Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

braco
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la braco » 01 okt 2014, 23:57

Ma Markec može postat strašan fudbaler, ali i ja mislim da im nije baš potreban u ovom trenutku, pogotovo kako igraju sad i LP gdje trebaju dosta bolji fudbaleri,ali Rodgers je vjerovatno htio sad da kapariše Lazara jer da je i ove sezone u Benfici igrao kao prošle, sljedeće ljeto bi vrijedio 40 miliona, Xabija ste mogli dovest svakako i to mi je malo čudno. A što se tiče Atletica, Cholo bi i sa WBA uzeo Juventusa večeras. On što zna motivisat igrače, to rijetko ko može,a i oni su svakako fantastičan kolektiv i od svakog igrača izvuče 200% zato se i ne osjeti (ne u veliko mjeri) odlazak Coste.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 02 okt 2014, 00:08

braco je napisao/la:Ma Markec može postat strašan fudbaler, ali i ja mislim da im nije baš potreban u ovom trenutku, pogotovo kako igraju sad i LP gdje trebaju dosta bolji fudbaleri,ali Rodgers je vjerovatno htio sad da kapariše Lazara jer da je i ove sezone u Benfici igrao kao prošle, sljedeće ljeto bi vrijedio 40 miliona, Xabija ste mogli dovest svakako i to mi je malo čudno. A što se tiče Atletica, Cholo bi i sa WBA uzeo Juventusa večeras. On što zna motivisat igrače, to rijetko ko može,a i oni su svakako fantastičan kolektiv i od svakog igrača izvuče 200% zato se i ne osjeti (ne u veliko mjeri) odlazak Coste.
u tome i jeste problem nema kolektiva,Brendon se pogubio,svi su protiv njega,Stiven i Hendo ne igraju ni naprijed ni nazad, mislim da i oni bojkotuju,vjerovatno se nesto desilo sto mi ne znamo ovo ima samo jedno rjesenje,nazalost mislim da je BR negdje pretjerao i dok ne ode iz kluba ovaj tim nece poceti redati pobjede,nazalost to je tako,dosta lijepi trenutaka je dao Liverpoolu vratio ga gdje i pripada u sami vrh borili su se cak i za prvaka Engleske i vjerovatno mu je to udarilo u glavu misli da je uspio ne moguce i misli da ima kredita kod amera.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 02 okt 2014, 00:12

LiverpoolREDS je napisao/la:
braco je napisao/la:Ma Markec može postat strašan fudbaler, ali i ja mislim da im nije baš potreban u ovom trenutku, pogotovo kako igraju sad i LP gdje trebaju dosta bolji fudbaleri,ali Rodgers je vjerovatno htio sad da kapariše Lazara jer da je i ove sezone u Benfici igrao kao prošle, sljedeće ljeto bi vrijedio 40 miliona, Xabija ste mogli dovest svakako i to mi je malo čudno. A što se tiče Atletica, Cholo bi i sa WBA uzeo Juventusa večeras. On što zna motivisat igrače, to rijetko ko može,a i oni su svakako fantastičan kolektiv i od svakog igrača izvuče 200% zato se i ne osjeti (ne u veliko mjeri) odlazak Coste.
u tome i jeste problem nema kolektiva,Brendon se pogubio,svi su protiv njega,Stiven i Hendo ne igraju ni naprijed ni nazad, mislim da i oni bojkotuju,vjerovatno se nesto desilo sto mi ne znamo ovo ima samo jedno rjesenje,nazalost mislim da je BR negdje pretjerao i dok ne ode iz kluba ovaj tim nece poceti redati pobjede,nazalost to je tako,dosta lijepi trenutaka je dao Liverpoolu vratio ga gdje i pripada u sami vrh borili su se cak i za prvaka Engleske i vjerovatno mu je to udarilo u glavu misli da je uspio ne moguce i misli da ima kredita kod amera.

