posto sa laik sto se tice racunara, ako bude neko stavio stream kako mogu da gledam tekmu, moram li da imam nesto instalirano ili jednostavno idem na link koji bude postavljen?
hajte raja ja sam laik

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
samo klikbubakar je napisao/la:raja treba mi pomoc,
posto sa laik sto se tice racunara, ako bude neko stavio stream kako mogu da gledam tekmu, moram li da imam nesto instalirano ili jednostavno idem na link koji bude postavljen?
hajte raja ja sam laik
Cisto sumnjam, volio bih ali tako nemaju kontrolu naplate gledanja utakmice, jer se onda prave lakse linkovi za "divlje" gledanje utakmica, a BHTelecmu je prije svega vazno da naplati i kontrolise naplatu.Semper je napisao/la:Sinoć na BHT KRistić reče da će prijenos biti na Moja tv te na web portalu BH telecoma. Šta misli te da će biti na moja web tv?
Sjecam se da je ove godine Leotar visocku Bosnu u Visokom pobjediio 9-0TM87doboj je napisao/la:H-beg je napisao/la:[youtube][/youtube]
hvala..ziv mi bio
Bez Nyeme u prvoj postavi, još na gostovanju, nikad u životu.reks je napisao/la:Volio bih da vidim Zebu i Kvesica lijevo Bekrica i Besliju desno uz Colica koji ce se prikljucivati jer je to normalno ,Jamak i Svraka otpozadi a u drugom poluvremenu apsolutno forsirati drugog Colica .Kljuc ovog i ovakvog Zelje je upariti Zebu,Svraku,Jamaka i Bekrica.Njihovo nadopunjavanje i rotacija je kljuc i evropskih utakmica.Evropa nam je ovako izvjesna ,ovo utakmica do kraja lige trebamo traziti nacin i kljuc da opstanemo sto duze.
PREVIŠE SI SIGURAN A DA NEĆE BIT MALA ZVIJEZDA ZGAZI VELIKOG ŽELJU NIKAD NAS NISTE DOBILI NEĆETE NI SAD.nanek je napisao/la:NAPRIJEDDDDDD PLAVIIIIIII! ZGAZI MALU ZVIJEZDU!!!
Hajde "zmaju" odleprsaj sa teme! Budite zadovoljni ako ne primite manje od 3 komadaZmajjj je napisao/la:PREVIŠE SI SIGURAN A DA NEĆE BIT MALA ZVIJEZDA ZGAZI VELIKOG ŽELJU NIKAD NAS NISTE DOBILI NEĆETE NI SAD.nanek je napisao/la:NAPRIJEDDDDDD PLAVIIIIIII! ZGAZI MALU ZVIJEZDU!!!
Nije mi jasno radi cega je mala,uostalom jos nikad nismo pobjedili u Gradaccu a i na Grbavici smo dobijalu po usima.Zvijezda je kvalitetna ekipa i nadasve korektna i mislim da je to gostovanje gdje se sve ekipe koje tamo igraju osjecaju prijatno,ljudi domacinski docekaju igraju posteno pa ko pobjedi i vise su oni bili zakinuti na domacem terenu nego bilo koja druga ekipa.Ako Bog da uzecemo tri boda jer mislim da u ovom trenutku imamo kvalitetniju ekipu koja treba samo da ima ozbiljan pristup.Za mene je ovo najteze gostovanje do kraja i ako pobjedimo titula je nasa.nanek je napisao/la:NAPRIJEDDDDDD PLAVIIIIIII! ZGAZI MALU ZVIJEZDU!!!
A radi cega je velika ? U odnosu na VELIKOG ZELJU,sa bogatom tradicijom i svim ostalim uspjesima ? Da kazem zgazi veliku zvijezdu ? Da kazem zgazi najbolju ekipu lige ? DA kazem zgazi ekipu koja je igrala ligu svake sezone i bila u vrhu ? U ostalom za mene je moj klub najveci i najbolji na svijetu,dok su svi ostali mali i manje vazni!dino lj je napisao/la:Nije mi jasno radi cega je mala,uostalom jos nikad nismo pobjedili u Gradaccu a i na Grbavici smo dobijalu po usima.Zvijezda je kvalitetna ekipa i nadasve korektna i mislim da je to gostovanje gdje se sve ekipe koje tamo igraju osjecaju prijatno,ljudi domacinski docekaju igraju posteno pa ko pobjedi i vise su oni bili zakinuti na domacem terenu nego bilo koja druga ekipa.Ako Bog da uzecemo tri boda jer mislim da u ovom trenutku imamo kvalitetniju ekipu koja treba samo da ima ozbiljan pristup.Za mene je ovo najteze gostovanje do kraja i ako pobjedimo titula je nasa.nanek je napisao/la:NAPRIJEDDDDDD PLAVIIIIIII! ZGAZI MALU ZVIJEZDU!!!
nanek objasnionanek je napisao/la:A radi cega je velika ? U odnosu na VELIKOG ZELJU,sa bogatom tradicijom i svim ostalim uspjesima ? Da kazem zgazi veliku zvijezdu ? Da kazem zgazi najbolju ekipu lige ? DA kazem zgazi ekipu koja je igrala ligu svake sezone i bila u vrhu ? U ostalom za mene je moj klub najveci i najbolji na svijetu,dok su svi ostali mali i manje vazni!dino lj je napisao/la:Nije mi jasno radi cega je mala,uostalom jos nikad nismo pobjedili u Gradaccu a i na Grbavici smo dobijalu po usima.Zvijezda je kvalitetna ekipa i nadasve korektna i mislim da je to gostovanje gdje se sve ekipe koje tamo igraju osjecaju prijatno,ljudi domacinski docekaju igraju posteno pa ko pobjedi i vise su oni bili zakinuti na domacem terenu nego bilo koja druga ekipa.Ako Bog da uzecemo tri boda jer mislim da u ovom trenutku imamo kvalitetniju ekipu koja treba samo da ima ozbiljan pristup.Za mene je ovo najteze gostovanje do kraja i ako pobjedimo titula je nasa.nanek je napisao/la:NAPRIJEDDDDDD PLAVIIIIIII! ZGAZI MALU ZVIJEZDU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.