FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ima igraca kolko hoces.Pravi se lista potrebnih.Prvo se skarta rjesit.Izvor Remza gatala u grah.Skarta ko na buvljaku.Da sam ja a nisam rjesio bi se u startu 11-13 igraca.Igrali neigrali samo uzimaju pare za nista.Primjer ovi Holandzani pa napadači pa Boljevic Sukilovic Lagumdžiju pa Obradovi ima ih kamara.Znate svi otprilike koji uzimaju pare za nista.Eto Holandzani i napadači odma 6 igraca pa Boljica Dani pa tamte vamte eto ih 11.
Tako je reci hin.VibeTribeX je napisao/la: ↑03 jan 2026, 16:48nemoj, majke ti, pitare spominjati
gomila retarda koja nakon osvojenog kupa ide pisati saopštenja
ono, ljuti oni, fol bitni
nakon toga ih je Ismir pomnožio sa nulom
eno ih, cvile, plaču, zavijaju, a on neki dan opa — 98% prava u svoj džep
sad mu se mogu samo sagnuti
to treba da bude primjer našim dizačima parola
da se ne prave takve gluposti
nikakve grupe, nikakve vođe nisu jači od KAPITALA
to jednostavno moraju sebi u glavu da utjeraju kako znaju i umiju
nebitno je to što neko od njih misli ili radi
bitne su Željine pobjede, a ne kazne kojima nam opterećuju kasu
Fk Željezničar.
Grupa ima i bruku dobrih stvari ali i loših stvari, kao i svako u sustini. Ne iznenadjuje mene da su bili neutralni, ako su. Vjerovatno se rezultat glasanja i znao pa je neutralno i najbolje.zeljovolimte je napisao/la: ↑03 jan 2026, 13:35Na sjeveru sam ja protiv Slavije. Pa bujrum..
A grupa ne znam hoce li se pojaviti do jucer se nisu slagali sa ulaskom investitora tako je i njihov clan "odlucio" da bude neutralan. Hvala Bogu vise nemaju predstavnike u klubu.
Nadam se da ce preuzeti odgovornost za one gore stvari koje sam navodio sve za dobrobit kluba!
Ne treba nas dizat neka wow euforija sad. Investitor sam po sebi ne mora značit nista aman zaman. Ako se ne okruzi dobrim ljudima i ne naprave jasan plan i cilj dzaba mu sve pare svijeta. Ne mozemo mi bit ispred Borca i Zrinjskog sad nema teorije a realno i pitari su malo ispred nas, al srecom oni su pitari zayebu nesto uvijek sami.
Mene bas zanima njegova vizija, tj cijele te ekipe.
Ja npr ne bi volio da se sad sruka bruku para u prvi tim i dovede 15 novih igraca.
Zivim za period da Zeljo radi kontinuitet.
Da stvara tim 2 3 godine bar. Nama 10 Miroslava iz onog vremena ne mogu donijet titulu sad. Da je srece da imaju plan izradit ekipu koja ce se uigravat, dopunjavati sa 2 3 igraca koji ce podic nivo igre odma. Izlazit redovno u Evropu, proc 1 ili 2 predkola pa za 3 godine jasnog i pravilnog rada mora doc iskorak pa nek je 10 dodikovaca i pitara u savezu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
godrina je napisao/la: ↑03 jan 2026, 16:59
Grupa ima i bruku dobrih stvari ali i loših stvari, kao i svako u sustini. Ne iznenadjuje mene da su bili neutralni, ako su. Vjerovatno se rezultat glasanja i znao pa je neutralno i najbolje.
Ne treba nas dizat neka wow euforija sad. Investitor sam po sebi ne mora značit nista aman zaman. Ako se ne okruzi dobrim ljudima i ne naprave jasan plan i cilj dzaba mu sve pare svijeta. Ne mozemo mi bit ispred Borca i Zrinjskog sad nema teorije a realno i pitari su malo ispred nas, al srecom oni su pitari zayebu nesto uvijek sami.
Mene bas zanima njegova vizija, tj cijele te ekipe.
