PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

skoroalen
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la skoroalen » 18 sep 2017, 21:33

@irfo svaka čast za uspjehe al realno, izvlačenje tih podataka sad bi bilo isto da ja postavim sliku punog Koševa protiv Manchestera i napišem "gdje vam je ta posjeta". Vremena su se promijenila, gledaj fudbal u 21. vijeku, a tu ste u evropskim takmičenjima puno više ponižavani nego mi. Vama je Litex sedam nabio, nama velika Borussija, nije isto. Vama treće pretkolo sa Standardom najveći uspjeh još od Newcastlea i Malage, mi od tad igrali treća pretkola sa Helsinborgom, Spartom, Atromitosom i Zetom, u drugim pretkolima izbacivali Trnavu, Levski, Haugesund. Sve redom klubovi sa većim evropskim koeficijentom (u tom trenutku) od Ferencvaroša protiv koga vi slavite pobjedu k'o da ste Barselonu dobili. Budimo realni ba.
@kyrieirving hajd obrazloži, šta je to smiješno? Je l' to nije bilo treće pretkolo LP? Fino razgovaramo, nema provokacija. Igrali ste treće pretkolo Lige šampiona, isto kao i mi sa Kievom, samo što tad nije bilo Evropske lige u ovom formatu nego je bio UEFA kup. Vi ste poslije ispadanja išli na Malagu, mi na Basel. Je l' to nije tačno?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

kyrieirving
Kontakt:

Post Postao/la kyrieirving » 18 sep 2017, 21:35

Imate dva trofeja više.(Dakle uracuno je jugoslovenske od prije 50 godina.After 5 minutes....A za ove što izvlače neke podatke od prije 40 godina, tad je i Nottingham Forest osvajao LP. Drugi format, drugo vrijeme, drugo sve.

Zamolio bi kolegu sa drugog foruma koji analizira pojedine forumase sa ovog foruma da u svoju rubriku za istrazivanje mozga upise ime skoroalen.
Zeljeznicar iznad svega !

KING JAMES G.O.A.T

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 sep 2017, 21:38

kyrieirving je napisao/la:Imate dva trofeja više.(Dakle uracuno je jugoslovenske od prije 50 godina.After 5 minutes....A za ove što izvlače neke podatke od prije 40 godina, tad je i Nottingham Forest osvajao LP. Drugi format, drugo vrijeme, drugo sve.

Zamolio bi kolegu sa drugog foruma koji analizira pojedine forumase sa ovog foruma da u svoju rubriku za istrazivanje mozga upise ime skoroalen.
Dobro, i bez tog onda imate tri trofeja više. Vi šest liga poslije rata, mi tri. Kupovi 5-5. Al dobro, s vama mitomanima se ne može kulturno ni raspravljat. Odmah počnete s ličnim uvredama. Vi ste šampioni svemira, mi smo rat počeli i Grbavicu vam zapalili, i pokojnog Kelija smo mi ubili.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2017, 21:40

skoroalen je napisao/la:Budimo realni ba.
Pa realni smo. Vi ste bolji u Evropi poslije rata (ponajviše zato jer smo mi igrali LP kad smo bili najjači).

Mi imamo više trofeja.
Mi imamo više titula.
Mi imamo veću posjetu.
Mi smo prodali više igrača.
Mi smo dali više reprezentativaca.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 18 sep 2017, 21:42

skoroalen je napisao/la:[
Dobro, i bez tog onda imate tri trofeja više. Vi šest liga poslije rata, mi tri. Kupovi 5-5. Al dobro, s vama mitomanima se ne može kulturno ni raspravljat. Odmah počnete s ličnim uvredama. Vi ste šampioni svemira, mi smo rat počeli i Grbavicu vam zapalili, i pokojnog Kelija smo mi ubili.
to je samo jedan lik, nema potrebe za uvredama u pravu si, raspravljamo normalno
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 18 sep 2017, 21:45

Virtu4l je napisao/la:
Pa realni smo. Vi ste bolji u Evropi poslije rata (ponajviše zato jer smo mi igrali LP kad smo bili najjači).

