FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakva su očekivanja za sutrašnju utakmicu? jeli protivnik ovaj Cardiff jači od ovih dosadasnjih sto ste igrali? Koji ce sasstav izaci'
Kouadio i Petrovic-posudbacobefks je napisao/la:
+Kalasi
Valjda je to to
Aganspahic,Andjusic,Gavric i Mihojevic(ne vjerujem da ce dobiti sansu pored ovakve konkurencije na stoperu)-Akademija
Todorovic-bit ce duzi period odsutan zbog povrede
Ostaju nam 23 igraca u kadru.Mislim da je Puricu i Irfi bolje da idu traziti drugu sredinu jer tesko da ce vise dobiti priliku da igraju pa makar i sa klupe.
a Travancic hocel jednnom neko pojasnit sta je s tim likom jel pohmanito il sta, da ga vodimo kakvom dobrom hodzi il da vidimo imal ovaj sirijac kakvog znanja i tehnika istjeravanja dzinacobefks je napisao/la:
+Kalasi
Valjda je to to
-
farukzidane
- Kontakt:
nije tajpao je napisao/la:? Kouadio?farukzidane je napisao/la:Fali,,,jos ,,,jedantello je napisao/la:Bandović, Plakalo; Protić, Puzigaća, Berberović, Kalasi, Muharemović, Dupovac, Mitrevski, Tatomirović, Barić, Kovačević; Anđušić, Cimirot, Radovac, Kostić, Mihojević, Handžić, Purić, Duljević, Stojčev, Todorović, Vusljanin; Velkoski, Bilbija, Okić, Aganspahić.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
on se izgubio buraz haha.Na koga ti mislis?
Fali,,,jos ,,,jedan
[/quote]
? Kouadio?
on se izgubio buraz haha.Na koga ti mislis?[/quote]
nije taj
dodat ce se taj novi ubrzo
[/quote]
Pa nemoj brate opet hahahaha, sta je reci Ajde PP
? Kouadio?
nije taj
Pa nemoj brate opet hahahaha, sta je reci Ajde PP
@farukzidane
Je l` napadac?
Je l` napadac?
S obzirom da je generalna proba pred početak sezone, ja ovu utakmicu shvatam veoma ozbiljno i za ozbiljno ću uzeti ishod, pa bilo kakav bio.combe80 je napisao/la:Kakva su očekivanja za sutrašnju utakmicu? jeli protivnik ovaj Cardiff jači od ovih dosadasnjih sto ste igrali? Koji ce sasstav izaci'
Tim Cardiff-a je nama svima nepoznanica, ali vjerujm da je približno jak kao i mi i da će utakmica biti izjednačena...
A vala neka se i to sa Kalašem
A onaj prevodilac, podsjetio me na onog jednog na pressu reprezentacije kada mu je Pape rekao: "Ti si momak zalutao ovdje", e Bogami i ovaj je blizu.
A najzalosnije je sto je Bilbija ovde jedan od "losijih"amypitar je napisao/la:ArsenalSA je napisao/la:Nebi bilo lose da prodamo nekog igraca, da rasteretimo malo roster.. mislim da imamo previse igraca, bojim se da ne dodje do ljubomore i lose atmosfere... to nam nebi odgovaralo, al iskreno iscekujem utakmice ko jackpotABd treba samo imati dobre psihologe u klubu, malo ih i s te strane pripremiti i mislim da smo spremni pucatii na neki veci rezultat ove sezone, pocevsi od cetvrtka
Ovo su vec profesionalci i oni igraju za lovu.Nama tu ljubomore,oni su profesionalci i znaju svoj posao.Pa sta bi onda bilo u Barsi ,Bajernu,i ostalim velikanima, koji imaju 25 i vise fudbalera istih kvaliteta.Slazem se da imamo sad previse igraca,pa pogledaj samo krila;Duljevic,Okic,Velkoski,Todorovic,Vusljanin,Puric pa evo i Kalasi.Zadni vezni ;Cimirot,Kovacevic,Kostic,Radovac.Desni bocni;Berberovic,Baric,tu jos moze igrati Kalasi,Tatko.Mislim da nam fali jos golman, i jedan klasicni napadac sidras,uz Bilbiju u napadu.
Imamo strasnu ekipu ,sad to treba dobro posloziti,te krenuti u borbu za titulu.
A kazem da se rijesimo nekih igraca i sto se tice finansija, kad bi se Kallasi koristio na ofanziuvnijoj poziciji, da se rijesimo purica il vusljanina, jer realno ni oni sada nisu kvalitet za Sarajevo.. Al ajde, sacekajmo
Jeste. Crnac.cobefks je napisao/la:@farukzidane
Je l` napadac?
Jel to skoro završen onaj.....
A šta je s onim golamnom što je bilo priče
@ramo
slabo se ove tvoje najave obistinjuju

A šta je s onim golamnom što je bilo priče
@ramo
slabo se ove tvoje najave obistinjuju
Jel to opet A.D. aktuelan hhahahpitar079 je napisao/la:Jeste. Crnac.cobefks je napisao/la:@farukzidane
Je l` napadac?
Sta ceka, sto ne dolazi?pitar079 je napisao/la:Jeste. Crnac.cobefks je napisao/la:@farukzidane
Je l` napadac?
pitar079 je napisao/la:Jeste. Crnac.cobefks je napisao/la:@farukzidane
Je l` napadac?
Onda napad rijesavamo.
-
wienultras
- Kontakt:
probrace vama ibrak sutra pojacanje nekog od ovih omladinaca iz cardifa 
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Ako je to onaj na kojeg mislim, neko je imao avatar s njegovim likom 
-
farukzidane
- Kontakt:
opusteno ljudicobefks je napisao/la:Sta ceka, sto ne dolazi?pitar079 je napisao/la:Jeste. Crnac.cobefks je napisao/la:@farukzidane
Je l` napadac?
Mora da je i u njegovoj zemlji ratno stanjecobefks je napisao/la: Sta ceka, sto ne dolazi?
P.S. Molim vas nemojte ulaziti u raspravu sa ovim iz Beča
Na koliko Kalasi potpisuje?
na 2 godinecobefks je napisao/la:Na koliko Kalasi potpisuje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.