Ja npr ne bi volio da se sad sruka bruku para u prvi tim i dovede 15 novih igraca.
Zivim za period da Zeljo radi kontinuitet.
Da stvara tim 2 3 godine bar. Nama 10 Miroslava iz onog vremena ne mogu donijet titulu sad. Da je srece da imaju plan izradit ekipu koja ce se uigravat, dopunjavati sa 2 3 igraca koji ce podic nivo igre odma. Izlazit redovno u Evropu, proc 1 ili 2 predkola pa za 3 godine jasnog i pravilnog rada mora doc iskorak pa nek je 10 dodikovaca i pitara u savezu.
Slazem se i nadam se kao ti da ce biti ozbiljan rad koji ima kontinuitet
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Prvo ja ovdje nisam nikakvo glasilo grupe. Jos jedan odgovor na post i toliko rijeci napisanih bez svrhe. Grupa je bitna tamo gdje treba da bude. Svi zajedno idemo dalje, isti nam je cilj. Ti se drzi foruma i uzivaj pa pa.VibeTribeX je napisao/la: ↑03 jan 2026, 16:22grupa je toliko nebitna da vi nemate pojma
bitni ste sami sebi i nikome drugome
prvo što ćete uraditi je zakuhati sa Saninom oko pirotehnike
vas boli k kolike su kazne
vas boli k je l’ Željo ganja rezultat u nekom datom momentu utakmice
vi ste odlučili da upalite baklje u toj i toj minuti
koliko ste puta samo dali protivniku da dođe do daha svojim glupostima
niko od vas ne gleda ni tekmu
vi blejite u onog što stoji i k’o fol je neki vođa
on kaže pali baklja, vi palite
- VibeTribeX
- Kontakt:
ko još koristi HIN u bosanskom jeziku?Pablo11 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 16:55Tako je reci hin.VibeTribeX je napisao/la: ↑03 jan 2026, 16:48nemoj, majke ti, pitare spominjati
evo, rekao sam im
valjda znaju da čitaju
znaju da prijete kao onaj neki dan što mi šalje poruke
kao „radimo na tome da dođemo do tvog mobitela“
ono se našlo bitnim da mi prijete (ne ti, Pablo, nego jedan iz grupe, hahahaha), a garant je genetski kokuz
prijetnje navijačima Želje šalju jer se ne slažu sa silnim kaznama koje nam stižu zbog njihove maloumnosti
to je nivo grupe za koju se piše da nikada nije bila jača
e, majko, šaka jada niskog IQ-a
pljuvanje po Amaru i baklje su vam gornji domet
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
- VibeTribeX
- Kontakt:
FK Željezničar je kroz različite disciplinske postupke platio desetine hiljada KM kazni zbog pirotehnike navijača
bitni kako da ne
realno gomila glupana
-
GavranBeli
- Kontakt:
Ti jos gori da glupane nesto objasnjavas. To su nojevi, gubis vrijeme.VibeTribeX je napisao/la: ↑03 jan 2026, 17:29ko još koristi HIN u bosanskom jeziku?Pablo11 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 16:55Tako je reci hin.VibeTribeX je napisao/la: ↑03 jan 2026, 16:48
nemoj, majke ti, pitare spominjati
evo, rekao sam im
valjda znaju da čitaju
znaju da prijete kao onaj neki dan što mi šalje poruke![]()
kao „radimo na tome da dođemo do tvog mobitela“![]()
karna polupismena bez zuba, garant
ono se našlo bitnim da mi prijete (ne ti, Pablo, nego jedan iz grupe, hahahaha), a garant je genetski kokuz
prijetnje navijačima Želje šalju jer se ne slažu sa silnim kaznama koje nam stižu zbog njihove maloumnosti
to je nivo grupe za koju se piše da nikada nije bila jača
e, majko, šaka jada niskog IQ-a
pljuvanje po Amaru i baklje su vam gornji domet
Gdje to nema pirotehnike izuzev engleza koji imaju drakonske kazne, ili španaca koji su curice... Njemci, Francuzi i mnogi drugi redovno imaju pirotehnikuVibeTribeX je napisao/la: ↑03 jan 2026, 17:34FK Željezničar je kroz različite disciplinske postupke platio desetine hiljada KM kazni zbog pirotehnike navijača
bitni kako da ne