Mi imamo više trofeja.
Mi imamo više titula.
Mi imamo veću posjetu.
Cinjenice

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2017, 21:49

Sad će on to pokušati rasčlaniti, spinovati, sa ciljem da dokaže da sam u pravu, ali... na kraju će biti ali...
Voli te tvoje Sarajevo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 sep 2017, 21:52

irfo je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Mi imamo više trofeja.
Mi imamo više titula.
Mi imamo veću posjetu.
Cinjenice
Pošteno, moglo je odmah tako. Mi bolji u Evropi (istina, LP je teža od EL mada to ne isključuje činjenicu da, pored vremena Amara Osima, evropu il niste igrali il ste ispadali odmah u drugom pretkolu). U BiH ste bolji za ta tri trofeja, dali ste više reprezentativaca. Prodali više igrača, mi ostvarili najskuplji transfer iz lige ikad. Posjeta većinom bolja al' ona ide "pod ruku" s trofejima, ko je bolji na tabeli ima i bolju posjetu, rezultati diktiraju. I to je uglavnom par stotina gledalaca razlike, al pošteno, činjenica je činjenica, nemam ništa protiv.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2017, 21:57

Šta znači najskuplji transfer iz lige ikad, zar je to neki bitan parametar? Sloboda (ako se ne varam) ima drugi najskuplji transfer iz lige ikad. Oba transfera imaju jednu zajedničku stvar, matični klubovi su dobili najmanji dio kolača.

Ako je to bitan parametar, možemo li onda Duljevića nazvati najvećim promašajem (flopom) ikad?
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 18 sep 2017, 21:57

Virtu4l je napisao/la:Sad će on to pokušati rasčlaniti, spinovati, sa ciljem da dokaže da sam u pravu, ali... na kraju će biti ali...
skoroalen je posten forumas, s njim se moze raspravljat

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2017, 21:59

irfo je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Sad će on to pokušati rasčlaniti, spinovati, sa ciljem da dokaže da sam u pravu, ali... na kraju će biti ali...
skoroalen je posten forumas, s njim se moze raspravljat
Ma džaba kad imam averziju prema njima, pa kontam svi isti :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 sep 2017, 22:00

Virtu4l je napisao/la:Šta znači najskuplji transfer iz lige ikad, zar je to neki bitan parametar? Sloboda (ako se ne varam) ima drugi najskuplji transfer iz lige ikad. Oba transfera imaju jednu zajedničku stvar, matični klubovi su dobili najmanji dio kolača.

Ako je to bitan parametar, možemo li onda Duljevića nazvati najvećim promašajem (flopom) ikad?
Nimalo bitan parametar, samo onako kažem. Za klub nema razlike kad prodaš jednog igrača za milion, ili 5 igrača po 200k. Al' nema veze to, Cimirot svakako za sad nije ostvario bolju karijeru od recimo Bajića, samo se više isplatio svom klubu, i aBd neće stat na tom.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 sep 2017, 22:02

HElo je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:U Italiji imaju običaj reći da je Juventus najveći klub u Italiji al da je Milan najveći talijanski klub. Englezi kažu da je Manchester najveći klub u Engleskoj al da je Liverpool najveći engleski klub. Željezničar u Bosni ima najviše trofeja al Sarajevo je godinama bilo bolji reprezent BH fudbala u Evropi, dva play-offa EL, s tim da nas je jednom stativa dijelila od ulaska u grupnu fazu, i jedno treće pretkolo LP. Željo ima jedno treće pretkolo LP i jedno treće pretkolo EL. Imate dva trofeja više al kad se maknete izvan granica BiH, u 90% slučajeva prođemo bolje od vas (izuzev ove posljednje sezone).
:urnebes: :urnebes: :urnebes: Za dlaku !
Sta ti pricas djece ti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kyrieirving
Kontakt:

Post Postao/la kyrieirving » 18 sep 2017, 22:03

Nisam uopste imo namejru da vrijedjam.Napiso si gore juventus je najveci klub u italiji a milan je najveci italijanski klub.Onda si napiso kako racunas samo novi format lp dakle tamo negdje od 2010.Milan od 2010 ne znam jel uopste nastupo u lp a juve je imo 2-3 finala.Dakle sam se sebi suprostavljas sa tom pricom.

KING JAMES G.O.A.T

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 sep 2017, 22:06

Pa ovdje par zeljovaca misli da je Juve veci klub od Milana :urnebes: nista novo

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2017, 22:08

skoroalen je napisao/la:Al' nema veze to, Cimirot svakako za sad nije ostvario bolju karijeru od recimo Bajića, samo se više isplatio svom klubu, i aBd neće stat na tom.
Ne bih imao ništa protiv toga. Što se mene tiče neka svake sezone neko napravi Bajića i Cimirota.

