
srediće momci sa orga, sabura ;)
ovo sam vise pitao ako treba neka pomoć oko streama tu sam...nemam moju tv ali mogu pomoć da se stream odradi...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 13 apr 2012, 23:43

Volio bih da vidim Zebu i Kvesica lijevo Bekrica i Besliju desno uz Colica koji ce se prikljucivati jer je to normalno ,Jamak i Svraka otpozadi a u drugom poluvremenu apsolutno forsirati drugog Colica .Kljuc ovog i ovakvog Zelje je upariti Zebu,Svraku,Jamaka i Bekrica.Njihovo nadopunjavanje i rotacija je kljuc i evropskih utakmica.Evropa nam je ovako izvjesna ,ovo utakmica do kraja lige trebamo traziti nacin i kljuc da opstanemo sto duze.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 13 apr 2012, 23:47

Znal' neko jel' igramo u subotu ili nedjelju iducu domacu?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.