Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Ma nije se Irfan toliko zajebao nego Dzeko.
Irfanu ide procenat od visine ugovora/transfera i tako to ... njemu je cifra u interesu a hoce li mu klient igrati u milanu ili wolfsurgu manje vise ...
Irfanu ide procenat od visine ugovora/transfera i tako to ... njemu je cifra u interesu a hoce li mu klient igrati u milanu ili wolfsurgu manje vise ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Gdje li će sutra Džeko? Ja tipujem na Lyon 

ja sam iz provjerenih izvora saznao da dzeko prelazi u Dinamo-posto sada nema sanse da zaigra pored Mandzukica

Hehe dobar,dobarneznalica je napisao/la:ja sam iz provjerenih izvora saznao da dzeko prelazi u Dinamo-posto sada nema sanse da zaigra pored Mandzukica![]()
![]()
![]()

- Barcelona_1899
- Kontakt:
Ma Džeko 100% prelazi u Tottenham ili Man. City 

2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7

0:2 još uvijek frišak rezultat

David Villa #7
- velez_mostar
- Kontakt:
Pojavila se spekulacija da bi Edin mogao u Inter, mada je mali procenat da se to ostvari, ali ako se slucajno desi, pa ja necu znati sta da uradim od dragosti, skocicu sa Starog Mosta jos jedanput!!!
Na noge naravno...
Na noge naravno...

Ma najbolje je da ode u Inter. Taman prodaju Balotelija koji navija za Milan i dovedu Džeku, još jednog Milan-ovog simpatizera 

Potpisi su za levate...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Edin je novi igrac Bayerna, vidjece te.Stole iz Bora je napisao/la:Gotovo je: Hoeness potvrdio da će se sa Džekom uskoro "dogoditi nešto vrlo važno"!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- miralem444
- Kontakt:
i meni sve mirise da ce Edin zavrsit u Bayernu...BIHfan je napisao/la:Edin je novi igrac Bayerna, vidjece te.Stole iz Bora je napisao/la:Gotovo je: Hoeness potvrdio da će se sa Džekom uskoro "dogoditi nešto vrlo važno"!
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Neka će, daj Bože! 

Potpisat ce novi ugovor. Naravno uz obecanje da ce ga pustit 2015. godine.Stole iz Bora je napisao/la:Gotovo je: Hoeness potvrdio da će se sa Džekom uskoro "dogoditi nešto vrlo važno"!

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
E moj Dzeko,tuzan sam ti ja,
a tuzna je i Bascarsija hahahahahhaah
Wlf i oni konobari 1-1 pa ih jucer Panatahanaikos razmontirao 3-1...Dzeko potvrdjuje ono cega sam se i plasio..Boli njega k... vise za Wlf..A ovi nece da ga puste.....A vremena nema jos mnogo......
E moj Dzeko.....Sta ti uradi gdin Redzepagic hahahahaahahah..Mogli ste uzeti mozda i 100 miliona za 5 godina a ovako 4 i jedan veliki upitnik, to jest pitanje je ko ce dati za tebe i koliko na kraju sezone, pogotovo ako budes ovako igrao....
a tuzna je i Bascarsija hahahahahhaah
Wlf i oni konobari 1-1 pa ih jucer Panatahanaikos razmontirao 3-1...Dzeko potvrdjuje ono cega sam se i plasio..Boli njega k... vise za Wlf..A ovi nece da ga puste.....A vremena nema jos mnogo......
E moj Dzeko.....Sta ti uradi gdin Redzepagic hahahahaahahah..Mogli ste uzeti mozda i 100 miliona za 5 godina a ovako 4 i jedan veliki upitnik, to jest pitanje je ko ce dati za tebe i koliko na kraju sezone, pogotovo ako budes ovako igrao....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Ide on preko 20. iduće sezone, ako ostane u Wolfsburgu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Slažem se bosanski inat će učiniti svoje.Virtu4l je napisao/la:Ide on preko 20. iduće sezone, ako ostane u Wolfsburgu.

FK Pjetlovi
Nema tu inata, kvalitet će učiniti svoje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Ide on preko 20. iduće sezone, ako ostane u Wolfsburgu.
Pa bolje ad su ga pustili sada.Mogli su uzeti max 30, dali bi ovi timovi za njega toliko...no ovako on nista nece da poakze cijelu sezonu i za njega ce max max dobiti 20 mil na kraju godine i imaju rizik da im on unisti sezonu
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
-
- Kontakt:
sad u pauzi 30 a sljedece godine je max max 20 miliona
covjek prica o golovima a ne o milionimaanaliticar_ je napisao/la:sad u pauzi 30 a sljedece godine je max max 20 miliona

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi