Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
FK Teteks - IF Elfsborg
Total Goals Scored - First Half 1.5
Over 1.5 2.60
Dinamo Minsk - Maccabi Haifa
X2 1.40
OFK Belgrade - Galatasaray A.Ş.
2 1.52
Total odds 5.53
Maccabi Tel Aviv - Olympiakos Piraeus
Total Goals Scored 1.5
Over 1.5 1.28
Levski Sofia - Kalmar FF
1 1.55
Brøndby - Budućnost Podgorica
Total Goals Scored 1.5
Over 1.5 1.20
Baník Ostrava - Dnepr Mogilev
1 1.38
Total odds 3.29
Ako se uzdaš u ove debile koji mogu samo u Rijeci igrati, onda te pare bacaš u prazno.harry_90 je napisao/la:Danas igram Hajduka prolaz,kvota nije losa,ocekujem pun stadion,Torcidu na nivou kakav njima dolikuje,i naravno u Ibricica,bracu Sharbini,Andrica itd.
Nikad se nezna,veceras mogu proraditMonolog je napisao/la:Ako se uzdaš u ove debile koji mogu samo u Rijeci igrati, onda te pare bacaš u prazno.harry_90 je napisao/la:Danas igram Hajduka prolaz,kvota nije losa,ocekujem pun stadion,Torcidu na nivou kakav njima dolikuje,i naravno u Ibricica,bracu Sharbini,Andrica itd.
Ja ovo ne bi igrao ni sa tudjim parama.....Vedran Bet je napisao/la:Volandri - Semrajc 1; Isner - Malisse 1; Seppi - Vanek 1; Dent - Lindahl 1; Starace - Junqueira 1 UKUPNA KVOTA 3,2
Jarane ja sam na ovom forumu novi ali se kladim odavno.Mislim da su tenis i basseball najbolji za igrat.Na njima sam klepo velike pareanaliticar_ je napisao/la:Ja ovo ne bi igrao ni sa tudjim parama.....Vedran Bet je napisao/la:Volandri - Semrajc 1; Isner - Malisse 1; Seppi - Vanek 1; Dent - Lindahl 1; Starace - Junqueira 1 UKUPNA KVOTA 3,2
Znam i ja da cu pasti na svom, no lakse mi padne kad pare izgubim na nogometu..znaci da sam ja lose procjenio..A ovdje ti padas jer ne znas kako oni dogovore....Na racun takvih oni samo putuju svijetom, borave u skupim hotelima, zive luksuzno i smiju se budalama.....Tenis za mene nije sport nego cista PERVERZIJA....
Klikneš na ono što piše profil/postavke. Čim se to otvori, pojaviće ti se:"meni", "profil", "postavke"... Klikneš na profil i zatim na avatar i to bi bilo to. Naravno, veličina ne smije biti veća od 6kb i to 100X100milkačokolada je napisao/la:IZVINITE,ZNAM DA OVO NIJE ODGOVARAJUĆA TEMA ALI NEMA VEZE,NOVI SAM PA NE ZNAM KAKO PROMIJENITI AVATARSRAMOTA ME ALI POMOZITE MI
ma brate odem ja nato izaberem sliku i kada se vratim opet nema slikeMonolog je napisao/la:Klikneš na ono što piše profil/postavke. Čim se to otvori, pojaviće ti se:"meni", "profil", "postavke"... Klikneš na profil i zatim na avatar i to bi bilo to. Naravno, veličina ne smije biti veća od 6kb i to 100X100milkačokolada je napisao/la:IZVINITE,ZNAM DA OVO NIJE ODGOVARAJUĆA TEMA ALI NEMA VEZE,NOVI SAM PA NE ZNAM KAKO PROMIJENITI AVATARSRAMOTA ME ALI POMOZITE MI
Jel kad nadjes sliku,jel pritisnes ispod dole sto pise posalji ??milkačokolada je napisao/la:ma brate odem ja nato izaberem sliku i kada se vratim opet nema slikeMonolog je napisao/la:Klikneš na ono što piše profil/postavke. Čim se to otvori, pojaviće ti se:"meni", "profil", "postavke"... Klikneš na profil i zatim na avatar i to bi bilo to. Naravno, veličina ne smije biti veća od 6kb i to 100X100milkačokolada je napisao/la:IZVINITE,ZNAM DA OVO NIJE ODGOVARAJUĆA TEMA ALI NEMA VEZE,NOVI SAM PA NE ZNAM KAKO PROMIJENITI AVATARSRAMOTA ME ALI POMOZITE MI
A je li uradiš 13 sklekova prilikom toga?milkačokolada je napisao/la:Pritisnem
Kao da ste me gledaliMonolog je napisao/la:A je li uradiš 13 sklekova prilikom toga?milkačokolada je napisao/la:Pritisnem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.