realno gomila glupana
Imali smo dvije struje koliko ja znam, misketovci i amarovci. Sad evo i ovu trecu sto pljuje grupu samo 
- VibeTribeX
- Kontakt:
Njemački nogometni savez (DFB) kaznio je klubove s ukupno 12 milijuna eura za sezonu 2024./25., a pritom su dodali da su kazne uglavnom posljedica korištenja pirotehnike od strane navijače.Arma00 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 17:44Gdje to nema pirotehnike izuzev engleza koji imaju drakonske kazne, ili španaca koji su curice... Njemci, Francuzi i mnogi drugi redovno imaju pirotehnikuVibeTribeX je napisao/la: ↑03 jan 2026, 17:34FK Željezničar je kroz različite disciplinske postupke platio desetine hiljada KM kazni zbog pirotehnike navijača
bitni kako da ne
realno gomila glupana
edukuj se malo
nisu samo u Engleskoj drakonske kazne vec u cijeloj Evropi
I kako si s tim odgovorio na moj prethodni zaključak? Pričaš kao da jedino Manijaci imaju bakljadu u Evropi i svijetu, a ne da je to globalna stvar izuzev u dvije države.VibeTribeX je napisao/la: ↑03 jan 2026, 17:50Njemački nogometni savez (DFB) kaznio je klubove s ukupno 12 milijuna eura za sezonu 2024./25., a pritom su dodali da su kazne uglavnom posljedica korištenja pirotehnike od strane navijače.Arma00 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 17:44Gdje to nema pirotehnike izuzev engleza koji imaju drakonske kazne, ili španaca koji su curice... Njemci, Francuzi i mnogi drugi redovno imaju pirotehnikuVibeTribeX je napisao/la: ↑03 jan 2026, 17:34
FK Željezničar je kroz različite disciplinske postupke platio desetine hiljada KM kazni zbog pirotehnike navijača
bitni kako da ne
realno gomila glupana
edukuj se malo
Prošetaj fino do pitarske teme, pa se tamo edukuj
Zadnja izmjena: Arma00, dana/u 03 jan 2026, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
Drmaju te kompleksi. Nema veze vrati se na svoju pravu temu.VibeTribeX je napisao/la: ↑03 jan 2026, 17:34FK Željezničar je kroz različite disciplinske postupke platio desetine hiljada KM kazni zbog pirotehnike navijača
bitni kako da ne
realno gomila glupana
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Pa eto brate sam možeš doći do zaključka da je to problem u puno uređenijim sistemima od BIH. Jasno je da niko nije za pirotehniku ali kada ne mogu evropski klubovi to "riješiti sa navijačima" ne može se ni ovdje očekivati. Nisu samo Manijaci jedini problem Evrope i nepravedno ih je optuživati kao da samo još oni koriste pirotehniku. Opet kažem ne podržavam ali kada je to dio kluture ili subkulture najvatrenijih navijača nekog kluba, u ovom slučaju Željezničara. Jedino da nam za premijerku Federacije dođe Margaret Thatcher umjesto spengovanog pijačara.VibeTribeX je napisao/la: ↑03 jan 2026, 17:50Njemački nogometni savez (DFB) kaznio je klubove s ukupno 12 milijuna eura za sezonu 2024./25., a pritom su dodali da su kazne uglavnom posljedica korištenja pirotehnike od strane navijače.Arma00 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 17:44Gdje to nema pirotehnike izuzev engleza koji imaju drakonske kazne, ili španaca koji su curice... Njemci, Francuzi i mnogi drugi redovno imaju pirotehnikuVibeTribeX je napisao/la: ↑03 jan 2026, 17:34
bitni kako da ne
realno gomila glupana
edukuj se malo
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Ma poslije onog protiv Širokog na Grbavici tacnije kad je zbog magle prekinuto. Bez potrebe se pjevalo "na kamenu ljiljani se viju", daleko od toga da branim ustaše ili četnike, mrzim ih iz dna duše i jedne i druge.
