Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Raonffa
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Raonffa » 27 jul 2019, 23:49

cookiech je napisao/la:Ne znam jel neko primjetio al je obicno tako u svakoj ekipi i u svakoj utakmici kod nas u ligi, a to se moglo vidjeti najbolje kod drugog gola Slobode, odbrambeni igraci stoje ko ukopani, svi igracu unutar 16 stoje. Samo kod ovog gola Maksimovic napravio kretnju kroz odbranu i zabi go, niko ga ni pogledom nije ispratio. A sto mi je jos zanimljivije bilo, u ranijim situacijama i napadaci stoje, samo je na kraju izuzetak bio, gledaju svi prema igracu s loptom i cekaju sta ce sa njom, hoce li ubaciti, svi tapkaju u mjestu. Bas sega.
To je oduvijek tako kod nas, zato u Europi i primamo 'glupe' golove, ako ćemo konkretno govoriti o defanzivi, niko ne zna braniti prostor i pametno se postavljati, ako ih i ima da znaju, obično to tokom utakmice oslabi, što je i normalno s obzirom da je fizička sprema naših ekipa smiješna za europske uslove.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

brill
Kontakt:

Post Postao/la brill » 28 jul 2019, 00:48

Kao neko ko prati ovaj forum vec dugi niz godina i ne komentarise previse, stekao sam potrebu da kazem nesto vezano za svu ovu nastalu situaciju oko stadiona BP i ponasanja pojedinih forumasa. Navijac sam Čelika, koji postuje sve ostale navijace, ali sve ovo sto sam porcitao u ovih par dana kako na pdf Sarajeva tako i na pdf Čelika je zalosno. Na svaki negativan post na pdf Čelika je 10 jos gorih na pdf Sarajeva. Imam prijatelja i radnih kolega pitara i manijaka s kojim se sprdam redovno a i oni samnom kad je u pitanju Čelik, Zeljo i Sarajevo, ali to je zdrava sprdnja. Ovo sto sam na ovom forumu procitao za par dana je FUJ!!! Ovaj **** mater zenicku a niko od admina da reaguje.... Ima debila na svakoj strani, to je jasno, ali zasto tolika mrznja? Sarajevo je trenutno najjaca ekipa u ligi i vecina zenicana ima respekt prema vama(Avaz je napravio anketu prije 2 dana sa zenicanima u vezi te utakmice (EL) i vecina ih je rekla da ce ici na tekmu i da nemaju nista protiv), ali kad ovako omalovazavate, normalno da ce biti reakcija... BP je Čelikov stadion i to nemoze niko pobit, to sto je na papiru vlasnik grad Zenica ne pije vode osim kad igra repka... Čelik je tu igrao od 1972 i igrat ce uvijek i tu nema rasprave, tako da ta prica da je Čelik raseljen, za svakog iole normalnog covjeka je vid nemoći... Mozemo se postovati, ali da se volimo necemo nikad... mozda su nam se odnosi popravili u proteklih godinu-dvije, ali da vas neko mora gotivit, ne dolazi u obzir.... pa i ti igraci koje ste poslali na posudbu su igraci koji nisu imali mjesta kod vas, pa hajde nek igraju negdje... Tako da, svaka cast svakom ali niko ne da na svoje.
Sutra vam zelim srecu, dobru tekmu i neka pobjedi bolji!
Zadnja izmjena: brill, dana/u 28 jul 2019, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 28 jul 2019, 00:54

Zasto ovaj ili neki portal nije prenio da su Fukare skandirale Vedran Puljic i Istina za Vedrana, a znate napisati bilo kakvo sranje da se desi :salut:
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 28 jul 2019, 01:14

bhpremierliga12 je napisao/la:Zasto ovaj ili neki portal nije prenio da su Fukare skandirale Vedran Puljic i Istina za Vedrana, a znate napisati bilo kakvo sranje da se desi :salut:
Sta je ono slabo Fukara, fakat sam se isfuro :facepalm:
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 28 jul 2019, 01:15

Zenicanin988 je napisao/la:
bhpremierliga12 je napisao/la:Zasto ovaj ili neki portal nije prenio da su Fukare skandirale Vedran Puljic i Istina za Vedrana, a znate napisati bilo kakvo sranje da se desi :salut:
Ma slab broj pravo, ne znam sta se desava, kao ujedinile su se grupe prije sezone, kontao sam bice veci broj, na nekoliko utakmica prosle sezone je bio solidan broj, ali stvarno malo.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 jul 2019, 01:19

LÎPA VAŠA KITA NAŠA :bih:

Gledam sad golove Slobode na portalu, koja perverzija snimke, pogledas golove iz svih uglova i to u dobroj kvaliteti, uzivancija jbt.
Znam da nasa drzava i Savez nemaju trunke srama, ali barem malo da se postide kad gledaju tekme preko Arene pa da sutra prodaju tv prava vise utakmica njima i te pare preusmjere u klubove, znacili bi svima pa i samoj promociji lige i igraca.

