FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Smrt pitarskim ovcama, svi u Banja Luku braćo mi znamo svoj put i ovo će se završiti amin ya rabbi.
3 teska gostovanja i 2 teske domace. Nema sanse da zalizani ovo uzme i plasira se u europu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Hajdeee je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:27Ima li sta o igri i Mirzi da pises, jeb.em te u usta bagava.ZipSarajevo je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:24350 bojkotasa cini 5% od ovog sto je samo vcrs doslo na Kosevo.
Inace, lijepo ste ove letke napisali i djelili, ljudi u halu isli da se brisu
Samo Sarajevo, samo Kosevo !!!
Toliko se trudili da bude prazno Kosevo, a ono sedam milja doslo
To debilu.ZipSarajevo je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:24350 bojkotasa cini 5% od ovog sto je samo vcrs doslo na Kosevo.
Ko je otisao otisao je ali ruzno je ne postovati odluku grupu Hz kakva god ona da je, vecina ovih sto su danas bili ne bi ni dosli da se placao ulaz, vidjet cemo navijace u BL.
Kako te isprskao Avram, yebo te ocuh Dalkan
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Hoće li i iduća biti besplatan ulaz zna li se šta?
Mene koji imam godišnju Mirvić vrijeđa kao navijača FKS s ovim potezima!
[/quote]
Vazice ti godisnja i sljedecu sezonu , zato je svaka do kraja besplatan ulaz na domacim utakmicama .
Mene koji imam godišnju Mirvić vrijeđa kao navijača FKS s ovim potezima!
[/quote]
Vazice ti godisnja i sljedecu sezonu , zato je svaka do kraja besplatan ulaz na domacim utakmicama .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Prvo nekome želiš smrt, a onda u nastavku rečenice glumiš vjernika.

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
[/quote]
Hahahahahaha e zamisli ti dao pare za godišnju, a on pustio ovce da uđu besplatno hahahahahahha
300 ljudi potrošilo više para da gleda klub nego 7000 hahahahaha
-
- Kontakt:
Kakav Zilkic i kapiten. Lik nevjerovatno iritira ponasanjem,konstantno mlatara rukama,nista mu nije jasno i kurci se bespotrebno.
Bolje bilo da se vise koncentrise na igru,sebican je i trazi paznju javnosti.
Lose odigrano skroz.
Odlicna tekma da se vidi koliko ovaj pojma nema o poslu kojeg obnasa.
Ovakav tim a izgledaju kao poluamateri. Ljudi igraju sami,kako znaju i umiju. Nema tu struke da poveze,uigra,itd…
Noga SS pod moranje kako god zavrsila sezona.
Drago mi je sto je i nama ponisten gol,a i da nije morali su nam vratiti ukradena dva boda protiv Sloge.
Sto su se pickurine raspisale sa svih strana kako nam se silji,pa mamicu vam strumfovsku hebem,zlobnu
Kaze futavac on je siguran da smo kupili par igraca Tuzle,sklanjaju nam se…ahahahahaha
Odlicna posjeta i fale tu horde da podignu stadion,igrace..
Bljutavo je bez njih,jbg
Kakav debilizam ciscenje kartona i unaprijed
izgubiti tekmu. A i tako nas nece nalupati jer ce i oni lagno odigrati.
Bolje bilo da se vise koncentrise na igru,sebican je i trazi paznju javnosti.
Lose odigrano skroz.
Odlicna tekma da se vidi koliko ovaj pojma nema o poslu kojeg obnasa.
Ovakav tim a izgledaju kao poluamateri. Ljudi igraju sami,kako znaju i umiju. Nema tu struke da poveze,uigra,itd…
Noga SS pod moranje kako god zavrsila sezona.
Drago mi je sto je i nama ponisten gol,a i da nije morali su nam vratiti ukradena dva boda protiv Sloge.
Sto su se pickurine raspisale sa svih strana kako nam se silji,pa mamicu vam strumfovsku hebem,zlobnu
Kaze futavac on je siguran da smo kupili par igraca Tuzle,sklanjaju nam se…ahahahahaha
Odlicna posjeta i fale tu horde da podignu stadion,igrace..
Bljutavo je bez njih,jbg
Kakav debilizam ciscenje kartona i unaprijed
izgubiti tekmu. A i tako nas nece nalupati jer ce i oni lagno odigrati.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Na sta smo spali. Valja gledati ovu facu Jos 6 kola
Haj ba ne seri ti i 300 pametnih glava, jeste eto samo nas 300 ima, ovo danas pola sto je doslo nece doci tekme jos godinu i ti to sam znas, dosta raje sa zapada i istoka redovnih navijaca nije doslo na tekmu.
Ne treba se dijeliti i ljudima ruzne rijeci govoriti, pokusati utuviti sto vise u glavu raji da stanemo svi na istu stranu, a ne ovako. Prestanite raja vrijedjati jedni druge, to Ajli najvise i Mirzi odgovara, svakom svoje idite na tekme niko vam ne brani , ali najbolje bi bilo Horde postovati.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 23 apr 2023, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
Mjerit cemo realnost kad se pocne ulaz naplacivati.ZipSarajevo je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:29Hajdeee je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:27Ima li sta o igri i Mirzi da pises, jeb.em te u usta bagava.ZipSarajevo je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:24350 bojkotasa cini 5% od ovog sto je samo vcrs doslo na Kosevo.
Toliko se trudili da bude prazno Kosevo, a ono sedam milja doslo![]()
I sam si svjestan, htio to priznati ili ne, da je vise od pola ovih od veceras "slucajni prolaznici". I da je ulaz bio 5KM, a ne 10-13-15 kako biva, nebi se pojavili.
- FKS -
ZASTO JE ODUZETA KAOITENSKA TRAKA SERBECICU ???
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
- Kontakt:
Ako ce vam biti lakseHajdeee je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:40Mjerit cemo realnost kad se pocne ulaz naplacivati.ZipSarajevo je napisao/la: ↑23 apr 2023, 20:29
Toliko se trudili da bude prazno Kosevo, a ono sedam milja doslo![]()
I sam si svjestan, htio to priznati ili ne, da je vise od pola ovih od veceras "slucajni prolaznici". I da je ulaz bio 5KM, a ne 10-13-15 kako biva, nebi se pojavili.
Pridružit ce im se poslije
Ja sam neki dan napisao, a sada cu ponoviti, nakon jednog ili 2 losa rezultata svi ce poceti sa bojkotom samo tada ce biti kasno. Za svaki slucaj zapamtiti sve one koji su bili danas na utakmici pa kada se jave za 2 mjeseca da im se moze predočiti da su sami ucestvovali u unistavanju kluba. Aferim.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, BungaBum, HordasFks, Imamkarbarum, Jadnimi, laznokrilo, miguelramos, OzmoodPinglewood, relativizam, ronaldo99, Vaya, Venom i 131 gost.