BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
4
50%
2) Dobar je za ovaj klub
4
50%

Ukupno glasova: 8

neo
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la neo » 27 dec 2012, 00:18

Hvala na informacijama kolega! Morat cu pregledati snimak utakmice da cujem koje je to ime spomenuo komentator.

Samo ne znam sta SAF radi ukoliko je tacna cifra od 22 miliona eura, jer ja sam cuo da je "samo" 15 miliona. Prije bih bilo kojeg drugog igraca iz Dortmunda ( :mrgreen: ) za te pare nego Lewandowskog jer imamo paklen napad. Kako god vidjet cemo sta ce biti u narednim danima.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 27 dec 2012, 03:23

Kakav Lewandowski, klasicno bacanje para. Neka posalju Hummelsa ili Gundogana na avion.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 27 dec 2012, 11:14

slika

Gotze na odmoru sa svojim jaranom ;) ... Eto Lewa ide ja ti pakujem stvari ako nam moze ovaj momak kao zamjena doc .... Pa da imamo trio fantastiko Reus - Gotze - Schurrle ;) ...
BvB Echte Liebe !!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 27 dec 2012, 11:18

Marian Sarr je naš novi igrač. Tačnije nastupat' će za BVB II. Ima 17 godina i igra na poziciji štopera. Ogroman je talenat i kod nas će igrat' u tandemu s našim dijamantom Koray Gunterom. Kako čitam u Leverkusenu su razočarani i ljuti jer ih je napustio, ali šta ćeš? Hoće dečko da napreduje u karijeri...slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 27 dec 2012, 11:22

Semir bvb je napisao/la:Marian Sarr je naš novi igrač. Tačnije nastupat' će za BVB II. Ima 17 godina i igra na poziciji štopera. Ogroman je talenat i kod nas će igrat' u tandemu s našim dijamantom Koray Gunterom. Kako čitam u Leverkusenu su razočarani i ljuti jer ih je napustio, ali šta ćeš? Hoće dečko da napreduje u karijeri...slika
Super samo tako .... Odlican potez ...
BvB Echte Liebe !!!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 27 dec 2012, 12:35

@Damir
Znaci da ode Lewa i dodje Reus i sve super,imamo trio iz snova....sve to fino zvuci samo ko bi igrao spica,Kuba?? :? Jah,i da li bi ovog naseg fightera Kubu tako lako izbacio iz prvih 11?Jedina opcija u tom slucaju bi bila Rojsonja u spic a Schurllonja-Goetze i Kuba iza,sta mislite na ovu varijantu?? :o Mislim da bi trpali svima po petardu ali koliko bi primali...to je vec pitanje :roll:
Siguran sam da ce se svasta izdesavati ako ne u januaru,na ljeto sigurno!Ima milion opcija,vidjet cemo sta ce nasi odluciti!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 27 dec 2012, 12:45

Jel treci najbolji napadac lige :D ide sad u Januaru ili na kraju sezone
Thomas Müller - Fußballgott

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 dec 2012, 13:43

don_burza je napisao/la:Jel treci najbolji napadac lige :D ide sad u Januaru ili na kraju sezone

Ma ostaje Gomez u Bayernu do kraja karijere :D

Meni i dalje nije jasno zasto je Ferguson zainteresovan za Lewata...Rooney,Van Persie,Chicarito,Wellbeck :shock:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 27 dec 2012, 13:51

adnan24 je napisao/la:Meni i dalje nije jasno zasto je Ferguson zainteresovan za Lewata...Rooney,Van Persie,Chicarito,Wellbeck :shock:
Vjerovatno zato sto je bolji od sve 4 nabrojana. :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 27 dec 2012, 14:08

Hare_BvB je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Meni i dalje nije jasno zasto je Ferguson zainteresovan za Lewata...Rooney,Van Persie,Chicarito,Wellbeck :shock:
Vjerovatno zato sto je bolji od sve 4 nabrojana. :mrgreen:
Ovaj post pisem samo zato da se popuni ova stranica....
Da slucajno ne pogledam ove komentare !