Dijelimo isto mišljenje, većina igrača je ostala od prošle sezone, koji su u to vrijeme grizli po terenu. Danas se ne mogu prepoznati (Coutinho, Johnson, Mignolet, Gerrard, pa i Hendo). Evo i kapiten je izjavio kako nisu zaslužili pobjedu, te kako je Basel zasluženo slavio. Mislim da iz principa neće da igraju, niko ne zna razlog osim njih i trenera. Hvala Bossu na svemu, vratio je tim tamo gdje pripada ali tu trebaju i ostati a ne vraćati se unazad.
At the end of the storm there's a golden sky..

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 02 okt 2014, 00:21

Ma čisto sumnjam da je bojkot, meni baš djeluje da je BR u odličnim odnosima sa igračima pogotovo sa Gerrardom. Jedina vadiona vam je da se Sturidge što prije vrati,ako ništa biće lakše skinut oba daju i 3+ golova na kladari. :mrgreen:

Po meni je ovo bio Liverpoolov najvažniji transfer rok u posljednjih nekoliko godina, jer je Liverpool u fazi trazicije tj. vraćanje u top timove Engleske i tu se tim trebao dodatno pojačati kako bi potvrdili to,a sad mi djeluje ko da su uradili korak unazad, zato i Rodgers nosi veliki dio krivice za sadašnje rezultate. Opet tu je malo i do igrača jer i sa ovakvim sastavom mogu pobjedit Basel, West Ham, Villu itd.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 02 okt 2014, 00:27

Ma Sančez je jedini igrač koji bi zamijenio Suareza ovakvom liverpulu, isti gotovo tip igrača, borba, trka, otvaranje prostora, asistencije, golovi.
Nije provokacija fakat i mislim da ste sami svjesni toga. BR je morao ozbiljnije odradit transfer rok , a ne kupovat igrače za širinu
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 02 okt 2014, 00:33

Nesto se desilo 1000%,nije bez razloga BR zaustavio transfer Koloa kad je bio pred potpisom,vjerovatno mu je on podrska,po meni ako je vec Agger bio na prodaju puno bolje bi bilo da je ostao jedan od stopera Illori,Coates,i misljenja sam da je sasvim dovoljno Skrtel,Lovren,Sakho,Coates-illori da se izgura sezona,pa cak i ostanak Borinija mi je sumnjiv,ko normalan ne bi prodao tog hljebarosa za 12-14 mil a ko to sa svojih 22 godine zeli sjediti cijelu sezonu na klupi,a u jednom Sunderlandu,QPR moze biti glavni igrac,nego on njega zna jos iz Chelsea i on mu nece praviti probleme vec ce biti na njegovoj strani kad zatreba,ogradio se Brendan nije on lud,zna sta radi.
Edit:
@topnik po mom misljenju Costa je jedini koji moze zamjeniti Suareza,al nema to veze on je dovodio igrace u kojima je vidio neku svoju viziju i mislio da moze nesto napraviti sa njima,toga jos nema.
Zadnja izmjena: LiverpoolREDS, dana/u 02 okt 2014, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 02 okt 2014, 00:40

LiverpoolREDS je napisao/la:Nesto se desilo 1000%,nije bez razloga BR zaustavio transfer Koloa kad je bio pred potpisom,vjerovatno mu je on podrska,po meni ako je vec Agger bio na prodaju puno bolje bi bilo da je ostao jedan od stopera Illori,Coates,i misljenja sam da je sasvim dovoljno Skrtel,Lovren,Sakho,Coates-illori da se izgura sezona,pa cak i ostanak Borinija mi je sumnjiv,ko normalan ne bi prodao tog hljebarosa za 12-14 mil a ko to sa svojih 22 godine zeli sjediti cijelu sezonu na klupi,a u jednom Sunderlandu,QPR moze biti glavni igrac,nego on njega zna jos iz Chelsea i on mu nece praviti probleme vec ce biti na njegovoj strani kad zatreba,ogradio se Brendan nije on lud,zna sta radi.
Cuo sam da je Borini trazio od QPR £90,000 sedmicno a u Liverpoolu mislim da je na mozda £50,000 sedmicno mozda cak i malo manje.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 02 okt 2014, 00:42

Rutinski Liverpool.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 02 okt 2014, 00:44

topnik1 je napisao/la:Ma Sančez je jedini igrač koji bi zamijenio Suareza ovakvom liverpulu, isti gotovo tip igrača, borba, trka, otvaranje prostora, asistencije, golovi.
Nije provokacija fakat i mislim da ste sami svjesni toga. BR je morao ozbiljnije odradit transfer rok , a ne kupovat igrače za širinu
+1..bolje je da je probao vise ulozti u take igrace cak i vise platiti nego imati previse "average" igraca...Lambert mozda jeste i bio najftini/stari igrac ali kad on unidze primjeti se da promjeni igru na neki drugaci a i bolji nacin dok Lallana,Markovic,Balotelli nevidim sta donose igri. Sterling je isto malo previse izvikan danas dvije dobre shanse syebo, mogli su bar nerjeseno.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 02 okt 2014, 00:50

gerrard za penziju,trebalo je dovesti xavija,da mi je samo znati što je rodgers vidio u lovrenu sa jednom prosječnom sezonom u karijeru

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 02 okt 2014, 01:02

Adnan89 je napisao/la:
LiverpoolREDS je napisao/la:Nesto se desilo 1000%,nije bez razloga BR zaustavio transfer Koloa kad je bio pred potpisom,vjerovatno mu je on podrska,po meni ako je vec Agger bio na prodaju puno bolje bi bilo da je ostao jedan od stopera Illori,Coates,i misljenja sam da je sasvim dovoljno Skrtel,Lovren,Sakho,Coates-illori da se izgura sezona,pa cak i ostanak Borinija mi je sumnjiv,ko normalan ne bi prodao tog hljebarosa za 12-14 mil a ko to sa svojih 22 godine zeli sjediti cijelu sezonu na klupi,a u jednom Sunderlandu,QPR moze biti glavni igrac,nego on njega zna jos iz Chelsea i on mu nece praviti probleme vec ce biti na njegovoj strani kad zatreba,ogradio se Brendan nije on lud,zna sta radi.
Cuo sam da je Borini trazio od QPR £90,000 sedmicno a u Liverpoolu mislim da je na mozda £50,000 sedmicno mozda cak i malo manje.
Ma to ga Brendan nagovorio samo da ostane znao je da mu niko nece dati te pare :nene: ,pare su bacali na sve strane bolje im je bilo da su doveli Coulkera i Remya za 15 mil,nego Lovrena i Lamberta za 30,pa onda su dali pare za Markovica a nije bilo potrebe jer su imali Susa to dodje 40 mil usparanih a imas bolji tim + su mogli dovesti nekog WC igraca tipa Costa,Falcao,Mandzukic... svi su bili na prodaju ili vec ako imas u napadu Stua,Balu i Remya potrosisi ovih 40 mil na Xabia i Pjanica-Strotmana,Rakitica ili nekog Cetvrtog.Izgleda kao na Menageru al ovo su svi igraci koji su se mogli dovesti,al dzabe mora on kesirat za Lallaniu 30+ milki pored Isca koji je samo cekao da mu neko ponudi sasnu da predje u neki tim koji igra LP ili ima visoke ambicije uz dobar igracki kadar

Mrle_reds
Kontakt:

Post Postao/la Mrle_reds » 02 okt 2014, 01:12

Ima li gdje Brendanov post mec intervju ?

