FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

jasmin10
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la jasmin10 » 01 avg 2017, 07:06

Derdiyok je napisao/la:
Hajde cigo odlazi. Nemoj samo Di Mariu. Frajer 29 godina. Daj Dembelea i Coutinha.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 01 avg 2017, 10:54

Samo da se hoce zavrsiti to oko Neymara i da napokon ode, razumijem da je tesko naci zamjenu za njega jer je veoma kvalitetan igrac ali njegovo ponasanje je sramotno i ne zasluzuje da ostane u klubu.Nadam se samo da ce dovesti kvalitetna pojacanja, jedno top pojacanje ce doci sigurno, morace nekako odlazak Neymara opravdati.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 01 avg 2017, 11:26

Feldmarschall je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:
Po meni su ljudi zaduženi za slaganje ekipe podlegli pritisku navijača i u svemu tome precijenili Verrattija navodeći ga kao jedinu opciju za klub. Verratti vjerovatno to stvarno jeste, ali neka ostane javnom tajnom, ne mora se na sva zvona oglasiti. Takvog igrača možeš dovesti samo ako već postoji neki problem na relaciji igrač-klub i/ili igrač sam forsira transfer. Primjer Kroosa i Pogbe. Ni Verratti ni njegov agent nisu pustili priču o transferu u javnost ni u jednom trenutku. Da je Mino bio uz njega u maju stvar se mogla riješiti, sad je već prekasno za PSG da popusti njegovom pritisku. Slučaj završen vjerovatno do sljedećeg ljeta kad će se ponovo aktuelizirati priča o transferu i mislim da bi se tad mogao i desiti.

Barca sad ima izbor, čekati Verrattija i priliku koju će Mino sigurno izmajmunisati ili krenuti po igrača koji individualno neće biti puno kvalitetniji od ovih koje već ima na raspolaganju i time dodatno opteretiti roster. Izigrali su sami sebe strateški marginalizirajući vezni red. To se ne popravlja za jedno ljeto. Imaš osmoricu, od kojih bi možda jedan ušao u XI ekipe koja ti je najveći konkurent. Najbolji španski veznjaci su trenutno u Madridu. I jednom i drugom. Pazi, početak je augusta i jedino ime koje se dovodi ozbiljnije u vezu s Barcelonom je Paulinho. Između njega i ništa, izabrao bih ništa. Čak su i Ceballosa uspjeli ispustiti. Mislim da su tek nakon prvenstva stupili u kontakt s njim, a do tad je RM već finalizirao i detalje transfera. Sad s Coutinhom pokušavaju ubiti dvije muhe jednim udarcem, a to neće ispasti na dobro.

Verratti, Pjanić, Rabiot, Ceballos i Jorginho bi bili igrači s kojim bih došao upravi u maju. Ne sada, jer osim ovog zadnjeg niko neće ni pomisliti na pregovore.

Neymar, Reymar, Gaymar je drugi problem. Njegov transfer je grom iz vedra neba i uhvatio je klub totalno nespreman. Ne znam koliko spreman ga možeš i dočekati jer ne postoji direktna zamjena za igrača takvog kalibra. Kako Barca još uvijek ima Messija i Suareza u napadu može se taktizirati sa pojačanjem. Išao bih po igrača sa najvišim plafonom u ovom trenutku. Dembele, Martial ili Lemar. Coutinho kao krilo da i meni jedan vrlo drag igrač - Lorenzo Insigne.
Sve je to tako.

Barcelona razbijanjem MSN-a ponovo ima šansu da veznom redu vrati ulogu protagoniste. To je ono što mi se eventualno najviše sviđa kod ovog transfera, pogotovo ako odigraju pametno pa zakucaju Verrattija makar sljedeće ljeto.
Feldmarschall je napisao/la:početak je augusta i jedino ime koje se dovodi ozbiljnije u vezu s Barcelonom je Paulinho. Između njega i ništa, izabrao bih ništa
Odlično rečeno.

