FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bubakar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bubakar » 14 apr 2012, 10:10

raja treba mi pomoc,
posto sa laik sto se tice racunara, ako bude neko stavio stream kako mogu da gledam tekmu, moram li da imam nesto instalirano ili jednostavno idem na link koji bude postavljen?

hajte raja ja sam laik :roll:
AMAR AMAR OSIM OSIM

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 14 apr 2012, 10:32

bubakar je napisao/la:raja treba mi pomoc,
posto sa laik sto se tice racunara, ako bude neko stavio stream kako mogu da gledam tekmu, moram li da imam nesto instalirano ili jednostavno idem na link koji bude postavljen?

hajte raja ja sam laik :roll:
samo klik ;)
Željeznicar za život cijeli !

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 14 apr 2012, 10:41

Sinoć na BHT KRistić reče da će prijenos biti na Moja tv te na web portalu BH telecoma. Šta misli te da će biti na moja web tv?

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 14 apr 2012, 10:47

Semper je napisao/la:Sinoć na BHT KRistić reče da će prijenos biti na Moja tv te na web portalu BH telecoma. Šta misli te da će biti na moja web tv?
Cisto sumnjam, volio bih ali tako nemaju kontrolu naplate gledanja utakmice, jer se onda prave lakse linkovi za "divlje" gledanje utakmica, a BHTelecmu je prije svega vazno da naplati i kontrolise naplatu.
Eh sada puno vise ljudi ima ADSL BHTelecomov nego MOJA TV, tako da je puuuno vece trziste ona Web tv, nego MOJA TV.
ukoliko mogu kontrolisati naplatu (a mislim da ne mogu) onda ce pustiti vjerovatno.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 14 apr 2012, 11:45

TM87doboj je napisao/la:
H-beg je napisao/la:[youtube][/youtube]

hvala..ziv mi bio :D
Sjecam se da je ove godine Leotar visocku Bosnu u Visokom pobjediio 9-0 :D , ovo je ona sezona kad su nam oteli titulu, prva sezona sa klubovima iz FSRS

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 14 apr 2012, 12:07

ima li neko link od navijanja protiv Čelika, nema na you tube-u ? :?: :?:
Odlazi Safete.

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 14 apr 2012, 12:08

reks je napisao/la:Volio bih da vidim Zebu i Kvesica lijevo Bekrica i Besliju desno uz Colica koji ce se prikljucivati jer je to normalno ,Jamak i Svraka otpozadi a u drugom poluvremenu apsolutno forsirati drugog Colica .Kljuc ovog i ovakvog Zelje je upariti Zebu,Svraku,Jamaka i Bekrica.Njihovo nadopunjavanje i rotacija je kljuc i evropskih utakmica.Evropa nam je ovako izvjesna ,ovo utakmica do kraja lige trebamo traziti nacin i kljuc da opstanemo sto duze.
Bez Nyeme u prvoj postavi, još na gostovanju, nikad u životu.

Naravno da na gore pomenute idu dva stopera ,Nijema.Sto jaci vezni red,veci posjed lopte,brza transformacija iz odbrane u napad i obrnuto.samo takav pristup igra vani.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 14 apr 2012, 12:09

Kako mogu pročitati, Zvjezda ima bolji vezni red od nas. Ljudi ako spuste loptu na zemlju to je to, samo ako nametnu svoju igru, mi nemamo šta tražit. Ljudi su institucija, i naš niz nepobjedivosti, niz bez primljenog gola...sve je to ništa u poređenju sa zvjezdama u Zvjezdi. :mrgreen:

Mislio sam da možemo do titule, al sam tek sad shvatio da u Gradačcu nemamo šta tražit. Jbg, ljudi su bolji i danas će to nažalost demonstrirat jednom ubjedljivom i laganom pobjedom. :(
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 14 apr 2012, 12:32

Samo streama da bude da uzivamo u pobjedi :D :D :D :D
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 14 apr 2012, 12:52

vrijeme je da se krene 8-)
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 14 apr 2012, 12:59

[youtube][/youtube]

...i trpaj te levate...

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 14 apr 2012, 13:02

Plave zvijezde moraju biti besprijekorne protiv Zvijezde :D

slika slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 14 apr 2012, 13:06

Sumnjam da će biti preko Moja web TV.