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 27 dec 2012, 23:30

Neki mediji spominu da bi Lewat mogao vec ove zime preci u MU, a spominje se i da Demba Ba ima klauzulu po kojoj u januaru moze ici iz Newcastlea za 8 miliona funti. Da nasi nesto ne petljaju iz kulisa??? 8-)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 27 dec 2012, 23:42

kraljttbvb je napisao/la:Neki mediji spominu da bi Lewat mogao vec ove zime preci u MU, a spominje se i da Demba Ba ima klauzulu po kojoj u januaru moze ici iz Newcastlea za 8 miliona funti. Da nasi nesto ne petljaju iz kulisa??? 8-)
Ma samo bi maloumnici pustili jedinog (glavnog) napadača u januaru i to u sezoni u kojoj se takmičimo na tri fronta.
Ti mediji koji to pišu su amaterski, jer samo neki retard koji ne prati dovoljno materiju o kojoj piše može napisat' ili čak i pomislit' nešto slično.

Dakle, nema od te priče ništa. 8-)

A što se tiče Dembe Ba, nije loš, ali zbog svoje neprofesionalnosti ga ne bih volio vidjet' u našem dresu. Lewandowski je mala maca za njega, jer znamo i u Hoppenheimu a evo sad i u Newcastlu taj isti Ba non-stop priča o klauzulama, novim klubovima itd. Takav igrač nam ne treba, jer će kad-tad i kod nas isto tako. Najbolje bi bilo dovest' nekog Nijemca, mada izbor nije prevelik.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 27 dec 2012, 23:55

slika

slika
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 28 dec 2012, 00:13

slika
BvB Echte Liebe !!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 28 dec 2012, 00:17

Damir_BvB je napisao/la:slika
:lol:

@HzBVB evo ti za avatara :lol:

EDIT:
Nama treba što više ovakvih igrača:
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_nje_news" onclick="window.open(this.href);return false;

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 28 dec 2012, 18:32

Drug @Hz samo ceka taj dan kad ce Lewa napustiti nas tim,mislim da sretnijeg od njega nece biti! :D
Svi cemo mi na neki nacin biti sretni ukoliko nas celnici obraduju s nekom bombom-nekim extra transferom a ako ne bude tako a Lewa jos napusti...onda smo ga pushnuli! :lol:
Ipak nadam se da nece biti tako! ;) (ili ce Lewa ostati ili cemo umjesto njega klepiti nekog ubicu) ;)

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 28 dec 2012, 19:17

smopiBVB je napisao/la:Drug @Hz samo ceka taj dan kad ce Lewa napustiti nas tim,mislim da sretnijeg od njega nece biti! :D
Svi cemo mi na neki nacin biti sretni ukoliko nas celnici obraduju s nekom bombom-nekim extra transferom a ako ne bude tako a Lewa jos napusti...onda smo ga pushnuli! :lol:
Ipak nadam se da nece biti tako! ;) (ili ce Lewa ostati ili cemo umjesto njega klepiti nekog ubicu) ;)

Suti "dovim" :lol: :lol: :lol: 8-)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 31 dec 2012, 02:24

Sta mislite o Lisandru Lopezu ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 31 dec 2012, 02:43

M4kaveli je napisao/la:Sta mislite o Lisandru Lopezu ?
Lisandro Lopez je odlican igrac, ali mislim da se ne uklapa u profil igraca koje preferira Klopp, a takodjer isti polahko ali sigurno ulazi u cetvrtu deceniju zivota, tako da...

Bice zanimljivo vidjeti kako ce Klopp nadomjestiti odlazak Lewandowskog....
"My Favorite Ring is Always the Next One"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 31 dec 2012, 11:33

Nadam se da će BvB pristati na ponudu Vukova za Perišića i da će si umjesto njega dovesti jednog centralnog veznog. Bilo bi dobro kada bi taj veznjak, mogao igrati u LP...

Mislim da im u toj vezi **** fali igrač, a da im za krilo uopće nije toliko potreban ili bolje rečeno bolje im je da imaju jednu opciju više u sredini nego na krilu...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []