Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la JuveSissoko » 13 maj 2011, 14:55

uskoro, mozda danas treba da objave vijest o kupovini igraca koji je bio na posudbi, vjerovatno Quagliarela, a mozda i Moooootaaaaa :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 13 maj 2011, 15:02

JuveSissoko je napisao/la:uskoro, mozda danas treba da objave vijest o kupovini igraca koji je bio na posudbi, vjerovatno Quagliarela, a mozda i Moooootaaaaa :lol:

Kako danski mediji pisu, Sorensen je potpisao na 4 godine sa Juventusom.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 maj 2011, 15:02

JuveSissoko je napisao/la:uskoro, mozda danas treba da objave vijest o kupovini igraca koji je bio na posudbi, vjerovatno Quagliarela, a mozda i Moooootaaaaa :lol:
Ovaj prvi je itekako koristan, ali ovaj drugi bi barem po mom misljenju trebao dobiti nogu. Daleko mu kuca bila od Torina. :)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 13 maj 2011, 15:07

Adinjo je napisao/la:

To je odličan posao, jer je bio na posudbi! A za Mottu, prije sam čitao da će ga Marotta otkupiti, kako bi zadržao dobre odnose sa Udinama ili Romom nisam siguran :roll: :mrgreen:. Bilo bi dobro da se brzo zavrsi sa Matrijem i Quagliarellom tako da se može više vremena posvetiti novim pojačanjima!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 13 maj 2011, 16:35

juventus 0244 je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:

To je odličan posao, jer je bio na posudbi! A za Mottu, prije sam čitao da će ga Marotta otkupiti, kako bi zadržao dobre odnose sa Udinama ili Romom nisam siguran :roll: :mrgreen:. Bilo bi dobro da se brzo zavrsi sa Matrijem i Quagliarellom tako da se može više vremena posvetiti novim pojačanjima!
hocete samo treba isplatiti 26 mil i plus kako navodi sky motta i pepe ce se takoder otkupiti pepe za 7 mil a motta 3.5 mil znaci 37 miliona eura za vec postojeci kadar .

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 13 maj 2011, 16:38

Silvio B je napisao/la:hocete samo treba isplatiti 26 mil i plus kako navodi sky motta i pepe ce se takoder otkupiti pepe za 7 mil a motta 3.5 mil znaci 37 miliona eura za vec postojeci kadar .
Vjerovatno će nešto biti na rate, tako da neće sve ove sezone, a nedaj Bože da sMottu otkupe, a Pepe može dobra je za rezerve!

FC Ljuta Krajina

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 maj 2011, 16:44

Juventus se interesuje za odpatke iz Reala :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 13 maj 2011, 17:15

juventus 0244 je napisao/la:
Silvio B je napisao/la:hocete samo treba isplatiti 26 mil i plus kako navodi sky motta i pepe ce se takoder otkupiti pepe za 7 mil a motta 3.5 mil znaci 37 miliona eura za vec postojeci kadar .
Vjerovatno će nešto biti na rate, tako da neće sve ove sezone, a nedaj Bože da sMottu otkupe, a Pepe može dobra je za rezerve!
pepea dajemo 2,5 mil ove sezone
mottu moramo dati 4,5 odmah
quagliarellu-10,5 mil, ali isto ja mislim na par godina rate
matri-15,5, tu nisam siguran jel kesiramo sve

da uzmemo njih 4 odmah izaslo bi nas 15-20 mil odmah jer sve je to na par godina...i za matrija sigurno na par godina otplata

pirlo besplatno, bek desni ili beck ili lichtsteiner oni su ne preko 6-7-8 mil, lijevi bek vjerovatno malo skuplji, u vezu jos jedan igrac pored mela marchisia i prila i to znaci nekih 15 mil, lijevo krilo klasno 20+ mil, napadac klasni 30 mil

treba nam 100-110 mil da imamo tim koji je odlican za serije a posto sljedece godine nema evrope

ovako ja zamisljam

buffon(storari)
lichtsteiner ili beck,(motta) bonucci(barzagli) chiellini(sorensen) clichy(de ceglie)

krasic(pepe) marchisio (pirlo) montolivo(melo) bastos(pasquato)

quagliarella(alex) benzema(matri) :D

znaci u odbranu ulozit na bekove nekih 20 mil
na vezu prila besplatno i montoliva na pare uz davanje fiorentini amaurija ili sissoka
bastosa dovesti za 20 mil
pasquata vratit iz modene
quagliarellu i matrija na rate
pepe na rate
benzema, sa realom odradit nesto pare dati velike i dati im vidim da hoce amaurija,sissoka i tako

prodati grygeru,bracu pustit,manningera pustit,grossa pustit,martineza pustit,sissoka,aqua ne kupit,tonija pustit,iaquintu pustit...kako god od ovih 5-6 igraca se moze zaradit para ne puno ali 15 mil ili vise moze :D

FJ!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 maj 2011, 17:35

Optimistično, nema šta, a opet s druge strane sasvim realno i u skladu s našim mogučnostima :D