Što se krila tiče moja prva opcija bi bio Hazard. Jednom u životu dobiješ priliku zaigrati s Messijem. Ne vjerujem da bi mu bilo svejedno kada bi Barcelona pokucala na vrata. Možda bi za razliku od Italijana uspio isforsirati transfer.

Odmah nakon njega Martial je moja druga opcija. Šteta što se pitaju ljudi u upravi, a ne ja.

Insigne je tehnički perfektan, ali nikada mi nije imao glavu za velike stvari. Opet vjerujem da bi mogao proći kao sistemski igrač.

Danas kažu da je Dembele najbliži, juče je bio Mbappe, sutra će naći nekog trećeg. Tako možemo naglabati do kraja septembra. Sreća dolazi festival pa ću se iz svega isključiti na par dana.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 avg 2017, 12:37

Evo kažu s Barcelona Balkan da će Barca prodati Neymara jedino ako ovi daju Verratija.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 01 avg 2017, 12:46

"Neymar" saga će na kraju ko da gledam završiti time što će gance ostat u klubu, izać pred novinare, malo lažne patetike, ljubavi prema Barceloni, kako nikad nije razmišljao da ode, ali nije mogao prije izaći u javnost jer je bio previše tužan što je naišao na ogromne kritike navijača (miš mali)...

Klasično "tresla se brda, rodio se miš", Neymarova bitch, Bartomeu dat će noviji ugovorčić da još malo zadovolji dečka, dat koji dinar Senioru.
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 01 avg 2017, 12:47

Pa ne može Barca tu nikakve uslove postavljati.Oni su stavili klauzulu od 222M i PSG je očito spreman to platiti, i tu se više ništa ne može uraditi.To što su oni mislili da niko ne može i neće naći način da plati tu klauzulu to je njihov najveći problem.

Usput, kako je moguće da je Neymar već u Dubaiu a pripreme su u punom jeku? To ono može da ode na dva- tri dana iz kluba kad poželi?
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 01 avg 2017, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 01 avg 2017, 12:47

Poslali klauna u Brazil. Ne može ga haman očima svlačionica.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 01 avg 2017, 12:50

Romagnoli13 je napisao/la:Pa ne može Barca tu nikakve uslove postavljati.Oni su stavili klauzulu od 222M i PSG je očito spreman to platiti, i tu se više ništa ne može uraditi.To što su oni mislili da niko ne može i neće naći način da plati tu klauzulu to je njihov najveći problem.

Usput, kako je moguće da je Neymar već u Dubaiu a pripreme su u punom jeku? To ono može da ode na dva- tri dana iz kluba kad poželi?
Uživa momak poseban tretman, evo kažu sutra leti za Brazil, a trebao bi se pojavit na treningu...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 avg 2017, 12:51

Ako su odbili 20 milijuna za Muniraa, madre mia...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 01 avg 2017, 12:54

LittleCule je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:Pa ne može Barca tu nikakve uslove postavljati.Oni su stavili klauzulu od 222M i PSG je očito spreman to platiti, i tu se više ništa ne može uraditi.To što su oni mislili da niko ne može i neće naći način da plati tu klauzulu to je njihov najveći problem.

Uživa momak poseban tretman, evo kažu sutra leti za Brazil, a trebao bi se pojavit na treningu...
Takav tretman od jednog kluba zaslužuju samo dva igrača na planeti, a Neymar nije jedan od njih.Ali to je razlika između najboljih i onih koji samo maštaju da će to postati.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 01 avg 2017, 12:57

Lillard je napisao/la:Ako su odbili 20 milijuna za Muniraa, madre mia...
Odbili su navodno i 25M, ocito je Munir ovo ljeto postao neki superstar, da ne govorim o prosloljetnom odbijanju 50M za gospodina "mobitel je zivot moj", Ardu Turana...