A pojedinci dobili muda, vjerovatno što se igrala tekma u Skenderiji protiv Srbije u košarci, pa daj da se pjeva.
Nadam se da će se skroz ukinuti bilo kakav glas tih "vođa" ili šta su već, najmanje je tu interesa za Želju, Željo kao dobar paravan.
Naneseš klubu preko 100 hiljada godišnje štete i to treba sa se podrži?
Podržavamo kupovanje baklji? Štilkovi? Palica? Za mene to nisu navijači, niti će ikad biti.
Zna se šta svaki navijač treba imati, člansku, godišnja / karta za tekmu, šal, dres, ostali rekviziti iz Fan Shopa FK Željezničara.
Babuka je uvijek dobrodošao! Nadam se da će biti sa ovom grupom ljudi, makar sportski direktor.
A pojedinci dobili muda, vjerovatno što se igrala tekma u Skenderiji protiv Srbije u košarci, pa daj da se pjeva.
Nadam se da će se skroz ukinuti bilo kakav glas tih "vođa" ili šta su već, najmanje je tu interesa za Želju, Željo kao dobar paravan.
Naneseš klubu preko 100 hiljada godišnje štete i to treba sa se podrži?
Podržavamo kupovanje baklji? Štilkovi? Palica? Za mene to nisu navijači, niti će ikad biti.
Zna se šta svaki navijač treba imati, člansku, godišnja / karta za tekmu, šal, dres, ostali rekviziti iz Fan Shopa FK Željezničara.
Babuka je uvijek dobrodošao! Nadam se da će biti sa ovom grupom ljudi, makar sportski direktor.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
GavranBeli
- Kontakt:
Grupa i njihovoj navijanje se svelo na citulje ili ti ga umrlice. Od 45 minuta svakog poluvremenu 20 prozivaju imena, ostatak je odron navijanje. Da ne kazem da je vodja te iste grupe sad u bh huligans. Ne zato sto njega neko moze otjerati nego sto je on to tako odlucio. Najveci laik neko ko nema nikakve info moze skontati o čemu se tu radi. A navijanje ko navijanje nista specijalno.
- VibeTribeX
- Kontakt:
hahahaha e moje dijeteTempero je napisao/la: ↑03 jan 2026, 17:59Drmaju te kompleksi. Nema veze vrati se na svoju pravu temu.VibeTribeX je napisao/la: ↑03 jan 2026, 17:34FK Željezničar je kroz različite disciplinske postupke platio desetine hiljada KM kazni zbog pirotehnike navijača
bitni kako da ne
realno gomila glupana
da vi samo znate koliko tesko zaraditi desetine hiljada maraka, koje ti i glupani kao ti ponavljam glupani kao ti svake godine otmete iz Zeljine kase?
razlog onaj idotski pogled i izjava koja iscuri iz bezubih usta "palilo se i palit ce se"
to vam je domet
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Ili samo hulahopka Pise s vise profila i onda orgija na temi, jer od ovih profila koji pisu ove gluposti po temi, vecina ih je registrovana u zadnjih mjesec dana.
Bože kakvi ljudi ovde ordiniraju, njima grupa najveći problem u i oko kluba, niko ne kaže da su savršeni, imaju gresaka mnogo, ali ništa više od svih ostalih grupa, grupa kao grupa.
Nije grupa kriva što 8 godina nemamo titule, što agenti dovode igrače, što se godinama krao novac iz kluba..
I po kiši, snijegu, zabranama, lošim rezultatima punili su kopove dok je većina iz toplog doma uz čaj psovala igračima.
Nije grupa kriva što 8 godina nemamo titule, što agenti dovode igrače, što se godinama krao novac iz kluba..
I po kiši, snijegu, zabranama, lošim rezultatima punili su kopove dok je većina iz toplog doma uz čaj psovala igračima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.