Možda je i dobro što pada ova kiša, jer će tribine biti praznije i atmosfera neće biti toliko užarena.

Prošle sezone su u Mostaru bili isti ovakvi vremenski uslovi pa smo dobili Veleža, red bi bio da se to ponovi i danas jer imamo bolju ekipu, a sve će zavisiti od samog pristupa utakmici.
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nanek

Post Postao/la nanek » 14 apr 2012, 13:09

NAPRIJEDDDDDD PLAVIIIIIII! ZGAZI MALU ZVIJEZDU!!!

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 14 apr 2012, 13:27

nanek je napisao/la:NAPRIJEDDDDDD PLAVIIIIIII! ZGAZI MALU ZVIJEZDU!!!
PREVIŠE SI SIGURAN A DA NEĆE BIT MALA ZVIJEZDA ZGAZI VELIKOG ŽELJU NIKAD NAS NISTE DOBILI NEĆETE NI SAD.

nanek

Post Postao/la nanek » 14 apr 2012, 13:35

Zmajjj je napisao/la:
PREVIŠE SI SIGURAN A DA NEĆE BIT MALA ZVIJEZDA ZGAZI VELIKOG ŽELJU NIKAD NAS NISTE DOBILI NEĆETE NI SAD.
Hajde "zmaju" odleprsaj sa teme! Budite zadovoljni ako ne primite manje od 3 komada :)

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 14 apr 2012, 13:40

Nije mi jasno radi cega je mala,uostalom jos nikad nismo pobjedili u Gradaccu a i na Grbavici smo dobijalu po usima.Zvijezda je kvalitetna ekipa i nadasve korektna i mislim da je to gostovanje gdje se sve ekipe koje tamo igraju osjecaju prijatno,ljudi domacinski docekaju igraju posteno pa ko pobjedi i vise su oni bili zakinuti na domacem terenu nego bilo koja druga ekipa.Ako Bog da uzecemo tri boda jer mislim da u ovom trenutku imamo kvalitetniju ekipu koja treba samo da ima ozbiljan pristup.Za mene je ovo najteze gostovanje do kraja i ako pobjedimo titula je nasa.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

nanek

Post Postao/la nanek » 14 apr 2012, 13:53

dino lj je napisao/la:
Nije mi jasno radi cega je mala,uostalom jos nikad nismo pobjedili u Gradaccu a i na Grbavici smo dobijalu po usima.Zvijezda je kvalitetna ekipa i nadasve korektna i mislim da je to gostovanje gdje se sve ekipe koje tamo igraju osjecaju prijatno,ljudi domacinski docekaju igraju posteno pa ko pobjedi i vise su oni bili zakinuti na domacem terenu nego bilo koja druga ekipa.Ako Bog da uzecemo tri boda jer mislim da u ovom trenutku imamo kvalitetniju ekipu koja treba samo da ima ozbiljan pristup.Za mene je ovo najteze gostovanje do kraja i ako pobjedimo titula je nasa.
A radi cega je velika ? U odnosu na VELIKOG ZELJU,sa bogatom tradicijom i svim ostalim uspjesima ? Da kazem zgazi veliku zvijezdu ? Da kazem zgazi najbolju ekipu lige ? DA kazem zgazi ekipu koja je igrala ligu svake sezone i bila u vrhu ? U ostalom za mene je moj klub najveci i najbolji na svijetu,dok su svi ostali mali i manje vazni!

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 14 apr 2012, 13:56

nanek je napisao/la:
dino lj je napisao/la:
A radi cega je velika ? U odnosu na VELIKOG ZELJU,sa bogatom tradicijom i svim ostalim uspjesima ? Da kazem zgazi veliku zvijezdu ? Da kazem zgazi najbolju ekipu lige ? DA kazem zgazi ekipu koja je igrala ligu svake sezone i bila u vrhu ? U ostalom za mene je moj klub najveci i najbolji na svijetu,dok su svi ostali mali i manje vazni!
nanek objasnio :!: 8-)
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 14 apr 2012, 14:02

@dino lj trebati će još puno vremena proteći dok se neki naši navijači ne odviknu od unaprijed upisivanja bodova i podcjenjivanja tzv malih ekipa

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.