Ej zivote Barcelonina upravo

@Romagnoli13 Slažem se da ne treba on uživati nikakav tretman, ali eto, šta da čovjek radi, u sred sezone se ide po rođendanima, casinima... Barcelona ga je i suviše razmazila i sad se moraju s time nosit

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 01 avg 2017, 13:02

Pa gdje je zapelo, ako su ovi spremni da plate klauzulu, a Neymar želi doći? :think:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 01 avg 2017, 13:03

Torres_9 je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la:
Liverpool have rejected a new €100m bid from Barcelona for Philippe Coutinho. #LFC #FCB
zar nisi pisao neki dan da cete ga dovesti za 80 milki

Sent from my iPhone using Tapatalk
Govorio sam 80M + Rafinha ali naši nisu Rafinhu uključili u deal.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Furymaker
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Barcelona

Post Postao/la Furymaker » 01 avg 2017, 13:05

messilla je napisao/la:
Pa gdje je zapelo, ako su ovi spremni da plate klauzulu, a Neymar želi doći? :think:
ocito da je zapelo u porezima, nije lako izdvojiti vise od 500mil za cigu

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 01 avg 2017, 13:32

Puyol je neki dan žestoko kritikovao Neymara zašto oteže stvari i pravi čitavu sapunicu, da je to nedopustivo, zašto se ne izjasni ko čovjek, zašto zavlaci klub itd. Kako stvari stoji i svlačionica je nadrkana zbog svega.
Ceka se još samo Messi da mu presudi, da kaže prodajte klošara nezahvalnog i da se krene po neku zamjenu. Gubi se vrijeme bezveze.

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 01 avg 2017, 13:33

Lord is back!!

Andre Gomes je danas prošao medicinske preglede zajedno s Ter Stegenom, te će se sutra pridružiti ostatku momčadi na treningu.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 01 avg 2017, 13:39

Joj povraca mi se vise od ove sage oko Neymara. Svaki dan bombasticni naslovi i najave, a na kraju nista.
Juce su "provjereni" izvori pisali da danas ide u Dohu na lijecniki, a on danas se redovno vraca u Barcelonu.
Znaci, 99% sam sigurna da nema sanse da se ovaj transfer moze desiti i da je ovo samo igra u svrhe marketinga. Na kraju ce od ovog profitirati i Neymar i PSG i Barcelona.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 01 avg 2017, 13:43

@BoixosNois1899
Liverpool not interested in Barcelona duo Rafinha and Andre Gomes, writes @JamesPearceEcho

James Pearce @JamesPearceEcho
Understand that #LFC have not received a second bid of £90m from Barca for Coutinho.
Što se tiče Liverpoola, pouzdanije od njega nema.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 01 avg 2017, 13:46

Bellerin - popili odbijenicu
Verratti - popili odbijenicu
Dybala - popili odbijenicu
Paulinho - popili odbijenice
Coutinho - popili odbijenicu

Onda neko očekuje da ćemo mi u nešto manje od mjesec dana dovesti nekog superstara (Dybala, Hazard, Mbappe...) ukolko Neymar ode. Možemo se samo nadat da će ovaj gance ostat koliko god se meni osobno i svima ostalima gadi, ali ode li sljedeće sezone se opet možemo borit za kup...

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 01 avg 2017, 13:48

Ja sam možda lud, ali nekako mislim da nam na kraju taj veznjak i neće trebati. Roberto je pomjeren u sredinu, Gomes ako se oslobodi i počne igrati kao u Valenciji, dobijamo odličnog igrača, tu je i Denis koji bi trebao napraviti iskorak. Naravno, sve to uz dodatak Rakitića i Inieste. Cigo ako ode, zaganjati neko krilo i to je to. Jeste da je kocka i da ako se ne desi neki pomak u igri ovih momaka, nayebali smo, ali mislim da nisu velike šanse da se to desi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.