Za Matrija se mora platiti odmah tih 15 mil, nema ništa na rate nažalost, Pepea bi trebalo otkupiti, dobar je on meni za klupe, a što se tiče tog Pasquata, po meni je bolje vratiti Giovinca na tu poziciju, ukoliko se uopšte bude ta formacija igrala, pisao sam već par puta, priotitet numero uno je dolazak novog trenera i onda s njim porazgovarati kakvi nam igrači trebaju i koji tip formacije će igrati, a onda krojiti tim, jer uzaludno je dovoditi igrače koje neki trener ne želi...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 maj 2011, 17:38

http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... Juve%C2%BB
:mrgreen:

volim sto smo ovakav klub i sto se i igraci zaljube u njeg, slicna stvar je bila i sa Zidanom al Moggi je imao ovo u planu: Buffon, Nedved , Thuram :D eh taj Moggi
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 maj 2011, 17:44

Adinjo je napisao/la:

da, Sorensen je taj, mali sto sa 18 godina strpa Zaratea i Eta u dzepic :mrgreen:

p.s. ima nekih vijesti oko toga da Mazzari ostaje u Napoliu, kakva sjajna vijesst 8-) dan nakon kraja sezone ,objava novog trenera, protiv Manchestera na Nevilovom oprostaju vodice nas Del Piero :lol: , salim se, valjda pomocni trener ;)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 maj 2011, 17:59

Izgleda da smo potpisali Pazienzu, samo se čeka kraj sezone da se to sve formalizira i bude zvanično,po momo mišljenju sasvim prosječan igrač, ne znam što će nam, ali eto, nek se nešto dešava :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 maj 2011, 18:05

i ja sam cuo da je sa Pazienzom gotovo, ma vala tek je mercato poceo, mozda ce on bit duboka klupa :D ev vidim da tuttosport cesto prenosi vijesti pojedinih gurua, hehe izvor im internet forumi, cak jedan danas nece da objavi vijest,jer ne zeli da mu sutra vijest zavrsi u tuttosportu :mrgreen:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 maj 2011, 18:09

ima i nekih izvora koji govore da ce Villas Boas biti novi trener, al su veoma ne pouzdani, cisto sumnjam da bi taj lik ista sklapao prije finala EL,daleko je on od nas, prije ce biti Conte, al ko zna, mozda se iznenadimo, treba bit realan pa ocekivat najgore :)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 14 maj 2011, 01:28

Mislim da će Bastos biti kao i Krasić prošle sezone, jer takodjer ima zelju da dodje u Juve, evo čitam da bi uskoro trebao dobiti Francusko državljanstvo, samim tim ne bi uzeo mjesto non EU! Nadam se da je ovo istina i da je on naše prvo pojačanje! :)

Takodjer čujem da je Fiorentina blizu potpisa Dzudzaka, pa bi tu trebalo uskociti i vidjeti da Vargasa kupe, e to bi bilo odlično Vargas i Bastos lijeva strana 8-) pusti snovi

Evo malo slikica Chiellinia :mrgreen: :mrgreen:

slika
slika
slika
slika

FC Ljuta Krajina

jax
Kontakt:

Post Postao/la jax » 14 maj 2011, 02:07

Ja ne mogu vjerovati da vi stvarno namjeravate uvaliti Amaurija Realu :lol:
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 maj 2011, 12:17

jax je napisao/la:Ja ne mogu vjerovati da vi stvarno namjeravate uvaliti Amaurija Realu :lol:
Pa, Mourinho ga je i ranije htio...

A dobro, on igra dobro u tim malim klubovima :lol: :P , bio bi im glavni centarfor :mrgreen:

Bastos: Juve, dolazim sigurno!

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=1663

Izgleda da se sredilo ovo za pasos i vise nema prepreka...

Stizu agenti Aguera

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=1665

Pa...moglo bi mozda i biti nesto...spominjese sve ozbiljnije Aguero...

Na danasnji dan:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Jbg, nismo mi ko neki da se zalimo na sudije i slicno...ali, ulog je prevelik bio..moralo se ovo odgodit.....ostali smo bez scudetta u posljednjem kolu :cry:

:roll:

i kazu calciopoli... :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 14 maj 2011, 18:17

Da se osvrnem malo na anketu...

Moje skromno mišljenje je da bi najbolji trener za Juve u ovom trenutku bio Lućano Spaleti. Čovjek je vodio Romu, sada i sa dosta uspjeha to radi sa Zenitom, sigurno je da mu uspjeh ne bi izostao ni u "Staroj dami".
Still learning...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 14 maj 2011, 18:20

Ebo ih Bastos,Pirlo i ostali

da bar Aguero dodje pa da se imam cemu nadati ali i to je naucna fantastika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 14 maj 2011, 19:59

A jeste zapeli za ove nase :D Citam sad na AS-u, da zelite Garaya. Sumnjam da ste upoznati s njegovim kvalitetama, ali momak je drugi najbolji stoper u Realu, vrlo siguran, ne panicari, dobro tehnicki potkovan, a vrlo je mlad, ima potencijala da se razvije u jednog od najboljih stopera svijeta. Mozda bi moglo doci do neke razmjene (npr. Garay - Chellini + pare). Vidjecemo.

Sto se tice Aguera. On sigurno nece u Juve.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.