Kad napravis isjecak igara nekog igraca na njihovim snimcima odmah i igrac kvalitetnije izgleda :lol:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 jul 2019, 01:23

bhpremierliga12 je napisao/la:
Ma slab broj pravo, ne znam sta se desava, kao ujedinile su se grupe prije sezone, kontao sam bice veci broj, na nekoliko utakmica prosle sezone je bio solidan broj, ali stvarno malo.
Nisu se ujedinile podgrupe, nego se dogovorili da nema u kopu obiljezja podgrupa i podjela, vec samo Fukare.
Medjutim, zavist i ljubomora, pohlepa, licni interesi, medjuljudski sukobi pojedinaca, sve se to odrazilo na samu grupu i kop, svi oni stariji su na Zapadu ili rade i bore se... jbg tako je, kako je.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 28 jul 2019, 03:13

Kod nas podgrupe nikad nece moci zazivit i uvijek ce prije ili kasnije voditi u propast maticne grupe

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 28 jul 2019, 08:43

Schlager je napisao/la:
Doduse,posto se ovi nasi forumasi opredjeljeju od utakmice do utakmice,vjerujem da ce mnogi ove moje rijeci ozbiljnije shvatiti vec ovaj vikend,kad Zeljo otrese Mladost u Doboj Kaknju,najopustenije moguce...
Borac ce def biti cetvrti,i nadam se da ce to biti dovoljno za Evropu.
Jedini objektivan covjek na forumu.Svaka cast !!
23

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 jul 2019, 08:52

miky_hz je napisao/la:E jesu ovi Tuzlaci i proklinjali Bekice vaki naki, a izvadise ih rodjaci u prva dva kola. :P

Fale im samo dva odnosno barem jedan malko brzi stoper,jel ipak sada igraju malo visocije pa je za ocekivati da ce spor igrac tipa Uzelac imati ovakvih problema kao veceras.

Ovaj Prses mi se svidja,nisam prije obracao paznju na njega,ali strasnu loptu zna podvaliti iz drugog plana iza ledja stopera i vidim da to bas cesto i pokusavaju,zanimljiv bas igrac.
Pršeš im glavni igrač, a oni mene ubjeđuju ne valja on ne zna lopte :D :rol:
najveći problem im je brzina ekipe i to je to...solidna ekipica se sastavila...golman rupa i krila
igra im zavisi od plata najviše dok ih bude bit će i igre...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 jul 2019, 09:27

redbull93 je napisao/la:
kolezeljovac je napisao/la:Cekaj, cekaj, to znaci sto ste rekli da su iz FK Sarajeva ipak bili u pravu... I da su dobro poslali upit za koristenje stadiona gradu Zenica? Ne kontam sad....
e jbga jarane hahaha

Nisu bili upravu eto da olaksam, ne da mi se vise objasnjavat :urnebes:
u apsolutnom pravu, jer je moglo biti i nekog duga prema gradu pa da kažu hej te pare su trebale nama ići i nema vam sad igrati, uvijek je dobro prvo ispoštovati vlasnika pa kad/ako te ljudi usmjere na klub onda ideš njima....po p.s.-u , hijerarhijom...od glave nadole.... :salut:

no nebitno, ipak će Sergijica imati tu čast da ugosti aktuelnog šampiona države :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 28 jul 2019, 09:29

GOAT je napisao/la:
Schlager je napisao/la:
Doduse,posto se ovi nasi forumasi opredjeljeju od utakmice do utakmice,vjerujem da ce mnogi ove moje rijeci ozbiljnije shvatiti vec ovaj vikend,kad Zeljo otrese Mladost u Doboj Kaknju,najopustenije moguce...
Borac ce def biti cetvrti,i nadam se da ce to biti dovoljno za Evropu.
Jedini objektivan covjek na forumu.Svaka cast !!
@Schlager kralju
:thumbup:

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 28 jul 2019, 09:38

Očekujem na večerašnjim utakmicama bar po 1 crveni karton.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2019, 09:47

bhpremierliga12 je napisao/la:
Dobro ali opet posjeta od 4.000 je dobra, imali 3.500 prošlo kolo.
Nas u prvom kolu 7.000 bilo a od toga 700 Hordi recimo ako i toliko.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 jul 2019, 10:03

I opet babuka lige Velibor Djuric :o :tokralju: :bow:

https://www.facebook.com/41471090526030 ... 970896875/

0.50 njegov gol
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 28 jul 2019, 10:28

Denchi je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:E jesu ovi Tuzlaci i proklinjali Bekice vaki naki, a izvadise ih rodjaci u prva dva kola. :P

Fale im samo dva odnosno barem jedan malko brzi stoper,jel ipak sada igraju malo visocije pa je za ocekivati da ce spor igrac tipa Uzelac imati ovakvih problema kao veceras.

Ovaj Prses mi se svidja,nisam prije obracao paznju na njega,ali strasnu loptu zna podvaliti iz drugog plana iza ledja stopera i vidim da to bas cesto i pokusavaju,zanimljiv bas igrac.
Pršeš im glavni igrač, a oni mene ubjeđuju ne valja on ne zna lopte :D :rol:
najveći problem im je brzina ekipe i to je to...solidna ekipica se sastavila...golman rupa i krila
igra im zavisi od plata najviše dok ih bude bit će i igre...
Gdje to igra ne zavisi od plata? Što ga baš lupas druže :rol:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 28 jul 2019, 10:34

@Morto
Kad dodes pred jug Bilina naruci cevape od Seje
Donjet ce ti lik dostavom
Da vidis cevapa

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 jul 2019, 10:43

svrakino1921 je napisao/la:@Morto
Da vidis cevapa
Sta ce narucivati cevape da ih gleda...? :kafa:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 28 jul 2019, 10:44

Vanja8 je napisao/la:
Da vidis cevapa
Ides u Zenicu

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 jul 2019, 10:47

svrakino1921 je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
Da vidis cevapa
Ides u Zenicu
Ne idem...
Vidis i sam da im se juce specijalci spremaju za nas,preko Manijaka...Ono je trening bio...

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 24 gosta.