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 02 okt 2014, 01:18

Ma to ga Brendan nagovorio samo da ostane znao je da mu niko nece dati te pare :nene: ,pare su bacali na sve strane bolje im je bilo da su doveli Coulkera i Remya za 15 mil,nego Lovrena i Lamberta za 30,pa onda su dali pare za Markovica a nije bilo potrebe jer su imali Susa to dodje 40 mil usparanih a imas bolji tim + su mogli dovesti nekog WC igraca tipa Costa,Falcao,Mandzukic... svi su bili na prodaju ili vec ako imas u napadu Stua,Balu i Remya potrosisi ovih 40 mil na Xabia i Pjanica-Strotmana,Rakitica ili nekog Cetvrtog.Izgleda kao na Menageru al ovo su svi igraci koji su se mogli dovesti,al dzabe mora on kesirat za Lallaniu 30+ milki pored Isca koji je samo cekao da mu neko ponudi sasnu da predje u neki tim koji igra LP ili ima visoke ambicije uz dobar igracki kadar
Izgleda da je pozurio kad je kupovo, Samo da nebude kao kad je tu Kenny bio pa na Carrola i Downinga dao £55milliona. Remy je kao kako kazu da ima neku rupu u Srce pa je zato pao medicinski pregled a Chelsea ga kupio, vrlo dobar igrac. Mogao je i Jackson Martineza kupiti bolje bi bilo nego Balotellija.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 02 okt 2014, 01:23

Mene su prcali kad sam reko da će vas Balotelli ukopati. Obični klaun koji se ne uklapa u sistem igre jedne ozbiljne ekipe.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 02 okt 2014, 01:32

IlPrincipe je napisao/la:Mene su prcali kad sam reko da će vas Balotelli ukopati. Obični klaun koji se ne uklapa u sistem igre jedne ozbiljne ekipe.
Vidim ovi navijaci pricaju da misle da ima neki nemir u ekipi,neznam jer to Balo ali mislim mozda Phil Thompson ili neko od Liverpoolovi legenda pricao kako bi on mogao donjeti nemir u ekipi...sada jer to istina ko zna. Meni je samo smjesan lik ali kao igrac izvikan.

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 02 okt 2014, 08:06

Ne znam šta se dešava s vama ali kriza u kojoj se nalazite nije mala. Previše nekih poluigrača u timu od ovog ljeta, a prodali ste jednog od najboljih na svijetu (Suareza). Izgleda da su ipak neki igrači kao što je on nenadoknadivi. A prodajom Suareza ste pokazali koliko ste "ambiciozan" klub. Znači nula. Umjesto da ste ga držali ko kap vode na dlanu. Balotelli je totalno neozbiljan napadač i dalje mislim da je G. Pelle za njega otac igre. Sterling je sila, al je preumoran jer stalno igra.

Kad se Sturridge vraća?

Sa velikom sjetom hoćete pamtiti dvojac Suarez-Sturridge u napadu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 02 okt 2014, 08:33

Vazda ste bili jadni kao ekipa

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 02 okt 2014, 08:38

cim ekipa pojaca odbranu flopinom kakva je lovren da bude glavni fakticki znas kolko je sati
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 okt 2014, 09:30

citam ovih nekoliko stranica sta se pisalo... toliko pljuvanja i vrijeđanja... da sam ja napisao bilo koji od tih postova vec bi se ovih nekoliok dusebriznika nakacilo i pocelo me provocirati.
e sad mene iskreno ne zanimaju toliko rezultati u ligi prvaka mene uvijek EPL vise interesuje. i gledam svako je skoro izdvojio nekog drugog igraca i iskritikovao ga... za mene su ovo porazi citavog tima i niko ne treba biti posteđen al veci krivci od igraca po meni su oni koji su pustili najboljeg igraca tek tako da ode, oni koji su doveli ova pojacanja ne znam jel rodgers zasluzan za to ili neko drugi... svi se nadaju uigrace se ekipa e vidjecemo do decembra jel to u pitanju.
mene je samo markovic razocarao od pojacanja ovi ostali igraju u skladu sa ocekivanjima.
postoji razlika kad igrac kao suarez vrsi pritisak i ganja loptu jer on to zeli i kad igrac to radi jer mu je trener naredio pa eto tek tako priđe protivniku... nemam pritisak, nemamo kretanje bez lopte to je ono sto nas je krasilo prosle sezone. iskreno ja sam zabrinut jer tek je bilo krenulo na bolje i sada se ovo desava...
You are someone else I am still right here

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 02 okt 2014, 09:40

liverpool je jedini klub koji je u stanju potrositi 120 mil funti i pri tome oslabiti ekipu. :lol:

baloteli, markovic, lovren, lallana. ko i tottenham one sezone kad prodadose balea.
pi.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.