Kako ce bit gotov..Kako da amidja odoli dovesti jos jednog kapitalca kad se prodje u trece pretkolo,a tek u playoff...AdiFKS je napisao/la:Za ove insajdere i poluinsajdereje l' sada i definitivno gotov prelazni rok za nas?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evolution87 je napisao/la:ma Baric je rinaka od beka, samo ima dobar centarsut.Bosniacum Lilium je napisao/la:Berberovic, Kallasi, Baric. Mozda Berberovic prelazi u sredinu, ili ce Baric konkurisati za stopera
Baric je u pripremnim utakmicama, odigrao vise nego dobro.Puno je napredovao u odnosu na pocetak kad je dosao.
Head je napisao/la:AdiFKS je napisao/la:Za ove insajdere i poluinsajdereje l' sada i definitivno gotov prelazni rok za nas?
rammstein je napisao/la:Head je napisao/la:AdiFKS je napisao/la:Za ove insajdere i poluinsajdereje l' sada i definitivno gotov prelazni rok za nas?
![]()
![]()
![]()
Legendo sve si dosad pogodio .Daj na PP jos koje ime.
Koliko ocekujete bodova da osvojim u prvenstvu.
Jes ti jeftina glavaHead je napisao/la:Odbrana nam je beton, dajem glavu da necemo primiti vise od 15 golova u ligi.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
@amy rekorde postavljamo aBd
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Cemu nervoza.avlami97 je napisao/la:Jes ti jeftina glavaHead je napisao/la:Odbrana nam je beton, dajem glavu da necemo primiti vise od 15 golova u ligi.
1946
-
kraljlavova
- Kontakt:
N.komazec vjerojatno sledeci
kraljlavova je napisao/la:N.komazec vjerojatno sledeci
To bi vec bilo previse.
Ja sam misljenja da nam je odbrana najlosija karika tima, na celu sa Dupovcem-Tatkom-Mitrevskim.
Iako ne volim Ibrakovica moram mu cestitati, radi lavovski posao.
Dakle Abdualase
Dakle Abdualase
1946
Bog te cuo. Ali onaj Komazec kakav je otisao od nas, nadam se da nije pao u formi. Pa to bi prestrasno bilo.kraljlavova je napisao/la:N.komazec vjerojatno sledeci
Jos kakvog dobrog golmana izvuci i to bi bilo to.
Ma sto vise raja sumnja i reda kritike (ne svi ali ima ih dosta skeptika) covjek sve bolje radi.Moj naklon gospodine IbrakovicHead je napisao/la:Iako ne volim Ibrakovica moram mu cestitati, radi lavovski posao.
Dakle Abdualase
Taj gdje se pojavi, pojavi se i druga liga.amypitar je napisao/la:kraljlavova je napisao/la:N.komazec vjerojatno sledeci
To bi vec bilo previse.![]()
Ja sam misljenja da nam je odbrana najlosija karika tima, na celu sa Dupovcem-Tatkom-Mitrevskim.Da nam je Vranjes, citam da je bez kluba,on bi nam valjao za Evropu vise nego Komazec.
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 11 jul 2014, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sta kaze brat "spreman sam 100% i mogu odmah igrati" 
Izgleda da ce Tan u cetvrtak biti na utakmici
Izgleda da ce Tan u cetvrtak biti na utakmici
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nisam nervozan sekunde. Evidentno je da ste daleko najbolji ove sezone. Imate dobrog golmana (Pape na njega računa), kao i na svim pozicijama bar dva igrača jednakih kvaliteta.Head je napisao/la:Cemu nervoza.avlami97 je napisao/la:Jes ti jeftina glavaHead je napisao/la:Odbrana nam je beton, dajem glavu da necemo primiti vise od 15 golova u ligi.
Osvojićete titulu ubjedljivo, a možda i KUP. Znači vjerovatno dupla, jer zaista imate kvalitet.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- moustapha
- Kontakt:
Hvala Allahu i Abdulahu.
Nosi li neko broj 47? Mislim da ga moramo dati Kallasiu. AK 47!
Nosi li neko broj 47? Mislim da ga moramo dati Kallasiu. AK 47!
#divovi
dobar potez dovodjenje jos jednog reprezentativca...sad imamo 2 A reprezentativca,samo tako treba nastaviti,svaka cast!
PS:RESPECT ZA SREBRENICKI CVIJET IBRAKOVICU I SVIMA U UPRAVI BORDO TIMA
PS:RESPECT ZA SREBRENICKI CVIJET IBRAKOVICU I SVIMA U UPRAVI BORDO TIMA
Samo ovaj ako misli nesta da ostvari u svijetu fudbala,ove jezike mora pofatati sto prije...bit ce to dobro sprdancija na relaciji on i Dzeno 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Amco46, Bing [Bot], boki86, bordobijeli, bvsic, Google Adsense [Bot], Haksss, johntravolta123, Kaunas, Laganini1986, Rahma, Serha, zemuntrg i 138 gostiju.