Hajmo sad malo o Juventusu i Milanu, onako ničim izazvani :kafa:
Voli te tvoje Sarajevo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 sep 2017, 22:11

kyrieirving je napisao/la:Nisam uopste imo namejru da vrijedjam.Napiso si gore juventus je najveci klub u italiji a milan je najveci italijanski klub.Onda si napiso kako racunas samo novi format lp dakle tamo negdje od 2010.Milan od 2010 ne znam jel uopste nastupo u lp a juve je imo 2-3 finala.Dakle sam se sebi suprostavljas sa tom pricom.
Ma udure, nisam ja zlopamtilo. :D
Ma put do Lige šampiona za ekipe iz top liga nije isti kao naš. Milanu ne igra ulogu što su nekad bila samo tri pretkola a sad imaju tri pretkola plus play-off, ostalo je isto još od 1992. godine. Dok našim ekipama znači. A tu promjenu je napravila Evropska liga, UEFA kup je imao skroz drugačiji put do završnice. Prije bila tri pretkola LP, ko ispadne u trećem pretkolu ide u prvu rundu UEFA kupa. Danas ide u play-off EL, ligi šampiona se dodao play-off i ko ispadne iz play-offa ide direktno u grupnu fazu EL. Prošireno takmičenje, osam ekipa više nego prije i zato se poremetila i završnica kvalifikacija za Ligu šampiona, i zato je vaše (i naše) treće pretkolo LP samo treće pretkolo. Da ste uz malo sreće prošli Plzena 2013., tad biste osjetili "sve čari" novog formata jer biste bili nosioci u trećem pretkolu, i imali biste sigurno mjesto u play-offu EL, a možda i LP (sjećam se da ste trebali na neke fince, da ste prošli Plzena).

kyrieirving
Kontakt:

Post Postao/la kyrieirving » 18 sep 2017, 22:15

Virtu4l je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Al' nema veze to, Cimirot svakako za sad nije ostvario bolju karijeru od recimo Bajića, samo se više isplatio svom klubu, i aBd neće stat na tom.
Ne bih imao ništa protiv toga. Što se mene tiče neka svake sezone neko napravi Bajića i Cimirota.

Realniji omjer je Juventus-Torino u nasem slucajnu.Prvo naziv grada nosi manje uspjesan tim u ligi,evropi.Manje navijaca kasnije osnovan itd...
Zaboravih ovi koriste olimpijski stadion a oni imaju svoj nesto mi poznato sve ovo :rol:
Zadnja izmjena: kyrieirving, dana/u 18 sep 2017, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.

KING JAMES G.O.A.T

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 sep 2017, 22:16

kyrieirving je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Realniji omjer je Juventus-Torino u nasem slucajnu.Prvo naziv grada nosi manje uspjesan tim u ligi,evropi.Manje navijaca kasnije osnovan itd...
Boze ti mene sacuvaj :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 sep 2017, 22:24

MortemHz je napisao/la:Pa ovdje par zeljovaca misli da je Juve veci klub od Milana :urnebes: nista novo
mislim, nije tema serija aa :D ali ...... u italiji vise navijaca, u svijetu vise navijaca, milan i inter zajedno nemaju titula ko juventus i da ne nabrajam sve parametre, osim iluzije da je milan veci klub, nista drugo nije na strani milana

npr neuporedvo je to sa situacijom sar-zeljeznicar, sarajevo je u ex yu bilo veci klub, poslije rata je to definitivno zeljeznicar, jer sarajevo ima tri titule samo, i to nosi tezinu sa sobom odredjenu, dok je zeljeznicar tri titule uzeo u 4 godine ako me pamcenje dobro sluzi... da bi vratili titulu najveceg kluba, moramo preci kone po broju titula, svaka druga prica da je sarajevo veece jer je vece ne pije vode... ako cemo argumentovano , meni je moja cura najljpsa i najpametnija, al zato sto je moja, mada sam svjestan da ima ljepsih i pametnijih
sto se tice efvrope, ne zaboravimo da ej ssarajevo igrali osinu finala lige prvaka, sto takodjer je veliki uspjeh ...

e cuj milan veci od juventusa :urnebes:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, mma_hz i 30 gostiju.